Vrijwel onmiddellijk werd de film geconfronteerd met een bizar spervuur van slechte recensies waarin de buzz-woorden “QAnon samenzweringen” in bijna elk artikel voorkomen, alsof al deze “journalisten” (propagandisten) dezelfde memo hebben gekregen.

Sound of Freedom is een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tim Ballard, een overheidsagent die zijn baan opzegt om kinderen te redden van sekshandelaren in Colombia. Sound of Freedom is geregisseerd door Alejandro Monteverde en is geen typische Hollywoodfilm. Hij werd uitgebracht door Angel Studios uit Utah, een bedrijf dat gespecialiseerd is in “geloofsgebaseerde” producties, schrijft Vigilant Citizen.

De film werd meer dan vijf jaar geleden, in 2018, voltooid en zou gedistribueerd worden door 20th Century Fox. Toen de studio echter werd opgekocht door de Walt Disney Company, werd Sound of Freedom voor onbepaalde tijd op de lange baan geschoven. Blijkbaar was Disney meer bezig met het maken van films die kinderen seksuele propaganda aansmeren dan met het uitbrengen van een film die pedofiele netwerken blootlegt.

Gelukkig voor de filmmakers konden ze de distributierechten terugkopen van Disney en via aandelenfinanciering zijn ze erin geslaagd om de film op 4 juli 2023 uit te brengen.

Vrijwel onmiddellijk werd de film geconfronteerd met een bizar spervuur van slechte recensies waarin de buzz-woorden “QAnon samenzweringen” in bijna elk artikel voorkomen, alsof al deze “journalisten” (propagandisten) dezelfde memo hebben ontvangen.

De film zelf maakt geen melding van QAnon of iets wat er ook maar enigszins mee te maken heeft. Het filmt alleen het verhaal van Tim Ballard en Operation Underground Railroad, de organisatie die hij heeft opgericht om de kindersekshandel te bestrijden. Toch maakten de media er een punt van om deze woordassociatie te maken. Ook besloten ze dat deze film “controversieel” was.

Waarom? Nou, om te beginnen houdt de media echt niet van sommige mensen die met de film geassocieerd worden, te beginnen met de ster, Jim Caviezel.

“Controversiële” vermeldingen

Vóór Sound of Freedom was Jim Caveziel vooral bekend vanwege de rol van Jezus Christus in Mel Gibsons Passion of Christ. Het minste wat men kan zeggen is dat deze rol een tol eiste van Caveziel. Tijdens het filmen kreeg hij per ongeluk zweepslagen, raakte zijn schouder uit de kom en kreeg longontsteking en onderkoeling.

Oh, hij werd ook door de bliksem getroffen. Tijdens het filmen van de Bergrede werd Caveziel inderdaad getroffen door de bliksem, wat leidde tot twee hartoperaties, waaronder een openhartoperatie.

In Sound of Freedom heeft het personage van Caveziel ook “Christus-achtige” kwaliteiten, vooral wanneer hij de camera betraand aankijkt en zegt: “Gods kinderen zijn niet te koop”.

Terwijl de film zelf wegblijft van de “samenzweringstheorieën” die de elite met alle mogelijke middelen wil onderdrukken, gaat Jim Caveziel er gewoon helemaal in op elke kans die hij krijgt.

In het volgende interview verwijst Caveziel rechtstreeks naar de satanische elite en het oogsten van adrenochroom.

Een andere grote voorstander van Sound of Freedom is Mel Gibson. Dat is wel toepasselijk, want een van de meest memorabele zinnen die hij ooit uitsprak was:

“Ze kunnen onze levens nemen, maar ze zullen nooit onze vrijheid nemen!”

Toen hij deze woorden schreeuwde als Sir William Wallace in de film Braveheart uit 1995, was Mel Gibson een van de grootste filmsterren ter wereld. Maar zelfs op het hoogtepunt van zijn succes vond Gibson een manier om mensen boos te maken met enorme waarheidsbommen.

"We gaan een heel nieuw tijdperk in": AI-videogeneratie wordt "verbazingwekkend goed"

In een interview met Playboy in juli 1995 zei Gibson dat president Bill Clinton een “low-level opportunist” was en dat iemand hem “vertelde wat hij moest doen”. Hij verklaarde ook dat de Rhodes Studiebeurs van de Universiteit van Oxford was opgericht “voor jonge mannen en vrouwen die willen streven naar een “nieuwe wereldorde” en een “campagne voor het marxisme” was.

Tijdens een interview in 1998 zinspeelde Gibson op de duistere, satanische kant van Hollywood.

Een paar jaar later, nadat enkele van zijn dronken tirades (met name over Joden die oorlogen beginnen) uitlekten in de pers, werd Gibson gemeden en kwam hij op de zwarte lijst van Hollywood te staan. Hoewel hij jarenlang wegbleef van Hollywoodproducties, dook Gibson weer op om openlijk Sound of Freedom te steunen, wat geen Hollywoodfilm is.

Dus waar gaat de ophef over? Hier is een blik op de echte film.

Sound of Freedom

Hoewel er gezegd wordt dat Sound of Freedom “op geloof gebaseerd” is, wordt er in de film geen religieuze preek of politieke boodschap gegeven. De film wil slechts één belangrijk punt maken: Seksuele kinderhandel is slecht. En op de een of andere manier vonden de massamedia deze film “controversieel”.

Om dat duidelijk te maken, schrikt de film er niet voor terug om scènes te laten zien die nauwelijks te bekijken zijn. In een huiveringwekkende scène strompelt bijvoorbeeld een oude dronken toerist een kamer binnen waar een doodsbang klein meisje gedwongen wordt om op hem te wachten. En nee, er komt niemand om het meisje te redden. De dronken pedo doet de gordijnen dicht terwijl de kijkers zich realiseren dat niets de onuitsprekelijke dingen die in die vervloekte kamer zullen gebeuren zal tegenhouden.

Deze scènes trekken schaamteloos aan de harten en zijn bijna onmogelijk om naar te kijken. Ze gebeuren echter wel in het echte leven. Elke dag. Duizenden keren per dag. En dat niet alleen, kinderseks is een bloeiende industrie die recordwinsten blijft binnenhalen. Zoals in de film wordt gezegd, kunnen drugs maar één keer worden verkocht. Een kind kan echter meerdere keren per nacht verkocht worden.

Door de kijkers met deze harde realiteit te confronteren, onderscheidt de film zich van bijna alle Hollywoodproducties die dergelijke onderwerpen nooit zouden aanpakken. De belangrijkste reden: Hollywood zit vol met de ergste pedofielen die men zich kan voorstellen.

Sommige critici klaagden dat de film te rechtlijnig was. Ze vonden het niet leuk dat er geen verrassende wending was en dat de held een standvastige, onomkoopbare held bleef die pedo’s gewoon ten onder wil zien gaan. Ik denk dat ze blij zouden zijn geweest als de held had onthuld dat hij altijd al een pedo was geweest of zoiets.

Maar deze professionele “critici” hadden moeten beseffen dat ze niet naar een Marvel-film aan het kijken waren waar willekeurige, onvoorspelbare gebeurtenissen gewoon zendtijd vullen. Sound of Freedom gaat over het vertellen van een waargebeurd verhaal en het blootleggen van een gruwelijke realiteit.

De film begint bijvoorbeeld met echte en huiveringwekkende beelden van kinderen die van de straat worden geplukt en meegenomen door ontvoerders die voor deze netwerken werken. Deze kinderen komen terecht in de kinderseksnetwerken die in de film worden beschreven.

Ze komen ook terecht in elitaire pedo-bendes die zich bezighouden met de meest gruwelijke praktijken die de mens kent. Daarom hebben corrupte, elitaire media een bizarre propagandacampagne gevoerd om Sound of Freedom in diskrediet te brengen. Zoals u snel zult zien, waren ze bereid om extreem laag te gaan.

Voormalig VS-Generaal, presidentieel adviseur: "Wij zijn allen Nederlandse Boeren"

De ongezouten reactie van de media

In Sound of Freedom infiltreert een man op heldhaftige wijze in kindersekshandelsnetwerken en redt hij kinderen van verkrachting door pedofielen. Reactie van de media: Deze film is slecht. Wat gebeurt hier in godsnaam?

Het zit zo: In Sound of Freedom zijn pedo’s de slechteriken. Het zijn geen onbegrepen, onderdrukte slachtoffers die vertroeteld moeten worden – het zijn sadistische monsters die azen op de goddelijke natuur van onschuldige kinderen. En ze moeten gestopt worden.

Dit gaat in tegen het verhaal dat de afgelopen jaren de boventoon heeft gevoerd in de massamedia. Het doel: De weg vrijmaken voor een maatschappij waarin “MAP’s” (tot minderjarige aangetrokken personen) net zo behandeld worden als andere seksuele “minderheden”.

Om deze reden publiceerde bijna elk elitair mediakanaal ter wereld krankzinnige artikelen die Sound of Freedom aanvielen. Hier is een kop van de “gereputeerde” Washington Post.

Een kop van de Washington Post die Sound of Freedom in verband brengt met de QAnon-boeman.

De tweede alinea van dit artikel zegt.

“Veel critici hebben Sound of Freedom in verband gebracht met de pro-Trump QAnon samenzweringssekte. Ze zijn ook geschrokken van het mainstream succes. Maar de waarheid is dat samenzweerderig rechts en Hollywood niet zoveel van elkaar verschillen – en dat is misschien de reden waarom onze politiek zoveel moeite heeft gehad om QAnon, Trump en fascisme af te wijzen.”

Zoals u kunt zien, gooit dit artikel elk modewoord naar de lezers, zoals “pro-Trump QAnon samenzweringscultus”, “samenzweerderig rechts” en zelfs “fascisme”. Ja, hij gebruikte het woord “fascisme” om een film over kinderseks te bekritiseren.

Men kan zich afvragen: Waarom heeft deze “recensent” zo’n hekel aan deze film? Als deze film over cocaïnehandel in Colombia ging, zou hij dan zo beledigd zijn?

Het antwoord is misselijkmakend. De auteur van dit artikel in de Washington Post is Noah Berlatsky – een communicatiedirecteur voor Prostasia, een “pro-pedofilie” belangengroep.

Noah Berlatsky op de website van Prostasia.

Volgens hun website steunt Prostasia de “Minor Attracted Persons” (MAPs) Club, een beruchte groep die pedofilie probeert te normaliseren.

Eerder dit jaar meldde Reduxx dat een algemeen manager van Prostasia – Prescott Bayern – actief was op een pedofiel prikbord dat gewijd was aan homoseksuele mannen die zichzelf “boy lovers” noemden – pedofiele mannen die zich seksueel aangetrokken voelen tot minderjarige jongens.

“Ondanks het feit dat de organisatie beweert gemotiveerd te zijn door de wens om seksueel misbruik van kinderen uit te roeien, heeft zij zich toegelegd op kruistochten tegen het verbod op kinderpornografie, op schrijfacties naar staatsvertegenwoordigers om te eisen dat kindachtige sekspoppen legaal blijven, en op het financieren van onderzoek naar ‘seksuele fantasieuitgangen’ voor pedofielen,” legt Reduxx-oprichtster Anna Slatz uit. “Prostasia heeft ook anti-pedofiele sentimenten veroordeeld als schadelijke ‘nazi-achtige’ retoriek en opgeroepen tot massale censuur ervan op sociale media.”
– Evie, “Sound Of Freedom” criticus voor Bloomberg is een pedofiele sympathisant

Kortom, Berlatsky is een pedo extremist. Als u nog steeds niet overtuigd bent, zie hier een tweet die hij in 2017 plaatste.

 

Berlatsky’s artikel over Sound of Freedom was geen “filmrecensie”, het was een aanval-artikel dat rechtstreeks afkomstig was van een pedofielenvereniging. En grote media zoals de Washington Post kozen openlijk de kant van de kindermisbruikers.

Helaas was de Washington Post geen uitzondering. Bijna alle elitaire media volgden dit voorbeeld. Het narratief: “Sound of Freedom = QAnon”.

Absurde opvoedkundige maatregelen van de WHO: Chocolade Kerstmannen mogen geen gezicht meer hebben
Een kop van The Guardian gebruikt dezelfde modewoorden als het artikel in de Washington Post, dat geschreven is door een pedo. Ze worden allemaal door hetzelfde systeem gefinancierd.

Natuurlijk moest het door de Canadese overheid gefinancierde CBC-netwerk meedoen aan deze waanzin. Na jarenlang dragqueens op scholen en alle vormen van grooming te hebben gevierd, viel de CBC Sound of Freedom aan met dezelfde modewoorden. In een recent interview op CBC Radio zei popcultuur “columnist” (propagandist) Radheyan Simonpillai:

“We kunnen niet zeggen dat de film zelf gemaakt is door QAnon-types. Maar hun politieke doelen maken het zeker iets waar QAnon samenzweringstheoretici achter zouden staan. Net zoals racisten zich achter Trump schaarden zonder dat hij iets openlijk racistisch hoefde te zeggen.

U hebt alleen over deze film gehoord als u regelmatig in kerkgroepen komt, of regelmatig naar Fox News kijkt, of als u rechtse persoonlijkheden volgt. Of als u een QAnon samenzweringstheoreticus bent of deel uitmaakt van de zogenaamde Vrijheidsbewegingen.

Maar vergis u niet. Het succes van de film heeft er veel mee te maken dat het een hondenfluitje is voor xenofobe, pro-Trump, pro-Life types.”

Ja, deze “columnist” zei dat deze film over kinderhandel in Colombia een “hondenfluitje is voor xenofobe, pro-Trump, pro-Life types”. Met andere woorden, deze persoon wordt betaald door Canadese belastingbetalers om pro-pedofiele propaganda te spuwen.

Ik zou nog veel meer voorbeelden van dergelijke krantenkoppen uit de hele wereld kunnen posten en ze bewijzen allemaal twee belangrijke punten: 1) Deze nieuwsorganen halen hun discussiepunten uit dezelfde globalistische elite bron 2) Ze zijn op een missie om pedofilie te normaliseren en ze zijn bereid om alles aan te vallen wat tegen hun agenda ingaat.

Tot slot

Is Sound of Freedom de beste film die ik ooit heb gezien? Niet echt. Objectief gezien is het een goed gemaakte film die een belangrijk onderwerp aansnijdt, en het was heel verfrissend om naar te kijken. Elke redelijke “recensent” had hetzelfde kunnen zeggen en het daarbij kunnen laten. Maar dat is helemaal niet wat er gebeurde. In plaats van de film objectief te beoordelen, gilden de “recensenten” als demonen wanneer ze met een kruisbeeld geconfronteerd werden.

Sound of Freedom raakte duidelijk een gevoelige snaar en onthulde daarmee hoe ver de elite (en haar mediasysteem) bereid is te gaan om pedofilie te verdedigen.

Door middel van krankzinnige en wanhopige “recensies” (die regelrechte pogingen tot propaganda zijn, compleet met enge modewoorden) probeerden massamediakanalen van over de hele wereld mensen af te schrikken om de film te bekijken uit angst om “pro-Trump samenzweringscultisten” genoemd te worden. Bloomberg en de Washington Post gingen zelfs zo ver dat ze een pro-pedo advocaat inhuurden om de film aan te vallen. Als samenleving moeten we echt nadenken over de implicaties van een dergelijke stap van grote mediakanalen.

Zoals gewoonlijk gebruikten deze propagandisten hun favoriete tactiek: het “extreem-rechts” maken van het onderwerp om mensen af te schrikken. Deze kwestie gaat echter niet over Links versus Rechts. Het gaat over Goed versus Kwaad. De belangrijkste zin van de film is “Gods kinderen zijn niet te koop”. Als die zin u op de een of andere manier kwetst … dan kunt u naar de hel lopen.

Letterlijk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereldwijde elite zweert anti-pedofiele film ‘Sound of Freedom’ te verbiedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïens Agent Zelensky… een poppenkast geproduceerd door het Westen
Volgend artikelStormwolken pakken zich samen in de Zwarte Zee
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

57 REACTIES

 1. Wel, Naar mijn mening, als een film afgebroken wordt omwille van de inhoud, niet de film kwaliteit en/of de verhaallijn, dan neigt de mens om zijn curiositeit te bevredigen door te gaan kijken wat er zo choquerend aan is.
  Slechte reclame is ook reclame 😉

 2. In veel derdewereldlanden en moslimlanden behoort seks en huwen met kinderen tot de culturele traditie.
  In de Islamwereld geeft de grote profeet zelfs het voorbeeld door te huwen met zijn 9-jarig nichtje.
  En we weten allemaal hoe graag het multiculturele Westen zich wil openstellen voor de gebruiken van alle culturen ter wereld en terzake zeker geen racistische discriminatie tolereert…

  • Lastig voor jou om diep verwant te zijn van mensen die vaak genoeg worden gezien als pedofiel.
   Ik vraag me nog steeds af waar je antwoord blijft waarom er zoveel kinderporno op Nederlandse computers is aangetroffen waarbij er altijd weer een wit iemand werd aangeklaagd?

   Jij haalt zoals gewoonlijk moslims weer erbij terwijl het onderwerp gaat over een film over kindersekshandel. In die witte Hollywood industrie gerund door witte pedofielen zijn weinig tot geen moslims te vinden. Tja je bent betrapt op dat het je pijn doet dat “God’s kinderen niet te koop zijn.” Jij bent vrijwel hetzelfde met de vele overeenkomsten als mensen die in die industrie werken. Vandaar dat je dan maar een andere bevolkingsgroep erbij moet halen om die in de spotlight te zetten en jezelf heimelijk te verschuilen achter George Orwell tactieken. Jij bent al lang geïndentificeert als medewerker van grote problemen ter wereld en gezien als vijand van de mensheid.

 3. Goed geschreven, geweldig verwoord. GOD’S KINDEREN ZIJN NIET TE KOOP!!!!
  ALS JE ER ANDERS OVER DENKT… LOOP NAAR DE HEL, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK!!!!!
  De film is geen spectaculair hoogstandje, maar ik ben van mening, dat het verhaal luid en duidelijk is!
  Het is een verademing om te zien, dat er engelen zijn, die vechten tegen deze satanische hufters, die teren op andrenochrome, van deze onschuldige wezentjes die zich niet kunnen verdedigen.
  Bravo Angel Studio!!!

  • Heb je hem al gezien? Ik heb gisteravond gekeken. Er staat een link onder dit artikel. Geluid is niet best en veel reclame. https://www.frontnieuws.com/adrenochrome-samenzweringstheorie-krijgt-nieuwe-ronde-van-debunkings-met-sound-of-freedom-in-het-nieuws/#comment-207200

   Vertrouw nooit iemand met je kinderen is de les volgens mij want er wordt op internet op je kinderen geloerd. Laat je kinderen geen foto’s of filmpjes van zichzelf op internet zetten. Zie ze maar terug te krijgen als ze eenmaal ontvoerd zijn en in wat voor onbeschrijfelijke hel je dan als kind en ouder terecht komt.

   Maar zoals ( geloof ik Immortal ) al een keer schreef, het kan ook het begin zijn om kinderen te chippen. Misschien zijn ze dan nog gemakkelijker te roven en blijven ze juist van de ongeschipten kinderen af. Na Corona moet je echt met alles rekening houden.

   • Gijp juli 22, 2023 at 10:40
    Als we kijken naar hoe diep deze vorm van zeer smerige criminaliteit geworteld blijkt te zijn in de samenleving, dan zal het wellicht niet verbazend zijn als mensen die ‘wakker’ worden de eis gaan stellen hun eigen kinderen te laten ‘chippen’ (of hoe je het noemen wilt). Ik maak me er zorgen over dat dit de uitkomst gaat zijn als deze walgelijke, intens-perverse afwijking niet op een gestructureerde en zeer goed georganiseerde manier wordt aangepakt en uitgeroeidt, maar in plaats daarvan gebruikt gaat worden om mensen nog meer aan boeien te leggen. Namelijk, als een mens traceerbaar is, dan is het hek van de dam. Dus, als een nieuw meteen mens traceerbaar gemaakt wordt bij de geboorte dmv een chip, dan is hij onmiddellijk de gevangene van de heersende macht. Hij kan dan bijvoorbeeld ook ‘uitgezet’ worden door 5G etc, middels die ‘chip’. Ik vind dit een heel verderfelijk iets, om mensen te chippen, maar ik vrees dat deze pedocriminaliteit en de timing van dit soort films, deze chip nu wel in de hand gaan werken. Ik hoop dat ik er naast zit, maar ik weet dat de machtsgeilen al jaren zitten te jonesen om die chip in mensen te krijgen. De gifspuit bood nog te veel weerstand, maar de pedocriminaliteit gaat het wellicht doen. Just sayin’…. voor elk wat wils in deze wereld.

    • Deze wereld zit vol met zieke ouders. Dat hebben we wel gemerkt. Dus ik zou er niet van opkijken als ze nu hun kids willen chippen, uit angst.

     Hebben we ook al in de aflevering van Black Mirror gezien…(Arkangel geloof ik dat die aflevering heet).

     Ouders zijn initieel vaak al niet gezond genoeg (mentaal, fysiek, financieel..emotioneel) om aan kids te beginnen..

     Macht en (emotionele) afhankelijkheid zijn grote aspecten. Kinderen als producten hebben want; kinderbijslag is er ook nog 1.

     Er zijn maar weinig echt stabiele mensen… niet alleen financieel; die aan kids beginnen op deze wereld. Geld hebben zegt niet alles .. het gaat om mentaal en emotioneel en financieel in combinatie wat op orde moet zijn maar nee hoor… volop elkaar geven aan elkaar.. lust.. trofee partners… etc. etc. etc… gevolgen niet inzien en kinderen ook nog als nieuwe afleiding in het leven hebben want ja.. 30 en ik verveel me dus.. laten we maar aan kids beginnen.

     Triest ….

     How ever… als we eerst hieraan werken.. betekent dit minder kids… maar vooral ook minder zieke ouders…. war kinderen de dupe van worden uiteindelijk (en dan heb je nog ouders die hun kinderen verkopen voor geld of kind slaaf…te maken…).

     Wat mij betreft gaan we zo goed als kindvrij leven en zien we het allemaal wel tegen die tijd EERDER NOG DAN de scenario’s die we nu hebben en dat is ; loslopende projectielen hier op aarde, die kids hebben waar van de kids helemaal niet happy zijn… verolgens nu ook veel kids op TikTok LIVE streamen… het gaat steeds verder met de P E D O industrie en APPLICATIES die hieraan bijdragen…. maar het zijn altijd nog de ouders….. die een kind dé basis moeten meegeven en NIET uit het oog moeten verliezen (letterlijk en figuurlijk) tot ze volwassen zijn (18 jaar minimaal).

     Ouders hebben laten zien waartoe ze in staat zijn; hun eigen kids verpplicht vaccineren… of achterlaten bij de teststraat als ze niet een stok door hun neus wilden..diep… of de prikken niet namen….

     Verrotte Zielen in de Kabal LEVEN op de verrotte zielen van de mensheid…. die rotheid elimineren is nu doelstelling en DAN PAS zal de Kabal helemaal uitdrogen………………… kortom; lange weg te gaan….. SUPPLY zal er nog wel zijn tot die tijd….. druppel gewijs zal het maar afnemen …..

    • Dat van die chip voor kinderen (nadat de elite zélf het eeuwenoude misbruik van kinderen aan het licht gaat brngen) vinden we ook terug in het manifest ’75jr diepe naoorlogse slaap’ (zie boek ALLICHT?!)

    • Marianne,
     Dank je wel, heb de film zonet bekeken, een traantje weggepinkt, hoop dat deze film iets in gang kan zetten en harde slagen kan toebrengen aan deze kindsexslaven, moedig dat zij die film hebben gemaakt, alle respect daarvoor, in de gewone media word de film compleet geneerd in Nederland in ieder geval en dat zegt vooral heel veel!

  • Eens met jouw gekozen woorden, gewoon recht voor zijn raap, je blijft gewoon af van kinderen, zij behoren beschermd te worden tegen het grote kwaad, zou graag de film bekijken, het is zo typerend dat erop de gewone media helemaal niks over verteld word, alle alarmbellen zouden dan toch moeten af gaan bij, de Decker dank voor jouw bijdrage, moge de daders van die misdrijven branden in de hel, zelfs dat is nog te mild als ik eerlijk ben!

 4. Toen ik die zelfgenoegzame volgevreten rotkop in beeld kreeg, bij lezing van dit stuk, knalde de walging en de woede weer omhoog.

  Dit is het soort wat bij mij de neiging tot absolute moordlust oproept……en als dat vuilnis in de buurt van mijn meiden komt …….in wát voor vorm dan óók…….zal ik het opruimen. Dan maar schade aan mijn ziel. Dan zal ik tzt wel rekenschap afleggen aan de schepper……de karmische tol betalen…….!

  God, wat kost het moeite om mij hier niét in te verliezen.

  Een worm heeft een zinvol bestaan…..en loopt de kans als voedsel te dienen voor de merels in mijn tuin……dát ken ik.

  Dit soort vieze parasitaire bloedzuigers…… godverdomme…..!!!…..van die mentaliteit werd mijn dochter het slachtoffer……en als dat iets is waar ik van wat te leren heb, bést ! Hier houdt voor mij onvoorwaardelijke liefde op.

  In het oude Tibet werd dat soort in een vergeetput gelazerd om daar weg te rotten, simpelweg omdat ze zich het niet konden veroorloven om daar tijd aan te verkloten……wég er mee. Volgend leven beter.

  En verdomd…….ik zou die vieze strontworm die put eigenhandig laten graven ……er over heen pissen……een deksel er op……en in zijn eigen gore hel gillend laten sterven.

 5. Ik heb de film gezien, vond hem heel langzaam,weinig echte emoties en begreep het verhaal niet.ja een jongetje en zijn zusje worden vals gescreend voor een foto reportage of zoiets en vader tuint erin. Zet zijn kinderen af op de set maar ziet ze nooit terug en dan begint de zoektocht. Ik vind het echt te gemaakt en nee zou er geen reclame voor maken. Ik denk als het over dit onderwerp is dat er meer geweld en meer pijn in mag om de kijker te shockeren,mij deed het niets hoewel ik hetzelfde verleden heb. Veel te softe film die niet overbrengt wat die zou moeten overbrengen. Seksueel Geweld op kinderen, de eenzaamheid ,de gevangenschap , de machteloosheid. Heb dat niet ervaren tijdens de film en dan heeft het ook geen zin als de kijker die emoties niet mee ervaart. Want de diepte van de pijn , het verscheurde hart , de immense woede die ook kinderen ervaren na misbruikt te zijn blijft allemaal achterwege. Ik dacht ja als die bij mij niet over komt ,hoe moet een ander die niets van die wereld kent dan zoiets ervaren. Vond het meer reclame voor de man die ze bevrijde een eerbetoon aan hem dan respect oproepen voor de kinderen zelf. Had veel beter gekund en er zijn okk betere films op dit gebied. Door jongeren die in engeland en ierland zijn misbruikt in childcare homes.die zijn ruw maar laten wel de werkelijke schade zien. Gered worden betekend niet verlost van alle pijn en woede en onmacht en boosheid en schade binnen in.

  • Ik had na de eerste indringende 15 minuten ook de neiging te door te spoelen. Maar de eerste 15 minuten moeten een waarschuwing voor veel mensen zijn.

  • het dient als metafoor deze film, en het heeft zijn nobele doel al bereikt… honderdduizenden mensen zijn er wereldwijd mee geconfronteerd,.. en juist dat was de bedoeling… tevens zegt men Columbia is slechts een voorbeeld voor de rest vd wereld..er bestaan nu al Honderdduizenden posters over met als de eerste boodschap… Het Zal UW Kind Maar Zijn…dat is Godverdomme de waarschuwing..❗❗ domme klootzakken die een Ben-Hur verwachten 🤬..

   • Boodschap kwam niet over bij mij,vond de film te soft en te langdradig. Weinig emoties op het gezicht van de hoofdacteur,had op zijn minst meer mimiek van afgrijzen kunnen vertonen plaats van een gezicht van integerheid. Had meer walging verwacht van de spelers om de kinderen heen. Nee de dilm word terecht bekritiseerd . Is zo een goedkope feelgood film wat ik echter in dit onderwerp ongepast vind. God haalt geen pijn weg en maakt de lijdensweg ook niet verdraagzaam. Er veel betere films die de rauwheid en de pijn van slachtoffers heel goed shockerend wegzetten zodat mensen die totaal geen idee van misbruik kennen geschokt de film verlaten. Het gaat niet om het misbruik in zo een film maar om de harde waarheid de pijn van nadien een levenslange letsel in je hoofd . Als jij dat niet begrijpt moet je hier oprotten want jou kutantwoord kwetst mij als seksueel misbruikte in mijn jeugd heel diep. Mongool👍

    • Greet juli 22, 2023 at 13:26
     Helder, Greet, en mijn sympathie voor wat je hebt meegemaakt heb je. Ik hoop dat mensen ook naar de link hieronder kijken, en niet alles voor zoete koek slikken. Nogmaals, deze criminaliteit is te verschrikkelijk voor woorden om er een business model op te draaien. Verder geen kritiek op de medemens die snikkend deze film aanschouwt. Paradise Highway moet je dan ook gaan zien; nog beter mss dan de Sound of Freedom.

     https://americancrimejournal.com/operation-underground-railroad-earns-47-million-in-2020/

     “It’s important to note that Tim Ballard and O.U.R. were riding high in 2020, with impunity. In the public sphere, they were legitimate, no one questioned their claims and there was not a critic in sight. This was the beginning of the end.”
     Damion Moore – May 15, 2022

  • @Greet
   Goed verwoord .
   Film nog niet gezien .
   En idd je hebt gelijk imo de belichting voor de gene die het heeft doorgemaakt komt zoals je zegt niet echt aan de orde .
   Het juk van het meegemaakte , hoe verlicht je de druk ?
   Te verzanden in religie ?
   Daar dan weer de betweters de ga met mij mee ik weet je weg ?
   De mallemolen van je gedachtenwereld de eenzaamheid en het Cul de sac gevoel .
   Wie kan je nog vertrouwen ?
   Jij zegt dat dat te weinig aan bod komt .
   Is de film dan nog de moeite waard ?
   Wats next een Mel gibson actie in de vorm van zijn film Payback ?
   “No More Mr. Nice Guy.”
   Quote inhetmeer”Dan maar schade aan mijn ziel. Dan zal ik tzt wel rekenschap afleggen aan de schepper……de karmische tol betalen…….!” Eigenlijk neig ik ook naar die stelling .
   Ben er nog niet uit .. wil in ieder geval wel rechtop door de poort hier op aarde is gebukt lopen gevaarlijk .😉

  • Dat vond ik het zwakke van de film, de kinderen kwamen daar terecht als werkslaaf in de coke-industrie en werden daar in het oerwoud natuurlijk ook misbruikt. Maar ik had het liever dichter bij huis gezien hoe ze in Westen te werk gaan, hoe de kinderen worden verhandeld, vervoerd naar de ene pedofiel naar de andere. Waar dat allemaal gebeurt? In België staat toch ook zo’n bericht kasteel.

   Er had meer in gezeten als de film echt als een waarschuwing bedoeld is. Dit was toch wel een beetje ver van huis. Maar de film begon goed.

    • Het meisje en broertje zijn weer thuis, daar heeft onze Amerikaanse held voor gezorgd. Die anderen kindertjes waren aan het spelen en klappen, zo blij dat ze vrij waren ( niet getraumatiseerd of zo) ” en zo klinkt de sound of freedom werd met een trots gezicht geconcludeerd terwijl ze in een restaurant zaten aan de Oceaan.

     Hoe dat allemaal is afgelopen weet niemand. maar de recette van de film is goed las ik net. 14,5 miljoen gekost en al meer dan 100 miljoen binnen.

  • Ik had het er gisteren nog over. Zo kende ik een Antilliaan, die een vriendin had, die makkelijk een groot mes trok in een samenlevingsgroep waar hij was geplant. Iedereen paste zich aan aan het laagste niveau om het niet erger te maken en de meisjes neuken hem uit appeasement. Zo zit ook de Nederlandse politiek in elkaar. ‘If you can’t beat them join them.’ Het is een vrouwenfilosofie die ze zelf niet aan kunnen horen. Ik ben er cynisch van geworden. Ze zullen eerst de hele buurt (en nu misschien zichzelf) ombouwen voor ze het echte probleem onderkennen. Een intelligente vrouw die ik kende uit LA, Hollywood, maakte me alert op dit soort psychologische reflexen. Het verwonderde me dat dit soort dingen daar voorkomen waar ze naar mijn gevoel tamelijk gewetensvol in elkaar zitten. Al kennen ze de wederwaardigheden wel van het bestaan. En soms ook de decadentie.
   Ik heb trouwens in Amsterdam ergere verhalen meegemaakt, met de leuke meisjes die hier socialer zijn. En makkelijker te gebruiken, dat wordt gestimuleerd. In de VS weten ze al beter waar ze aan toe zijn, ik maakte de vergissing om dat op zich als een slecht teken te zien, dat is de psychologisering. Ze zullen daar anders over gaan denken als er niet zoveel meer zijn. Ik bad tot God dat dit niet ook hier naartoe kwam, maar alles is daar juist op ingezet. Wat me opviel is ook dat er vaak etnische kanten aan zitten, zo zijn blonde meisjes meer in trek. En ze worden sneller gezien als racistisch, daarom zijn ze misschien extra aardig om mee te tellen of ons (of zichzelf) te verontschuldigen. Afstammelingen van Vikingen als ze een ziekte krijgen, zien dat direct als straf voor hun etniciteit.
   Als ze mij ontmoeten na hun debacle ben ík pas aardig, pas langzaam komt de waarheid boven water hoe gemankeerd ze zijn. En achteraf als ik ze genezen heb en ze wraakzuchtige feministen zijn geworden en toch geen kinderen meer kunnen krijgen roepen de allochtonen me na dat ik toch niemand anders kan krijgen. Dit is standaard.

  • Natuurlijk zullen de meergevorderden die achter dit alles zitten, zeggen dat het mijn karma is. Dit gaf ik als directe reden aan om afscheid te nemen van SHARE en de wereldleraar Maitreya, of zijn aanhang. Hieruit, de hypocrisie, is weer een massabegoocheling voortgekomen die zich steeds verder uitwerkt. Want ik begreep dat de enige methode is tactica adversa, om ze in hun eigen valkuil te laten lopen.

  • En omdat de psychologie gericht is op eindeloze wensvervulling en het doorbreken van ieder taboe, is de enige optie die ik zag voor de kerels als ze niet naar de sportschool gaan, dat ze onder behandeling komen of zich tot God bekeren als ze nog een keuze hebben.

   • Maar daarom weet ik zoveel over dit soort dingen, iedereen vertrouwt me alles toe.
    Ik weet nu ook beter wanneer mensen liegen. Ook dan neem ik alles als de waarheid, want niet iedereen weet zich zo uit te drukken als ik.

  • Niet alleen daar, frontnieuws heeft al heel vaak ditzelfde nieuws aangehaald uit oekraine. Daar gebeurd het het ergst. Zeker nu met de onschuldige kindjes uit de oorlog. Ik hoop dat putin veel daders opspoort en hun pik en klote der afsnijd. No merci met zullke ziek geesten maar okk geen merci met de moeders en vaders die hun baby’s verkopen. Steriliseren zulke wijven en dichtnaaien en bij de mannen pik en klote afhakken. Geen enkel punt.

 6. Download gratis Stremio uit de app store, op Stremio is hij te zien, Engels / Engels ondertiteld.
  Echter vergeet niet alle add ons te installeren, en gebruik VPN 😉.
  Met een Nederlandse IP kwam ik er niet op, met een Franse proxy wel.
  Geniet van Stremio, je zal versteld staan, daar is alles te zien.

  Succes ☺️

  • Juist jij hebt het begrepen, eens je twee of drie keer bent msbruikt maakt de tiende keer niet meer uit. De schade is er en zit diep. Maar uit die negatieve sfeer gehaald worden en een veilig leven krijgen is een geheel ander verhaal. Dat snappen veel mensen hier niet. Kheb zo sterk het gevoel van als een kind gered is is het toch prima dan zijn ze uit de onveilige omgeving weg. Tja daartegen ben je als kind al gewend aan de pijn en innerlijk verzet en weet je dat meewerken beter is dan tegenspartelen. Maar als je eenmaal in een veilige situatie word geplaats begint de miserie pas echt. Wanneer je de knop van overleven behoort uit te zetten en dat niet lukt. Wanneer je vertrouwen in alles en iedereen kapot is . Komt niet terug hoor omdat je een veilig leven hebt ineens. De pijn en verdriet en onmacht beginnen dan pas te ontwikkelen ben je zo 20 jaar mee zoet. Dat moet de mens aanspreken dat je een kind niet moet versjirten op deze wijze omdat zij als volwassenen dan ook lang versjirt zijn. Seksueel misbruik is een lange lijdensweg, je bent kind als het gebeurd en je bent 40 en het gebeurd nog steeds in je hoofd, zolang ik nog kinderen ontmoet die misbruikt zijn,zolang zal mijn wond van misbruik open blijven. Dat zal nooit genezen zolang er nog slachtoffers zijn. Deze link is het allerbelangrijkste wat hier vandaag gepost word als reactie,dank je daarvoor want ik kende deze stichting nog niet. En zo zien mensen wat nadien word meegemaakt. Helden die ons bevrijden hoeven we niet,eenmaal misbruikt is het hek van de dam en de enorme schade aangericht. We hebben helden nodig die er nadien zijn .voor de lange haal. Die begrijpen dat je volgend jaar niet genezen bent van seksueel misbruik.
   Yhanx for posting🌹🌹🌹🌹🌹👍

 7. Veel mensen die reageren op een artikel , niet alleen op hier op Frontnieuws , over Sound of Freedom hebben kritiek op de film omdat deze niet nadrukkelijker het misbruik onder de aandacht brengt , niet ver genoeg of diep genoeg op allerlij situaties ingaat etc. Of dat het het chippen van kinderen promoot , dat de film gefinancierd is door pedofiel(en) en daarom dus een dus psyop van de elite.
  Ik wil opmerken dat de film gebaseerd is op de ervaring van één persoon en dus slechts een heel klein stukje weergeeft van de werkelijkheid en van wat er allemaal op de wereld gebeurd.
  De filmmakers , acteurs etc zullen waarschijnlijk niet al jaren met dit onderwerp bezig zijn maar vonden het wel de moeite waard om het onderwerp aan het grote publiek onder de aandacht te brengen. Een publiek wat voor het overgrote deel ook niet goed op de hoogte is over wat kinderen dagelijks over de hele wereld wordt aangedaan. En voor de meeste kijkers al choquerend genoeg zal zijn. Ook is het voor acteurs , zeker kinderen, zelf ook zwaar om een heftige scene te moeten spelen.
  Verder is het een low-budget productie die dus niet allerlei adviseurs , special effects , psychologen en dergelijke kon inhuren zoals grotere producties wel kunnen.
  Mocht je de film te tam vinden , niet ver genoeg gaan etc. schrijf zelf een script of boek , wie weet wordt het ooit nog eens verfilmt door een betere regisseur met meer shoquerende scenes.

 8. The film is not supposed to adress those questions , it just tells the experience of one man who gets confronted with childtrafficking and abuse.
  Not all child abuse involves your (or better Lin wood’s) questions. For those questions there is unfortunately little hard evidence and unfortunately lots of hearsay and (deliberate) misinformation. Making a movie about those subjects would be a field day for the MSM labeling it as a Q Anon conspiracy theory , and most of the ignorant public would not believe the things described could be true and regard it indeed as a fiction conspiracy theory. And in that way such a movie would be more a disservice instead of a help.
  I think it would be better to make a more parts documentory about those subject , slowly introducing the subjects and with well documented sources and references , so people can start researching it themselves.

 9. Ik heb criminelen als klanten , dus daarom ben ik dan ook een crimineel ?
  Moet ik al mijn klanten hun geschiedenis helemaal gaan naspeuren , elke niet goed gedocumenteerde beschuldiging geloven en dan pas beslissen of ik deze klant help?
  Ik denk dat de makers van de film al lang blij waren dat iemand de film wilde financieren en zijn van te voren niet hun hele geschiedenis gaan uitpluizen. Bovendien denk ik dat de makers en acteurs van te voren geen experts waren op het gebied van kindermisbruik en al helemaal niet de onderwerpen die je in een eerder commentaar noemde.

  • Het is gewoon één van de zoveelste films, meer niet, behoorlijk overtrokken en politiek misbruikt door trump. Ik snap de bedoeling van de film in het geheel niet en vind hem te soft geromantiseerd op de manier hoe. Maar goed een ander roept snel oh het mag nooit meer gebeuren. Hoezo dan is het dan gestopt met de vertoning van de film?????
   Wat dacht je van wekelijks allert zijn op pedofilie en alert handelen.
   Ik was afgelopen decemeber bij mijn zoon in antwerpen in zijn appartement, we lopen naar buiten en een volwassen vent komt naar binnen met een ongeveer tienjarige jongetje diep in slaap op zijn armen dragend. Mijn zoon houd de deur open voor meneer en ik ging er breed voor staan. Wat gaan wij met dat kind doen. Het jong werd niet wakker en ik begon door te drammen met vragen. Is dat kind verdoofd van de roefies, wat heeft dit kind. Lijkt mij niet ziek en hij had allang wakker moeten worden. Ben jij een pedofiel zo een zieke geest. In een vloek en een weerlicht stond er een auto voor de deur en werd het kind slapen ingelegd. Heb nr genoteerd en politie gebeld. Mijn zoon hield mij tegen anders had dt kind mij NOOIT ontglipt. Mijn zoon vond mij overtrokken reageren. Heb hem vierkant uitgelegd dat dit kind kapot geneukt zou worden als hij er mee boven geraakt had en dat dit nu georganiseerd sekscrimes zijn.
   Ik kijk niet weg, heb geen grote smoel en handel wel. Jammer dat de politie er niets aan doet. Kon de politie in antwerpen weinig mee zeiden ze.
   Kheb tegen die man gezegd dt ik hem persoonlijk doodslaag als hij nog maar aan een kind durft denken,dat ik weet waar hij woont in dit appartement en dt hij mij moet vrezen. Zonder pardon. Dat is me5 pedofilie bezig zijn. Als mijn buren te hard kwijken naar hun kinderen kwijk ik met mijn hoofd over de schutting terug dat ze asociaal zijn en ik geen moeite heb met veilig thuis bellen. Ik kom dagelijks op voor kinderen. JIJ OOK. Ik ben niet geliefd maar de kinderen in mijn buurt hebben wel een beschermengel aan mij. En wees er maar zeker van dat ik er al twee heb aangegeven,die uit huis zijn geplaatst omdat hun moeder ze uitleende. Moeder nooit gestraft want ze Speelde het slachtoffer van haar ex. Hoe ver ga jij om kinderen te helpen beschermen.

   • Beste Greet
    Allereerst waren mijn laatste twee reacties op de inmiddels verwijderde comments van Wake Up. Zo , zonder die comments , lijken ze een beetje raar.
    Ik snap dat je door je verleden naar een film als deze met heel andere ogen kijkt en ervaart dan de meeste mensen. De meeste mensen denken dat kindermisbruik niet zo vaak voorkomt , ze krijgen wel eens wat mee via de krant of op het nieuws. Dat er hele netwerken achter zitten en dat het allemaal veel uitgebreider en sinister is kunnen velen zich nauwelijks of niet voorstellen.
    Al mag de film dan qua script en acteerwerk van mindere kwaliteit zijn , om een groter publiek te bereiken en op zijn minst een deel van die onwetende kijkers wat wakkerder te maken voldoet het wel goed.
    Bovendien denk ik dat een , zeg meer realistischere film met Irreversible-achtige scenes niet door de grote bioscoopketens vertoont gaat worden , en dus niet een groot publiek gaat bereiken wat , wat boodschap betreft niet zozeer financieel , toch een belangrijk doel is.

    • oh?

     bekend – opschudding
     kindermisbruik – ouder dan een verondersteld oudste beroep

     en..
     ondanks dat het een schijnbaar geweldige film is met heeel veel zorg opgenomen etc, bekijk je de clip van anderhalve minuut beter niet, nogal confronterend/subtiel of niet

     The Tale (2018)
     https://tinyurl.com/2y7z8phu

     Anyway – Nazi’s got us here _nietwaar

  • De volslanke Carlos Slim (1940) heeft een vermogen van meer dan 101 miljard dollar (2023) en tussen 2010 en 2013 was hij volgens WEF-bedrijf Forbes de rijkste man op aarde.
   Gezien zijn leeftijd kan hij geen young global leader (YGL) zijn, maar hij is uiteraard op de hoogte en werkt actief mee aan de duistere plannen, die sinds 11.03.2020 versneld op aarde worden uitgerold.

 10. Huis-Democraat werkte voor Epstein’s belasting- en politieke fixer.
  Uit rechtbankdossiers blijkt dat de Del. Stacey Plaskett, D-V.I., het publiek misleidde over haar diepe banden met de machtige pedofiel.

  ´De Democraat Stacey Plaskett, een vertegenwoordiger van de Amerikaanse Maagdeneilanden in het Congres, heeft zich gedistantieerd van de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein en beweert dat ze zich volledig “niet bewust” was van zijn donaties. Recente gerechtelijke dossiers werpen echter licht op een veel nauwere relatie tussen Plaskett en Epstein dan eerder bekend was.

  De niet-verzegelde documenten schetsen een tien jaar durende associatie met directe verzoeken om geld, persoonlijke ontmoetingen en werk bij een advocatenkantoor dat nauw verbonden is met het schimmige netwerk van Epstein.

  Plaskett zocht niet alleen herhaaldelijk naar financiële bijdragen van Epstein en had meerdere persoonlijke ontmoetingen met hem, maar ze werkte ook rechtstreeks voor een advocatenkantoor in St. Thomas dat een rol speelde bij het cultiveren van invloed voor de clandestiene activiteiten van Epstein.

  In een verklaring vorige maand onthulde Plaskett dat ze aan Epstein werd voorgesteld door Erika Kellerhals, een advocaat die namens hem lobbyde en zijn zakelijke en filantropische ondernemingen vertegenwoordigde. Kellerhals’ betekenis gaat verder dan een toevallige verbinding. Voordat Plaskett in het Congres werkzaam was, werkte ze van 2013 tot 2014 bij Kellerhals Ferguson Kroblin PLLC, het boutique belastingkantoor op de Maagdeneilanden, een periode waarin Epstein een belangrijke klant was.

  Plaskett’s betrokkenheid bij Epstein kan verder teruggaan, omdat ze eerder diende als adviseur bij de Virgin Islands Economic Development Authority (EDA), die Epstein in de loop van twee decennia $ 300 miljoen aan naar verluidt ten onrechte verkregen belastingvrijstellingen verleende.

  Gevraagd tijdens haar afzetting of ze voor Epstein of aan Epstein gelieerde bedrijven werkte terwijl ze bij het advocatenkantoor Kellerhals werkte, dat gespecialiseerd is in EDA-assistentie, antwoordde Plasket: “Ik herinner me het niet.”

  De twee jaar waarin ze voor de advocaat van Epstein werkte, ontbreken met name op het LinkedIn-account van Plaskett, met een gat van twee jaar Tussenruimte van twee jaar tussen 2012 en toen ze in 2015 het Congres binnenkwam.

  E-mails en getuigenissen verbinden de snelle politieke opkomst van Plaskett echter nauw met de diepe zakken van Epstein.

  In 2014 adviseerde Cecil de Jongh, een naaste medewerker van Epstein, hem om Plaskett te steunen in haar poging om het Congres te winnen tegen de lokale wetgever Shawn-Michael Malone. “Shawn is degene die vorige week achter je aan kwam in de hoorzitting in de Senaat. Hij is smerig en moet verslagen worden en we hebben een vriend in Stacey”, schreef de Jongh.

  Tijdens de verkiezingen doneerden Epstein-assistenten, waaronder Darren Indyke, Lesley Groff en Kellerhals, zwaar aan Plaskett, waardoor ze Malone met slechts 737 stemmen hielp overwinnen in wat de lokale pers “een van de genaamd grootste verstoringen in de politiek van Virgin Island” noemde. Dat jaar schreef de Jongh aan Epstein om te bevestigen dat een bedrijfsdonatie van $ 13.000 gepland voor de Democratische Partij zou worden gedaan “ten behoeve van Stacey Plaskett”.

  Plaskett kreeg meer financiële steun en ontmoette de veroordeelde zedendelinquent op zijn kantoor in St. Thomas, volgens de getuigenis. Epstein doneerde het maximale bedrag, $ 5.400, aan Plaskett in 2016 en doneerde opnieuw in 2018.

  “Als je deze uitnodiging met Jeffrey zou delen, zou ik veel dankbaar zijn”, schreef Plaskett op 12 juli 2018 via e-mail aan Kellerhals en Lesley Groff, waarbij de financier werd gelokt naar een inzamelingsactie in New York City met Michael Bloomberg. Groff was de persoonlijke assistent van Epstein, die ervan wordt beschuldigd Epstein te hebben geholpen bij het rekruteren van minderjarige meisjes.

  “Ik zou dankbaar zijn voor zijn steun en de steun van degenen die hij kan leiden om me te helpen”, vervolgde Plaskett, in een e-mail die vervolgens werd doorgestuurd naar Epstein.

  Minder dan twee weken na de uitwisseling schreef Epstein een cheque van $ 2.700 aan Plaskett. Later dat jaar bleef Yolonda Addison, toen een Plaskett-consultant die nu fungeert als uitvoerend directeur van de Congressional Black Caucus PAC, epstein schrijven en vroeg om zijn steun bij verschillende plaskett-campagne-fondsenwervingsevenementen.´

  https://www.leefang.com/p/house-democrat-worked-for-epsteins

 11. Download Stremio in de app store en installeer alle add ons.
  Daar is hij te zien.

  Ik wens je het allerbeste toe! Blessings

 12. Nog een anekdote uit het multiculturele klimaat.

  In Amsterdam-Zuidoost, er was afkomstig van Schiphol een Joods Israëlisch vliegtuig neergestort en tussen de doden werden door de discrepantie in de administratie talloze illegalen ontdekt, werd op een gegeven moment, de Bijlmerramp, ontdekt dat er uit Afrika regelmatig zwarte baby’s waren geïmporteerd, die in inheemse rituelen werden geslacht en op het altaar aan de duivel geofferd. Let wel, dit is geheel in eigen structuur buiten de beruchte christelijke koloniale invloed om van de blanke Nederlander. De geëmancipeerde dames van GroenLinks waardoor deze praktijken mogelijk zijn gemaakt waren tot tranen vervoerd. Het was ook een van de gelegenheden voor de verschijning van Maitreya, Jezus en zijn meesters die in witte pakken paraat waren om de immigratie te bevorderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in