Gisteren berichtten wij hoe de Epoch Times e-mails in handen had gekregen waaruit bleek dat de FDA en het NIH in het geheim neurologische problemen hebben bestudeerd die bij mensen zijn opgedoken nadat zij een COVID-19 vaccin hadden genomen.

Zie Frontnieuws: 68.000% toename van beroertes terwijl Amerikaanse gezondheidsautoriteiten in het geheim rapporten van neurologische letsels na COVID-19 vaccins bestuderen.

Maar de Epoch Times was niet de enige nieuwsorganisatie die berichtte dat gegevens van verwondingen door COVID-19 vaccins voor het publiek verborgen zijn gehouden door de regeringsgezondheidsdiensten, bericht Brian Shilhavy.

De New York Times meldde gisteren ook dat de CDC “grote delen van de Covid-gegevens die zij verzamelt, niet publiceert.”

De Centers for Disease Control and Prevention verzamelt al meer dan een jaar gegevens over ziekenhuisopnames voor Covid-19 in de Verenigde Staten en splitsen die uit naar leeftijd, ras en vaccinatiestatus. Maar het heeft de meeste informatie niet openbaar gemaakt.

Twee volle jaren na de pandemie heeft het agentschap dat de reactie van het land op de noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid leidt, slechts een klein deel van de gegevens die het heeft verzameld gepubliceerd, zeiden verschillende mensen die met de gegevens vertrouwd zijn. (Bron.)

En wat is volgens de New York Times de reden waarom zij al deze gegevens niet gepubliceerd hebben?

Kristen Nordlund, een woordvoerster van het C.D.C., zei dat het agentschap traag is geweest met het vrijgeven van de verschillende gegevensstromen “omdat het in principe, aan het eind van de dag, nog niet klaar is voor prime time.” Zij zei dat de “prioriteit van het bureau bij het verzamelen van gegevens is, ervoor te zorgen dat ze nauwkeurig en bruikbaar zijn.”

Een andere reden is de vrees dat de informatie verkeerd geïnterpreteerd zou kunnen worden, zei mevrouw Nordlund.

Het C.D.C. verzamelt routinematig informatie sinds de Covid-vaccins vorig jaar voor het eerst werden uitgerold, volgens een federale ambtenaar die met de inspanningen vertrouwd is. Het agentschap is terughoudend geweest om die cijfers openbaar te maken, zei de ambtenaar, omdat zij verkeerd zouden kunnen worden geïnterpreteerd als zouden de vaccins ondoeltreffend zijn.

De bezorgdheid over de verkeerde interpretatie van de gegevens over ziekenhuisopnamen, uitgesplitst naar vaccinatiestatus, is niet uniek voor het C.D.C. Donderdag zeiden ambtenaren van volksgezondheid in Schotland dat zij zouden stoppen met het vrijgeven van gegevens over Covid ziekenhuisopnamen en sterfgevallen naar vaccinatiestatus, uit soortgelijke vrees dat de cijfers verkeerd zouden worden voorgesteld door antivaccin groepen. (Bron.)

Zie Frontnieuws Public Health Scotland zal geen Covid-19 gegevens meer publiceren omdat daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden AIDS ontwikkelen.

Dus daar hebt u het.

Deze informatie alleen al is genoeg om alle hoofden van de Amerikaanse gezondheidsagentschappen, waaronder de FDA, NIH, en het hele departement van Health and Human Services aan te klagen en te veroordelen wegens criminele opzet om fraude te plegen met als gevolg de dood van honderdduizenden Amerikanen, en miljoenen gewonden door de illegaal op de markt gebrachte COVID-19 injectie onder President Donald Trump’s Operation Warp Speed en de massale verspreiding, en verzwijging van de gegevens waaruit blijkt hoe ondoeltreffend en dodelijk deze prikken zijn onder de regering Biden.

  Bill Gates' lichaamstaal ontcijferd

Deze misdadige politici staan echter niet op de bovenste tree van deze misdadige samenzwering die via het farmaceutische kartel opereert. Zij zijn slechts de marionetten, en het gezicht naar het publiek, die de illusie van legitimiteit proberen te geven bij het verspreiden van deze dodelijke biowapen-prikken.

Boven hen staan de belanghebbenden bij Pfizer, Moderna, J&J, en de beleggingsfirma’s die hun aandelen bezitten, zoals Blackrock, en Vanguard.

Maar boven hen, op de bovenste tree, staan de echte misdadige Globalisten die de banken leiden die het geld uit de lucht scheppen dat dit alles mogelijk maakt. Dat zijn JPMorgan Chase en de Federal Reserve banken.

Zie: Real Domestic Terrorists Need to be Tried for Treason and Genocide – U.S. Public vs. Corporate Bankers.

Zoals Pam Marten op Wall Street on Parade vorige maand (januari, 2022) blootlegde, hebben deze banken en Federal Reserves elkaar voor $4,5 BILJOEN gered in september van 2019, maanden voordat de COVID “pandemie” begon, en dat was een grotere bailout dan zelfs 2008 onder Obama.

En dan slechts een paar maanden later, in 2020, kregen ze nog eens BILJOENEN toestemming van Trump en het Congres om de schatkist van Big Pharma te spekken en deze meevallers COVID-19 “vaccins” en andere COVID geneesmiddelen te produceren.

Waarom wordt de informatie dan nu pas gelekt naar nieuwsmedia als Epoch Times en de New York Times?

Dat is de grote vraag, en wat het antwoord ook is, het is zeker niets goeds. Zijn ze klaar om de economie te laten crashen en over te gaan naar de volgende “crisis” om hun criminele activiteiten te verbergen?

Het zou kunnen dat het Canadees Truckers Konvooi hen iets eerder tot handelen heeft gedwongen dan zij van plan waren, want Trudeau heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om in Canada de “noodwet” in te roepen en bankrekeningen in beslag te gaan nemen van iedereen die tot “terrorist” of bedreiging voor de staat wordt verklaard, wat een bedreiging betekent voor hun COVID-19 oplichtersspel dat hen allemaal oneindig rijker heeft gemaakt.

De Canadese vice-premier Chrystia Freeland heeft dit weekend aangekondigd dat zij van hun mogelijkheid om tegoeden van mensen te bevriezen een permanente wet willen maken, en niet alleen maar een onderdeel van de noodwet.

Zie Frontnieuws Trudeau’s vice-premier Chrystia Freeland laat bom vallen: Noodbevoegdheden zijn PERMANENT.

Summit News rapporteert:

Canada is van plan om van het bevriezen van tegoeden in het kader van de “Emergencies Act”, die gebruikt werd om de aanhangers van de Freedom Convoy protesten aan te pakken, een permanente maatregel te maken.

Krachtens de Emergencies Act zijn banken verplicht rekeningen te bevriezen zonder gerechtelijk bevel, terwijl alle crowdfundingplatforms en betalingsproviders verplicht zijn informatie te verstrekken aan FINTRAC (Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada).

Vice-premier Chrystia Freeland kondigde aan dat veel van de maatregelen die “tijdelijk” waren opgelegd om de demonstranten aan te pakken (nadat zij op gepaste wijze als gewelddadige extremisten waren gedemoniseerd), nu permanent zullen worden.

En vergeet niet dat het verklaarde einddoel van de Globalisten hier de afschaffing van contant geld is ten gunste van “Central Bank Digital Currency” (CBDC). Een grote financiële ineenstorting zou hun plannen om dit in te voeren versnellen, en ZeroHedge News meldde zojuist dat Jamaica zich bij de Bahama’s en de Oostelijke Caraïben heeft gevoegd bij het uitrollen van zijn eigen CBDC.

  Zwarte automobilist reed blanke BLM-demonstrante dood

Jamaica is bezig met de lancering – en misschien nog belangrijker de marketing – van zijn eigen e-currency. De CBDC van het land heet de Jam-Dex en draagt een slogan met zich mee die even ontspannen is als de reputatie van de natie: “Geen contant geld, geen probleem”.

De Bank of Jamaica zei dat zij honderden suggesties had gedaan om een slagzin te vinden voor haar CBDC, volgens Yahoo Finance. Wij hopen ook, weet u, dat zij de munt ook echt getest hebben, en niet alleen het marketingpraatje.

De bank zei dat de nieuwe slogan van de CBDC “een zin is die onmiddellijk Jamaica oproept, en bovendien precies de stemming verwoordt die wij willen dat consumenten en bedrijven hebben wanneer zij Jam-Dex gebruiken.”

Het is een woordspeling op de faam van het land omdat het “content in the face of worry” is, schreef Yahoo eind deze week. Het logo van de CBDC – een cruciaal onderdeel van elke goede marketingcampagne – is de nationale vrucht van het land, de ackee.

En de centrale bank van het land lijkt de zaken net niet serieus genoeg te nemen als nodig is. Yahoo merkte op dat het logo van de centrale bank van het land “een krokodil is die een sleutel vasthoudt, en dat de bank regelmatig reggaenummers produceert over inflatiedoelstellingen en economisch beleid.”

Jamaica heeft in 2021 proefgedraaid met de digitale munt, en premier Andrew Holness heeft besloten dat de munt dit jaar nationaal gelanceerd wordt. De Bahama’s en de Oost-Caribische Centrale Bank hebben al eigen digitale valuta’s uitgerold. (Bron.)

Het publiek moet wakker worden, en snel wakker worden om niet alleen te erkennen hoe misdadig de reactie op COVID-19 is geweest met experimentele “vaccins” die de bevolking doen afnemen, maar dat de tirannie die wij tot nu toe hebben waargenomen niets is vergeleken met wat de Globalisten hierna van plan zijn.

  Vijf 'samenzweringstheorieën' die in 2021 werden bewaarheid

Trudeau is nu waarschijnlijk gedwongen om hierin het voortouw te nemen, nu de Trucker-protesten hun hand hebben gedwongen, en er zijn aanwijzingen dat veel van de politie van Ottawa liever ontslag hebben genomen dan zich tegen hun medeburgers te keren, en dat veel van de dit weekend aanwezige ordehandhavers absoluut geen identificatie hadden, waarbij gevreesd wordt dat er al V.N.-troepen in Canada zijn om datgene af te dwingen wat de Globalisten hierna van plan zijn.

Biden doet sinds zijn aantreden hetzelfde in de V.S., hij verwelkomt buitenlanders en waarschijnlijk ook buitenlandse troepen om over de grens te stromen, en velen van hen vliegen zelfs de V.S. binnen vanuit plaatsen als Afghanistan, om zich klaar te maken voor de volgende fase.

Maar wij zijn niet zonder hoop, en als er al iets is, dan hebben onze buren in Canada laten zien hoe krachtig het volksverzet kan zijn. Maar er zal veel meer voor nodig zijn, en militairen en ordehandhavers zullen zich bij het publiek moeten voegen en tegen de tirannen moeten vechten, willen deze misdadigers voor het gerecht gebracht worden.

Wat betreft de truckers die van plan zijn konvooien te organiseren hier in de V.S. – u verspilt uw tijd door Washington D.C. als doelwit te nemen. Zoals ik hierboven geschreven heb, zijn degenen in D.C., de politici, het derde niveau van misdadigers, en zij zijn gemakkelijk te vervangen.

Als u achter de toplaag aan wilt gaan, dan moet er een ECHTE occupy Wall Street komen, en niet zoals de nep-bezetting onder Obama, die georkestreerd en gecontroleerd was.

Als u een ECHTE boodschap wilt sturen naar de Globalisten, leg dan Wall Street en de New York Stock Exchange plat. Ik garandeer u dat dat hun aandacht zal trekken en ervoor zal zorgen dat ze gaan zweten.

Samengevat, het hele narratief rond de COVID-19 vaccins valt uit elkaar, en ik kan niet geloven dat deze lekken naar de media niet zo getimed zijn dat ze in hun agenda passen.

De zaken zullen nu waarschijnlijk snel in beweging komen, niet alleen in Oekraïne, waar de huidige afleiding is, maar ook in eigen land, want ik denk dat de Canadezen de hele wereld een plezier hebben gedaan door een echte volksbeweging op gang te brengen, die de Globalisten angst heeft aangejaagd, en hen misschien dwingt om sneller te handelen dan zij hadden verwacht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende sociale experimenten tonen aan waarom conformiteit en blinde gehoorzaamheid aan gezag gemeengoed zijn gewordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanada is gevallen: De eens zo vrije natie is nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme bestaat voor een vreedzame terugkeer naar democratie
Volgend artikelCOVID, HIV, Vaccin en VAIDS – een uitleg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het vaccin kan NOOIT werken, 0%!
  Cel biologe legt uit:
  Corona virus wordt in de longen bevochten met antilichamen IgA and Igm. Deze worden aangemaakt in de longen en kunnen door de celwand – epithelium – dringen met behulp van transporters. De antilichamen moeten immers in contact kunnen komen met het virus in de lucht in de longen.
  Het vaccin vertelt je lichaam on spike proteinen aan te maken. Deze zijn giftig. Dan gaat je lichaam antilichamen aanmaken, hoofdzakelijk IgG.
  IgG kan NIET door het epithelium in de longen omdat er geen transporters voor zijn.
  HET IS DUS PHYSIOLOGISCH ONMOGELIJK DAT DIT VACCIN WERKT.
  Het is lachwekkend belachelijk om maar te denken dat dit zou kunnen werken.
  The biggest medical HOAX ever!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in