In het Oost-Europese land Slovenië is een crisis uitgebroken: een klokkenluider verpleegster heeft het publiek verteld dat politici en andere hooggeplaatste burgers een zoutoplossing krijgen in plaats van het experimentele medicijn mRNA, schrijft Dailytelegraph.co.nz.

In een video op Facebook, die door YouTube is verwijderd, heeft de vrouw die beweert de hoofdverpleegster te zijn van het Universitair Medisch Centrum in Ljubljana, die de injectieflesjes voor politici ontvangt en beheert, ontslag genomen en een persconferentie gegeven over het schandaal.

Tijdens de conferentie toonde zij codes op de flesjes die elk 1, 2 of de cijfer 3 in de code  bevatten, en legde vervolgens de betekenis van die cijfers uit.is een RNA stukje met daarin het oncogen, verwant aan het Adenovirus, dat onder andere bijdraagt aan het ontstaan van kanker.

Opmerking: Daily Telegraph heeft van onze bronnen in Slovenië begrepen dat de originele video inmiddels van Facebook is verwijderd.

Nummer 1 is de placebo, zoutoplossing. Nummer 2 is het klassieke mRNA. Nummer 3 is een RNA stukje met daarin het oncogen, gelinkt aan het adenovirus dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kanker. Ze zei dat degenen die het flesje met nummer 3 krijgen, binnen twee jaar na het krijgen van de prik weke delen kanker zullen ontwikkelen.

Zij zegt dat zij persoonlijk getuige is geweest van de inenting van alle politici en tycoons en iedereen die flesje nummer 1 heeft gekregen, beweert zij dat ze de zoutoplossing, een placebo hebben gekregen. Dit verklaart waarom dezelfde persoon de prik toedient aan politici wanneer zij foto’s nemen voor de media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen
Vorig artikelEen Pandemie van de Gevaccineerden
Volgend artikelVolgens officiële gegevens ligt het aantal sterfgevallen onder Britse kinderen 44% hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde sinds zij het Covid-19 vaccin kregen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

    • Lege spuitjes?!! Dat lijkt me niet waarschijnlijk, want als er lucht wordt ingespoten, en het zou in de aderen komen: daar gaat een mens ook van dood.

     • Ten eerste zit je subcutaan niet rechtstreeks in een ader…en ten tweede moet de hoeveelheid lucht die je inspuit aanzienlijk zijn…liever lucht voor mij dan..!!

     • Echt heb je wel eens van film spuitjes gehoord en gezien in een film 🤔🙃 volgens mij leef je in een ander demensie en kijk naar de cijfers.
      Heb je soms spijt prik??? Dan snap ik het wel als je zo een domme dingen zegt echt mens gebruik je hersens.
      Weten jullie nog dat de dikkoppen rutte zij van wij hoeven dat niet te pakken?? Is toch van de gekkem zijn ze ook bulletproof nu in eens en ook niet meer ziek worden🤣🤣 laat me niet lachen.
      Vind het zeer triest voor de mens wat hun aan gedaan wordt schandalig dat hier nog een discusie moet over gesproken moet worden.
      Ik zie de mensen met bosjes om vallen overserfte en ze zijn pas bezig?? Hoe kan dat toch geef gewoon toe dat er bewijs genoeg is klaar is het.

 1. Nogmaals, klinkt om diverse redenen onwaarschijnlijk. Is heel simpel te checken in een biochemisch lab (natuurlijk niet bij RIVM, Erasmus MC ofzo want die liegen toch over dit onderwerp). Flesje van 1, 2 en 3 checken op aanwezige RNA sequenties en je weet of het klopt. Als er geen liposomen of RNA in flesjes nummer 1 zit kun je dat nog veel makkelijker vaststellen.
  Het verhaal over nummer 3 klinkt ook raar, misschien een paar keer verhaspeld door een vertaalmachine?

  • Ik heb onlangs aan een apothekers bond gevraagd of ik bij de apotheker voor een prik zelf voor steriele wattenstaafjes mocht zorgen, mocht niet, de swab moest compatibel zijn met de test, anders was het resultaat niet betrouwbaar, dit heb ik ter info gevraagd, wilde hun antwoord weten.

   • Nu praat je over de covid PCR test, niet over covid vaccinatie; dat staat los van elkaar.

    Voor de PCR test moet je inderdaad speciale wattenstaafjes gebruiken en niet zomaar iets willekeurigs wat als “steriel” verkocht wordt. Ik denk zelfs dat die PCR “wattenstaafjes” officieel niet eens meer in de handel kunnen zijn in de EU want het gaat om een speciale kunststof en dat mag niet meer 😉
    Als de PCR staafjes maar uit één bepaalde bron komen is het natuurlijk wel aantrekkelijk voor manipulatie, bijvoorbeeld een flink percentage alvast voorzien van een beetje virus 😉

    • U bent dan in het bezit van de genetische code, foto of isolaat van het “virus”, of u kan dit aantonen, via verifieerbare info ? U heeft gekeken, naar de opname van Mr Mulllis, de uitvinder van de PCR test, die er de nobelprijs voor gekregen heeft, en duidelijk zegt, dat je met de test geen enkele ziekte kan aantonen ? Of papagaait u de politiek en media, kritiekloos na, in uw ” commentaren”. ?

     • De genetische code van de vele versies van dit virus kun je gewoon (ook als leek, ik ben zelf biochemicus) via Genbank en allerlei andere bronnen downloaden. De primers en targets op basis waarvan het SARS-CoV-2 virus te identificeren valt (die uniek zijn voor dit virus) zijn ook gewoon openbaar, alleen is van veel covid PCR tests niet gepubliceerd welke primers ze gebruiken dus dat is raden. Maakt ook niet uit omdat een PCR test zonder sequencing confirmatie per definitie onbetrouwbaar is.

      Ik ben het helemaal eens met Kari Mullis maar het is voor mij duidelijk dat u hem niet begrepen hebt. Hij zegt dat een PCR test niet bedoeld en niet geschikt is voor medische diagnostiek, NIET dat een PCR niet werkt of dat een diagnostische test op basis van PCR-sequencing of DNA-sequencing zoals NGS niet werkt.

      Wie er hier papegaait moet u zelf maar beslissen maar voor mij is het duidelijk.

      • De genetische sequence is geheel in-silico gerealiseerd en U weet net zo goed als ik dat dit proces net zo goed niet gedaan kan worden want het is totaal giswerk.

       Dr Droste heeft zijn primers gerealiseerd zo snel hij de eerste nieuwtjes uit Wuhan had en het virus niet eens in Europa gearriveerd was, noch geïsoleerd.

       Wat ik er van begrijp heeft hij de primers zo gemaakt dat er op meerdere targets gereageerd wordt en er dus nog meer vals positieven uit resulteren.

       Uitstekend dus om de zgn pandemie gaande te houden…

    • Nog even over de PCR-test. Uit mijn social media lijn komt een bericht dat de door de GGD afgenomen PCR-tests in het labo ook gebruikt worden om DNA van de betreffende persoon vast te leggen. Een slinkse manier om een volle data-base aan te leggen. Afgezien van of het wettelijk mag zou dat niet mogen. Maar we hebben inmiddels wel meer middelen voorbij zien komen die wettelijk niet mogen maar wel uitgevoerd zijn. Kunt u beoordelen of dit DNA feit op waarheid berust?

    • What would you be taking the PCR test for?
     Do you really believe the PCR test can tell you what you don’t already know if you have flu symptoms.

   • Dat klop ik ken er een wat er werkt en ik heb er een foto van maar ze werkt er pas en durf ze nog niet te pakken voor me. Maar wat ik wil zeggen is dat je een rode verpakking hebt dat is de staaf met gegarendeerdt posetief getest word met de pcr test ook al heb je niks geeft hij toch aan posetief, en een groen verpaking (geschreven bedoel ik in die kleuren) en deze groen kan je O ziek zijn maar geeft aan negatief dus bewijs genoeg.
    Aleen jammar dat ze ze nog niet durf mee te nemen want ze letten goed op. Maar ik blijf proberen dat ik ze krijg ik heb een foto maar jammer genoeg kan ik hier geen foto er van op zetten

 2. Hier had ik allang een vermoeden van hoor.
  Hier in belgistan moest ik deze zomer ook lachen toe onze gepensioneerde koning Albert met zijn pola aan het aanschuiven was in het vaccinatiecentrum tussen het gewone plebs om zijn plasebo prikje te krijgen.?

  • ja, dat was echt een circus, dan opeens gaan ze tussen het gewone volk voor een prik, is gewoon een misleiding om het volk mee te krijgen, dat geloofd toch geen normaal denkend mens, zo een comedie.

 3. Ja natuurlijk neemt de elite die prik niet heeft iemand de Nederlandse prinsessen geprikt zien worden of andere hotemetoten ik niet zo klaar als een klontje dit het is een grote Farce en nu er mensen in opstand komen en de gevacineerde vallen als vliegen krijgen de niet geprikte of gifprik weigeraars de schuld het is een corrupte bende aan mijn lijf geen prik opzouten ermee ze komen hier gewoon niet mee weg en daarom komen er weer Lock Downs psygologische oorlogsvoering heet dat broeders houd u sterk blijf weigeren doe er niet aan mee en steek een kaarsje aan voor de gevaccineerden amen

  • Eerst een maand strenge lockdown om protesten in te dammen en ongezien lekker te kunnen schieten op demonstranten en allerlei doelgroepen te overladen met covid compensatie centjes, en dan ondertussen de 2G met verplichte vaccinatie voor bijna iedereen door de Kamer jassen zodat na de kerstvakantie de grote opruiming van niet-vaccin gelovigen echt kan beginnen.
   Hopelijk een zwart scenario maar ik zie ze er in Den Haag voor aan, het is nu tenslotte er op of er onder ook gezien de dagelijks verder aanzwellende roep om keiharde maatregelen vanuit de Hilversumse echoput.

 4. In 2010 kwam de griepprik in NL.
  Daar zat een gevaarlijke “bijstof”in.
  Toen kwam Duitsland.
  De vaccins met gevaarlijke bijstof: de gewone bevolking.
  Ambtenaren, politici, leger en andere uniformen: veilig vaccin.

  Niemand stelde vragen.
  Nou ja, “wir haben es nicht gewusst” doet het nog steeds goed….wordt het volkslied van links nederland

 5. Dat was/is voorspelbaar.

  Jaren terug was er een creatieve massa zelfmoord in Jonestown; mensen schoten zichzelf in de rug met een machine geweer.

  De leiders niet uiteraard.

 6. Maar ondertussen weet iedereen–of kan weten– wat vaccinatie werkelijk is.
  Dus vaccinatie nemen is gewoon verkapte zelfmoord.
  ———————
  Corona is twee maal niks; als het behandeld wordt met de standaard goedkope medicijnen; zoals ivermectine.

  De ECHTE ziekte is het het linkse fascisme; althans de groei ervan.
  Note: het is gewoon een voortzetting van de nazi’s, onder een andere naam; GL, D66, PvdA vooral.
  Zolang die niet aan de kant getrapt worden, zal de ellende voortduren.

  Misschien als de massa wakker wordt en ziet dat vaccinatie massamoord is?

  • “Dus vaccinatie nemen is gewoon verkapte zelfmoord”
   Dat is een goeie..

   Eigenlijk kiest iemand die het vaccin neemt voor het leven (de achterliggende gedachte) ik wil niet dood, ik wil blijven leven. Dus valt het in mijn beleving niet onder zelfmoord.

   Dat ze opgelicht zijn en over een tijd sterven juist aan het vaccin, is een onbelangrijke bijwerking die toevallig vergeten is op de bijsluiter te vermelden.
   Maar dat is een andere dialoog .. 🙂

  • Het linkse fascisme … alsof het rechtse fascisme zoveel beter is (zoals de VVD, de partij die al tien jaar bezig is Nederland kapot te maken inclusief het recente corona beleid, en daarmee met afstand de grootste partij van het land werd). Oppassen met generaliseren, de partijen die je noemt zitten vol met enge lieden maar aan de andere kant van het spectrum is het weinig beter. Politiek is nu eenmaal een vak dat psychopaten aantrekt.

   • Hoho, je durft hier toch niet te beweren dat de VVD ook maar een draadje rechts heeft. Rechts is conservatief, noem mij een conservatieve politiek van de VVD. Het zijn neo-liberalen, maar dat kan je niet rechts noemen. De VVD is meer iets van D’66 voor balletjes, mensen die zich net te goed voelen voor D’66 of andere zgn socialisten. En het betreft allemaal salon-socialisten zonder het minste greintje sociaal gevoel.

 7. Het is tevens een experiment waarbij verschillende stoffen voor verschillende resultaten moeten zorgen. De deadline van de meeste producten loopt ergens tot in 2022, 2023. Dit is een kenmerk van een experiment. Het dient meerdere doelen waarvan een belangrijk facet is het terugdringen van de populaties en een ander het uitrollen van controle en de weg moet banen naar een reset/omwenteling. COVID is hierbij een bliksemafleider zodat men zich geheel daarmee bezig houdt en niet ziet wat er achter deze muur plaatsvindt.

 8. Als ik deze massamoord mocht bedenken zou ik het ook zo doen.

  1. De gifspuit
  2. En hier en daar een zoutoplossing.

  Als iedereen dood neervalt dan valt het wel erg op, nietwaar?

  Dus sommige laat je leven, bij voorkeur die op TV worden gevaccineerd en waar niets mee
  aan de hand lijkt te zijn na de ‘vaccinatie’.
  Bij Hugo hebben ze het verkeerde flesje gepakt want die ziet er toch zo slecht uit de laatste tijd.
  Of Mark wil ‘m uit de weg ruimen.. haha conspiracy theorieën ..

  En het gewone klootjesvolk geef je de gifspuit.

 9. Zoals die Thaise Dr. Baghdi al zei: Die Covid is niet geïsoleerd en de PCR moet daar op testen zonder dat ze weten met welke frequentie er ook maar iets zichtbaar wordt. Na 25 wentelingen of meer wordt er iets zichtbaar. Het maakt i.d.d. niets uit, want het gaat allemaal niet om gezondheid. Het is een facade om de criminal reset uit te voeren. Maar ja, ik spreek hier toch voor eigen parochie. Dat wist u al lang. Onze taak ligt er meer in anderen wakker te schudden die niet tot deze parochie behoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in