Het lijkt er nu op dat de natie Canada gevallen is. Het eens zo vrije land staat nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme over is voor het herstel van de democratie. Trudeau en zijn nazi-afgevaardigde Freeland hebben verklaard dat niemand zich tegen de regering mag uitspreken, of zij zullen door de politie opgejaagd en vervolgd worden op grond van een soort noodbevoegdheden. Daarmee hebben Trudeau en Freeland vreedzame oplossingen van tafel geveegd en lijken zij te proberen over het hele land geweld uit te lokken, schrijft Mike Adams.

De leiders van Canada leggen niet langer verantwoording af aan het volk van Canada. In plaats daarvan leggen zij verantwoording af aan misdadige globalisten die uit zijn op de totale vernietiging van zowel Canada als de Verenigde Staten. Zoals u in de video hieronder kunt zien, schept de leider van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, openlijk op dat hij de marionettenmeester is achter Trudeau, Macron, Merkel, Freeland, Jacinda Ardern en vele andere zogenaamde wereld “leiders”.

Het zijn allemaal marionetten van een globalistische, anti-menselijke agenda die de mensheid tot slaaf wil maken. Belangrijk is dat hun loyaliteit niet ligt bij de naties die zij beweren te leiden, maar veeleer bij de globalistische agenda die tot doel heeft de nationale soevereiniteit te vernietigen en de hele wereld tot slaaf te maken onder één wereldregering.

De wereld wordt nu wakker met de schokkende ‘Alex Jones’-realiteit: er is werkelijk een wereldwijde uitroeiingsagenda en een samenzwering van één wereldregering, die al tientallen jaren aan de gang is. In feite zijn wij nu getuige van de laatste stadia van dit streven, waarbij de corrupte, criminele leiders van Canada het voortouw nemen om afwijkende meningen te criminaliseren, vrijheid buiten de wet te stellen en extreem regeringsgeweld te ontketenen tegen onschuldige mensen.

  CDC waarschuwt dat tegen Kerstmis elke week 15.000 Amerikanen zullen sterven; maar het zijn eigenlijk VACCINDODEN die accelereren, net zoals onafhankelijke dokters ons al de hele tijd vertelden

VN-troepen zijn al in Canada geland en zijn daar nu actief

VN-troepen zijn in Canada geland en bezetten nu de natie, waarbij zij zich voordoen als politie van Ottawa om daar wreedheden tegen de burgers uit te voeren. De volgende video toont de VN charterjets nadat ze geland zijn op een Canadees vliegveld:

De volgende foto toont de naamloze, gezichtsloze VN “hulp”troepen die zich voordoen als de politie van Ottawa, gekleed als autoritair tuig, compleet met zwarte gezichtsmaskers en olijfkleurige bulk uniformen die rieken naar een dystopische sci-fi film:

Hier marcheren zij in inzet tegen de vreedzame demonstranten van Canada, die ongewapend zijn:

Hier is een compilatie van clips die enkele van de brutaliteiten van de plaatselijke politie laten zien. Sommige van deze politiemensen lijken uit Ottawa te komen, terwijl andere video’s laten zien wat VN-troepen lijken te zijn, die in olijfgroen gekleed zijn. Beiden schijnen hetzelfde doel te beogen: door de regering gesponsord terrorisme tegen onschuldige, vreedzame demonstranten.

En vergeet niet het incident met het vertrappen door politiepaarden in het weekeinde, waarbij politieschurken van de RCMP opzettelijk met hun paarden in een menigte weerloze mensen dreven, waarbij uiteindelijk een bejaarde vrouw vertrapt werd, die ernstig gewond raakte:

Zoals ik al eerder heb opgemerkt, is dit wat er gebeurt als linkse mensen op socialisten stemmen. Zij krijgen in feite marxisten aan de macht, en zij verliezen al hun vrijheden. Aan alle mensen in Canada die op Trudeau gestemd hebben (dat is maar 1 op de 3, zo blijkt), u krijgt precies de tirannie die u verdient, omdat u te dom was om de leugens van politiek links te herkennen. U dacht dat u op “progressieven” stemde, maar in werkelijkheid zette u nazi-fascisten aan de macht, en nu hebben zij uw vrijheid (voorgoed) ingetrokken.

  Een pandemie van de drievoudig gevaccineerden

Nu worden de mensen wakker voor de overduidelijke waarheid: de gevaarlijkste entiteit in elke natie is de regering zelf. Bovendien is het nu duidelijk dat elke regering zich uiteindelijk tot terrorisme tegen haar eigen burgers wendt om aan de macht te blijven en te proberen andersdenkenden het zwijgen op te leggen.

Het zal niet lang meer duren voordat Trudeau de Canadese goon squads opdracht geeft het vuur te openen op onschuldige Canadese burgers. Het eerste bloedbad is niet ver meer, en het zal gevolgd worden door de activering van Canada’s grootschalige concentratiekampen, die gebouwd werden onder het mom van “covid”, maar die eigenlijk bedoeld zijn om Canada’s eigen burgers te elimineren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel15-jarig meisje dood na vaccinatie – Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld
Volgend artikelCDC houdt gegevens achter over COVID-19 vaccins omdat “ze verkeerd geïnterpreteerd zouden kunnen worden als zouden de vaccins ondoeltreffend zijn” en “De cijfers zouden verkeerd worden voorgesteld door antivaccin groepen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. VRESELIJK‼️ Ik zag vanmorgen vroeg het vreselijke nieuws in mijn mailbox. Van Brighteon.com. Dat was schrikken. Ik ben bang dat het over en uit is. Voor de hele wereld. Gisteren Canada. Wanneer zijn wij aan de beurt? Wat een verrotte wereld.

 2. De burgers in Canada kunnen zich best wat beter organiseren. Niet vergeten dat ook veel burgers in Canada bewapend zijn en ze nu door een vreemde mogendheid bezet worden. Ten eerste een bezoekje brengen aan de scherpschutters op de daken van gebouwen (aangenomen dat de bewonersvereniging ze niet heeft uitgenodigd), hallogeenlamp mee om ze eruit te lichten of in de ogen te schijnen, want scherpschutters zijn het gevaarlijkst. Evt. een pistool of machinegeweer mee als ze lastig worden. Kijk als je niets meer te verliezen hebt, wordt het wel gemakkelijker. Vechten is best leuk als je weet dat het voor de goede zaak is.

 3. Het is onbegrijpelijk dat zelfs VN Soldaten ingezet worden.

  Wat een geweld Wat een dictatuur al niet kan doen. Trubeau is een kat in het nauw en hij heeft machtige vrienden.
  Zelfs een orgaan als de VN wat ons wereld burgers bescherming moet bieden en opgericht is om “ Vrede te brengen “ in alle landen kunnen nu worden “ opgetrommeld “ door een 21 e eeuwse dictator die zijn onderdanen, pest treitert hen veroordeeld niet naar hen luistert ,niet met hen in gesprek gaat, hen uitscheld, hen vernederd, en wat al niet meer.

  Mijn vertrouwen in de totale wereld ebt met de dag weg.

  We worden inderdaad klaargestoomd voor één grote wereld heerschappij met een totale dictatuur, en één wereld heerser. !

  Eigenlijk wist ik al dat dit zou komen. Maar ik had het niet tijdens mijn leven verwacht.
  Ik ben een Christen en vele Bijbelse profeten spreken over een totale wereld heerschappij aan het einde van deze periode ( periode evangelie verkondiging nu al 2000jaar) van het “ wereld gebeuren “
  De Profeet Daniël en vele andere profeten hebben dit al geprofiteerd.
  Het zal niet lang meer duren voordat Jezus als Koning over de hele wereld terug zal komen , naar deze wereld. En dan orde op zaken gaat stellen.
  De Bijbel zegt 7 jaar.
  Maar helaas is de begin periode van die telling niet duidelijk.
  Dus weten we het nooit zeker .
  Maar dit zijn wel de symptomen.!
  Shalom
  Anna

  • Kijk voor de aardigheid eens even in welke handen de drukkerijen zijn van die bijbel van u en vraag je dan eens af of dat hele verhaal de totale wereld heerschappij er niet op een later tijdstip bij verzonnen is om het dan kloppend te krijgen met hun plannen. Of houd je dat niet voor mogelijk?

  • Beste Anna, ik lees altijd graag jou berichten.
   Jezus de Christus komt inderdaad terug, en met verzengend vuur.
   De vele slachtoffers vanwege dit wereldwijde satanisme roepen om gerechtigheid, alleen de rechter
   van hemel en aarde kan en zal recht doen.
   Velen worden ook gemarteld met elektronische wapens. (christen-defensie.be)

 4. Wat zouden al die dwazen gaan doen die dodenherdenking vierden. Ik hoor het de 80 plussers nog zeggen “zo fijn dat de Canadezen ons hebben gered.”
  Die groep zit achter het staatspropagandakastje en popelt voor hun volgende injectie.
  Laffe mensen….

  Alles wat om ons heen gebeurt gaat hier ook komen en dan is het te laat.
  Net zoals met de prikjesterreur pakken ze behapbare delen aan. En ondertussen kijkt de rest toe….
  We hebben nog niks geleerd.

 5. Canada is niet gevallen!!! Absoluut niet!! Dat er een wef facsist regeltjes opdringt en truckers, gedwongen, Ottawa verlaten wil niet zeggen dat Canada gevallen is. Niet zo veel mainstream media kijken, mijnheer de auteur van dit stukje.

 6. Er zijn wapens genoeg; en zo niet: USA is dichtbij; AR15 riot guns en zo….
  Maar ze hebben het dus WEL zelf zo ver laten komen!
  Nu mogen ze het helemal zelf oplossen…

 7. Ab: Mijn leeftijd is eenentachtig en weet donders goed dat die lul op de Dam een monument van de zionisten is; dus geen monument van de Walletjes. Deze tijd is beangstigender als 40-45. In 45 woonde ik op het Damrak. Ik heb dus de hele diarree van de naoorlogse propaganda over mij heen gehad. Hoe het er in de oorlog wel aan toeging in de wereld is te lezen op: The lies about ww II. Te beleven hoe hard het er thans aan toegaat laat mij het allerergste vrezen voor de toekomst. De overheid met zijn stormtroepen is tegenwoordig uw meedogenlooste vijand!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in