Duitsland 1970: Zelfs bij een griepepidemie met 55.000 doden geen lockdown

3
Sterftecijfer 2020 in vergelijking / Aantal sterfgevallen in Duitsland per kalenderweek

Door opnieuw een harde lockdown in te stellen, dit keer zelfs met deels een avondklok , hebben politici definitief een rode lijn overschreden. De detailhandel en andere sectoren van de economie te gronde richten en de grenzen van de veerkracht van geesteszieken, ouderen of eenzame mensen af te tasten, staat in geen verhouding tot de gezondheidsrisico’s van het Coronavirus.

Daarbij kunnen we er zeker van zijn dat er vanuit statistisch oogpunt heel wat bedrog in het spel is om deze politieke handeling te rechtvaardigen, meldt PI-News.

Het is dankzij de bewustmaking van de alternatieve media dat de mainstream media bij de aankondiging van het aantal “Corona-doden” nu eensgezind de uitdrukking “gestorven met Corona” gebruiken in plaats van “gestorven door Corona”. Hiermee wordt erkend dat er mogelijk een andere doodsoorzaak is geweest.

Ze schrikken ook niet terug voor schaamteloze leugens, zoals journalist Boris Reitschuster maandag blootlegde:

“DIVI-voorzitter en hoofdarts Janssens betreurt bij #Will in #ZDF de dramatische situatie op de intensive care units als gevolg van Covid-19. Spoedarts Fiechtner informeert in de intensive care unit van Janssens. Resultaat: momenteel geen enkel Covid-19 geval daar”.

Terug naar de “Corona-doden”. De officiële cijfers hierover zijn het papier waarop ze zijn gedrukt niet waard. Het zou geen probleem zijn om hier duidelijkheid over te krijgen als de politieke wil aanwezig was. Alleen als elke “Corona-dode” autopsie zou moeten ondergaan. Dan zou men weten of hij stierf aan Covid-19, of aan een van de reeds bestaande ziekten die bij de meeste, meestal zeer oude, “Corona doden” aanwezig zijn. Er is echter geen interesse in deze bevinding, omdat het antwoord het narratief van het uiterst dodelijke virus naar beneden zou halen.

  Kijk: overheidspropaganda-video voor mondkapjes loopt spaak - burgers zijn het zat

De oversterfte als een rots waartegen het Corona-narratief zal verbrijzelen

Er is echter een rots in de branding waarop het politiek-mediale Corona-narratief verbrijzeld wordt. We hebben het over oversterfte. Dit heeft betrekking op een verhoogd sterftecijfer ten opzichte van de verwachte waarden op lange termijn. Uit deze statistieken is gemakkelijk af te leiden hoeveel slachtoffers bijvoorbeeld de verschillende griepepidemieën in Duitsland hebben geëist. Laten we eens goed kijken:

• Aziatische griep (1958): 30.000 doden
• Hongkongse griep (1970): 40.000 doden (BRD); 15.000 doden (DDR)
• Influenza-epidemie 1996: 20.000 doden
• Griepepidemie 2013: 20.000 doden
• Griepepidemie 2017: 23.000 doden
• Griepepidemie 2018: 25.100 doden

Zo hebben we in de afgelopen 62 jaar in Duitsland zes griepepidemieën gehad, die tussen de 20.000 en 55.000 (!) sterfgevallen veroorzaakten. Daarnaast heeft het influenzavirus ook veel late en langdurige gevolgen.

En nu komen we bij twee cruciale vragen:

 1. Is er in de geschiedenis van de Bondsrepubliek Duitsland op enig moment een lockdown opgelegd vanwege een van de influenza-epidemieën, waarvan de meest verwoestende tot 55.000 sterfgevallen heeft geleid?
  Het antwoord is nee.
 2. Hoe gaat het op dit moment met “Corona” in termen van oversterfte?
  De afbeelding bij dit artikel biedt een antwoord. Het documenteert dat er niet veel gebeurt. Vergeleken met de “grieppiek” in 2018 zouden de huidige cijfers als ronduit lachwekkend moeten worden beschouwd, als respect voor de doden het niet zou verbieden.

Dit past ook bij de conclusie van de Ludwig Maximilians Universiteit in München, gepubliceerd op TICHYS EINBLICK op 11 december 2020:

Over het algemeen is er geen opmerkelijke oversterfte waargenomen in de tweede golf van de pandemie, en bij de jonge bevolking is er zelfs meer sprake van ondersterfte.

Overbelasting van het ziekenhuis? Dat krijgen we elke keer als er een griepepidemie is…

  De inentingswaanzin

Dan blijft het argument over dat de lockdown bedoeld is om overbelasting van het ziekenhuis te voorkomen. Zoals uit het verleden is gebleken, gebeurt dit bij elke grote griepepidemie. Het is gewoon dat niemand er ooit om heeft gegeven. Hier is een interessante video over:

Conclusie

Het feit dat mensen de verwoestende griepgolven in het verleden als een normaal levensrisico aanvaardden, terwijl men nu Duitsland wegens “Corona” tegen de muur drukt, die tot nu toe alleen maar tot een kleine overmaat aan sterfte heeft geleid, documenteert de omvang van de waanzin waaraan we nu worden blootgesteld.

Moslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – “wij zijn met meer”

Vorig artikelAsielzoekers zwaar teleurgesteld in Finland: “Ze eisen van ons deel te nemen aan huishoud- en keukenwerk”
Volgend artikelKardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de “Great Reset” om “vrijheid” en “families” aan te vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het gaat er niet om wat de reden is. Elke reden was goed geweest om te misbruiken.
  Corona is hier alleen voor in het leven geroepen, om ons angstig te maken en houden en om elk onderling contact te vernietigen.
  We hebben hier te maken met een stille macht overname maar dan op zeer geraffineerde achterbakse manier zo als wij nooit voor mogelijk hadden gehouden dat ze hier toe in staat toe waren.

 2. Het kan geen toeval zijn dat elke regering van elk land exact dezelfde maatregelingen nemen om de bevolking klein en onderdanig te maken.
  Dit is dus duidelijk van tevoren afgesproken. Kan niet anders.
  En ondanks alle zogenaamde besmettingen staat overal elke grens nog wagenwijd open alsof er niks aan de hand zou zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in