Bill Gates zegt dat lockdowns moeten doorgaan tot in 2022

14
Screenshot CNN Twitter

De multimiljardair vaccine-pusher Bill Gates wil dat lokale bedrijven en diensten gesloten blijven, met lockdowns, mondkapjes en sociale distantiëring gedurende het hele volgende jaar en tot in 2022.

Gates deed op zondag de verklaring in een interview met CNN.

Gates verkondigt dat “tenzij we andere landen helpen zich te ontdoen van deze ziekte” en totdat er “hoge vaccinatie cijfers” zijn onder Amerikanen, zal het “risico van herintroductie” blijven bestaan.

Gates verklaart dat “grote openbare bijeenkomsten” verboden zouden moeten blijven, waarbij de meerderheid van de meeste bars, clubs en restaurants “helaas” gesloten zijn.

Gates zegt dat er alleen een terugkeer naar “normaal” kan zijn na nog eens 12 tot 18 maanden, en alleen “als we het goed doen”.

Gates maakt ook van de gelegenheid gebruik om president Trump aan te vallen door te zeggen dat zijn onwil om zijn verkiezingsverlies toe te geven de distributie van vaccins “bemoeilijkt”.

“De overgang maakt [dingen] ingewikkelder, maar de nieuwe regering is bereid op echte experts te vertrouwen en die experts niet aan te vallen”, zegt Gates, zonder uit te leggen welke ‘experts’ Trump aanvalt of hoe het vaccin dat de president hielp om snel te kunnen ontwikkelen, en nu klaar is om uit te distribueren, wordt tegengehouden.

Gates heeft eerder verklaard dat de wereld niet terug zal keren naar normaal totdat “veel mensen” een tweede “supereffectief” Coronavirus-vaccin nemen, dat nog jaren zou kunnen duren.

  EU-gezondheidsagentschap: "We moeten erop voorbereid zijn dat het Covid-19 virus bij ons blijft"

In oktober voorspelde Gates dat een “best case scenario” voor een terugkeer naar de normale situatie het einde van 2021 zou zijn, een datum die werd gekwalificeerd met het voorbehoud: “We weten nog steeds niet of deze vaccins zullen slagen”.

De miljardair heeft ook gesuggereerd dat regeringen moeten “brainstormen” over het verminderen van de twijfels over vaccins, in het licht van anti-vaccin “samenzweringstheorieën”.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Vorig artikelGran Canaria: illegale immigranten slaan de lokale bevolking in elkaar – Spanjaarden verzetten zich
Volgend artikelEen biljoen dollar vermogensgroei – Amerikaanse miljardairs als winnaars van de Coronacrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Agenda 2030, id2020. genetisch modificerend “corona”vaccina (een virus dat NOOIT is geïsoleerd), lockdowns, zelfmoorden, patent 2020060606, event 201, lockstep, operation warp speed,

  en hij is degene die er BILJOENEN aan verdient.

  Het afgelopen jaar is meer dan 1 BILJOEN dollar van de middenklasse naar de extreem rijken verplaatst, ten koste van onze democratie, ten koste van onze gezondheid en vanaf januari ten koste van de MENSHEID!

  Dit is je reinste COMMUNISME!
  Wanneer WIJ willen dat DIT zich herhaalt, moeten wij vooral zo doorgaan.

  https://holodomorinfo.com

 2. Vanavond zijn ze van plan om aan te kondigen om een avondklok in te stellen van een maand, en verder bijna alle winkels op slot te doen op de supermarkt en de drogisten na.
  Misschien wordt de bevolking dan eindelijk eens echt wakker.
  Dan zouden die brave burgers zich wel eens tegen de politie kunnen keren met geweld als ze echt opgesloten worden in hun huis. En zeker met oud en nieuw.
  Dit is alleen nog maar te stoppen met een staatsgreep, maar dan moet je wel het leger mee krijgen.
  Dit stopt anders niet meer vanzelf.

 3. In Frankrijk is een longarts vijf maanden geschorst omdat hij weigerde een mondkapje te dragen. Daarnaast is een Franse professor opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat hij te zien was in een documentaire waarin felle kritiek wordt geuit op het coronabeleid.

  Het Franse regionale gezondheidsagentschap ARS heeft afgelopen vrijdag bepaald dat longspecialist Patrick Bellier vijf maanden niet mag werken ‘in het belang van de volksgezondheid’. Dr. Bellier weigerde op het werk een mondkapje te dragen en wilde ook geen patiënten helpen die er één droegen.
  https://www.ninefornews.nl/franse-arts-opgesloten-in-psychiatrische-inrichting-ze-willen-hem-de-mond-snoeren/

  • Ik beroep me op de uitzondering mondkapjes. Tot nu toe nergens problemen gehad. Ik zeg dat ik er binnen 5 minuten volledig duizelig van wordt.

   Er staat NERGENS op pagina 715 TT dat dit verplicht is. En wanneer ik uitleg dat ik juist zo vroeg of zo laat mogelijk boodschappen doe, heeft IEDEREEN tot nu toe begrip getoond.

   • Hier ook,
    Mocht er gevraagd worden, dan heb ik een medische vrijstelling.
    Meer info krijgen ze niet.
    Een houtje/touwtje kaartje uitprinten en aan de mandjes-afveger laten zien. Kom op zeg, zitten niet meer op school.
    Eigenlijk zou ik een boete moeten krijgen en kijken wat de rechter er van zegt.

    • Geen enkele rechter gaat jou op dit moment gelijk geven.
     Tenzij je ook echt een uittreksel van je medisch dossier kan laten zien.
     Dan wint iedereen het, zonder advocaat.

     Ik vind het allemaal net zo een onzin poppenkast oplichterij als de rest.
     We hebben met compleet gekken te maken op dit moment.
     Het gaat ook helemaal niet om dat masker maar om te leren gehoorzamen.

  • The Great Reset!? ‘Kijk naar China’, zegt Prof. Bob de Wit. – 14/12/2020 – BLCKBX

   ‘‘We need a Great Reset’ zegt Klaus Schwab, de oprichter en voorman van het World Economic Forum, dat jaarlijks in het Zwitserse Davos samenkomt met de superrijken en meest invloedrijke mensen op aarde, ook wel de 1% genoemd. Wat wil Schwab precies? Wat betekent nou die Great Reset? En hoe krijgt die dan vorm? Ik bespreek met met Professor Bob de Wit (hoogleraar Strategisch leiderschap) die de afgelopen jaren het geo politiek schaakbord bestudeerde. Dat resulteerde in het nieuwe boek ‘Society 4.0’ wat een manifest is van ‘zorg’ maar ook ‘hoop’. Volgens De Wit is de Great Reset onontkoombaar en volkomen cyclisch omdat we aan het einde zitten van het industriële tijdperk dat simpelweg op is. ‘Echter, de koers die het World Economic Forum heeft ingezet is een weg van ondemocratisch bestuur, zonder feed back mechanismes en een systeem zonder rem leidt tot een dictatuur’, aldus De Wit.

   ‘Het is dus zaak dat wij, de burgers, zelf naar de tekentafel gaan om onze ideale wereld vorm te geven’ zo oreert hij tijdens de uitzending van bijna 50 minuten.

   Professor Bob de Wit nodigt dan ook iedereen uit om mee te denken over deze toekomst en daagt ons uit in hoofdstuk 8 van zijn visionaire boek.’

   https://www.youtube.com/watch?v=NdWqUUsBKho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in