De hoogste gezondheidsfunctionaris van Duitsland heeft publiekelijk toegegeven dat Covid mRNA injecties niets doen om het virus te voorkomen.

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach deed de opzienbarende bekentenis nadat hij onlangs de injecties had verdedigd temidden van de toenemende bezorgdheid over de veiligheid, bericht Frank Bergman.

Lauterbach reageerde op een post op X van de bekende pro-vax Duitse viroloog Isabella Eckerle.

In het bericht klaagt Eckerle:

Dus nu elk jaar twee keer #COVID-19 en wekenlang hoesten erna… zelfs als #SARS-CoV-2 nu endemisch is en niet meer weggaat, is het nog steeds geen vrolijk vooruitzicht.

In reactie op de post van Eckerle gaf Lauterbach toe dat de huidige injecties niets doen.

Hij voegde eraan toe dat “we binnenkort” een vaccin krijgen dat echt werkt:

Helaas is dit waar. Hopelijk vinden we snel een vaccin dat beschermt tegen infectie. Anders blijft Covid een soort loterij voor langdurige symptomen. Ook veel te weinig onderzoek voor #LongCovid tot nu toe.

Daarna veranderde hij het onderwerp in “Long Covid”.

Lauterbachs antwoord ondermijnt het huidige dogma in Duitsland en wereldwijd dat Covid-vaccins beschermen tegen het virus.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij

Ondanks het feit dat de injecties “veilig en effectief” zouden zijn, hebben steeds meer onderzoeken het tegendeel bewezen.

De injecties waren echter alleen toegestaan om de verspreiding van Covid te voorkomen.

Toch hebben onderzoeken aangetoond dat mensen vatbaarder zijn voor infecties nadat ze de injecties hebben gekregen.

Ondertussen is het aantal gevallen van hartfalen, beroertes, kanker en plotselinge sterfgevallen door “onbekende oorzaak” met de introductie van de vaccins sterk toegenomen.

Desondanks blijven volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld erop aandringen dat mensen inentingen nemen om zich te beschermen tegen Covid.

De opmerkingen van Lauterbach komen nadat de hoogste gezondheidsfunctionaris de veiligheid van de injecties heeft verdedigd.

Zoals Slay News meldde, hebben experts alarm geslagen over Covid mRNA injecties na het ontdekken van DNA besmetting.

Lauterbach reageerde op de onthullingen door te beweren dat er geen DNA-verontreiniging in COVID-19 vaccins kon zitten omdat ze “gemaakt zijn met RNA, niet met DNA”.

Het RNA zelf wordt echter juist gemaakt van DNA en dat is wat de besmetting heeft veroorzaakt.

Ondertussen waarschuwen deskundigen voor de snelle toename van het aantal gevaccineerde mensen dat lijdt aan het Vaccin-Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS), zoals Slay News meldde.

Een nieuw onderzoek van de wereldberoemde Cambridge University in Engeland heeft ontdekt dat er een kans van ongeveer 1 op 10 is dat Pfizer’s mRNA COVID-19 vaccins geen spike-eiwitten genereren, maar iets anders.

De onderzoekers van Cambridge waarschuwen dat een groot aantal mensen die geïnjecteerd zijn met de Pfizer-vaccins een negatieve auto-immuunreactie kunnen hebben gehad.

De auteurs van het onderzoek ontdekten dat in 8 procent van de gevallen de mRNA Covid injecties van Pfizer verkeerd vertaald zijn.

  Israëlische gezondheidsfunctionaris vertelt bevolking zich voor te bereiden op eindeloze boosters: "We zullen de 4e, de 5e, de 6e en de 7e moeten nemen"

Deze foute translatie van het mRNA leidt tot de vorming van onbedoelde eiwitten.

“Ons werk biedt zowel een zorg als een oplossing voor dit nieuwe type medicijn,” zei hoofdauteur Anne Willis in het persbericht van het onderzoek.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Karl Lauterbach, in aanzienlijke ommekeer, zegt dat vaccinverwondingen “ontstellend” zijn, klaagt over “exorbitante” farmaceutische winsten, vraagt vaccinfabrikanten een instituut te financieren voor mensen die schade hebben geledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPlotselinge hartdood stijgt dramatisch
Volgend artikelRusland heeft het initiatief in het Oekraïne-conflict – Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Terwijl wij druk zijn met cojona, voeren de psychopaten gewoon hun volgende stap uit.

  https://www.ninefornews.nl/dit-is-waar-het-historische-asiel-en-migratiepact-werkelijk-over-gaat/

  Ze geven als reden dat er te weinig mensen worden geboren en daarom moeten er wel vluchtelingen binnen worden gehaald. Hahaha… we zijn echt krankzinnig.

  Ineens is co2/klimaat geen probleem meer? Ineens is er geen overbevolking? En één van de dichtsbevolkte landen op aarde (NL) moet de meeste vluchtelingen opvangen?

  Chaos, ellende, verdoemenis, egoïsme… ze zijn bezig om de blanke mens te vernietigen zoals ze dat ooit met de indianen deden. We bewegen naar een punt dat elke politicus/bestuurder, zelfs elke manager, een vogelvrij doelwit wordt in de oorlog tussen ‘kwaad’ en ‘goed’. De laatste mensen zullen de ego-robots moeten tegenhouden of deze technocratie gaat de mensheid uitroeien. We gaan 180 graden de verkeerde kant op, we moeten ALLES omdraaien en weer mensen worden. Alle elektronica en alle digitale apparaten moeten uit om de hersenspoeling te stoppen.

  • En niemand vraagt zich af waarom er dan te weinig mensen worden geboren en waarom we niet gaan promoten om ons voort te planten. Maargoed… mensen leven tegenwoordig om te consumeren ipv vragen te stellen en de beste mens te worden die we kunnen zijn.

   Zoals wij zijn, zo is de wereld. Egoïsme is de pandemie en we zijn allemaal besmet.

  • Ja, ik zei het ook al een paar keer…. de zuidelijk landen zetten de deuren wijd open en wij betalen de rekening.. Zionist Wilders!!! Waar blijft deze jezus op slippers?

 2. Bizarre DUITSERS…Hij voegde eraan toe dat “we binnenkort” een vaccin krijgen dat echt werkt: Ja dan ga je nog sneller dood, en gegarandeerd!! Uw pensioenfonds sponseert het evenement!!!

 3. Covid-19 = BS
  Corona = BS
  SARS-CoV2 = BS
  Long-Covid = effect van de spuit
  Spuit = dodelijk, zo niet dan wel levens verwoestend
  “The Science” = opzettelijke globale massamoord door satanisten/elite

  • “The Science” is de kerk van de duivel. Geld is hoe ze God hebben vervangen. Angst is hoe ze ons hebben gehackt. Egoïsme is hoe ze ons besturen.

   • Let God sort them out
    december 21, 2023 Bij 14:54
    De familie was heilig voor de geloofsgemeenschap.
    De familie is vervangen door het individu.
    Het individu wordt nu vervangen door … niks.
    Hebzucht is de laatste zonde waar wij ons allemaal bewust mogen zijn.
    En pas dan heeft de liefde het leven verloren.
    Tot dan houd ik hoop en vrees.

    • @Libera nos a malo…

     Klopt, ze hebben ons van onszelf verwijderd, van de natuur, van elkaar en nu willen ze ons zo dom mogelijk maken en ons zo houden. Al onze balans wordt verstoord om ons zwak en wankel te maken en te houden.

     Ooit stierven we om de creatie, elkaar en de liefde te beschermen. Nu vechten, moorden we elkaar uit en vernietigen we de creatie uit liefde voor geld.

     Alles is op de kop gezet, zodat wij totaal gedesoriënteerde en gedemoraliseerde zombies (totaal egoïsten) zouden worden.

     Alleen een terugkeer naar de liefde kan ons redden. Als wij uit/voor liefde zouden leven, dan zouden we al dit kwaad aanpakken.

 4. Ik denk dat we wat te optimistisch waren met de vaccins. We weten ondertussen dat het Fase III onderzoek van Pfizer met die “95% effectief” niet in de praktijk opgaat.
  We zijn er met de griep ook nooit in geslaagd om epidemiëen te voorkomen of te voorkomen dat het endemisch wordt, daar muteren die virussen te snel voor en zijn er nog andere factoren zoals besmettingsgraad, relatief “lage” vaccinatiegraden en de korte bescherming dat de vaccins bieden.
  Ik ben er nog altijd van overtuigd dat als je puur naar Covid-19 kijkt en rekening houdt met populatieverschillen tussen de 2 groepen, dat het vaccin wel erge ziekte kan voorkomen en daardoor ook een klein effect heeft op besmetting. (omdat je minder lang ziek blijft?)

  Volgens mij zijn betere vaccins wel mogelijk, als het spike-eiwit wordt ingeruild voor een ander proteïne dat minder muteert of met een andere techniek dan mRNA.

  • Tyf op met vaccins of wat voor rotzooi dan ook.
   De spuitjunks hebben grep of spuitschade.

   Griep is (helaas) een natuurlijke werking om de zwakkere mens te elimineren.
   Nu denken SSwab en co iedereen oneindig in leven te kunnen houden ttdat zij besluiten wie er geëlimineerd gaat worden??

   De pharmaffia moet ophoyden te bestaan. Ziekmakend crimineel systeem.

    • Niet alleen zeg jij, Jema, dat chronisch zieke mensen (zoals mij) eigenlijk al dood hadden moeten zijn omdat we de medische sector nodig hebben om te bestaan, je breidt deze onzin ook uit naar dieren.
     Ik weet niet of je het beseft, maar “jullie boeren” waar jullie zo hard achter staan omdat “het WEF bezig is met de voedselvoorziening kapot te maken” zijn afhankelijk van vee-artsen en ik ben er 100% zeker van dat als jouw kat of zo ziek zou zijn, dat je direct bij de dierenarts staat.

     Dus kijk even in de spiegel, lees je comment nog eens en denk eens goed na hoe harteloos jouw comment eigenlijk is en hoe goed dat je het hebt als je denkt dat je zonder de medische sector kan…
     Want dit soort comments en ideeën kunnen mij ooit persoonlijk raken en dat maakt mij grof.

     • Vraag je maar eens af waardoor je chronisch ziek bent en waarom dat dankzij her gif dat je van de pharmaffia neemt dat in stand houdt.
      En ter infi, ik ben tegen dierenleed, dus zeker tegen die gore vee indystrie t/m hun consument. Wsl eet jij de kadavers die meehelpen ziek te blijven.

      Dus neem vooral alle injecties aangetaste ….

      • Ik weet waarom ik chronisch ziek ben, ik heb een aangeboren nierafwijking dat ook mijn vader heeft, eentje die bijna zeker geen omgevingsfactoren als oorzaak heeft. (Een duplicatie op een gen dat ze pas recent zijn beginnen begrijpen, dus zeldzaam en mijn moeder is gezond) En ja, ik neem veel rommel in van de “pharmaffia” en dat verhoogt mijn risico op kanker aanzienlijk en ik heb er andere nare bijwerkingen van gehad soms. Maar als ik NIKS van medicatie had genomen betwijfel ik of ik zelfs mijn eerste verjaardag gehaald had of zonder niertransplantatie mijn leven heb kunnen leiden zoals ik wil. Die spuiten hebben daar bar weinig aan veranderd, ik laat vaak bloed nemen en ik heb nog nooit iets verdacht opgemerkt zoals VAIDS of stollingen. En ja, de vleesindustrie is erg en ja, ik eet vlees dat niet zo gezond zal zijn. Ik ben inderdaad hypocriet om vee onder huisdieren te plaatsen zoals veel andere mensen, maar is dat een argument om heel de diergeneeskunde te elimineren?

  • Stress/angst is de bron van ziekte. Daarom verzuipen wij in de stress/angst. Daarom is onze wereld zo complex mogelijk gemaakt, zodat wij helemaal verwart en angstig gaan volgen.

  • 5 X
   Hoeveel zijn er nou echt gestorven aan corona?!
   Bij een echte pandemie verwacht ik af en aan rijdende begrafenissauto’s in de straten. Ik zag er geen een. Nog niet eens in het dorp.
   Wel een paar slachtoffers van de plandemie !

   • Moeilijk te zeggen Svea, ten eerste zijn de meeste grootschalige data over Covid-19 van overheden, universiteiten en internationale organisaties zoals de WHO, dus als je deze vraag wilt beantwoorden, moet je het officiële verhaal volgen of in contact komen met alternatieve bronnen die als “fake news” worden gezien. Ten tweede zeggen ze dat Covid in sommige gevallen langetermijnseffecten kan hebben en sommige onderzoekers zien dit als mogelijke oorzaak van de stijgende oversterfte i.p.v. de vaccins bv. En als laatste zijn veel rampen/pandemiëen relatief. 9/11 was 1 van de belangrijkste tragedies van de 21ste eeuw, maar de 3000 doden zijn maar een druppel in de oceaan als je kijkt naar de VS.
    De WHO heeft het over 7 miljoen bevestigde doden en ze vermoeden dat er 15 miljoen in totaal geweest kunnen zijn als je ook naar indirecte factoren kijkt, dus niet genoeg om echt in de samenleving op te merken. Dit was op ruwweg 770 miljoen bevestigde gevallen, maar veel mensen hebben milde klachten en testen niet dus het aantal infecties is waarschijnlijk vele malen hoger. Tegenwoordig is dat 7 miljoen getal wel enorm traag aan het stijgen (toch nog 50 duizend in 7 maanden ongeveer), het zal nog 12 jaar duren voordat er terug zoveel doden vallen als er niks verandert. De CFR (“kans” om te sterven als je Covid krijgt) ligt NU (vroeger was dit hoger) waarschijnlijk onder de 0,1% voor ALLE leeftijden en is dus milder dan griep nu gelukkig. En als laatste heb je de PCR-test, die volgens mij betrouwbaar is, maar je definitie van “een Covid-diagnose” ligt misschien anders dan de WHO.
    https://covid19.who.int/ (aantal doden en cases + duidelijke daling zichtbaar van aantal doden sinds maart + verdeling tussen werelddelen)
    https://www.un.org/en/desa/149-million-excess-deaths-associated-covid-19-pandemic-2020-and-2021 (Dat 15 miljoen getal komt hiervan vandaan)
    https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid (een artikel over hoe dit soort vragen niet makkelijk kunnen zijn)

    Als je nog studies vindt die het aantal doden (drastisch) verlaagt door Covid, dan zie ik die graag.

    • 5 X,
     Sorry maar heeft u er bijvoorbeeld wel bij stilgestaan waarom het is dat vooraanstaande en/of regerings mensen vrijgesteld worden van de spuit? En waarom dat is.
     Vrijgesteld, alleen het woord al.

     • Ik heb dat al eens opgevangen hier en ik heb het altijd al wel verdacht gevonden, maar je kan er moeilijk informatie over het vaccin uittrekken, daarvoor moet je naar data over het vaccin kijken. Je kan daar veel over vinden op Frontnieuws, maar ik zou het met een flinke korrel zout nemen, hetzelfde met “officiële data” eigenlijk, daarom vergelijk ik het met Frontnieuws soms. Ik denk vooral dat het was om (verkozen) ambtenaren aan het werk te houden toen regeringen nog dachten dat we het gingen accepteren dat dit verplicht ging worden. En hey, als je niet in terugtrekkende naalden of placebo’s gelooft hebben nogal wat Politici zich laten vaccineren op TV, i guess.
      Ik was toch niet over het vaccin bezig, maar over Covid-19 en hoe het een milde, maar soms toch dodelijke ziekte is tegenwoordig, en vroeger nog wat dodelijker was omdat immuniteit en effectieve behandeling nog moest komen. (HCQ en Ivermectine horen daar volgens mij niet bij, dus ik denk ook niet dat dat de ziekte veel dodelijker gemaakt heeft.)

 5. Het beste middel tegen wederkerende ziekteverschijnselen is de natuurlijke immuniteit. Laat het juist dit zijn wat ze met al hun pharmacie of tovenarij vernietigen. Dit ganse theater draait om de uitbouw van een verdien-model dat tegelijk controle mogelijk maakt van de onwetende massa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in