Een hond werd vorige week op live televisie gemarteld door woedende Black Lives Matter demonstranten. Het incident lokt sterke reacties uit en meer dan honderdduizend hebben een petitie ondertekend waarin wordt geëist dat de dierenbeulen tot een maximale straf worden veroordeeld.

Begin vorige week zond een nieuwsteam van de aan ABC gelieerde Local 24 de protesten van Black Lives Matter in Memphis, Tennessee, live uit. Tijdens de uitzending komt een groep negers opdagen en begint achter de verslaggeefster rond te dansen.

Plotseling rukt een van hen een hond op die hij in zijn nek vasthoudt en rondzwaait. ABC kiest er dan voor om de uitzending onmiddellijk te annuleren.

“Dat hoeven we niet te zien”, zegt de man in de studio.

Volgens geruchten die op social media worden verspreid, moet de hond zijn gestolen van een dierenreddingsgroep en vervolgens door demonstranten zijn gewurgd. Dit is echter iets wat in twijfel wordt getrokken door Local 24, in wiens live-uitzending de man met de hond verscheen. Het TV-station is van mening dat er geen basis is voor deze beweringen.

Maar wat er gebeurd is met de hond die op TV verscheen en wie de eigenaar is, is onduidelijk. De Memphis Animal Protection Unit is naar buiten gekomen met een officiële zoektocht waarbij ze meer willen weten over de man die in de video’s te zien is en de hond die hij vasthoudt.

  VS nationale generaalchirurg en de Rockefeller Foundation kondigen grootscheepse initiatieven aan om 'urgente dreiging' van verkeerde informatie over vaccins te bestrijden

“Elke keer als er bezorgdheid is over het welzijn van een huisdier in Memphis, is het onze taak bij de Memphis-dierenbeschermingseenheid om het te onderzoeken, en dat doen we altijd”, schrijven ze, en gaan ze verder: “We maken ons ook zorgen over hoe de hond in de video werd behandeld, maar we hebben geen informatie ontvangen over wie de man op de foto’s / in de video’s is “.

De dierenbescherming doet daarom een beroep op het publiek om tips te geven als ze meer informatie over de hond hebben.

Velen zijn boos over de live uitgezonden dierenmarteling. Op de site Change.org is een oproep gecreëerd die eist dat de politie en de aanklagers worden gecontacteerd en dat de man in de video wordt veroordeeld tot maximale straf.

De walgelijke marteling op live tv is afschuwelijk! We eisen dat de politie van Memphis en de DA onmiddellijk actie ondernemen om deze onschuldige, stemloze hond recht te geven en de maximale straf uit te voeren. Dit is een afschuwelijke daad van een gevaarlijke man die duidelijk geen geweten heeft. Laat het land zien dat we geen dierenmishandeling tolereren en het zullen tegenhouden!

Video’s van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens

Vorig artikelDeugzweed verontschuldigde zich in naam van het hele Zweedse volk bij alle immigranten: “We hebben gefaald om voor jullie te zorgen”
Volgend artikelDuitsland: Migranten-verkrachtingscrisis blijft afschuw en lijden veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. “Geweldig” filmpje !! Maakt duidelijk dat deze negers nog steeds als ongeciviliseerde wilden leven.
    Dit is het gemiddelde peil van alle “demonstranten” van de BLM !! Zootjes-volk.
    Bedenk plots : kan ook nog zijn dat die wilden dit doen omdat het een witte hond betreft ! Een zwarte hond hadden ze mogelijk met rust gelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in