Ik geloof dat de vaccinproducenten wisten dat de inadequaat geteste en onnodige covid-prik grote delen van de wereldbevolking zou doden.

Ik geloof nu dat de doden en verminkten überhaupt geen bijwerkingen waren – het waren de belangrijkste effecten. En naast de sterfgevallen en de ernstige gezondheidsproblemen (hartziekten bijvoorbeeld) hebben de prikken ernstige hersenschade en een nieuwe populatie zombies veroorzaakt. Het is vanwege deze hersenschade dat zoveel mensen gemakkelijk digitale valuta, het verbannen van contant geld en andere stappen in de richting van totale slavernij accepteren. De gevaccineerden zijn anders dan de rest van ons: zij merken niet wat er gebeurt. In het land van de gevaccineerden is de idioot koning, schrijft Dr. Vernon Coleman.

(De alternatieve verklaring is dat de vaccinpushers zo onwetend waren dat ze niet beseften wat er zou gebeuren. En ik denk niet dat deze arrogante, verdorven mensen dom gevonden willen worden. Ze worden liever erkend voor wat ze zijn. De vaccinpushers namen de buigingen, de eer en het geld. Wanneer het recht eindelijk zegeviert, zullen ze boeten voor hun gruwelijke zonden. Overigens vind ik het misselijkmakend dat artsen in het Verenigd Koninkrijk staken voor meer geld, maar dat zij en hun vakbondsleiders de prikken aanmoedigden en ontkenden dat er ernstige risico’s zijn).

Het was al in december 2020 dat ik voor het eerst begon te waarschuwen voor de ernstige gezondheidsproblemen die het goedgelovige volk zou treffen dat bezwijkt voor de leugens en verkeerde informatie die zo breed en enthousiast worden gedeeld door regeringen, het medisch establishment en de mainstream media. (Die video is beschikbaar op deze website en als de wind in de juiste richting waait, kunt u waarschijnlijk kopieën vinden op Bitchute en BrandNewTube. Als daar geen kopieën te vinden zijn, zou ik heel blij zijn als iemand die omissie zou willen rechtzetten!)

Op 13 december 2021 (16 maanden geleden) gaf ik een specifieke waarschuwing over de hersenschade die zou worden veroorzaakt door de covid-19 prik. De media en de miljoenen negeerden de waarschuwing natuurlijk.

  Rapport vindt "alarmerende" stijging in aantal doodgeborenen en pasgeboren dode baby's in Groot-Brittannië

Hier is wat ik zei in december 2021:

Er is vastgesteld dat er veel is dat nog niemand weet over de covid-19 prikken en de gretigheid van de Medicines and healthcare products regulatory agency in het Verenigd Koninkrijk om een vergunning te verlenen voor een product waarover informatie lijkt te ontbreken, is nooit afdoende verklaard. We weten echter wel dat, zoals ik als eerste onthulde, de MHRA een enorme som geld heeft ontvangen van de Bill and Melinda Gates Foundation – die financiële banden heeft met producenten van prikken zoals Pfizer.

Wat het effect op de hersenen betreft, is de grote vraag: kunnen de lipide nanodeeltjes de mRNA jab door de bloed-hersenbarrière voeren?

De bloed-hersenbarrière is een semi-permeabele barrière van cellen die voorkomt dat sommige stoffen in het bloed de beschermende vloeistof rond het centrale zenuwstelsel binnendringen.

Het is van vitaal belang om te weten of dit gebeurt, want als het gebeurt, is het de vraag wat er met de hersenen kan gebeuren.

En per slot van rekening worden vloeibare nanodeeltjes al gebruikt om andere geneesmiddelen over de bloed-hersenbarrière heen te brengen.

Als de LNP’s het mRNA in de hersenen brengen, kunnen de neuronen, de hersencellen, door het immuunsysteem van het lichaam als vreemd worden aangemerkt. En als er meer booster prikkens worden gegeven, wordt het probleem erger.

De vrees is dat hersencellen het doelwit worden en worden gedood door cytotoxische T-cellen.

De vrees is dat hersencellen het doelwit worden en worden gedood door cytotoxische T-cellen.

Er is nu vastgesteld dat mRNA is aangetroffen in alle menselijke weefsels behalve de nieren. Het is aangetroffen in hart, long, lever, testikels – en hersenen. Uit een Japans onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat het vaccin wel degelijk in de hersenen terechtkomt.

  CDC, VK regering & Oxford Universiteit bevestigen dat COVID-vaccinatie NIET WERKT en mogelijk dodelijke gevolgen heeft

Ook verontrustend is het feit dat onderzoekers hebben opgeroepen tot studies om na te gaan of er een verband bestaat tussen de vaccins en acute CNS-demyelinisatie.

Hoeveel schade zal dit aanrichten?

Hoe lang duurt het voordat hersenschade kan worden vastgesteld?

Ik heb geen flauw idee.

En ook niemand anders.

In een normaal experiment met een nieuw geneesmiddel zouden artsen alle mogelijke problemen onderzoeken en controleren alvorens het geneesmiddel vrij te geven voor algemeen gebruik.

Maar de covid-19 injecties worden aan miljarden mensen gegeven zonder dat iemand enig idee heeft wat er zal gebeuren.

Als u een prik hebt gekregen, lijkt de eerste zekerheid te zijn dat het mRNA-vaccin uw hersenen zal binnendringen.

De tweede zekerheid is dat hoe meer injecties u krijgt, hoe gevaarlijker dit zal zijn.

Hoeveel van uw hersencellen zullen afsterven, zal alleen de tijd leren. En kinderen zullen natuurlijk kwetsbaarder zijn omdat ze sowieso kwetsbaarder zijn en omdat ze waarschijnlijk langer zullen leven.

Sommige deskundigen, adviseurs en regelgevers zullen u vertellen dat de risico’s klein zijn. Maar hoe kunnen zij dat weten? En wat is klein? Ze hebben ons verteld dat de bloedstollingsproblemen klein zijn.

Naar mijn mening is een van deze prikken hetzelfde als een enorme dosis LSD nemen en afwachten wat er gebeurt. En hopen dat je niet eindigt als een rockster op leeftijd die denkt dat de Cubaanse Raketcrisis de grootste bedreiging is voor de mensheid.

En vergeet niet dat de covid-19-prikken niet voorkomen dat u covid-19 krijgt en dat u het doorgeeft. Volgens de eigen richtlijnen van de NHS in het Verenigd Koninkrijk kun je nog steeds covid-19 krijgen of verspreiden, zelfs als je drie prikken hebt gehad.

Als deze prik werd gegeven voor een dodelijke ziekte met een sterftecijfer van 50%, zouden de risico’s de moeite waard kunnen zijn. Dat is niet het geval en dat zijn ze ook niet.

Dat zei ik in december 2021.

  Public Health Scotland zal geen Covid-19 gegevens meer publiceren omdat daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden AIDS ontwikkelen

En nu we in 2023 zijn, geloof ik dat ten minste sommigen van degenen die de covid-prik promoten, moeten hebben geweten dat de prik ernstige hersenschade zou veroorzaken.

En ik geloof nu dat de miljoenen mensen die de prik kregen, al tekenen van ernstige hersenschade vertonen; hun gedrag is vaak heel abnormaal.

Laatst zag ik bijvoorbeeld honderden mensen op een bewolkte, winderige, ijskoude dag op een zandstrand zitten. De mensen droegen allemaal winterjassen, mutsen en sjaals en zaten daar maar wat in de ruimte te staren en niets te doen. Eerlijk waar. Het was eng. Het leek wel iets uit de Twilight Zone.

Kijk om u heen en ook u zult vreemd gedrag zien bij degenen die geprikt zijn. Hun hersenen zijn zeker aangetast.

Ik denk dat de promotors van de covid injecties wisten dat dit zou gebeuren. De prikken hebben miljoenen hedendaagse, echte zombies gecreëerd.

En dus zeggen de zombies natuurlijk niets wanneer bankkantoren sluiten. Ze hebben geaccepteerd dat contant geld gevaarlijk en achterhaald is. Ze verwelkomen digitale valuta.

Ze juichen de zinloze, wrede oorlog in Oekraïne toe omdat ze gehersenspoeld zijn om te geloven dat die gerechtvaardigd is.

En ze hebben geen bezwaar tegen de 15-minutensteden die hen effectief gevangen zullen zetten.

Ik geloof zelfs dat de artsen en verpleegkundigen die staken voor meer geld, dat doen omdat ze hersenschade hebben opgelopen door de prikken die ze zo naïef hebben geaccepteerd.

Gevaccineerden zijn anders dan de rest van ons.

De promotors van de covid-19-prik hebben een nieuwe soort sub-mensen gecreëerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zien nu de voorspelde tekenen van de gevreesde vaccinzombie apocalyps: Razende “masker Karens,” persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en reptielenhersenstam waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMedvedev: “Het zal allemaal eindigen met een Russische parade in Berlijn – We zullen Groot-Brittannië in de afgrond van de zee storten”
Volgend artikelDe wereld is niet genoeg voor krankzinnige westerse oorlogsstokers… NAVO lanceert grootste oorlogsoefeningen ooit in Atlantische EN Stille Oceaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

  • De promotors zijn het volgende kalf al aan het verzuipen. Ze doen niet eens meer de moeite om de put te dempen. Het kwaad is nagenoeg geaccepteerd en iedereen laat alles maar gewoon gebeuren. Alles is oké tot het in de eigen achtertuin gebeurt, dat is de hypocrisie die de meeste mensen zijn geworden. Ultra egoïsten… precies zoals de politieke leiders/bedrijven/scholen/media/etc het voordoen. Onze maatschappij komt ten einde, het ego is krankzinnig en psychotisch geworden waardoor alles letterlijk op de kop staat… egoïsme creëert een omgekeerde wereld om zijn/haar zin te krijgen. Narcisten laten alles liever tot aan de grond afbranden dan dat ze moeten toegeven dat ze fout zaten… totdat hun eigen huis afbrandt. Maar we zijn inmiddels zo gestoord dat een egoïst/narcist blijft volharden tot zijn eigen huis ook een bult as is. We zitten in een marxistische spiraal naar de bodem. Alleen bewustZIJN kan nog wat veranderen.

   • Met narcisten ben ik mee opgegroeid, daar ontbreekt elk kruimeltje logica aan. Eigen verantwoording weten ze niet wat dat inhoudt. Hun afschuifsysteem, het liegen, de waarheden verdraaien, ontkennen is voor hun zo normaal, terwijl zij tegelijk zich zelf altijd beter en heiliger vinden dan andere.

    Hoe jij je ook maar opstelt, je kunt het nooit goed doen in hun zienswijze. Het enige wat werkte was hen te negeren en je eigen ding te doen. Want narcisten zijn alle A technisch, A logica, A actie/reactie onderlegd en zijn de grootste angsthazen onder ons. Want zodra jij verhaal komt halen, zullen zij als hazen er vandoor gaan.

    De enige taal die zij erkennen is bruut geweld tegen hen en dan moet jij absoluut geen pardon schuwen. Want dan ben jij verloren. Want zij zijn meesters in het woord draaien, zodat het net lijkt alsof zij onschuldig zijn. Zij kunnen elke leek om de tuin leiden, maar insiders verafschuwen ze, want dan vallen zij door de mand met hun onzin verhaal.

    Daarom zijn narcisten dan ook voorstanders van censuur en werken zij met factcheckers om de echte waarheden en hun bedoelingen onder het tapijt te kunnen schuiven.

    • Qvic april 22, 2023 at 16:54
     Hier ben ik het 100% mee eens. Klopt als een deur. En kan niet vaak genoeg herhaald worden. Bedankt voor deze omschrijving van de narcist.

  • Nogmaals mensen; het waren al zombies vóórdat ze de prik(ken) haalden. daarom haalden ze die .. mentaal uit ge checkt. Daarom; wees zuinig op je energie (!!!!) en weet dat die mensen over het algemeen al zwaar depri waren en HOPELIJK juist wakker geworden en alert maar de meeste……… laat je niet mee slepen door hun “never ending want to have fun without moral conciousness” energie.

   Succes allen!

   • @Lee1990…
    BAM… Mooi verwoord.

    @Qvic…
    Heftig hè die narcisten. Poeh… dat is de echte pandemie. Dat is hoe ze ons programmeren.

   • Inderdaad de meeste mensen die zich hebben laten prikken waren al halve zombies daartoe aangezet/gebrainwashed/gehypnotiseerd door de mainstream media;
    Mensen die in staat van ‘hypnose’ verkeren, beseffen dat nooit zelf.
    Het is pas als hun ‘ogen opengaan’ (figuurlijk) dat ze zich gaan realiseren dat ze gehypnotiseerd waren. In het beste geval gebeurt dat echter slechts bij een kleine minderheid want de overgrote meerderheid blijft in een ‘zalige’ staat van gehypnotiseerde onwetendheid.

 1. Sub-mensen… tja… de wakkeren en ongevaccineerden blijven maar hopen en afwachten tot deze sub-mensen wakker worden en gaan meedoen aan de strijd tegen het kwaad. Niemand komt/gaat ons redden, wij wakkeren en ongevaccineerden zijn het reddingsteam!!!

  De term sub-mensen vind ik trouwen echt walgelijk demoniserend, net als wappies. We zijn met zn allen slachtoffers van een akelig klein clubje demonen. En veel gevaccineerden gedragen zich alsof ze in een psychose zitten of een lobotomie hebben ondergaan. Voorop staat wat mij betreft dat we met zijn allen slachtoffers zijn van de grootste misdaad die ooit is gepleegd.

  De ongevaccineerden en wakkeren moeten alleen beseffen dat er niemand meer wakker wordt en dat WIJ het reddingsteam zijn. Tijd om te organiseren en te groeperen en plannen te maken. WIJ zijn het leger, WIJ zijn het nieuws en WIJ zijn zelf de redders waar we op zitten te wachten.

  • Beste Naam*,
   Lang geleden zagen de Hopi indianen het al aankomen;

   Je hebt de mensen verteld dat dit het Elfde Uur is
   Nu moet je teruggaan en vertellen dat dit het Uur is.
   Hier zijn de dingen die overwogen moeten worden:
   Waar leef je?
   Wat doe je?
   Wat zijn je relaties?
   Waar is je water?
   Ken je tuin.
   Het is tijd om jouw waarheid te spreken.
   Creeër je gemeenschap.
   Wees goed naar elkaar.
   En zoek niet buiten jezelf naar de leider.
   Dit kan een goede tijd zijn!
   Er is een rivier die nu erg snel stroomt.
   Deze is zo groot en snel dat er mensen zijn die bang zullen zijn.
   Zij zullen proberen om aan de wal vast te houden.
   Zij zullen zich voelen alsof ze uit elkaar getrokken worden, en ze zullen enorm lijden.
   Weet dat de rivier zijn bestemming heeft.
   De oudsten zeggen dat we de wal los moeten laten, en af moeten zetten naar het midden van de rivier, onze ogen open moeten houden, en onze hoofden boven water.
   Kijk wie daar met jou is en vier feest.
   In deze tijd in de geschiedenis, moeten we niks persoonlijk nemen, onszelf allerminst!
   Want op het moment dat we dit doen, komt onze spirituele groei en reis tot stilstand.
   De tijd van de eenzame wolf is over.
   Verzamel jullie!
   Verban het woord worstelen uit je houding en woordenschat.
   Alles dat we nu doen moet op een heilige manier gedaan en gevierd worden.
   Wij zijn degenen waar we op gewacht hebben.

  • Eens met elk woord wat je hier deelt Naam*.

   Altijd, heb je goede input en rake woorden die spreken vanuit mijn eigen Ziel. Dank!

   Daarbij denk ik wel dat niet alle ongevaccineerden “wakker” zijn. Heb ik gemerkt. EN… choose your battles wisely.

   “WIJ” gaan niet onszelf opofferen voor hen, die zichzelf allang geleden hebben opgeofferd. En daaruit resulteerde; het nemen van de prik(ken).

   Kortom; investeer elke seconde zoveel als je kunt, in jezelf en de mensen die jou naar een mooie niveau tillen (a.i.: bijdrage leveren aan het vergroten van je bewustzijnsniveau). Maar voor alle andere mensen; blijf erbij uit de buurt want MEER dan we realiseren zitten er een hoop in een Duistere plek… gevaccineerd al helemaal… maar ongevaccineerden toch zeker ook.

   Je kent je eigen kracht; self improvement en investeren in mensen die ik mijn energie (nog) waard vindt, danwel sporadisch of incidenteel, dat is mijn levensdoel, meer niet. Het aansterken is nog nooit zo cruciaal geweest als nu.

   Ik zie prachtige resultaten in mijn leven.. dus ik ga zo door; iedereen is GOUD waard.. maar als je dat niet zelf inziet of je zelf niet begint te behandelen als Goud.. zul je een hard leven ervaren. ook goed…. ieder zijn ding!

   Trouwens… 1 van mijn favo comedians (is anti- woke agenda ondanks zelf gay; héél duidelijk heeft hij aversie tegen de trans community, o.a. Sam Smith.. die engerd…)… HILARISCH nieuwe video;

   https://www.tiktok.com/@nohun_/video/7224596932105145626

   • @Lee1990…

    ‘Het aansterken is nog nooit zo cruciaal geweest als nu.’

    Mooie reactie. Bovenstaande is waar we nu volgens mij aankomen… we moeten naar binnen en onszelf gaan verzorgen, opladen en het goud, het licht in onszelf te worden. We hebben alle duister en lage vibraties geabsorbeerd, tijd om dat om te zetten in licht en LIEFDE. Ons bewustzijn is verborgen onder een kapot en gefragmenteerd ego… tijd om te helen (heel te worden) en de sluier van het ego af te werpen en te gaan leven vanuit ons gouden kind en het volle bewustZIJN. Na de dood van het ego volgt de wederopstanding van het God’s bewustzijn in ons.

    Where We Go One We Go All

    One love Lee…

  • Precies; eens even vragen aan één van die mensen, wat ze aan het doen waren, had waarschijnlijk een voor de hand liggendere verklaring opgeleverd. Zombies bestaan niet eens in het echt. Een dood lichaam kan niets meer.

   • ” Zombies bestaan niet eens in het echt. Een dood lichaam kan niets meer.”

    Dat is letterlijk, maar figuurlijk is het wel zo dat de meeste gevaccineerde heel anders reageren als daarvoor. Alsof zij nu enkel de overheidspropaganda als de enige waarheid spreker erkennen. Zodat alle andere geluiden voor hen geen betekenis meer hebben. En als jij niet met hun interpretaties eens bent, wordt jij uitgesloten en verkettert alsof jij de vijand bent.

    • @Qvic…

     De motor draait, maar er zit niemand meer achter het stuur… ze worden op afstand bestuurd door politiek, media, onderwijs, reclames, de hele matrix…

    • Men kan mentaal dode mensen wel allerlei (akelige) zaken laten doen, te beginnen met ze zichzelf te laten inspuiten en ze mensen te haten die dat niet willen doen.

 2. Stemt niet overeen met mijn ervaring. De meeste geprikten functioneren normaal. Is een beetje zien wat je wil zien. En mensen met winterjassen op terrassen is al gedrag, dat minstens 20 jaar bestaat.

  • Ze functioneren normaal ja maar zodra ze alleen zijn en geen focus meer op jou of anderen hebben dan zie je dat ze anders zijn en dat ze maar een beetje voor zich uit staren. Laten we hopen dat ze normaal blijven kunnen functioneren anders zie ik het inderdaad somber voor de rest in.
   Ik denk dat het momenteel voornamelijk de ouderen zijn die last hebben van de hersenschade.
   Want die is er wel degelijk en voor mij ook zeker waarneembaar bij sommigen.
   Het strandverhaal is teveel aangedikt. Momenteel..

   • Het enige wat ik merk bij sommigen is een normaal verdringingsmechanisme, alsof het allemaal niet gebeurd is. Laatst nog een opmerking gemaakt over, dat bij iemand anders een terugkerende ziekte met het vaccin kan samenhangen, wat leidde tot schrik. Hieraan merk je, dat het thema niet meer actueel voor ze is, zoals het dat voor ons nog wel is.

    En het wat voor zich uit staren, wat je opvalt, is een ook een psychologisch mechanisme, namelijk dat je dingen opvallen, als erop let. Al decennia kun je dat gedrag ook al zien in ‘onze’ forenzentreinen.

    De bijwerkingen gelden thans (gelukkig) nog voor een kleine minderheid.

  • Ik weet niet of dat u met pensioen bent of dat u, net als ik, in de bron van het leven staat en o.a. (corporate business) carrière.

   Ik merk het juist wel volop om mij heen…

   Zelfs als je instanties belt alleen al; iedereen lijkt als kip zonder kop te werken…de meest vreemde fouten te maken en mentaal er niet bij zijn..

   • @Lee1990…

    Iedereen is gecompartmentaliseerd… niemand ziet nog het grote plaatje. Vooral de gevaccineerden niet, want die zagen voor de spuitje al niks van het geheel en nu na de spuitjes is hun bewustZIJN nog verder vernauwt doordat ze dieper en dieper hun ego in moeten om de realiteit te kunnen negeren.

    Mensen worden tot transhumane ego’s gemaakt. Ze overzien niks meer behalve hun eigen bubbel waarin ze een geprogrammeerd ego patroon afdraaien. Spontaniteit en humor zijn heel moeilijk voor grote ego’s, hoe groter het ego, hoe oppervlakkiger een mens wordt. De massa leeft als kippen in een schuur, niks is belangrijk, graantjes pikken is waarvoor ze leven. De menselijkheid wordt uit ze geprogrammeerd.

  • Weer een heleboel reacties hier. Mijn advies is en blijft: ‘zorg dat je niet afhankelijk bent van het systeem’!! Lastig? Natuurlijk. Noodzakelijk? Absoluut!

 3. Normaal vind ik Coleman wel goed, maar nu slaat hij volkomen de plank mis. Het gedrag dat hij aanhaalt was al voor de prikken aanwezig. Alleen diegenen die zombiegedrag vertonen hebben ook de prikken gehaald. Het accepteren van verdwijning can contante geld, CBDC etc. komt voort uit onwetendheid, te druk om te onderzoeken etc. Was al gedrag voor de prikken.

   • Jonge jonge Lee. hahahaahaah, ik kom toch altijd wel in de kreupel over de gekke diingen die je uitflapt, alsof je hier om de hoek staat… maar om iemand een kwal te noemen, hahahahahah, toe nou toch…Joop Visser de Kwal hahahaahahh! Ik zie dat je weer terug bent, Lee1990. Waar was je?

   • Misschien ben je zelf wel een kwal, ik weet het niet.. maar in mensen die zo makkelijk praten over anderen heb ik sowieso geen vertrouwen.

  • ik vind niet dat hij de plank mis slaat.mijn hele familie is geprikt en voor die prikken kon je normaal met hun praten.moet je nu zien ze willen nergens wat van weten of ze snappen het niet.

 4. Wat een paniekerig onzin verhaal dit! Ik werk in een sportschool met voornamelijk iets oudere mensen. Ze zijn allemaal geprikt, ze zijn niet dood en gedragen zich nog precies hetzelfde (het enige verschil is dat ze vaak corona/griep hebben ivm slecht immuumsysteem) Dat ze het met veel dingen eens zijn die in Den Haag gebeuren is altijd al geweest, anders hadden ze zich nooit laten prikken. Ik geloof wel dat de grafeenoxide in de prikken in combinatie met 5G de hersenen van mensen kunnen controleren/hacken, maar ik ben echt nog geen enkele zombie tegen gekomen hoor!

  • 1 plek waar ik niet zou willen zijn; een sportschool met (volop) geprikte mensen. Zwetend etc. Mijn abbo bij SportCity opgezegd destijds om precies die reden. Moet er niet aan denken met mensen in 1 sauna te zitten, die moreel gezien niet aansluiten op mijn visie maaaar vooral; die zich hebben laten injecteren…

   MAAR ik begrijp het best hoor… show must go on…. en ik kan het ook niet altijd voorkomen maar opzoeken doe ik niet, sinds 2020… gelukkig.

   Nu privé lessen (Less Mills) en veel meer focus, dan al dat (popi jopie) getureluur in de gym..

   • Het is maar een klein dorps sportschooltje. Dus zo druk en zweterig is het gelukkig niet en er is ook geen sauna. Het grappige is dat iedereen weet dat ik niet geprikt ben en ik heb ook nooit de QR gescand, maar niemand vindt dat erg. Ik heb het ook regelmatig over de toekomst (digitale ID, CBDC ed) en dat vinden ze wel interessant om te horen en ik heb ze ook al zo ver dat ze weer cash geld gebruiken 😉 Maar ik ga 1 juli wel stoppen, ik ga voor mezelf werken. Ik vind het te vermoeiend om altijd onder de mensen te zijn die niet écht wakker willen worden.

 5. Nee, ik merk het ook aan de gemarkeerde mens 2.0. Sommige die vroeger nog spontaan waren en open voor discussies over van alles en nog wat ,zijn compleet afgestompt….Sommige hebben het wel zelf in de gaten en hebben enorme prikspijt,zijn vaak te moe om nog aktie te ondernemen tegen wat hun is aangedaan en worstelen met allerlei kwalen…Ga zo maar eens iedere avond naar bed dat er een Russische roulette in je huist..

 6. Het tot manifestatie brengen van de Nieuwe Tijd op aarde en de daarmee gepaard gaande opkomst van het vijfde zielenrijk, is een taak die vraagt om de verenigde en gezamenlijke inspanningen van allen die zich inzetten om dit doel te bereiken. Het heeft ook de gezamenlijke inspanningen nodig van dat meer gevorderde deel van de mensheid dat gevoelig is voor deze nieuwe invloeden, dat de aard en verreikende mogelijkheden van deze gedenkwaardige gebeurtenis kan begrijpen en die daarom bereid is om naar beste kunnen te delen, als antwoord op de behoefte van dit cruciale moment en op de dienst die de Groten proberen te verlenen. Deze gezamenlijke inspanning van het meer ontvankelijke deel van de mensheid is in werkelijkheid wat de Hiërarchie tracht te bewerkstelligen onder de mensenzonen.

  • @ Mokum,
   Heb je ook gelezen welk vergif ze er nu in hebben gedaan. Die spuiten zijn in 2018 al geproduceerd. Dus alles is voor bereid, niets is toeval. Dit keer gebruiken ze de zaden van de wonderboom. Ricine is extreem giftig voor de mens.
   Het geeft heel complexe symptomen, waardoor moeilijk terug te vinden is wat voor gif er precies in het lichaam zit. De uitval van organen vindt over een langere periode plaats, waardoor je het moeilijker kunt traceren. Er is slechts met een klein beetje ricine al fataal. Een paar milligram op de juiste manier toegediend is voldoende. Dus met injecties kan de hoeveelheid nog minder zijn.

 7. Volgens de bevolkingsprognose van Daegel zou juist het VK behoorlijk uitgeroeid worden en Nederland min of meer gelijk blijven in bevolkingaantal. Wat als ze het VK een wat sterker medicijn hebben gegeven?

 8. Lee1990

  Wat een idiote opmerking. Heb een keer of 10 gepost hier en u heeft al een mening over mij?????

  Ik ken u niet maar ik vind u een grote lul. Zo en wat heben we nu bereikt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in