Foto: Corona-bericht op een ICE (via dts nieuwsagentschap)

Het wordt menens met de Coronazi’s: de Duitse spoorwegen, Deutsche Bahn (DB), heeft voor het eerst in het hele land treinverboden uitgevaardigd tegen mondkapjesweigeraars. “DB heeft momenteel een laag dubbelcijferig aantal rijtuiguitsluitingen of huisverboden bevolen”, vertelde een DB-woordvoerster aan “Welt am Sonntag”. Eind vorig jaar kondigde de Deutsche Bahn aan dat zij dergelijke uitsluitingen zou uitvaardigen indien passagiers herhaaldelijk zonder mondkapje in de trein werden aangetroffen.

Het nu ingestelde treinverbod geldt voor zes maanden en houdt in dat degenen die weigeren mondkapjes te dragen gedurende die tijd niet per spoor op regionale of lange-afstandsdiensten mogen reizen of een station mogen betreden. Een dergelijke uitsluiting is moeilijk dagelijks te controleren, maar als zij ondanks het verbod toch op een trein worden betrapt, kunnen de spoorwegen een aanklacht wegens onbevoegd gebruik indienen. De mondkapjesweigeraars worden dan naast een boete strafrechtelijk vervolgd.

Tot dusver zegt Deutsche Bahn geen overtredingen van het reisverbod te hebben vastgesteld. Volgens Jouwatch werden de treinverboden opgelegd in bijzonder drastische gevallen van overtredingen van de mondkapjesplicht. Sommige van de getroffenen behoorden eind december tot een groep “Corona-ontkenners” die zichzelf filmden in een regionale expres in de buurt van Dresden om andere passagiers zonder mondkapjes te confronteren.

Vervolgens plaatsten zij de video op internet, waardoor Deutsche Bahn over het nodige bewijs beschikte om hen uit de trein te weren.

En nu zijn ze allemaal onder algemene verdenking geplaatst en mogen ze het station niet meer in. Dat klinkt als goedkope willekeur. Worden passagiers binnenkort uit de trein gegooid omdat ze hoesten of een broodje eten?

  Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheim

Deze pandemie voert de Duitsers terug naar het Derde Rijk – ook omdat er te veel “ambtenaren” zijn die tot de laatste druppel bloed van hun pas verworven macht genieten. Schaam je, Deutsche Bahn!

Duitsland 1970: Zelfs bij een griepepidemie met 55.000 doden geen lockdown

Vorig artikelBill Gates en George Soros vormen samen een Orwelliaanse nachtmerrie-organisatie gericht op het “zuiveren” van “desinformatie”
Volgend artikelTromgeroffel van hoop in Duitsland: rechtbank vernietigt mondkapjes- en testplicht op scholen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in