Volgens een bericht van het Amerikaanse nieuwsplatform “Gateway Pundit” heeft het CDC, de “Centers for Disease Control and Prevention”, het Amerikaanse bureau voor ziektebestrijding, de cijfers van Covid-19 gecorrigeerd. Dit gebeurde echter in stilte en in het geheim – de mainstream media hebben er blijkbaar geen melding van gemaakt. De CDC heeft nu vastgesteld dat slechts 9.210 Amerikanen daadwerkelijk zijn gestorven aan Covid-19, en niet meer dan 180.000 zoals eerder gemeld. Alle andere sterfgevallen waren veroorzaakt door verschillende ernstige ziekten.

Daarmee wordt duidelijk dat Dr. Fauci de president duidelijk verkeerd en frauduleus had “geadviseerd” en zijn aanbevelingen had gedaan voor een landelijke lockdown op basis van ongeveer 9.000 doden en dus indirect verantwoordelijk was voor de “uitschakeling” van de hele Amerikaanse economie, meldt Watergate.tv. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ministerie van Justitie een rechtszaak tegen Fauci zou hebben voorbereid. Het artikel hierover vindt u hier (Duitse taal).

Op 3 maart veroorzaakte de directeur-generaal van de WHO paniek met zijn foutieve verklaring. Dr. Tedros Ghebreyesus zei: “Terwijl veel mensen over de hele wereld immuniteit hebben opgebouwd voor seizoensgebonden griepstammen, is Covid-19 een nieuw virus waar niemand immuun voor is. Dit betekent dat meer mensen vatbaar zijn voor infecties en dat sommigen ernstig ziek zullen worden. Wereldwijd is 3,4% van de gemelde Covid-19 gevallen overleden. Ter vergelijking, seizoensgebonden griep doodt over het algemeen ongeveer 1% van de geïnfecteerden”.

Deze uitspraak veroorzaakte echter een wereldwijde paniek. Het door de WHO-directeur genoemde sterftecijfer van 3,4% was verkeerd. In feite ontwikkelde Covid-19 zich als een seizoensgebonden griep en de sterftecijfers waren vergelijkbaar met die van een griep. Toch behoorden Dr. Fauci en Dr. Birx, beide adviseurs van de Amerikaanse president, ook tot degenen die overdreven hoge sterftecijfers in verband met het Coronavirus verspreiden. Daarbij hebben ze Trump overgehaald om een lockdown op te roepen. Fauci en Birx voorspelden dat 2,2 miljoen Amerikanen zouden sterven als er geen lockdown werd opgelegd.

Vandaag is er genoeg bewijs dat Birx en Fauci duidelijk hebben gelogen. Het CDC heeft vorige week de Coronacijfers stilzwijgend gecorrigeerd en stelt nu dat slechts 6% van alle sterfgevallen die aan het Coronavirus worden toegeschreven daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de dood van de “Coronadoden”. 94 % van alle “Coronadoden” stierf niet rechtstreeks aan corona, maar aan andere ernstige ziekten. Niet alleen is het aantal sterfgevallen gerelateerd aan het Coronavirus extreem laag, het virus staat op het punt vanzelf te verdwijnen.

“Comorbidities:

Table 3 shows the types of health conditions and contributing causes mentioned in conjunction with deaths involving coronavirus disease 2019 (COVID-19). For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death. The number of deaths with each condition or cause is shown for all deaths and by age groups.”

Link naar CDC’s dodenaantal correctie:

https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm?fbclid=IwAR1qC9bXRTmggpniTBAvlzvAZ-wpZdAsCoFlRwiujGQy01DJlvTM6aOr4HQ

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffen

2 REACTIES

  1. Alles wat niet door de natuur zelf is gemaakt zal geen kans op overleven hebben en vanzelf sterven, zo dus ook het corona virus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here