Duitse verzekering: geen aansprakelijkheid voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Het is dus geen nepnieuws, op de website van de ongevallenverzekering van de  ADAC wordt verzekeringsdekking geweigerd voor vaccinatieschade als gevolg van bevolen massavaccinatie, bericht Pressecop24.com.

In de VS [en Frankrijk, red.] is gemeld dat zelfs levensverzekeringsmaatschappijen weigeren uit te betalen na sterfgevallen door inenting. De factcheckers presenteerden het rapport uit de VS als nepnieuws. Nu wordt dit gebrek aan verzekeringsdekking gemuilkorfd en weerlegd door de ADAC ongevallenverzekering.

Waarom wordt de verzekeringsdekking geweigerd als de Covid-19 vaccinatie zo veilig is?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoordVolg Frontnieuws op Telegram

De waarheid doet pijn: 96% van de omicrongevallen in Duitsland zijn onder de volledig gevaccineerden

6 REACTIES

  1. Dit is niets nieuws. Voor het begin van de “vaccinaties” hebben de verzekering maatschappijen al via het nieuws aangeven dat ze niets vergoeden als gevolg van het vrijwillig deelnemen aan een experimentele injectie. De verzekerden worden eerst gevraagd of zij gevaccineerd zijn. Dit wordt ook in ziekenhuizen gedaan. Bij een bevestigd antwoord worden zij op de wachtlijst gezet. De groeiende wachtlijsten in ziekenhuizen ligt dus aan de gevaccineerde “patiënten”. Want niet- gevaccineerde patiënten worden wel direct geholpen. Die kunnen ze wel behandelen met medicatie. Zij zijn toen dus al op de hoogte dat het om een experiment gaat en niet om een officieel goed gekeurde “vaccine”. Het valt dus onder een serum aangemerkt met het EUA, Emergence Use Authorisation. Verzekering maatschappijen checken alles van te voren voordat ze tot uitbetaling overgaan.

  2. Ik vind de factcheckers altijd wel makkelijk, alles wat ze zeggen moet je omdraaien en dan heb je de waarheid.

    Het leuke is dat ook de schaapjes en dat zijn de mensen die de onzin van factcheckers lezen dat inmiddels ook beginnen te zien.

    Ook daarmee verliezen ze hun geloofwaardigheid en schudden ze hun voorstanders beetje bij beetje wakker.

  3. en helaas weer nepnieuws, op de site is dit niet (meer) te vinden, wat Elroy zegt klopt wel, maar dat staat lekker ver verstopt in de kleine lettertjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here