Wij weten dat als factcheckers iets zeggen, zij meestal iets verdoezelen. Maar wat dan? In dit artikel zullen wij proberen te ordenen wat wij weten, zodat wij geen misverstanden krijgen als wij over ingewikkelde zaken spreken.

Ik zou de lezers willen vragen mee te doen en uw correcties, aanvullingen en verduidelijkingen aan te bieden. Ik wil dat dit een waarheidsgetrouwe, betrekkelijk volledige en begrijpelijke inleiding is in de wisselwerking tussen COVID, HIV, COVID “vaccins” en immuniteit, schrijft Igor Chudov.

Immuniteit is een zeer ingewikkeld onderwerp, dus ik zal het niet volledig behandelen, maar ik zal wel wat licht werpen op de hierboven genoemde verbanden.

Eerste verduidelijkingen

– HIV (Humaan Immunodeficiëntievirus) is een op RNA gebaseerd, door bloed overgedragen virus, dat via seks of gedeelde naalden wordt overgedragen. Dit virus wordt in verband gebracht met een ziekte die AIDS heet (Acquired Immune Deficiency Syndrome). Lijders aan dit syndroom hebben hun immuunsysteem als het ware “uitgeschakeld”, en lijden aan nooit eindigende infecties of zeldzame, agressieve kankers die door het immuunsysteem niet tegengehouden kunnen worden.

– Sars-Cov-2 is een op RNA gebaseerd virus dat COVID-19 veroorzaakt. Sars-Cov-2 is NIET hetzelfde als het HIV-virus (zie hieronder).

– VAIDS is een informele term, nog geen in de officiële wetenschap aanvaarde wetenschappelijke term, die verwijst naar immuunproblemen ten gevolge van het COVID-vaccin, en is NIET hetzelfde als AIDS veroorzaakt door het HIV.

Sars-Cov-2 en HIV

De oorsprong van Sars-Cov-2 is troebel. Sars-Cov-2 lijkt wel met grote waarschijnlijkheid een product van laboratoriumwerk te zijn. Dit artikel is NIET de plaats om deze mening te verdedigen. Ik zal het gewoon stellen als iets wat ik zeer waarschijnlijk acht en het daarbij laten.

Iedereen die u vertelt dat hij weet wie Sars-Cov-2 gemaakt heeft en met welk doel, is óf een leugenaar, óf een dwaas, óf de persoon die het gedaan heeft. Er zijn echter enkele goede gissingen.

Dan Sirotkin, een afgestudeerde aan Harvard met een bachelor in politieke wetenschappen, heeft een lang artikel geschreven over het feit dat Sars-Cov-2 het resultaat is van de ontwikkeling van een Levend Verzwakt Vaccin (LAV) voor een nog onbekende ziekteverwekker.

Sars-Cov-2 bevat verschillende kunstmatige thema’s die vroeger geen deel uitmaakten van natuurlijke coronavirussen en die het “geschiktheid” gaven om zich over de wereld te verspreiden en mensen te doden.

  Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: "Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie"

Laat ik andere genetische toevoegingen buiten beschouwing laten, dan wil ik nog vermelden dat Sars-Cov-2 zogenaamde “HIV-motieven” bevat, dat wil zeggen, genetische sequenties die van het HIV-virus zijn gelicht, en die op de een of andere manier op een verdacht onnatuurlijke manier in het Sars-Cov-2-virus terecht zijn gekomen.

Eén van die motieven heet “Gp120“. Het wordt besproken in een artikel met de titel “Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag”. Dit artikel had duidelijk betrekking op de juiste genetische sequenties, maar werd later zonder duidelijke reden onder druk teruggetrokken.

Gp120 is een genetische sequentie die tot uitdrukking komt in het “spike-eiwit” van het COVID-virus.

Voor degenen die zouden kunnen denken dat dit een toevallige gebeurtenis is, is hier een geannoteerde afbeelding van het vroegere werk van de grootheid van het coronavirusonderzoek Ralph Baric van UNC.

Blijkbaar knoeide Baric zelfs al in 2018 met het toevoegen van HIV-sequenties aan recombinante derivaten van het SARS-Cov-1 (het oude SARS) virus of de spikes daarvan. Gaat er een belletje rinkelen?

Het artikel vindt u hier. Ralph Baric is een naam die u moet onthouden, want hij is waarschijnlijk een van de centrale figuren in het ontstaan van Sars-Cov-2. Hij is een wetenschapper aan de UNC die altijd gewerkt heeft aan levende verzwakte vaccins en coronavirussen. Merk op dat de in dat artikel besproken sequentie misschien niet dezelfde is als Gp120. Niettemin toont het aan dat dergelijk werk van het invoegen van HIV-sequenties in coronavirussen in het verleden door geloofwaardige onderzoekers gedaan is.

Wij weten NIET wie, of hoe, besloten heeft om Gp120 van HIV in te voegen in de spike-eiwitcode van Sars-Cov-2. Wat wij aantonen is dat het stoppen van HIV-sequenties in coronavirussen niet geheel uit de aard van coronavirusonderzoek is, en dat het eerder gedaan is. Het is dus helemaal niet zo vreemd om te veronderstellen dat Gp120 opzettelijk aan Sars-Cov-2 werd toegevoegd.

Zo is ook het “gp41”-motief van HIV afgehaald en in Sars-Cov-2 ingebracht.

Hier is een “factcheck” van Reuters die in feite in de richting gaat van wat ik schreef.

  Zwitsers Bureau voor de Statistiek: geen sprake van overmatige sterfte in Corona-jaar 2020

COVID Vax en HIV Genetische Motieven

Beide mRNA’s (Pfizer 162b2 en Moderna 1273) coderen precies voor het spike-eiwit van het Sars-Cov-2 virus, met twee kleine “proline” mutaties om vrij zwevende S-eiwitmoleculen te stabiliseren en te voorkomen dat ze gekliefd worden.

Elke COVID-geïnfecteerde, en elke “gelukkige” ontvanger van twee doses COVID-“vaccin” en booster-injecties, is dus ook een ontvanger van de HIV-motieven Gp120 en Gp41, die waarschijnlijk in Sars-Cov-2 gekopieerd zijn door wie het ook ontworpen heeft.

Welke gebeurtenis – COVID-infectie of vaccinatie – meer spike-eiwit oplevert, weet ik niet, maar ik ben er zeker van dat dit sterk varieert, afhankelijk van de COVID-virusbelasting en de injectietechniek van het vaccin.

“Het bereik van de spike-antigeenconcentraties in het bloed van de gevaccineerden op dit vroege tijdstip overlapt grotendeels met het bereik van de spike-antigeenconcentraties die in plasma gerapporteerd zijn in een onderzoek naar acute infectie.”

Het COVID-vaccin geeft dus ongeveer evenveel spike-eiwit als een COVID-infectie. En daar hebben de gevaccineerden al drie doses van gehad! Het ergste hiervan is dat een COVID-infectie meestal na een week overgaat, maar de productie van spike-eiwit bij de gevaccineerden gaat nog 60 dagen door, waardoor gevaccineerden aan veel meer schade door spike-eiwit worden blootgesteld:

Uit een andere studie blijkt dat er vier maanden na de vaccinatie mRNA exosomen werden gevonden. In beide studies werd alleen gekeken naar respectievelijk 60 dagen en vier maanden.

Het is mij NIET duidelijk wat precies het effect is van deze twee HIV-motieven Gp120 en Gp41 op de UITKOMST van Sars-Cov-2, of de bijwerkingen van COVID-vaccins, en hoe zij in verband staan met schade door COVID.

Ik heb echter aangetoond dat er een VERBINDING TUSSEN HIV, Sars-Cov-2, en de COVID-vaccins BESTAAT, via HIV-motieven die in de spike-eiwitcode van Sars-Cov-2 zijn ingevoegd.

Video-uitleg

Sommige mensen houden van video-inhoud, dus hier zijn we.

HIV-ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier (deze maand op mysterieuze wijze overleden):

“Iemand heeft HIV-sequenties toegevoegd bovenop een vleermuisvirus.”

Effect van Spike-eiwit op immuniteit

Het Spike-eiwit van het Sars-Cov-2 virus of de COVID “vaccins”, is een van de meest bioactieve en potentieel schadelijke stoffen die bekend zijn. Het is bekend dat het de bloed-hersenbarrière en de celkern binnendringt en de DNA-replicatie beïnvloedt. Het is zeer immunogeen.

  Maak je klaar voor chronische COVID - De vaccins hebben de gevaccineerden veranderd in schietschijven voor dit virus

1. Spike-eiwit schijnt het immuunsysteem op een vreemde manier te herprogrammeren: Het mRNA-vaccin BNT162b2 tegen SARS-CoV-2 herprogrammeert zowel de adaptieve als de aangeboren immuunreacties

2. Bij het binnendringen in celkernen remt vrij zwevend spike-eiwit de reparatie van DNA-schade: SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro. De hier beschreven mechanismen worden zowel gebruikt bij de vorming van een immuungeheugen voor een eventuele toekomstige ziekte, als bij het voorkomen van DNA-mutaties die tot kanker leiden.

Immuunsysteemproblemen bij de gevaccineerden

Het wordt duidelijk dat gevaccineerden, bij een doorbraak-infectie met COVID, GEEN brede natuurlijke immuniteit ontwikkelen, en in plaats daarvan meer S-antilichamen produceren tegen het spike-eiwit waarmee zij oorspronkelijk gevaccineerd waren.

VAIDS

Ik ben niet de eerste die deze problemen opmerkte, en zeker niet de enige. Men begon in de volksmond naar de immuunproblemen van gevaccineerde mensen te verwijzen door het VAIDS te noemen – Vaccine Acquired (or Aided) Immune Deficiency Syndrome. Deze term is een informele uitdrukking, tot nu toe, en wordt nog in geen enkel wetenschappelijk artikel gebruikt.

De immuunproblemen die gevaccineerden ondervinden, zijn echter reëel. Herinfecties zijn dat ook.

Hier zijn enkele krantenkoppen.

Anekdotisch verzamel ik verhalen over COVID uit /r/COVID19Positive subreddit, en die staat vol trieste verhalen over eindeloze COVID herinfecties bij gevaccineerden, die soms zelfs binnen één of twee maanden optreden.

Al deze berichten zijn zeer verontrustend. Ook al lijkt elk geval van COVID mild, de cumulatieve effecten ervan kunnen zeer schadelijk zijn, en dat is nog mild uitgedrukt om paniekzaaierij te voorkomen.

Dus, ook al is VAIDS geen wetenschappelijke term, moeten wij ons wel zorgen gaan maken over de immuungezondheid van onze gevaccineerde vrienden en familieleden.

Feedback nodig

Het is mogelijk dat ik fouten heb gemaakt bij het schrijven van dit artikel, of belangrijke feiten heb weggelaten. Als dat zo is, geef dan commentaar in de commentaarsectie en breng uw bezorgdheid naar voren. Dank u.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biologische wapens, chemische wapens, hersenmachine interfaces… en dat zijn alleen nog maar de COVID-19 injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCDC houdt gegevens achter over COVID-19 vaccins omdat “ze verkeerd geïnterpreteerd zouden kunnen worden als zouden de vaccins ondoeltreffend zijn” en “De cijfers zouden verkeerd worden voorgesteld door antivaccin groepen”
Volgend artikelDuitsland schort kritieke gaspijpleiding met Rusland op; Rusland dreigt “Welkom in de brave new world waar de Europeanen zeer binnenkort 2.000 euro gaan betalen voor 1.000 kubieke meter aardgas!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De bevindingen zijn zeker niet uit de lucht gegrepen, Als je gaat kijken naar de inmiddels ruim 2000 Covid-19 testen en de Covid-19 vaccins dan valt het op dat deze allen te maken hebben met Meneslijke Gen Mutaties (ook te vinden op Gisaid) .Zelf heb ik batchnummers gekoppeld aan target gen, dit heb ik ook gedaan met Covid-19 testen. Er is een absoluut verband. De ontwikkeling van een universeel griepvaccin welke 2027 in productie moet gaan en het ontwikkelen van op een maat gemaakt kankervaccin te samen met AMR is het grote doel. Conclusie is dat geen enkele vaccinatie batch hetzelfde is vandaar ook de zeer diverse bijwerkingen. Feitelijk is het geen vaccin maar een prep middel dat genexpressies veroorzaakt welke dan met GWAS kan worden omgezet naar een eventuele Mutatie .Ingewikkeld verhaal maar zover ik het nu kan zien klopt Het Betreffende HIV .Diagnostische tool uitsluitend voor onderzoek gebruikt HIV pseudovirus in Sars-CoV2 test. En zo heeft iedere variant een ander pseudovirus. Excel onderzoek wil ik graag delen.

 2. Bij mijn weten is de controverse tussen Louis Pasteur en Robert Koch nog steeds aan de orde, echter Big Pharma heeft het idee van Pasteur gekaapt om vaccins te maken en deze als gekken internationaal te verkopen, bij deze ordinaire handel zet ik vraagtekens in de zin van mRNA zijn naar mijn beste weten het virus dat zich binnen 14 dagen het DNA van de gevaccineerde patiënt voorgoed doet veranderen.

  Echter er zijn al oproepen gedaan om de zgn. virussen te isoleren en door middel van de Postulaten van Robert Koch (gouden standaard) te controleren of het geïsoleerde pathogeen een ander mens/dier ziek kan maken.

  De postulaten zijn:

  1. De ziektekiem moet in ongewoon grote hoeveelheden in de patiënt of plant worden aangetroffen maar niet in het gezonde dier of plant.
  2. De ziektekiem moet kunnen worden geïsoleerd en verder gekweekt.
  3. Een proefdier of dezelfde soort plant dat met de gekweekte kiem besmet wordt, moet dezelfde ziekte krijgen.
  4. De ziektekiem moet uit het proefdier of de proefplant geïsoleerd kunnen worden, en moet gelijk zijn aan de ziektekiem in het lichaam van de patiënt.
  Enkele ziekteverwekkers voldoen niet aan deze postulaten, bijvoorbeeld prionen.

   • Of het wordt opzettelijk verward met exosomen, het exosoom is een eiwitcomplex dat betrokken is bij de afbraak van ribonucleïnezuren (RNA). In de kern van het exosoom zitten onder andere zes karakteristieke ringvormig geordende eiwitten.Het exosoom komt in de natuur OVERAL voor.

 3. De gehele opzet was om iedereen afhankelijk te maken van de zogenaamde vaccins. Die onder valse voorwendselen ons opgedrongen werd/wordt. Door eerst hun eigen immuunsysteem buitenwerking te stellen. Zodat iedereen geen andere keus meer zou hebben, willen zij overleven. Zodat de farmaceuten mega winsten kunnen blijven maken in de toekomst, over de ruggen van de bevolkingen. Het is een big bisness verhaal waar ze iedereen aan willen onderwerpen, alle regeringen werken eraan mee, die het geweld voor hun rekening nemen om zo iedereen te dwingen om proefkonijn te spelen voor deze experimentele modificatie injecties. Dat er ook nog andere ingrediënten erin zitten zoals grafeenoxide en grafeenhydroxe wordt verzwegen door de farmaceuten.

 4. ADHD medication boost the immune system. Looks like studies confirm that. Could cure or help those with VAIDS. Immune cells have adrenaline receptors. Could be the reason for this effect.
  Like these ones and many others:
  http://www.additudemag.com/adhd-symptoms-coronavirus-risk/

  “The COVID-19 infection rate is nearly 50% higher among individuals with unmedicated ADHD compared to individuals without ADHD”

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7247598/

  “After controlling for confounding factors, the results indicated that influenza risk significantly reduced in the group of ADHD patients who were prescribed methylphenidate for 90 days and more”

 5. “HIV (Humaan Immunodeficiëntievirus) is een op RNA gebaseerd, door bloed overgedragen virus, dat via seks of gedeelde naalden wordt overgedragen.”
  Hier ben ik al gestopt met lezen, want dit is al in de jaren 90 bewezen als onzin.
  HIV is een allergische reactie op drugs als “poppers” in combinatie met andere synthetische drugs. Het is vrij makkelijk te genezen door een overdreven gezonde leefstijl aan te nemen. De patiënten die overleden zijn, zijn allemaal aan het gebruik van “medicatie” als remdesivir (keihard gepusht door Anthony Fauci die daar ontzettend veel geld aan heeft verdient) ten onder gegaan. Remdesivir is ook een door hem voorgestelde medicatie bij C19.
  Er is een arts die zich live op tv heeft geïnjecteerd met het bloed van HIV en AIDS patiënten, de goede man leeft nog steeds en mankeert niets.

 6. Aanvulling: Het HIV stukje GP120, een door Shi Zhengli ingebracht onderdeel van het spike eiwit in SARS-CoV-2 is gepatenteerd op naam van dr. Fauci.

  ‘Richard Fleming zegt op 24:09 min.:

  “Number one is identified as HIV Pseudovirus GlycoProtein 120 which Shi Zhengli has admitted to inserting into the spike protein to increase the infectivity. Her documented paper are on that website”’

  […]

  Anthony S. Fauci has filed for patents to protect the following inventions. This listing includes patent applications that are pending as well as patents that have already been granted by the United States Patent and Trademark Office (USPTO).’’

  bron: https://stichtingvaccinvrij.nl/is-sarscov-2-een-lab-virus/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in