Foto via Freepik

Nergens ter wereld, althans dat is de consensus in de media, zijn er zoveel mensen gestorven aan Corona als in Donald Trump’s Verenigde Staten: 290.000 waren het er gisteravond, volgens John Hopkins University. Dramatische getallen die in de mortaliteitstabellen zouden moeten worden weergegeven. Maar dat is nu juist niet het geval. De overmatige mortaliteit die herhaaldelijk wordt gerapporteerd is een statistisch kunststukje.

Als men de Europese mainstream media volgt, met in de voorhoede de Duitse pers, is het verbazingwekkend dat er überhaupt nog inwoners in de VS zijn; vooral in voldoende aantallen om de veronderstelde verkiezingsoverwinning van Joe Biden mogelijk te maken: de gruwelverhalen over de vermeende Amerikaanse Covid-doden overtreffen elkaar van dag tot dag en suggereren een scenario van overal stapels lijken, van een nationale gezondheidscatastrofe van ongekende proporties, schrijft Wochenblick.

Vergelijking van officiële cijfers toont de waarheid

Dat de waarheid anders is en dat het zich handelt om een effect van statistische vervorming en/of misleidende telmethoden, wordt duidelijk als men kijkt naar de sterfgevallen statistieken van de afgelopen jaren die zijn gepubliceerd door de centrale Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC (Centers for Disease Control and Prevention) in Atlante. Bijzonder onthullend is de vergelijking tussen 2018 en 2020. Twee jaar geleden was het totale aantal overleden Amerikaanse staatsburgers (van alle denkbare oorzaken) in totaal 2.839.205, wat overeenkomt met ongeveer 7.779 inwoners per dag. In 2020, het jaar van de zogenaamde pandemie, waren er medio november 2.465.323 doden – wat overeenkomt met 7.777 doden per dag. Geëxtrapoleerd over het hele jaar komt dit overeen met exact dezelfde (of zelfs iets lagere) mortaliteit in 2020 als in de referentieperiode.

  Voetboeien kunnen werkelijkheid worden - om burgers in quarantaine te dwingen

CDC in augustus: Slechts 6 procent van de “Covid-sterfgevallen” had Covid als enige doodsoorzaak

Reeds midden augustus had het CDC al een gedetailleerd onderzoek gepubliceerd naar de 161.000 Covid-sterfgevallen op dat moment, dat de werkelijke doodsoorzaken tot op de bodem uitwerkte – dat wil zeggen, de telmethode die onder de frase “aan en met” was opgenomen, werd uitgesplitst naar degenen die daadwerkelijk oorzakelijk aan Corona waren gestorven. Het resultaat: Corona werd slechts in 6 procent van de gevallen als enige doodsoorzaak vermeld. Alle andere sterfgevallen hadden, voor het grootste deel, ernstige achterliggende ziekten die reeds bestonden. Influenza en/of longontsteking werden in 42 procent van de gevallen gediagnosticeerd (overigens zonder verdere vermelding van ongeveer “40.000 doden door griep”). Hart- en vaatziekten waren in 22 procent van de gevallen gediagnosticeerd.

Zwitsers Bureau voor de Statistiek: geen sprake van overmatige sterfte in Corona-jaar 2020

Aantallen worden vaak manipulatief misbruikt

Er kan niet worden aangenomen dat deze verhouding tussen degenen die “met” zijn gestorven en degenen die daadwerkelijk “aan” de griep zijn gestorven, sindsdien aanzienlijk is veranderd. Of het nu in de VS of in Europa is, overal zijn de cijfers ondoorzichtig en manipulatief, en niet in de laatste plaats werden met name de Amerikaanse Covid-slachtoffers ook schaamteloos uitgebuit in de anti-Trump-berichtgeving tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingscampagne. De waarheid lijkt in dit proces aan de kant te zijn geschoven.

Evaluatie sterfgevallen Duitsland Corona 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren

Vorig artikelOostenrijkse politie mag nu ook in privéwoningen controleren
Volgend artikelItalië: het vinden van een baan voor een immigrant kost evenveel als een Rolls Royce
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. En ook die 6% kan je aan twijfelen.
  Hoe kan je iets hebben wat nog gevonden of geïsoleerd moet worden?
  Die 6% hadden een zeer heftige vorm van griep.of zo iets.
  Je kan niet ziek of dood gaan aan iets wat niet bestaat.

 2. Even over de PCR test…..

  EEN DIAGNOSE MAG ALLEEN WORDEN GESTELD DOOR EEN GEDIPLOMEERD ARTS! DIT WAS EVENEENS DE UITSPRAAK VAN HET HOGE RECHTSHOF IN PORTUGAL!

  DIT IS UW INGANG!
  Toen ik meer dan 30 jaar geleden voor het eerst mijn EHBO diploma haalde, mocht ik pas iemand dood verklaren “wanneer het hoofd meer dan 5 meter van de romp was gescheiden”. Dit was toentertijd een examenvraag,

  Dit is ook een mogelijkheid om een PCR test te weigeren. Vraag degene die u wil gaan testen of deze een gediplomeerd arts is, Indien het antwoord “ja” is, vraag om zijn BIG registratie nummer.

  ELKE ARTS KENT DIT UIT ZIJN HOOFD!

  Indien degene die u wilt testen GEEN arts is, zeg gewoon dat hij/ zij/ transgenderneutraal niet bevoegd is om een diagnose te stellen!

  • Heb jij je eigen verhaal wel gelezen?
   Iemand die een test afneemt stelt geen diagnose maar stuurt het door naar een laboratorium om een diagnose te stellen.
   Daar zijn ze ook niet voor aangenomen om dat te bepalen, ze nemen alleen een test af.
   Je hebt vast wel eens bloed laten afnemen voor een controle. Dat is ook een test.
   Dan is het toch ook niet de assistent die de diagnose stelt of jou bloed in orde is.
   Of wordt jou bloed altijd alleen afgenomen door de arts zelf. dat lijkt mij sterk.
   Of hij heeft tijd over.
   Dus je zit een compleet onzin verhaal op te schrijven.
   Geen enkele assistent of tester neemt stelt ergens een diagnose over.

   En dit heeft helemaal niks te maken met hoe ik over deze waardeloze test denk.

 3. De mensen hebben eindelijk door dat ze in de zeik worden genomen.
  En ze hebben het zelfs niet meer over corona maar over griep, want dat is het uiteindelijk waarvoor ze de boel op slot gedaan hebben en mensen failliet aan gaan.
  Niet anders dan wat ieder jaar gebeurt, mensen krijgen wel eens griep en soms gaan ze dan dood.
  En daar hebben ze ook nog nooit een werkend vaccin voor bedacht.

  Wij schalen gestaag op, zodat we klaar staan voor een griepgolf. Als we dan een tijdlang overcapaci­teit hebt: so be it.”
  https://www.ad.nl/binnenland/duimendraaien-op-teststraat-xl-eindhoven-we-staan-klaar-als-er-een-griepgolf-komt~a130b047/

 4. De cijfers voor de V.S die jullie geven voor “medio november” kloppen niet. De bron begint pas met data vanaf 26januari (einddatum week 2feb). Daarmee klopt het gemiddelde per dag wat jullie hebben uitgerekend niet. Bekijk de bron eens goed zal ik zeggen.

 5. Ik heb de overlijden-cijfers voor België van 1950 tot 2021 eens bekeken inzake al dan niet oversterfte ; bron Statbel.be!. Ik heb een procentuele verhouding gebruikt omdat er in 1950 natuurlijk minder mensen in België leefden dan nu. Zo, dan nu de uitslag!!! Op de eerste plaats het jaar met het minste doden : 2014 met 9.4 % :
  Op de tweede plaats met het meeste doden : 1968 met 12.6 % en tenslotte…op welke plaats staat het zogezegde horror-covid- jaar 2020 : op plaats 34 met 11 % ! I prove my point!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in