Screenshot WGS video YouTube

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, beweert dat het streven om de planeet te ontvolken deel uitmaakt van het “humanocratie”-plan van het WEF voor de mensheid.

Schwab onthulde dinsdag tijdens de 2024 World Government Summit in Dubai dat het WEF afstapt van het “technocratische” raamwerk ten gunste van een meer “humanistische” benadering die hij een “humanocratie” noemde, vanwege de slechte pers die de “Great Reset” heeft ontvangen, bericht Thepeoplesvoice.

Infowars.com meldt:

“Als ik vooruit kijk, willen we niet met behulp van de Vierde Industriële Revolutie in een koude bureaucratie terechtkomen, we willen niet in een technocratie terechtkomen,” zei Schwab.

“Wat we willen doen, is bewegen in wat ik een humanocratie zou willen noemen, een wereld waarin we technologie gebruiken om al ons menselijk potentieel te benutten en een nog betere wereld te creëren,” zei hij.

Schwab’s plotselinge omdopen van de Grote Reset tot een “humanocratie” is vooral bizar omdat andere WEF-leden expliciet anti-mensheid zijn en beweren dat een reductie van de wereldbevolking met 90% de “problemen” van globalisten zou oplossen en hen zou “helpen” hun “netto-nul” doelen te bereiken.

Top WEF lid Dennis Meadows heeft met name opgeroepen tot een duizelingwekkende reductie van 86% van de menselijke bevolking, met het argument dat het doel “vreedzaam” bereikt kan worden.

  Democraten dienen wetsvoorstel in om pedofielen te beschermen tegen elke vorm van discriminatie

Het drastisch verminderen van de wereldbevolking lijkt niet de beste manier om een “humanocratie” te creëren.

Voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezinski beschreef in 1970 het technocratische systeem in zijn Between Two Ages: America’s Role In The Technetronic Era, waarin een wereldwijde wetenschappelijke elite de geavanceerde technologie zou gebruiken om de massa te controleren (of te verminderen):

“Zo’n samenleving zou worden gedomineerd door een elite wiens aanspraak op politieke macht zou berusten op vermeende superieure wetenschappelijke kennis. Niet gehinderd door de beperkingen van traditionele liberale waarden, zou deze elite niet aarzelen om haar politieke doelen te bereiken door gebruik te maken van de nieuwste moderne technieken om het gedrag van het publiek te beïnvloeden en de samenleving onder nauwlettend toezicht en controle te houden.”

Hoewel Schwab zijn Grote Reset een nieuwe naam heeft gegeven als een “humanocratie”, is het plan in de praktijk hetzelfde als zijn transhumanistische benadering: een “samensmelting” tussen mens en technologie op fysiek niveau, zodat ze gemakkelijk gecontroleerd kunnen worden door een centrale wereldregering.

“Ik denk dat we voorbereid moeten zijn op een wereld waarin we een samensmelting zien van onze fysieke, digitale en biologische dimensies,” zei Schwab.

“Als we ons een toekomst voorstellen die voortgestuwd wordt door de technologieën van het 4IR, dan zien we een NIEUW DAGERAAD van de menselijke beschaving… waar AI, robotica, het IoT [internet der dingen], 3D-printing, genetische manipulatie, kwantumcomputing de fundamenten van ons dagelijks leven worden.”

Schwab’s plotselinge adoptie van pro-mensheidterminologie lijkt een reactie te zijn op de populistische weerstand tegen de Great Reset van het WEF.

  10 Moderne methoden voor mind control

Tijdens een Spaces-discussie na de triomfantelijke terugkeer van Alex Jones naar X in december, bedachten Elon Musk en Jones de term “Team Humanity” om de antiglobalistische campagne te beschrijven die het Grote Ontwaken aanvoert.

Zou de oprichter van het World Economic Forum de ‘Team Humanity’-campagne van Elon Musk en Alex Jones aan het kopiëren zijn als reactie op het wereldwijde populistische verzet tegen de globalistische agenda?

Bekijk de volledige opmerkingen van Schwab:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Schwab droomt ervan om een metaversum te besturen dat bijna elk facet van ons leven doordringtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson ‘is gevaarlijk’ – Poetin
Volgend artikelNigel Farage explodeert op live-tv: ‘Ik wil weten waarom we allemaal zijn voorgelogen over Covid-vaccins!’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Yoe vill join ze 4th industrial revolution and own nozzing and be happy, oor yoe aar againzt all life on ze earth and yoe vill own nozzing and be yoe must be terminated.

   Klaus en zn rovers hadden gedacht dat er minder heksen zouden zijn om te verbranden, maar er zijn inmiddels meer heksen dan ooit.

   Zey aar shitting zeir pants… ze gaan slachtoffer worden van hun eigen agenda’s, ze vallen in hun eigen zwaard.

   • Deze f’g shitheads… je lacht je dood als het niet zo ziek was. Ze denken echt dat ze goden op aarde zijn. Vee are ze Gods on ze plannet, und you vill obey us till ze day vee say you vill die! Vee are ze ownerz of your life, not you! You littel piepel!

    Stop me now. Het probleem is dat hun verderfelijke technologie gewoon doorstoomt. Wij staan met gebalde vuistjes en knuisjes en knuppeltjes en hooivorken tegenover hun satellieten en DEWs en weet ik wat. Ik hoop ook dat ze in hun eigen zwaard vallen… een foutje van een paar graden richtingsverschil en hun DEW gaat naar Davos, bijv. Het is zeer beangstigend hoe de technologie zonder enig toezicht gebruikt wordt om hun doelen te bereiken, ongeacht het aantal doden dat het vergt. Totaal uit de hand gelopen. En de meeste mensen weten niet eens wat voor vreselijke technologie er in gebruik is… dat is ook nog een heel hoofdstuk waar mensen ‘wakker’ over moeten worden.

    Ze Humanocratzie! Zee Earz vill be our plannet and you vill live in ze space kolonie viz all zee ozzer littel piepel zat vee create in unser WEF test tubes! I am ze Gott!

   • Wwe zoon need a tezt centrumm for diseaze X
    Ze Woerld Ekonomik Forum propozes ze
    opening of a tezt kamp at dagau.
    Wheare aure tezt supjekts kan be faksinated
    We rezearge ze effektzs

 1. Die kerel is zo zot als een achterdeur en moet dringend uit de samenleving verwijderd worden….opsluiting, iemand die hem elimineert, het maakt niet uit wat….maar die kerel is een bedreiging voor de mensheid.

 2. Deze bejaarde Duitse dikkop denkt volgens mij werkelijk dat hij god is.
  Het enige verschil tussen hem en Mussolini en Hltler is, dat hij geen schreeuwlelijk is.
  Verder hangt ook hij aan de touwtjes, net als de anderen, van de machten boven hem.
  Het zijn de zichtbare spreekpoppen en de gezichten van de achter het gordijn verstopte poppenspelers: Vaticaan, Blackrock, Vanguard, Rothschild, enz. enz.Die smoelwerken hoor je of zie je nauwelijks, veilig verscholen in hun paleizen, kastelen en bunkers.

  Er is nog heel veel wat bij de massa niet bekend is.

  • @Tigron…

   De massa geeft niks om details. Het wachten is tot de onderbuik van de massa voelt dat het allemaal niet klopt. En dan is het klaar…
   De elites weten dat en ze proberen een tsunami in banen te leiden met zandzakken. Ze hebben zichzelf als ware totaal narcisten volledig overschat. Het worden nu inbrekers die op heterdaad zijn betrapt, maar ze willen niet toegeven dat ze bezig zijn je huis leeg te roven en uiteindelijk gaan ze elkaar verraden om zichzelf te redden. Er bestaat geen eer onder dieven. Uiteindelijk is het eigen belang groter dan het groepsbelang, daarom storten hun sektes uiteindelijk altijd in omdat ze zichzelf gaan opeten. Zij zijn de 100 ratten in een ton, uiteindelijk blijft er 1 over. Ze maken ons wijs dat wij zo zijn… maar wij gaan samenwerken om te overleven. Dat zijn we nu hier aan het herinneren. En als we dat eenmaal weer begrijpen, dan vormen we een nieuwe piramide om uit de ton te klimmen en laten we de ratten in de ton achter.

   • Theme, deze quote van jou : “Uiteindelijk is het eigen belang groter dan het groepsbelang, daarom storten hun sektes uiteindelijk altijd in omdat ze zichzelf gaan opeten.” slaat de nagel op de kop maar slaat ook op de “complot-ontrafelaars” die, als het erop aankomt, ook geen front kunnen vormen.
    Het mes snijd aan 2 kanten.

  • Tigron : de ‘architecten der verschrikking’ zijn toch uiteindelijk niet gevrijwaard om op gejaagd te worden. De massa is gewoon te omvangrijk om het hele zaakje onder de knoet te houden.

 3. …hypocratie, idiocratie, genocratie, sataneonaziocratie, je kan zoveel BS bedenken wat de lading zal dekken.

  Dit, zoals gewoonlijk en te verwachten, geheel in tegenstelling van wat zij bedoelen of ermee willen bereiken!

 4. Geschiedenis herhaalt?

  “Aktion T4” – Het nazi-eugenetica programma

  De term “eugenetica” werd voor het eerst tegen het einde van de negentiende eeuw gebruikt door de Britse wetenschapper Francis Galton (1822-1911) om het ingrijpen in de genetische samenstelling bij mensen te duiden. Het begrip kreeg onder het naziregime evenwel een wrange bijklank en ontaardde in een ware genocide. Het verhaal:

  De aanzet

  Reeds in 1925, bij de publicatie van zijn boek “Mein Kampf”, liet Hitler er geen twijfel over bestaan dat volgens hem op termijn enkel het Arische ras recht van bestaan had. Toen in 1933 de nationaalsocialisten aan de macht kwamen stond de rasverbetering van het Duitse volk dan ook hoog op de agenda. Zo werden met de invoering van de rassenwetten van Neurenberg seksuele relaties en huwelijken tussen Ariërs en niet-Ariërs verboden. Vrijwel tegelijkertijd ging ook het “Lebensborn project” van start waarmee een verhoging van het geboortecijfer van raszuivere Arische kinderen werd nagestreefd.
  De plannen worden uitgewerkt
  In 1939 werd op bevel van Hitler gestart met een “Sonderprogramm” dat de raszuiverheid van het Germaanse volk moest garanderen. Om dit te bewerkstelligen voorzag het programma in de gedwongen sterilisatie van zogenaamde rasinferieure bevolkingsgroepen en in de euthanasie van mensen met een psychische stoornis of lichamelijke handicap. Het project kreeg de naam “Aktion T4”, verwijzend naar de “Tiergartenstraβe 4”, het adres waar in Berlijn de kantoren van het “Sonderprogramm” waren gevestigd.

  De kampen des doods
  Begin 1940 werd in Grafeneck, een dorp op enkele kilometer zuidwaarts van Stuttgart het eerste van zes euthanasiecentra in gebruik genomen. Mindervaliden met een psychische stoornis of fysische handicap werden er uit verschillende zorginstellingen van het land naartoe gebracht en vervolgens meedogenloos vergast of met een dodelijke injectie om het leven gebracht. >>>

  https://historiek.net/aktion-t4-het-nazi-eugenetica-programma/134691/

  • Zou het echt allemaal zo gegaan zijn,zo zwart wit.
   Is het niet allemaal veel genuanceerder gegaan,veel meer met grijs tinten.
   Er is trouwens geen onderwerp te bedenken waar zo veel over gelogen is als over de nationaal
   socialisten en historiek is nou niet echt een onafhankelijke bron.

 5. Gangster Schwab.. Het volstaat om in ieder land geboorte beperking in te vieren en her kinderbed te verwerken tot 2 kinderen. Wanneer je na 2 kinderen niet weet of je ze kunt onderhouden, groot brengen. Dan zou dat recht moerten beperkt worden….. Ingeval van meerlingen, daar kan.men preventief wat aan doen.

 6. Er is maar 1é1én woord voor deze demonische duivelse smeerlaprij:

  ” H_U_M_A_N_I_C_I_D_E ” merdah

  ” M_E_N_S_L_A_U_G_H_T_E_R ” gvd

 7. Als de vos de passie preekt, boer let op uw kippen.

  Deze karikatuur bezig horen, doet me denken aan conversaties in ‘Allo ‘allo!
  Op den duur wordt het echt om te lachen.
  En misschien is dat wel de rol die hem is toebedeeld in dit aardse theater.
  De casting is alvast geslaagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in