Volgens een bericht van het Amerikaanse nieuwsplatform “Gateway Pundit” heeft het CDC, de “Centers for Disease Control and Prevention”, het Amerikaanse bureau voor ziektebestrijding, de cijfers van Covid-19 gecorrigeerd. Dit gebeurde echter in stilte en in het geheim – de mainstream media hebben er blijkbaar geen melding van gemaakt. De CDC heeft nu vastgesteld dat slechts 9.210 Amerikanen daadwerkelijk zijn gestorven aan Covid-19, en niet meer dan 180.000 zoals eerder gemeld. Alle andere sterfgevallen waren veroorzaakt door verschillende ernstige ziekten.

Daarmee wordt duidelijk dat Dr. Fauci de president duidelijk verkeerd en frauduleus had “geadviseerd” en zijn aanbevelingen had gedaan voor een landelijke lockdown op basis van ongeveer 9.000 doden en dus indirect verantwoordelijk was voor de “uitschakeling” van de hele Amerikaanse economie, meldt Watergate.tv. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ministerie van Justitie een rechtszaak tegen Fauci zou hebben voorbereid. Het artikel hierover vindt u hier (Duitse taal).

Op 3 maart veroorzaakte de directeur-generaal van de WHO paniek met zijn foutieve verklaring. Dr. Tedros Ghebreyesus zei: “Terwijl veel mensen over de hele wereld immuniteit hebben opgebouwd voor seizoensgebonden griepstammen, is Covid-19 een nieuw virus waar niemand immuun voor is. Dit betekent dat meer mensen vatbaar zijn voor infecties en dat sommigen ernstig ziek zullen worden. Wereldwijd is 3,4% van de gemelde Covid-19 gevallen overleden. Ter vergelijking, seizoensgebonden griep doodt over het algemeen ongeveer 1% van de geïnfecteerden”.

Deze uitspraak veroorzaakte echter een wereldwijde paniek. Het door de WHO-directeur genoemde sterftecijfer van 3,4% was verkeerd. In feite ontwikkelde Covid-19 zich als een seizoensgebonden griep en de sterftecijfers waren vergelijkbaar met die van een griep. Toch behoorden Dr. Fauci en Dr. Birx, beide adviseurs van de Amerikaanse president, ook tot degenen die overdreven hoge sterftecijfers in verband met het Coronavirus verspreiden. Daarbij hebben ze Trump overgehaald om een lockdown op te roepen. Fauci en Birx voorspelden dat 2,2 miljoen Amerikanen zouden sterven als er geen lockdown werd opgelegd.

  De Britse regering zegt dat het sterftecijfer van gevaccineerden 286% hoger ligt dan dat van ongevaccineerden.

Vandaag is er genoeg bewijs dat Birx en Fauci duidelijk hebben gelogen. Het CDC heeft vorige week de Coronacijfers stilzwijgend gecorrigeerd en stelt nu dat slechts 6% van alle sterfgevallen die aan het Coronavirus worden toegeschreven daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de dood van de “Coronadoden”. 94 % van alle “Coronadoden” stierf niet rechtstreeks aan corona, maar aan andere ernstige ziekten. Niet alleen is het aantal sterfgevallen gerelateerd aan het Coronavirus extreem laag, het virus staat op het punt vanzelf te verdwijnen.

“Comorbidities:

Table 3 shows the types of health conditions and contributing causes mentioned in conjunction with deaths involving coronavirus disease 2019 (COVID-19). For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death. The number of deaths with each condition or cause is shown for all deaths and by age groups.”

Link naar CDC’s dodenaantal correctie:

https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm?fbclid=IwAR1qC9bXRTmggpniTBAvlzvAZ-wpZdAsCoFlRwiujGQy01DJlvTM6aOr4HQ

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffen

Vorig artikelMichael Moore waarschuwt: Trump wint weer
Volgend artikelLafhartige aanvallen op blanke Amerikanen: zwarten vieren “White Lives Don’t Matter”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Alles wat niet door de natuur zelf is gemaakt zal geen kans op overleven hebben en vanzelf sterven, zo dus ook het corona virus.

  2. GENOCIDE op onze bevolking : Door het verbieden van HCQ (Hydroxychloroquine) aan de eerstelijnszorg in België heeft het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) NODELOOS 1.600 doden veroorzaakt.
    De publicatie in het medisch tijdschrijft The Lancet, wat Hydroxychloroquine ongeschikt verklaarde, werd vervalst en gesponsored door de Bill & Melinda Gates foudnation. Deze publicatie werd later door The Lancet weer ingetrokken.
    Landen die HCQ toelieten aan de bevolking (oa. Marokko, Tunesië) hadden maar een mortaliteit van 2%.
    België en Nederland zaten met een mortaliteit van 18%. Een verschil van 16% op 10.000 overlijdens geeft 1.600 overlijdens. En dit allemaal omdat een 5-dagen behandeling met HCQ en zink slechts 5,20 € kost, EN dat BIG PHARMA er niks aan kan verdienen omdat HCQ al 40 jaar bestaat en vrij van patenten is.
    Wie spant er een rechtzaak aan tegen het FAGG voor GENOCIDE op onze bevolking ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in