Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

3
3016

Hoewel hij nooit de waarheid onthult in een van zijn vele media-optredens, is miljardair eugenetica Bill Gates zwaar geworteld in het succes van een Coronavirus (COVID-19) vaccinatieprogramma, waarvan het vooruitzicht alleen al zijn persoonlijke nettowaarde heeft verrijkt met een extra 10 miljard dollar sinds het begin van de pandemie.

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft momenteel grote investeringen in talrijke vaccinbedrijven, waaronder veel van de bedrijven die de Trump-regering financiert met belastinggeld door middel van Operation Warp Speed.

Volgens The Nation, een van de weinige mainstream nieuwskanalen die dapper genoeg is om de waarheid over Gates te vertellen, heeft de Gates Foundation een 40 miljoen dollar aandeel in de Duitse farmaceutische reus CureVac, waarvan de aandelen na de beursintroductie in augustus met 400 procent zijn gestegen, meldt Vaccines.news.

De Gates Foundation investeert ook in Merck & Co., GlaxoSmithKline (GSK), Novartis, Sanofi en AstraZeneca, die momenteel bezig zijn met het ontwikkelen van hun eigen respectieve vaccins voor het Coronavirus.

“Gates zelf beschreef zijn stichting als intiem betrokken bij de samenwerking tussen AstraZeneca en de Universiteit van Oxford”, schrijft The Nation verder.

“Gates had de invloed om de universiteit vooruit te helpen… omdat de Foundation een van de oprichters en grootste financiers is van de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations, die op haar beurt de ontwikkeling van het vaccin van de Universiteit van Oxford financiert (voor een bedrag van zo’n 384 miljoen dollar)”, zo onthult het tijdschrift verder.

De Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), een organisatie van de Gates Foundation, investeerde ook 750 miljoen dollar in AstraZeneca, dat een vaccin ontwikkelt waarvan in proeven al is aangetoond dat het neurologische schade veroorzaakt bij menselijke proefpersonen.

Brief van 133 moedige medici aan regeringsleiders toont aan dat vele regeringen op hol zijn geslagen en de nep epidemie als voorwendsel hebben gebruikt

Moderna, nog een andere fabrikant van het Coronavirus-vaccin, ontving eveneens ongeveer 20 miljoen dollar van de Gates Foundation om zijn eigen spuit te ontwikkelen met behulp van mRNA-technologie – als u niet bekend bent met mRNA-technologie, kunt u er meer over te weten komen via deze link.

De Gates Foundation heeft naar verluidt een “global health project framework agreement” met Moderna opgesteld waarin is overeengekomen dat Gates 100 dollar miljoen zou besteden aan het in licentie geven in ruil voor het ontvangen van “bepaalde niet-exclusieve licenties” van Moderna, waarvan de details nog openbaar moeten worden gemaakt.

Gates onthult nooit zijn belangenconflicten en wordt als een Covid-19 “expert” aangeprezen

Ondanks al deze financiële connecties met vaccinfabrikanten, wordt Gates op televisie
als een soort “expert” op het Coronavirus gepresenteerd, hoewel hij in werkelijkheid slechts een Coronavirus investeerder is die reeds zwaar profiteert van de promotie van een toekomstige pandemie “genezing” door middel van vaccinatie.

Gates heeft zelfs een “wetenschappelijke” studie geschreven voor de New England Journal of Medicine (NEJM), waarin hij zich voordoet een “expert” te zijn, terwijl hij bewust geen van zijn vele belangenverstrengelingen openbaar maakt.

The Nation verdient lof voor het onthullen van de “wederzijds voordelige mogelijkheden” van de Gates Foundation met vaccinbedrijven, vooral omdat bijna geen enkel ander mainstream mediakanaal bereid is om dit te doen. De reden, helaas, is dat veel van hen ook stilzwijgend worden gefinancierd door Gates, en dus zijn persoonlijke spreekbuis zijn geworden om zijn vaccinatieprogramma’s te promoten.

NPR, BBC, ABC, Al Jazeera, The Daily Telegraph en The Guardian ontvangen allemaal financiering van de Gates Foundation. De volledige afdeling “Global Development” van The Guardian bestaat in feite alleen maar door een financieel partnerschap met de Gates Foundation.

Vaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie - stort live in elkaar

Volgens The Seattle Times investeert Gates ook in “journalistieke” trainingsprogramma’s waarbij “deskundigen die betrokken zijn bij door Gates gefinancierde programma’s
worden getraind om columns te schrijven die in de media van de New York Times tot de Huffington Post verschijnen, terwijl hun digitale nieuwsportalen de grens tussen journalistiek en spinnen doen vervagen”.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

3 REACTIES

  1. ??? Er zijn dus echt mensen die denken dat Bill miljoenen investeert voor een onzekere winst van maar 200M, omdat hem dat alleen financieel voordeel oplevert??
    (Wake up, aub)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here