Microsoft oprichter Bill Gates zegt dat hij geschokt is door de “krankzinnige samenzweringstheorieën” rond Covid-19 en eist dat social media netwerken meer stappen moeten ondernemen om deze te minimaliseren.

Gates merkt op dat de combinatie van social media en een pandemie iets is dat nooit eerder heeft bestaan, en zegt dat niemand de “aandacht had kunnen voorspellen” die hij en de Amerikaanse staats-immunoloog Fauci hebben gekregen.

De vaccinpusher zegt dat er “echt kwaadaardige theorieën” de ronde gaan over de vraag of hij de pandemie heeft gecreëerd of ervan profiteert.

Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

“Geloven mensen die dingen echt?”, vraagt Gates zich af, en hij beweert: “We moeten dit het komende jaar bestuderen en begrijpen hoe dit het gedrag van mensen verandert”.

Gates zegt dat er meer moet worden samengewerkt met social mediabedrijven om dergelijke discussies te “minimaliseren” en dat de Gates Foundation ook stappen kan ondernemen om ervoor te zorgen dat zij “op een betere manier uitlegt wat we van plan zijn”.

Dit is niet de eerste keer dat Gates de zogeheten complottheorieën over Covid aan de kaak stelt. Hij bestempelde reeds eerder in een interview in september 2020 als “krankzinnig”.

De globalisten miljardair heeft eerder verklaard dat de wereld niet zal terugkeren naar normaal totdat het vaccin op grote schaal is ingevoerd en dat lockdowns, mondkapjes en sociale distantiëring dit hele jaar en tot in 2022 zullen doorgaan.

Hoewel veel van Gates’ rijke vrienden op het World Economic Forum volhouden dat mensen in de toekomst zullen moeten afzien van onroerend goed, heeft Gates zelf onlangs grote hoeveelheden landbouwgrond opgekocht.

De Great Reset – die niet zou bestaan – zal een einde maken aan het populisme

Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here