Al het globalistische beleid van de afgelopen drie jaar is gericht op één ding: massale ontvolking. Ja, ze willen ons doden. Totdat u dat begrijpt, zult u nooit begrijpen wat er gaande is. U zult het niet kunnen bevatten, schrijft LeoHohmann.

Ik weet dat het een harde pil is om te slikken, maar weiger het op eigen risico. Zij die in ontkenning leven, zullen opnieuw gedupeerd worden. Veel van degenen die de eerste keer werden bedrogen, verloren hun leven of kregen levenslange gezondheidsproblemen. Sommigen offerden zelfs hun kinderen aan het militair-biomedisch-veiligheidscomplex.

Ik grijp graag terug naar de analyse van Deagel Corp. in 2014, die een enorme wereldwijde bevolkingsafname voorspelde tot het jaar 2025, vooral in westerse landen.

De oprichter van Deagel was een militaire aannemer die bronnen had die goed gepositioneerd waren in de deep state. De Deagel Corporation is een uitloper van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst die gegevens verzamelt voor besluitvormers op hoog niveau en vertrouwelijke briefings opstelt voor agentschappen als de National Security Agency, de Verenigde Naties en de Wereldbank.

Volgens de prognose van Deagel zou de Amerikaanse bevolking van iets meer dan 310 miljoen in 2017 dalen tot slechts 99 miljoen tegen eind 2025. West-Europese landen, met name het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, zouden een even drastische bevolkingsafname kennen, net als Canada en Australië.

Als de berekeningen van Deagel ook maar enigszins accuraat blijken te zijn, zullen de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk de komende drie jaar de meest onveilige plaatsen zijn om te wonen, gevolgd door Duitsland, Australië en de rest van de EU. Deze bevolkingsprognose was zo controversieel, met bevolkingsdalingen van 68,5 procent in de Verenigde Staten (ten opzichte van 2017) en tussen 25 en 70 procent voor bijna elk West-Europees land, dat de studie in maart 2021 op mysterieuze wijze van de website van Deagel verdween.

Maar niet alle gebieden in de wereld zullen blijven dalen. Sommige zullen tegen 2025 zelfs een grotere bevolking hebben, volgens de prognose van Deagel. De veiligste plaatsen om te wonen lijken Midden- en Zuid-Amerika, China en Afrika te zijn. Interessant is dat Rusland als neutraal uit de bus kwam en geen bevolking won of verloor.

Is deze kaart van Deagel een voorspelling van wie de Derde Wereldoorlog zal winnen?

Klik voor groot

Tot de impact van de Covid “pandemie” en de daaruit voortvloeiende massale vaccinatiecampagne, krabden veel onderzoekers zich achter de oren toen zij de Deagel berekeningen bekeken. Maar nu begint het duidelijk te worden.

Voeg daarbij de toenemende kans op een andere gefabriceerde pandemie, een gefabriceerde wereldwijde hongersnood onder het mom van de bestrijding van de “klimaatverandering”, en de race naar de Derde Wereldoorlog, en plotseling wordt Deagel’s voorspelling nog aannemelijker.

De voorspellingen van Deagel leken in 2014 zo vergezocht dat sommige mensen Deagel ervan beschuldigden aan een psy op te doen. Maar misschien had Deagel goede bronnen om zijn analyse te ondersteunen. De eugenetica-minnende Rockefeller Foundation had immers in 2010 haar “Lockstep”-analyse gepubliceerd, die welhaast garandeerde dat grote pandemieën tientallen miljoenen mensen zouden uitroeien, en Bill Gates, ’s werelds rijkste man, zat in 2014 ook al ver in zijn vaccinatiefase, nadat hij een paar jaar eerder zijn aandacht had verlegd van computers naar de meer winstgevende injecties.

  Gelekte mobiele telefoongegevens onthullen bezoekers "pedofieleneiland" Epstein

We hadden ook de Georgia Guidestones als voortdurende herinnering aan het plan van de elites om de wereldbevolking drastisch te verminderen, om de kudde te ruimen, zoals ze zeggen.

De eerste “richtlijn” die in het Georgia Guidestones monument stond, luidde: “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur”, wat neerkomt op een vermindering van meer dan 90 procent van de mensen op aarde op typisch Malthusiaanse wijze. Dat is een doel dat ongehoord leek totdat de volle omvang van de gifdoodprikken en vervolgens het vooruitzicht van wereldwijde hongersnood en de Derde Wereldoorlog net achter de horizon van de dagelijkse nieuwskoppen in zicht kwamen.

Toen werden de Guidestones op mysterieuze wijze in de vroege ochtenduren van 6 juli 2022 opgeblazen. Slechts enkele uren later, rond 18.00 uur op 6 juli, vernietigde het Georgia Bureau of Investigation het beschadigde monument volledig. Dit was een verbazingwekkende wending die razendsnel werd uitgevoerd, waarna de bizarre actie van de staat snel uit de nieuwscyclus verdween. Er is nooit iemand gearresteerd en we horen niets over een lopend onderzoek. Was het nodig om het granieten monument weg te halen dat stond als een getuigenis van het plan van de elites voor massale ontvolking van de wereld?

In feite is hun plan misschien al zo ver gevorderd dat het onmogelijk terug te draaien is. De mensheid wordt geruimd, of we dat nu leuk vinden of niet.

De globalisten moeten ons uitroeien om degenen die overblijven volledig tot slaaf te maken. Waarom? Omdat ze twee fundamentele nadelen hebben in hun oorlog tegen de mensheid. Ten eerste zijn ze in de minderheid en ten tweede hebben velen van ons nog het vermogen om kritisch en onafhankelijk te denken van wat we horen of zien in de media die zij volledig bezitten en controleren.

Sun Tzu, de briljante Chinese militaire strateeg over de Kunst van de Oorlog, zei dat de slimme krijger de sterke punten van zijn vijand op zijn zwakste punt aanvalt.

Als de globalisten de wijsheid van Sun Tzu volgen, zouden zij de bevolking uitdunnen en het niveau waarop zij in de minderheid zijn verkleinen, en zouden zij degenen onder ons die overblijven vergiftigen, zodat wij verzwakt zijn en niet in staat zijn kritisch en onafhankelijk te denken, althans niet tot het niveau waarop wij enig zinvol verzet zouden kunnen organiseren.

  Dr. John Coleman: De transhumanistische agenda is Satanisch

De Covid Blog heeft een interessante analyse gemaakt van de wereldbevolking na meer dan drie jaar van het biowapen uit Wuhan en meer dan twee jaar van het verwante biowapen dat in de armen van de mensen is gespoten.

In januari 2020 waren er ongeveer 7,84 miljard mensen op aarde toen dit allemaal begon. De Verenigde Naties meldden dat de wereldbevolking in november 2022 de grens van 8 miljard overschreed.

Maar hier wordt het interessant. Het artikel van de Covid Blog wijst erop dat er 40 miljoen geboorten en 20 miljoen sterfgevallen zijn geweest, voor een netto bevolkingsgroei van 20 miljoen tot nu toe in 2023. Maar de bronnen van deze informatie zijn dezelfde die ons vertellen dat mannen kunnen bevallen, dat gasfornuizen ons kunnen doden en dat vaccins veilig en effectief zijn.

Vanaf maart 2023 zijn er in de VS twee banen beschikbaar voor elke werkloze werknemer. De blog gaat verder en voegt eraan toe:

“Je hebt niet eens de ADP Workforce Vitality Reports nodig om te weten dat de lonen sinds Q4 2021 überhaupt op het hoogste niveau staan. Kijk maar eens rond in uw buurt, en u zult McDonald’s, Kum and Go, Circle K, Walmart en al die voormalige minimumloonbanen zien die $15 per uur en meer aannemen. Zij worden gedwongen hogere lonen te bieden (of illegale immigranten in te huren) om de overgebleven arbeidskrachten in de VS te lokken.”

De Amerikaanse Kamer van Koophandel erkende eerder deze maand het aanhoudende tekort aan arbeidskrachten. De corporate mainstream media hebben twee jaar lang alles behalve de vaccins de schuld gegeven van de plotselinge dood van jonge, gezonde volwassenen, zelfs superfitte atleten en tieners.

Het komt erop neer dat miljoenen Amerikanen zijn gestorven of ernstig verminkt door de dodelijke mRNA- en DNA-injecties. Zij kunnen fysiek niet meer werken.

De Amerikaanse geboortecijfers zijn ondertussen in vrije val, net als de wereldwijde geboortecijfers. In 2021 waren de geboortecijfers in de VS het laagst sinds de Eerste Wereldoorlog, terwijl ook Rusland, China en alle Europese landen een gebrek aan nieuwe baby’s meldden. Het aantal zaadcellen bij mannen is gedaald tot het laagste niveau sinds dit gemeten wordt. U kunt nergens een duidelijk antwoord vinden op de vraag waarom dit gebeurt.

De COVID Blog zegt dus met vertrouwen te kunnen verklaren dat de wereldbevolking is gedaald van 7,8 miljard in januari 2020 tot ongeveer 6,8 miljard nu – een daling van 13% in 28 maanden.

“De machthebbers zullen hierover nooit de waarheid vertellen en zullen er alles aan doen om de echte cijfers te verbergen, te manipuleren en te verdraaien. Het enige wat we dus kunnen doen is alles wat we weten op een rijtje zetten om de voortgang van hun doel – 500 miljoen mensen op aarde tegen 2030 – te bepalen. Voormalig premier van Maleisië Mahathir Mohamad heeft in 2015 onverschrokken de ontvolkingsagenda aan de kaak gesteld.”

  De gaslighting van de massa

De Covid Blog zet vijf trends uiteen om zijn theorie te staven dat de wereldbevolking al in vrije val is, volgens de verklaarde plannen van de elites. Hier zijn de eerste drie:

1. Regeringen over de hele wereld meldden een recordstijging van het sterftecijfer in 2021 en 2022, en/of meldden historisch lage geboortecijfers. “Met andere woorden, er sterven veel mensen en er worden weinig mensen geboren.”

2. Het is onmogelijk om precies te weten wat er gebeurt in de twee dichtstbevolkte landen ter wereld, India en vooral China. “We weten dat China een dystopische hel is. Wat we niet weten is hoeveel mensen er door de regering worden gedood en sterven door de injecties.”

India begon zijn bevolking in januari 2021 te injecteren, meestal met de Covishield/AstraZeneca virale vector DNA-injecties. Vanaf maart 2023 heeft 95% van de Indiërs van 12 jaar en ouder ten minste één injectie gekregen.

Covid Blog meldt: “Tegen april 2021 waren de vrachtwagenladingen dode lichamen die naar mortuaria werden vervoerd zo vol dat er lichamen uit de vrachtwagens op de wegen vielen. In Delhi stierf die maand elke vijf minuten iemand, volgens een rapport. De massale crematievideo’s uit India in 2021 zijn zeer verontrustend.”

De corporate mainstream media gaven voorspelbaar de schuld aan “COVID”. De enige reden waarom het aantal sterfgevallen na mei 2021 afnam, was omdat India begon met het invoeren van Ivermectine en hydroxychloroquine protocollen.

Noch India noch China zijn bijzonder goed in het registreren en rapporteren van sterfgevallen, waardoor de Covid Blog concludeert dat “op basis van het voorgaande, onze gefundeerde gok ten minste 350 miljoen extra sterfgevallen in China en India vanaf januari 2020 tot de publicatie van vandaag.”

3. De kinderen sterven anoniem. Misleide ouders laten hun kinderen meerdere malen injecteren en/of geven hun baby’s gevaccineerde moedermelk. Het kind sterft. De meeste van deze misleidende ouders spelen mee met het mainstream narratief en geven alles behalve het vaccin de schuld, terwijl slechts een heel klein aantal ouders het juiste doet en anderen waarschuwt hun kinderen niet te laten injecteren.

Geef nooit toe. Geef u nooit over. Bereid u geestelijk, lichamelijk en spiritueel voor op de onbekende wateren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De mensheid onder de 500.000.000 houden? – Anonieme Stonehenge-achtige “Georgia Guidestones” verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van “behoud”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVernietigd, verslagen en getekend: Wagner verpulvert Oekraïense hoop (Video)
Volgend artikelWat wij van de oude Spartanen kunnen leren over moed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

 1. Beste mensen

  Een kip een konijn een koe een schaap een varken en veel meer
  Dezen worden toch ook geboren ?
  Wie vermoord hun ?
  Egoïsten
  Wij
  En wie vermoord op zijn beurt Ons ?
  Onze Ego beste mensen
  Wij roeien onszelf uit
  Omdat wij plaats moeten maken voor al onze andere belichamingen die wij op een misdadige baldadige kannibalistische wijze hebben afgeslacht en verorbert
  Wij hebben hun plaatsen ingepikt
  Daar word uit liefde door hun bij het Allohmtegenwoordige om terug te geven gesmeekt
  Hun gebeden worden hierbij ingewilligd

  Dank U

  • @ Ringo Dada (En wie vermoord op zijn beurt Ons ?
   Onze Ego beste mensen
   Wij roeien onszelf uit)

   De mens zal zichzelf vernietigen… Dom Soort.

   • Niet allemaal. De wakkeren zullen minder slapen en alert blijven op meeliftende schapen. Ik ga in ieder geval niet meer trekken aan dode paarden.

   • Waarom bouwt men zo weinig huizen om dat zij weten dat er veel mensen zullen gaan sterven en dus minder woningen nodig zijn, en waarom neemt het emigratie met zoveel honderdduizenden toe in Europa dan kan men makkelijker ze opruimen en hoeven daar niet naar toe en het volk moet maar eens gaan begrijpen dat zij over een aantal jaren helemaal niet meer nodig zijn.

 2. Er lijkt niets van uit te komen sinds deze voorspelling in 2020 via o.a. Sven Hulleman aan het grotere wappiepubliek gecommuniceerd werd. De bevolking van de VS groeit gestaag en is zeker niet op de weg terug naar 99 miljoen.

   • Geen idee, hij heeft wel een uitgebreid interview bij Jorn Luka gehad nog en was nog eens bij Blackbox. Zijn juristenpraktijk zal wel weer alle aandacht vragen.

  • Onzinnige opmerking!
   De voorspelling gaat over 2025, er zijn dus nog 2 jaar te gaan. En het is een voorspelling; er zou een paar jaar tussen kunnen zitten.
   De manier waarop de VS nu Rusland EN China EN Iran tegelijk aan het provoceren is zou goed op een oorlog kunnen uitlopen. Een paar hypersonische nukes en de bevolking gaat drastisch naar beneden in minder dan een dag; dan nog eens gevolgd door de bijkomende sterfte door honger vanwege verstoorde aanvoerlijnen en uitvallende electriciteit.

   Maar het hoeft niet eens een oorlog te zijn; de mate waarin mensen dood neervallen of arbeidsongeschikt worden gaat flink omhoog. Het aantal miskramen en doodgeboortes schiet door het dak; het grootste deel van de jeugd is vergiftigd met de prikken en heeft dus goede kans sowieso onvruchtbaar te worden. Ook allemaal een goed recept om een vrij snelle bevolkingsreductie te veroorzaken.

   Momenteel is de gehele infrastructuur hier in de VS in verval, de dollar staat op instorten en de sociale cohesie is verdwenen; ras wordt steeds meer een issue. Stel dat de VS economisch klapt, wat onvermijdelijk is. Dacht u echt dat al die illegalen dan nog steeds zo happig zouden zijn om binnen te komen? Nee, want die komen omdat er wat te halen valt.
   Als alles klapt kan ik wel voorspellen dat je heel snel rassenrellen gaat zien omdat een belachelijk groot deel van de zwarte bevolking leeft van uitkeringen. Als die wegvallen dan wordt het plunderen geslagen en zul je al snel een combi van burgeroorlog/rassenoorlog zien.
   Ook al een goed recept voor verminderde bevolking.

   Uw opmerking van “ik zie nu nog niks” is werkelijk nog niet het niveau basisschool waardig

 3. Dat de aarde 6 of 7 miljard bewoners had was nodig opdat er genoeg mensen op de planeet zouden zijn om voor het eerst bewust een overgang mee te maken naar een nieuwe samenleving. Er moest voldoende bewustzijn zijn om de leidende hemelse krachten te steunen en voeden met verlossingskrachten.
  Dat er na de climax snel een afname van de bevolking zou plaatsvinden is ook medegedeeld. Uiteindelijk vindt de mensheid
  de wegen om zelf bevolkingsaanwas te regelen.
  Er hoeft niet meer gemoord te worden om de macht omdat de machtigen verdwijnen.!

 4. Wat zou het voor zin hebben om iedereen met een ‘dodelijk gif’ in te spuiten als je er 500 miljoen wil overhouden…? Dan gaan ze toch allemaal dood uiteindelijk? Het idee achter de gifspuit is bevolkingsbeheersing. Als vee. Het experiment vergt veel doden op dit moment. De parasieten verwachten dus dat er min of meer een 500 miljoen zullen resteren voordat het experiment succesvol afgerond is. Dit experiment richt zich tevens op het geleidend maken vd mens voor afstandsbediening. Daar gaan er ook een hoop aan dood. Deagel wist als insider wsch vd experimenten af en waar ze het meest zouden plaatsvinden. Dat lijkt idd wel overeen te komen met de gifspuiterij. Rusland deed niet aan mRNA inspuitingen en trekt zijn eigen plan. In de VS was er geen keuze, iedereen was gedwongen mRNA te spuiten. Afrika boeit niet. Dit zou inhouden dat ook die stupide oorlog al bekend was aan Deagel en dus ook in het grotere programma zit. Kan zijn dat de gifspuit wel met puur genocide te maken heeft maar dat is een slechte business case. Beter als je mensen zelf kan kweken wanneer je wilt, een veehouderij als het ware. Want je kan ook aan depopulatie doen op een veel makkelijkere manier, maar dan zit je nog steeds met bevolkingsexplosies waar je juist van af wilt. Het eea dat we zien is een gigantisch experiment om mensen fundamenteel te veranderen in gmo’s die beheersbaar zijn, en op afstand bedienbaar. En velen zullen er voorlopig nog aan sterven. Dat is helaas de aard van dit experiment. De schatting van Deagel is wsch correct.

   • Volgens die getallen gaat de VS van 324 miljoen mensen in 2016 naar 54 miljoen in 2025. Zou toch aardig kunnen kloppen. In NL zien we weinig verschil maar dat kan aan het binnenharken liggen.

    • Ja, een gigantische CME direct hit op de aarde van de zon of een paar EMPs kan inderdaad miljarden mensen de dood injagen in nog géén jaar tijd. De prikkies kunnen volgens mij niet de oorzaak zijn van een grote reductie van de wereldpopulatie op korte termijn…

     • Beste Harmen,
      Het zou veel teveel opvallen als iedereen binnen een jaar dood nee zou vallen.
      Ik zie de machten achter de schermen er goed voor aan om het effect over een langere termijn uit te smeren zodat er minder kans is dat men massaal de link gaat leggen met die prikken.
      De directe gevolgen zijn nu merkbaar echter, wat dacht je van het onvruchtbaar worden van mensen wat op termijn helpt bij de populatie vermindering?
      Die plannen lopen al sinds decennia.

      • Beste Tigron,
       Ik ben helemaal met je eens. Daarom zei ik ook dat deze prikken op korte termijn (1,2,3 jaar?) geen groot aantal doden zal veroorzaken maar over een periode van 10 tot 20 jaar misschien wel veel slachtoffers zal geven (kankers, auto immuunziekten, hartziekten, depressies, etc.)

       • de mrna-techniek is al een aantal jaren beschikbaar, u mag aannemen dat al die tijd er al proeven en onderzoeken gelopen hebben over de effecten op mensen.
        wat er gebeurde, gebeurd, en gebeuren gaat zal ze al bekend zijn.
        maar ik ben er wel van overtuigd dat ze nog een volgende stap nodig hebben voor hun einddoel, en die zal dan binnenkort uitgerold worden.
        ze hebben hier meer dan 100 jaar over nagedacht., en tot nu toe zijn hun plannen doorgegaan. hooguit is de bevolking misschien niet zo volgzaam als ze verwacht hadden en moeten ze op punten wat dingen uitstellen.
        alleen een omslag bij de bevolking kan hun agenda stoppen. maar de bevolking is gemiddeld gezien infantiel

  • Meen te herinneren Immortal dat ongeveer 5% van de batches 100% dodelijk waren/zijn, dan natuurlijk de placebo’s, zoutoplossingen voor bestuurders die zich op video lieten injecteren, Rutte, H. de Jonge, Trudeau ect.

 5. Immortal (In NL zien we weinig verschil maar dat kan aan het binnenharken liggen.)

  Klopt hier in Nederland worden we langzaam vervangen (Omvolking) Want ik hoor en zie dagelijks heel veel ziekenauto’s af en aan rijden. De oversterfte gaat gewoon door. Alleen hoor je de mensen en de pannenkoeken media er niet meer over. Want covid is toch voorbij. Stom volk..

  • De eerste 14 weken totale sterfte CBS
   2023 – 50667
   2022 – 47249
   2021 – 48294
   2020 – 46909
   2019 – 43411
   2018 – 49114
   2017 – 45524

  • Discobol april 22, 2023 at 18:08

   Klopt Discobol de gemeente waarin ik woon hoor ik 5 tot 6 sirenes van de hulpverleners loeien per dag.

   kan je nagaan wat er in de andere wijken het geval is, mijn schoonzus 4 keer geprikt verleden jaar overleden, de moeder van mijn buurman, zuster van de buurman een trombose been, 2 deuren verderop de buurvrouw met onderliggend lijden eind juni 2020.

   Dus ja 2 ledige ontvolking van Nederland, er zijn door de jaren heen 6 miljoen vreemdelingen binnen gedrongen, tel de winst uit voor de WEF bestuurders.

  • Ja, dus die Deagel zou wel eens kunnen kloppen. Kijk maar eens naar die link, en klik dan op een land, bijv de Verenigde Staten, dan komt er een ander schermpje met de voorspellingsnummers. Die lijken wel op de realiteit. Vilseledd heeft geen link gegeven voor de “verkeerde kant” opgaan, dus we weten niet waar dat getal vandaan komt wat Deagel tegenspreekt. Alsnog is het geen ‘genocide’ per se, maar een experiment om menselijke voortplanting te kunnen beheersen. Er sterven er velen aan, dat is zeker. En ook veroorzaakt het veel andere problemen. Maar dat komt door de aard van het experiment. En de sterfte aan de bijwerkingen is gestaag, vanwege het type schade dat het veroorzaakt – langzaam in werking tredende schade. Vandaar dat het een aantal jaren in beslag neemt. Het is geen acute schade, maar systemische schade. Die duurt langer voor je dood bent.

  • Omvolking heeft niets met de vaccins teaken. Dit gaat over ons asielbeleid, en de allereerste generatie moslims die immigreerden in de jaren ’60. Moslims krijgen veel meer kinderen dan Nederlanders of Vlamingen. Gevolg is dat onze mensen, Ons Volk, vergrijst. Belaarden sterftecijfer ligt 20 x zo hoog dan Onze geboortes. We worden uitgeroeid, een Volk dat op sterven na dood is. De Moslims komen heel snel in de meerderheid…

   • Beste Mensen

    Dus ?
    Als er een Wet word aangenomen van
    Minimaal 5 jaren geen kinderen baren
    Dan pakt dat toch veel beter uit ?
    Denkt mensen Denkt
    U kunt het

    Dank U

  • Ken je die duitse mop ?

   In de stad
   komt een migrant een andere migrant tegen,
   een kennis van onderweg zeg maar,
   Vraag tie aan de ander: ‘Waar zijn de Duitsers ?’
   Zegt tie ander: ‘Werken ofzo !?’

 6. In het oude Rome / de senaat ontstond het plan om slaven te onderscheiden van de reguliere Romeinse burgers door kleding / merktekens. Toen de senaat besefde hoe groot het aantal slaven was en hoe klein het aantal reguliere Romeinse burgers, werd van dit plan afgezien.

  • Toch de populatie groei gaat in sneltrein vaart door per seconde 5 minimaal
   Dat is dus te veel
   En als hier geen rem op word gezet dan gaan we met z’n allen steaks op de vuist om een graan korreltje te bemachtigen

   Denk Mensen denk

   Ringo had , heeft en zal gelijk hebben
   We moeten onze nageslachten bij brengen educeren op een humane manier om te stoppen met het geneukerij
   Tenminste voor 5 jaren
   Zo hoeven de mortuaria’s niet zo vaak te worden bezocht en word de bevolking op een aanvaardbare niveau gereduceerd zonder pijn wrok haat tot elkander
   Wel een ding voorop stellen
   Maffioso’s medici – Ni meer bezoeken alstublieft
   Blijf lekker thuis uitzieken is beter dan vergiftigd vermoord worden
   De naam is : Invrede Leeflang

   Dank U

   • Beste Mensen

    Zie maar …..
    De keuze is aan U Allen
    Of U blijft een Homo
    Hierbij , Homo betekend enig en alleenig leven Enkel Samen met ….
    Samen met de enige echte Schepper
    Dus geen Opschepper maar …..
    Het Allohmtegenwoordige
    Dus dat iets wat overal ten aller tijde aanwezig is
    Pas op dat is Absoluut geen God of Duivel
    Of U word een afvallige
    Dus een Homofiel
    Wat wilt U
    Maakt U keuze en leeft ernaar
    En niet zeuren
    Immers God en de Duivel zijn Bacteriën dienaren van onder de
    Shaytanische = Satanische Paraplu
    Vergelijk het met Covid de verzamelnaam van alle ongeneeslijke bacterien bij elkaar
    Waarvan bijvoorbeeld Sars , H1N1 –
    God , Duivel voorstellen
    Deze God en Duivel zitten op de Tong
    Enig en alleenig op de tongen van het aller slechtste dieren in het Universum genaamd Mensen
    Dat ook nog aan de Rand van de tong
    Voorstellen de twee kanten snijdende Mes
    God Zoete zijde en Duivel Zure zijde
    Deze bijden handelen op Commando van Satan
    Het woord kan snijden doen plaats vinden in levende onschuldige wezens inclusief de bezeten Mens tot de dood erop volgt
    De mensen kunnen hierbij verwaarloost worden
    Aangezien er maar heel weinig echte mensen zijn
    De rest is :
    Aanname menselijke belichamingen
    Door dieren welken door de mensen zijn vermoord
    Nu word het dus wat moeilijker gemaakt voor de mens om een dier tussen de dieren genaamd mensen te vinden
    Vervolgens om die Geesten te gaan verdrijven uit de aangenomen belichaming om vervolgens dat kadaver te verorberen

    Een mens die dit leest en begrijpt
    Is rijp
    Vrucht dragend om lopend terug naar het ware Huis te gaan
    Zie de samenhang met clip

    https://rumble.com/v2kgjnm-gays-against-groomers-to-open-mn-chapter-to-fight-grave-abuse-being-done-to.html

    Dank U

  • Behalve dat het voornamelijk de BLANKEN zijn die onvruchtbaar zijn en de laag-IQ zwarten als konijnen doorfokken.
   Daar gaat de wereld echt niet beter van worden voor wie dan ook

 7. DAt de Chinese bevolking gaat stijgen lijkt me een fabeltje.
  Door de 1 kinds politiek is dat land in een dodesspiraal terecht gekomen,
  Omdat veruit de meeste kinderen ook nog eens jongens moesten zijn.
  Verder hebben veel mensen er totaal geen zin in om een kind in zo’n dystopische omgeving op de wereld te zetten.
  Ook China gaat naar de klote.

  • China is veel pragmatischer dan u denkt; ze hebben dat probleem onderkend. Er is nu een enorm overschot aan mannen in de gevechtsleeftijd en ze zijn zich aan het voorbereiden op een oorlog met de VS.
   Dat lost 2 problemen in 1 klap op; het overschot aan mannen wordt sterk verminderd (de chinese cultuur kijkt wat dat betreft niet zo naar individuen en is niet bang voor verliezen; het chinese woord voor ‘soldaat’ is in principe hetzelfde als ‘wapen’. Gaat er eentje stuk dan pak je een nieuwe, 30%-40% verliezen onder de troepen is voor de bevelhebbers helemaal niet erg en de bevolking accepteert dat ook, heel anders dan bij de VS bv, waar 10% al op enorme weerstand van de bevolking stuit).

   En tegelijkertijd wordt daardoor de rol van China in de wereld vergroot door de grootste tegenstander hetzij te vernietigen, hetzij zoveel schade toe te brengen dat deze voor geruime tijd geen bedreiging meer is.

   • Dat klopt. Sinds 2015 geldt in China een tweekindpolitiek. Sinds 2021 geldt in China een driekindpolitiek.
    Neemt niet weg dat er zo’n 30 jaar een 1 kind politiek is geweest, waarvan de vruchten merendeels nog moeten worden geplukt.
    In combinatie met de vele abortussen en mensen die zeggen “bekijk het maar”, gaat het bevolkingsaantal enorm naar beneden.
    Oorlogen zijn ook niet zo goed voor de bevolking, nu al helemaal niet.

  • Stopworldcontrol.com-aanjager David Sorensen zit blijkbaar achter dit bericht. Dit rupsje-nooit-genoeg steunt nog altijd full swing de Duits-Amerikaanse jurist Reiner Fuellmich, die hoopporno bood aan vele mensen vanaf medio 2020 in de vorm van tribunalen. Wat ook niet voor Sorensen pleit is zijn aankondiging van een wereldschokkende onthulling op 28.01 van dit jaar – – > 2 + 8 + 1 = 11.
   Zoals wellicht bekend kondigde Trix van Amsberg haar aftreden aan op 28.01.2013.

 8. “We weten dat China een dystopische hel is. dankzij degenen die vertelden dat de spuit veilig en getest is
  Sadam massa vernietigings wapens aan het maken is er massa graven waren in Yugoslavia

 9. Laten we wel zijn, een verhoging van de pensioenleeftijd is nodig omdat er onderaan geen kwaliteit meer bestaat om het werk te doen. Het gaat om een paar jaar en het is voorbij met onze beschaving.
  Die dan terugvalt tot de primitieve wilden waarvoor de ruimte is gecreëerd om op hun niveau te bestaan. Want die paar trucs die hen zijn aangeleerd zijn niet genoeg om dit beschavingspeil te handhaven.
  Daarnaast, er waren blanken in het Westen die geen kinderen wilden vanwege de atoombom. Nu willen ze niet meer vanwege de massa-immigratie.

 10. Nog een notitie waar niet genoeg over nagedacht is, omdat ik die naam een paar keer noemde; Benjamin Creme die een halve eeuw lezingen gaf wereldwijd, en beweert dat de Christus fysiek terug is van weggeweest, zegt dat de Antichrist een energie is die zich manifesteerde in de Tweede Wereldoorlog. Maar ze wilden meer concrete bewijzen en hebben diezelfde tegenkracht voortgezet. Voilà.

  • Hierbij moet aangemerkt worden dat de normale relatiepatronen altijd verstoord worden door oorlog, wanneer veel mensen onvermijdelijk worden vermoord en er veel weduwen achterblijven. Dit werkt lang door in allerlei patronen. De Amerikaanse oplossing is vrouwen in het leger, maar dat mag niet baten. Creme zei wel dat overbevolking het gevolg is van armoede, en dat naarmate in de ontwikkelingslanden het welvaartspeil omhoog gaat de bevolking daar minder snel groeit, omdat ze kinderen nemen voor oudedagsvoorziening. Daarbij is de preutsheid en schaamte in sommige westerse (blanke) landen landen juist toegenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in