Het ‘Corona-jaar 2020’ zal binnenkort teneinde zijn en als men de sterfgevallen van de laatste 5 jaar met elkaar in verhouding met de bevolking vergelijkt, zult men zien dat alles in het normale bereik ligt – zie bfs.admin.ch; Bevolking & Sterfgevallen, meldt Legitim.ch.

Sterfgevallen vs Bevolkingsaantal van 2015 t/m 2020 met onderaan sterftecijfer percentage

Terwijl de sterftecijfers geldig zijn tot 24 november, worden de bevolkingsstatistieken slechts bijgewerkt tot het 2e kwartaal van 2020. (zie bfs.admin.ch) Aangezien de bevolking van Zwitserland voortdurend toeneemt door de sterke immigratie, zou het sterftecijfer ten opzichte van de bevolking tegen het einde van 2020 nog licht moeten dalen.

Een ander aspect dat eenvoudigweg wordt genegeerd in de Coronahysterie is de ontwikkeling van de leeftijdsopbouw. Het is een feit dat de zogeheten babyboomgeneratie langzaam maar zeker de ouderdom nadert en dat de westerse samenleving als gevolg daarvan vergrijst. Dit betekent bijvoorbeeld dat er steeds minder jongeren betalen voor het toenemende aantal gepensioneerden, maar aan de andere kant neemt ook het aantal sterfgevallen licht toe. (zie de.statista.com)

Y-as: Aandeel van de bevolking in leeftijdgroepen, X-as: Jaartallen

Wat echter bijzonder bizar is, is dat sinds de Coronacrisis de griep praktisch is uitgeroeid en blijkbaar niet meer bestaat volgens het Federaal Bureau voor de Volksgezondheid.

Conclusie: terwijl in het jaar 2020 ongeveer hetzelfde aantal sterfgevallen optrad als in voorgaande jaren, is de doodsoorzaak hernoemd. Griep en andere veelvoorkomende doodsoorzaken worden nu Corona genoemd. Als men een en een bij elkaar optelt, zult men zien dat 2020 vanuit gezondheidsperspectief een normaal jaar was. De enige mensen die het tegendeel beweren zijn de massamedia en de autoriteiten. Omdat verschillende invloedrijke politieke figuren openlijk hebben gecommuniceerd dat de Coronacrisis een aanleiding is om de zogenaamde “Great Reset” (ook wel NWO genoemd) uit te voeren, zou iedereen eigenlijk moeten begrijpen welk spel hier gespeeld wordt.

Evaluatie sterfgevallen Duitsland 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren

  Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand
Vorig artikelSleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam
Volgend artikelOnderzoek 100 stembiljetten in Arizona: 3% van de stembiljetten frauduleus in voordeel van Joe Biden – Grotere controle toegestaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Welke artsen zien geen verband tussen de entingen en sterfte? Wie zijn die artsen die die uitspraken doen en waar baseren zij dat op. Is er een autopsie rapport waar de bevindingen zijn gedocumenteerd? Ik kan ook wel zeggen dat deze artsen eigenlijk actgurs zijn, maar ik kan het nergens op baseren, geloofd iedereen dat dan ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in