“Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” – behalve Bill Gates en andere miljonairs

28
© Claudio Toledo / Flickr (CC BY 2.0)

Terwijl de technocraten van de “Great Reset” ons vertellen dat de toekomst zonder privé-eigendom zal zijn, hebben Bill Gates en andere miljardairs enorme hoeveelheden landbouwgrond opgekocht.

“Na jaren van rapporten dat hij landbouwgrond kocht in plaatsen als Florida en Washington, onthulde The Land Report dat Gates, die volgens Forbes een netto waarde heeft van bijna 121 miljard dollar, een enorme landbouwgrond portefeuille heeft opgebouwd die meer dan 18 staten omspant”.

“In totaal bezit de 65 jaar oude Gates een gecombineerde 108.853 hectare, of bijna 1089 km², aan land in 19 staten. Gates’ land wordt naar verluidt bewerkt door zijn bedrijf Cascade Investments”.

De grootste bedrijven bestaan uit 27.952 hectare in Louisiana, 19.395 hectare in Arkansas, 10.420 hectare in Arizona, 8331 hectare in Nebraska en 6514 hectare in de staat Washington.

Volgens Forbes is het niet bekend wat Gates met het land doet, en Cascade Investments weigert commentaar te geven op de zaak.

In termen van individuele landeigenaren ligt Gates nog steeds ver achter op mediamagnaat John C. Malone, die met zijn ranch en bossen op ongeveer 90.000 miljoen hectare de leiding heeft, en CNN-oprichter Ted Turner, die 80.000 hectare bezit.

Amazone’s Jeff Bezos investeert ook “op grote schaal in land”, aldus het rapport.

Wat de miljardair-giganten en technocraten aan land in een steeds sneller tempo verwerven, lijkt het publiek te vertellen dat er in de toekomst praktisch geen privébezit zal zijn.

De oprichter van het World Economic Forum en globalist Klaus Schwab maakt in zijn boeken duidelijk dat de “vierde industriële revolutie” of “The Great Reset” zal leiden tot de afschaffing van privé-eigendom.

  Op video vastgelegd: Trans 'vrouw' met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet

Dit bericht is ook terug te vinden op de officiële website [n.v.d.r.: pagina niet meer bereikbaar (404), hier een duplicaat] van het World Economic Forum (WEF), waar staat:

“Welkom in het jaar 2030. Welkom in mijn stad – of moet ik zeggen onze stad. Ik heb niets. Ik heb geen auto. Ik heb geen huis. Ik heb geen apparatuur of kleding”.

Blijkbaar zult u geen privé-eigendom mogen bezitten, en uw enige toevlucht zal zijn om in een staat van permanente afhankelijkheid te leven van een klein aantal rijke elites die alles bezitten.

Vroeger werd dit feodalisme genoemd, wat een vorm van slavernij is.

We zijn in oorlog

Vorig artikelSneeuwbaloorlogen breken uit in heel Europa – ondanks lockdowns
Volgend artikelFacebook censureert kardinaal die “New World Order” veroordeelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Ik denk dat we aan de verkeerde kant stonden.tijdens de tweede wereldoorlog. Dit meer en meer.

  niets is totall loss als we !ze! niet té ver laten gaan

  • Er gaan toch meer mensen echt wakkerworden. AH had gewoon gelijk, als je zijn speeches goed bestudeerd en beluisterd! Hij voorzag toen al dat de joden, de extremen althans, de wereld wilden overnemen en het blanke ras, wat AH arier noemden, uit wilden roeien! Het communisme, een joods bankiers bedenksel, moest bestreden worden, want die wilden de wereld revolutie! Ja, hadden we maar geluisterd, dan was het nooit zo ver gekomen als nu! Maar na meer dan 75 jaar indoctrinatie en leugenpropaganda, fake nieuws, is hij enorm gedemoniseerd!

   • ons ? Is het voor jou lastig om jouw mening om jouw mening te uiten? Om te zeggen hoe je ergens tegenaan kijkt? Om te vertellen wat jouw standpunt is over een bepaald onderwerp? Merk je dat je jezelf tekort doet omdat het nadelig werkt wanneer je niets zegt? Ben je bang voor de reactie van anderen? Of dat ze boos worden?

    Of ben je mening loos? Heb je geen mening? Hou je je altijd op de vlakte?

    Jouw mening: wat is dat?
    Jouw mening is jouw oordeel over een situatie. Je zou ook kunnen zeggen: het is jouw idee, gedachte, inzicht of zienswijze over een bepaalde situatie. Jouw mening is jouw opinie, standpunt of opvatting over iets. In het sociale verkeer is het belangrijk om jouw mening te geven omdat je daarmee ook iets van jezelf laat zien.

    “Ik heb helemaal geen mening”
    Toch begint een meningsuiting niet bij het uitspreken van jouw mening. Marianne vertelt: “Ik heb vaak geen eigen mening. Op mijn werk vragen ze me soms dingen maar werkelijk waar ik heb daar geen mening over. Het gaat soms over hele strategische abstracte dingen dat weet ik echt niet’.

    Jaap zegt: ‘ik weet het vaak niet, ook niet in privé situaties. Ik ben niet zo uitgesproken over bepaalde dingen, zie overal wel wat in en soms dan weet ik het ook gewoon niet meer. En als ze druk op mij uitoefenen al helemaal niet’.

    Een mening hardop durven zeggen, lukt alleen als je een mening hebt. Anders wil het echt niet!

    • Wat een mafkees is het toch ook.
     Ik reageer werkelijk op alles en iedereen hier.
     Ik heb nogal moeite om mijn mening voor me te houden.
     Zo reageer ik in real LIFE ook, en het boeit mij geen hol wat ze daar van vinden.
     Ik zeg bijna wat in mij opkomt.

  • Hoepel op edwin vissers, buld back better zoals jullie het communisme en.capitalisme bouwden??? En er een aardse hel maakten. De rest moet wijken instaan.of vermoord worden. dat zegt jullie tahmoet zeker

   • Hallo ,google Biden hersens ,en ga naar afbeeldingen ,BUILD-BACK-BETTER
    net zoals die Canadese homo Justin Trudeau
    Ik niet ik ontmasker deze bende.

 2. Een aantal narcisme kenmerken op een rij:

  Mensen met narcisme zijn ervan overtuigd dat zij meer ‘bijzonder’ zijn dan andere mensen. Dit laten zij ook graag aan anderen merken.
  Iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis wil constant bewonderd worden. Hij of zij geniet daar enorm van.
  Een gebrek aan empathie
  Gespeeld charmant zijn
  Verslaafd aan aandacht krijgen
  Agressief gedrag vertonen
  Gebrek aan emoties
  Een groot ego
  Macht willen hebben
  Gebrek aan berouw of schuldgevoelens
  Extreem jaloers zijn
  Herkenbaar bertsel

 3. Ik wil niet vervelend doen zegt ie dan ook nog.
  Ik ben nog nooit zo een vervelende bloedzuiger tegen gekomen.
  En maar door blijven zeiken met je Bijbel verhalen.

  • Het is zondag de dag des heren ,2021 na Christus
   moet je voorstellen wat een hoogmoed ,2021 na bertG ,wie is bertG weet iemand dat ?

   • Ben jij soms in een klooster geboren na dat je moeder verkracht werd door de plaatselijke dominee?
    Dan begrijp ik die trieste obsessie wel die je er op na houd.

 4. Oh dear, waar kan ik enkele van mijn verkeerde reacties uitwissen. Ben fout geweest om het tegen Edwin Vissers te hebben genomen, ik dacht dat hij voor Biden en Bill was maar hij wilde enkel de sites meedelen. Mijn excuses meneer Vissers en Bert G

 5. Als ik al die kerk hangers op dezelfde dag voor mijn deur zou krijgen die denken ook bijdehand te worden door te gaan dreigen, dan kan ik hier het plaatselijke theater wel gaan afhuren.

 6. ‘Is Monsanto dealing in a chemical they know causes cancer? The fight for the truth involves a battle of wills between public safety advocates and the strong arm tactics of Big Agriculture.

  In spite of a recent $200 million dollar verdict against the company, Monsanto representatives claim that over 800 scientific studies testify to the safety of their product. Most of the farmers they serve stand in defiant defense of the company; after all, their products are essential in maintaining their livelihoods.

  But critics claim the company has ghostwritten or manipulated many of these “scientific” studies to favor their bottom line. Safety study numbers were doctored, flawed approaches were employed, and EPA recommendations were ignored and eventually reversed under pressure. False advertising targeted the most vulnerable consumers throughout the heartland of America in spite of being banned in other regions like New York.’

  https://www.youtube.com/watch?v=IsS1IV8ii-Q

 7. Ik kwam dit toevallig tegen op 23 juni 2021, 6 maanden na de vetes tussen verschillende mensen hier. En ik zie hieruit goed hoe het mogelijk is dat despoten en heersers de overmacht krijgen. Waar twee honden vechten om een been, daar loopt de derde dan mee heen. Zo komen dictaturen tot stand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in