Bill Gates en George Soros vormen samen een Orwelliaanse nachtmerrie-organisatie gericht op het “zuiveren” van “desinformatie”

0

De Aspen Institute Commission on Information (AICI) heeft tot taak het internet te zuiveren van “desinformatie”, en niemand minder dan de miljardairs Bill Gates en George Soros financieren de operatie.

Naar verluidt zijn ook een groot aantal belangrijke figuren uit de media, het bedrijfsleven en de regering van de VS betrokken bij het project, dat tot doel heeft elke vraag over Covid-19 ‘vaccins’, frauduleuze verkiezingen en andere potentiële obstakels voor de agenda van de globalisten de kop in te drukken.

Katie Couric, een icoon van het nepnieuws, is medevoorzitter van de AICI, evenals Rashad Robinson, uitvoerend directeur van de radicaal-linkse activistengroep Color of Change. Couric suggereerde onlangs tijdens een interview met HBO gastheer Bill Maher dat “we” mensen die de “cultus” van president Donald Trump aanhangen zouden moeten “deprogrammeren”, terwijl Robinson zich sterk heeft gemaakt voor pogingen om de politie te ontmantelen.

Chris Krebs, directeur van het Agentschap voor infrastructuur en cyberbeveiliging, is ook medevoorzitter van de AICI. Krebs verklaarde dat de verkiezingen van 2020 “de veiligste in de geschiedenis” waren, een opmerking die snel werd bekritiseerd door hoge ambtenaren van het Department of Homeland Security (DHS).

Tussen 2003 en 2020 heeft de Bill and Melinda Gates Foundation meer dan 105 miljoen dollar in AICI geïnvesteerd. De Foundation to Promote Open Society and the Open Society Institute, beide gecontroleerd en betaald door George Soros, hebben volgens Foundation Directory Online gezamenlijk meer dan 3 miljoen dollar aan AICI gedoneerd.

Joseph Vasquez van NewsBusters heeft andere dubieuze AICI-leden geïdentificeerd die ook vermelding verdienen. De liberale hertog van Sussex, prins Harry, staat op de lijst, evenals medeoprichtster en voorzitster van de Quadrivium Foundation Kathryn Murdoch, de klimaatactiviste echtgenote van voormalig Fox News-erfgenaam en eco-activist James Murdoch.

Een ander AICI-lid is het voormalige Republikeinse Congreslid Will Hurd uit Texas, een felle tegenstander van Trump.

AICI’s duidelijke doel is om de opkomst te voorkomen van een andere populistische kandidaat zoals Trump, die de massa’s zou kunnen wegleiden van de deep state globalistische agenda. AICI wil ook alle kritische opmerkingen over vaccins en pandemie censureren.

De inspanningen van Bill Gates en George Soros, die beweren de waarheid tegen leugens te willen beschermen, zijn niet onopgemerkt gebleven. Veel onafhankelijke nieuwslezers waren er snel bij om te wijzen op de hypocrisie van deze twee die beweren betrouwbare bronnen te zijn van advies over wat waar is en wat onwaar is.

“‘Desinformatie controleren? Is dat een soort grap?”, vroeg een commentator. “Komende van Soros en Gates, zou het ‘desinformatie creëren’ moeten heten”.

“Maken deze griezels een grap?”, vroeg een andere commentator. “Hen laten factchecken voor ‘desinformatie?’ Dat is alsof je een verkrachter de leiding geeft over relatietherapie”.

Anderen merkten op dat in plaats van te pleiten voor waarheid, Gates en Soros eigenlijk “haat en verdeeldheid” zullen bevorderen “onder het mom van het zuiveren van vermeend bedrog op het internet”.

Bronnen:
Afinalwarning.com
Bigleaguepolitics.com

Het is bemoedigend te zien dat veel mensen wakker worden en de schertsvertoning van deze globalistische miljardairs doorzien. Hopelijk zal dit ontwaken zich blijven verspreiden.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

Vorig artikelBevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins
Volgend artikelCoronazi’s: Duitse spoorwegen leggen treinverbod op aan mondkapjesweigeraars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in