De plaatsvervangend premier van Justin Trudeau, Chrystia Freeland, die ook directeur is van het World Economic Forum van Klaus Schwab, heeft op een persconferentie gezegd dat zij van plan is om veel van de onlangs door de regering Trudeau uitgevaardigde noodbevoegdheden permanent te maken, bericht Newspunch.com.

“Wat betreft de financiële instrumenten die onze regering juist gebruikt om op te treden tegen deze illegale blokkades en illegale bezettingen, hebben wij de instrumenten die de federale regering ter beschikking staan zeer, zeer zorgvuldig bekeken,” zei Freeland.

“Wij hebben alle instrumenten gebruikt die wij vóór de inroeping van de Emergencies Act hadden en wij hebben vastgesteld dat wij enkele aanvullende instrumenten nodig hadden.”

Toen liet zij de kat uit de zak:

“Sommige van die instrumenten zullen wij voorstellen om die maatregelen permanent in te voeren.”

De ironisch genaamde mevrouw Freeland heeft zojuist bewezen waarom burgers hun regeringen nooit vrijheidsberovende noodbevoegdheden moeten laten grijpen. Regeringen, vooral autoritaire extreem-linkse regimes zoals de regering Trudeau, zullen hun nieuw verworven bevoegdheden niet zonder slag of stoot opgeven.

 

CBC.ca bericht: Freeland zei donderdag dat financiële instellingen snel hebben gehandeld om de rekeningen te bevriezen van mensen die in verband worden gebracht met de demonstraties in Ottawa, waardoor een onbekend aantal demonstranten in financieel ongewisse blijft.

Freeland beloofde in de komende dagen meer rekeningen offline te halen in een poging de organisatoren de middelen te ontnemen die zij nodig hebben om hun bezetting van de hoofdstad van de natie voort te zetten.

  Door de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?

Freeland, die ook minister van Financiën is, zei dat de RCMP en andere wetshandhavers inlichtingen hebben verzameld over de demonstranten van het konvooi en hun aanhangers, en die informatie hebben gedeeld met financiële instellingen om de toegang tot contant geld en cryptocurrency te beperken.

De wet staat banken ook toe om donateurs van de GoFundMe en de GiveSendGo fondsenwervingscampagnes die dit protest hebben aangewakkerd, aan te merken voor sluiting van hun rekening. Freeland zei dat ze niet wilde ingaan op de “bijzonderheden van wie de rekeningen worden bevroren.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trudeau’s protestverbod stelt vluchtelingen, immigranten en etnische minderheden vrijVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKijk: Canadese politieagent lijkt demonstrant te slaan met achterkant van geweer
Volgend artikelBill Gates: Maak je je niet te comfortabel, een nieuwe pandemie met nieuwe ziekteverwekker is op komst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. En de schaapjes vinden het fantastisch of sterker nog, moedigen dit aan.
  Hoe lang zal het duren voordat ze zelf de dupe zijn?
  De gehersenspoelde sukkels graven ook ons graf…

  • Zeg beter ‘slaapjes’ of hoe worden dit soort typen in de muziekindustrie genoemd? Groepies? Zovéél domme hersenloze comfortzone aanbiddende zombies in deze wereld. Afijn, nog even … Fasten your seatbelts.

   • idd ,overal waar de tiran willen beginnen of al is ,is privaat wapenbezit bemoeilijkt of verboten. publiek wordt altijd met criminelen en terroristen lekker gemaakt voor verboden ,en die treft men juist niet met verboden

   • Einde 2018 had Trudeau ook in de Mainstream Media advertenties laten plaatsen dat er vrijwilligers gezorgd worden om graven te graven, want in niet al te lange tijd miljoenen van mensen zullen sterven omdat er een ernstige ziekte/pandemie zou komen !!!

  • In het social credit system in China zijn mensen bang punten te verliezen wanneer ze eender welk conract hebben met ‘vijanden van de staat’. Het bevriezen van bankrekeningen in Canada van mensen die steun verlenen aan de ‘staatsgevaarlijke’ vrachtwagenchauffeurs is een voorbereiding daarop, een waarschuwing aan alle Canadezen. Binnenkort ook bij ons.

  • Yep.
   En wat me steeds weer opvalt is dat al die zgn. officials/”machthebbers”. Beter een muilkorf zouden kunnen opzetten omdat hun kwade bedoelingen overduidelijk in hun mimiek aanwezig zijn.
   Kijk als vergelijk naar intervieuws met mensen als Rand Paul, Robert Maloney enzz.
   Open mensen, open mimiek!
   Mimiek kun je (bijna) niet faken!
   Deze snol kan dat ook niet en valt grandioos door de mand.
   Dicht bij huis hebben we ook exemplarische ‘koninklijke of andere’ voorbeelden.

 2. Ze heeft het smoelwerk van Melinda Gates. Directrice WEF … Hoezo dubbele functies versus belangen. Wat een ongelooflijke horror soap.

 3. Binnenkort ook in dit theater.
  De tijd van praten,overleggen,samen,discussie….is voorbij.
  Het zal uitdraaien op (geweldadige)opstanden om deze satanische kliek weffers who,vn,bilderbergers achter de tralies te stoppen.
  Bereidt jullie voor…

   • En waarom niet? De bestormers van de Bastille hadden ook alleen maar simpele middelen totdat ze zich toegang verschaft hadden tot de wapenkamers van de toemalige Franse overheid. Bingo! Overrompel een politieburo met genoeg volk en dan even proletarisch shoppen. Heb je ook nog kans dat de wakkeren onder hen zich bij je aansluiten.

 4. WHAT THE FAAAACKKKK. 🙂
  BLM is onlangs negatief in het nieuws gekomen omdat de organisatie miljoenen dollars had overgemaakt aan een Canadese instelling die vervolgens het geld gebruikte om – niet schrikken! – een villa te bemachtigen voor Patrisse Cullors. Dat is één van de belangrijkste vrouwen achter BLM. Die villa was ooit in handen van… de Communistische Partij. Niet zo gek, want Cullors ís een communist, en datzelfde geldt voor haar knettergekke organisatie.

  En dat kan wel ff in canada ?
  Bad to the bone.
  Rotten to the core .
  Néxt !!

  • Dat weet ze en ze doet het toch met genot die geniet ervan mensen kapot te maken .
   En dat er na het plan van de WEF en de rest van de complot club verloopt .En in dat plan worden de meeste mensen op de wereld niet meer gebruikt en zijn ook niet meer gewild !
   Aan het einde van een voordracht over CO2 zei Bill G. Of genaamd Kill Bill de oudere mensen, geestelijk en lichamelijk invalide mensen die kosten heel veel geld !
   Dat Geld zouden we toch beter voor andere dingen kunnen gebruiken!
   Uups sorry daarover mogen we niet spreken hè ?‍?
   Ik hoop dat dit soort creaturen langzaam ( leidende) uit mogen sterven .
   Ik ben geen boos mens , maar nu zijn we over de rooie streep NU IS HET GENOEG!!!

  • Dat domme WEFwijf is van een foute Ukraïense familie die ook nu weer fascistische trekken vertoont. Is ook mede verantwoordelijk voor het ophitsen van het westen tegen de Russische Federatie. Rusland gaat hopelijk veel van dit fascistische rotvolk opruimen.

 5. Justin Trudeau is de belichaming van pure tirannie. Deze charlatan die zichzelf op het schild heeft gehesen dient per direct voor een tribunaal te verschijnen.

 6. Let goed op de foto van trudope, dit is een vervanger! Check zn gebit!De echte “kreeg”covid!!! zomaar, helemaal gratis, en moest daarom in “quarantaine” en door z’n zwakke gezondheid zal ie sterven.
  Dit geeft aan dat de cabal ineen stort.

 7. Zijn jullie nu allemaal blind?? Het hele (basis)schoolsysteem is zo ingericht dat alle vrijheid om jezelf te zijn is geelimineerd. Er wordt een volgzame schaap van je gemaakt,…kijk even om je heen,..Is elite hielenlikker de jonge geen onderwijzer??
  Weten jullie nog begin 2000 het Iederwijs democratisch schoolsysteem die op vrijheid is gebaseerd?? Compleet door de linkse en rechtse media en de nu bewuste ouders en bezorgde moeders, afgebrand,..Iederwijs was de reddingsboei. En op welke school zitten jullie kinderen?? De kans om de wereld de goede kant op te laten draaien hebben jullie gehad en nou niet gaan janken. Oke,..Het kan nog steeds ,…HAAL DAN WEL JE KINDEREN UIT HET (SCHOOL)systeem!!!!

 8. Troedoo kan en mag nooit zelf besluiten op te stappen.
  Hij is puppet van Schwab?
  Dus het WEF bepaald een en ander.
  Besluit het WEF tot verwijdering van Troedoo dan is dat de 1e dominosteen van het instorten van het WEF!
  Troedoo is zoon van Fidel Castro.

 9. Vrouwen in de politiek,,volgens mij een fiasco,,kijk naar Merkel, Baerbock,,de duitse groenen( Ricarda Lang, Göring-Eckhardt, Monica Weishaupt,,,Jacinda Ardern,,,,allen team van Schwab,YGL

  • Niet allemaal knudde: Sahra Wagenknecht is een fantastische politica met een goed verstand, rechtvaardigheid en de nodige kloten om zich rechtuit uit te spreken.

 10. Toevallig zijn het meestal linkse loge liberalen die overal onverkozen de machtsposities bezetten idem in België
  waar porno premier de Croo zijn regering 10 maanden liet stilleggen om de bewijzen van zijn hoerderij te laten verdwijnen, Macron de necrofiel is ook zo een figuur en die kliek behoren net zoals Trudeau tot de vrijmetselaars maffia waar ook Rutte in zit samen met de bankiers ,de hele zooi moet opgeruimd worden of onze nakomelingen zijn het grootste slachtoffer

 11. Wefwijf heeft Nazi (voor)ouders…. De appel valt niet ver vd boom…

  Van horen zeggen: Fidelito schijnt bedreigd te worden, hij moet zijn poot stijfhouden van de Weffers, anders gaat ie er aan! (Fijne club!!!). Van de andere kant kan hem ook een Ceausescu momentje te wachten staan van uit het volk… Hij zit mooi klem, het politiek strategisch genie… Het toch allemaal wat te hoog gegrepen voor hem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in