Duitse verzekering: geen aansprakelijkheid voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Het is dus geen nepnieuws, op de website van de ongevallenverzekering van de  ADAC wordt verzekeringsdekking geweigerd voor vaccinatieschade als gevolg van bevolen massavaccinatie, bericht Pressecop24.com.

In de VS [en Frankrijk, red.] is gemeld dat zelfs levensverzekeringsmaatschappijen weigeren uit te betalen na sterfgevallen door inenting. De factcheckers presenteerden het rapport uit de VS als nepnieuws. Nu wordt dit gebrek aan verzekeringsdekking gemuilkorfd en weerlegd door de ADAC ongevallenverzekering.

Waarom wordt de verzekeringsdekking geweigerd als de Covid-19 vaccinatie zo veilig is?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoordVolg Frontnieuws op Telegram

  Oversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen verdrievoudigt bijna!
Vorig artikelDe uitrol van 5G: EMV straling, verwoestende gezondheidseffecten, sociale en economische gevolgen – Misdaden tegen de Mensheid?
Volgend artikelZeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dit is niets nieuws. Voor het begin van de “vaccinaties” hebben de verzekering maatschappijen al via het nieuws aangeven dat ze niets vergoeden als gevolg van het vrijwillig deelnemen aan een experimentele injectie. De verzekerden worden eerst gevraagd of zij gevaccineerd zijn. Dit wordt ook in ziekenhuizen gedaan. Bij een bevestigd antwoord worden zij op de wachtlijst gezet. De groeiende wachtlijsten in ziekenhuizen ligt dus aan de gevaccineerde “patiënten”. Want niet- gevaccineerde patiënten worden wel direct geholpen. Die kunnen ze wel behandelen met medicatie. Zij zijn toen dus al op de hoogte dat het om een experiment gaat en niet om een officieel goed gekeurde “vaccine”. Het valt dus onder een serum aangemerkt met het EUA, Emergence Use Authorisation. Verzekering maatschappijen checken alles van te voren voordat ze tot uitbetaling overgaan.

 2. Ik vind de factcheckers altijd wel makkelijk, alles wat ze zeggen moet je omdraaien en dan heb je de waarheid.

  Het leuke is dat ook de schaapjes en dat zijn de mensen die de onzin van factcheckers lezen dat inmiddels ook beginnen te zien.

  Ook daarmee verliezen ze hun geloofwaardigheid en schudden ze hun voorstanders beetje bij beetje wakker.

  • Wij worden allemaal belazert door deze badgasten En ik zeg maar zo Zij vreten beter dan ze Lullen mensen overal zit een addertje onder het gras wat je misschien niet door heb!!

 3. en helaas weer nepnieuws, op de site is dit niet (meer) te vinden, wat Elroy zegt klopt wel, maar dat staat lekker ver verstopt in de kleine lettertjes.

 4. Alwine januari 24, 2022 at 16:10
  Ik las dit artikel net. En heb ook de link van Alwine bekeken. De ADAC is net als de ANWB hier.
  Er staan een aantal interessante zaken in de link van Alwine. Ter informatie: als je ook een beetje doorklikt naar vervolglinken kun je dat zien. Bijvoorbeeld: mensen die deelnemen aan medische experimenten: er zijn genoeg mensen die dat doen; voor een vergoeding van 3000 of 4000 euro kunnen ze meedoen aan klinische proeven van een nieuw medicijn. Als je dan sterft zou het gek zijn als je levensverzekering niet wordt uitbetaald. Immers, jouw deelname aan zo’n experiment ondersteunt het (mogelijke) winstbejag van een pharmer. Verzekeringen zullen geen inbreuk op het zakendoen door een ander plegen of het inherente risico aan zo’n deelname willen mitigeren. Dus ze betalen uit, mocht je sterven aan zo’n experiment. Hetzelfde met sterven voor dat ‘vrijwillige’ vax experiment.

  Wat me opvalt is de rol van de Staat in deze scenario’s. Kennelijk valt alles wat door de Staat verplicht is, zoals “vaccinatieschade veroorzaakt door een door de staat bevolen massale vaccinatie” onder het hoedje van uitsluiting door de verzekeringen. Bovendien vergoedt de Staat zelf enige schade in het geval “dat mensen die schade ondervinden door zowel verplichte vaccinaties als coronavaccinaties, recht hebben op hulp en compensatie door de overheid”. Het lijkt me niet nodig om me over deze kwestie onnodig druk te maken.

 5. Wij worden allemaal belazert door deze badgasten En ik zeg maar zo Zij vreten beter dan ze Lullen mensen overal zit een addertje onder het gras wat je misschien niet door heb!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in