De Great Reset – die niet zou bestaan – zal een einde maken aan het populisme

5

Op het ene moment verwerpen globalisten de Great Reset als een “samenzweringstheorie” en op het volgende moment spreken ze openlijk over het bestaan ervan – en de noodzaak ervan om “het nationale populisme te stoppen”.

Het concept van de Great Reset is door zijn scheppers gepresenteerd als een reeks maatregelen die in tijden van klimaatverandering en pandemie nodig zouden moeten zijn om de mensheid te redden van rampen die anders onvermijdelijk zouden zijn.

Wanneer critici dan beweren dat het concept slechts de nieuwste variant is van een agenda om de macht te centraliseren in de handen van een zeer kleine elite – dan verwerpen de uitvinders van de term het fenomeen plotseling als “een samenzweringstheorie”.

“Klimaatakkoord is niet genoeg voor wat we willen bereiken”

De voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry heeft deelgenomen aan een paneldiscussie die werd georganiseerd door het World Economic Forum, waarin hij de dringende noodzaak benadrukte van “een ingrijpende revisie om een einde te maken aan het groeiende nationale populisme”.

Kerry garandeert in het debat dat Amerika onder een Biden-regering de Overeenkomst van Parijs inzake klimaatverandering opnieuw zal ondertekenen, maar voegt eraan toe dat “dit niet voldoende is”.

“Het concept van verandering is belangrijker dan ooit”, zegt hij, toevoegend:

“Persoonlijk denk ik dat we een zeer opwindende tijd tegemoet gaan”.

De voormalige senator maakt duidelijk dat deze omvorming nodig is om het populisme te elimineren.

“Ik denk dat Europa het moet bekijken in het licht van Brexit en het opkomende nationale populisme”, zegt Kerry, toevoegend:

  De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton: Het ongekende verhaal van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars

“Dat verduidelijkt echt een van de prioriteiten die we moeten stellen. Het kan niet worden genegeerd”.

In zijn relaas over hoe de Amerikaanse president Donald Trump in 2020 zijn steun onder de kiezers wist te versterken, merkt Kerry op:

“Wat mij verbaast is dat zoveel mensen nog steeds voor dit niveau van chaos en schendingen van de wet, orde en normen hebben gestemd… Ik denk dat de onderliggende reden hiervoor iets is dat iedereen moet onderzoeken”.

“We schrijven een nieuw wetboek voor de digitale economie en de digitale samenleving”

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, verwelkomt in de paneldiscussie het vooruitzicht om met “Biden, een vriend in het Witte Huis” te hebben en belooft dat de twee entiteiten [de Europese Commissie en het Witte Huis, red.] gezamenlijk “een nieuw wetboek voor de digitale economie en de digitale maatschappij” zullen opstellen.

“De noodzaak van globale samenwerking en de versnelling van deze verandering zullen samen de locomotief van de Great Reset vormen. En ik zie dit als een ongekende kans”, zegt von der Leyen.

Het concept van de Great Reset wordt door degenen die een dissidente, oftewel kritische, blik op de ontwikkelingen in de wereld werpen, meestal alleen maar gezien als de laatste versie van het plan van de globalisten om de macht te centraliseren in de handen van een kleine elite. Terwijl de rest van de bevolking in de naties hun invloed wordt ontnomen, hun levensstandaard aanzienlijk wordt verlaagd en gedwongen worden zich te onderwerpen aan een sociaal kredietsysteem dat zowel persoonlijke integriteit als persoonlijke autonomie zal elimineren.

  Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan - Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de "Great Reset"

Mainstream media zoals de links-liberale New York Times beweren nog steeds dat de Great Reset een “samenzweringstheorie” is – ondanks het feit dat wereldleiders, net als de linkse krant, de Nieuwe Wereldorde openlijk omarmen en het bestaan ervan verkondigen.

Voor een meer omvattend perspectief op wat The Great Reset vertegenwoordigt, zie het interview met de Engelse journalist James Delingpole hieronder:

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelSpanje bouwt een gigantisch asielkamp op de Canarische Eilanden
Volgend artikelTrump verlaagt medicijnprijzen voor miljoenen Amerikanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De linkse zijn pas de echte populisten en denken constant een soort monopolie te hebben op het grote gelijk met onder het mom van “ocharme ik” en ze vergeten dat de echte macht bij het volk licht.daarmee ook dat de linkse facisten de toenemende islamisering in Europa ontkennen en wegkijken door ook nog het politiek correcte.dit facisme moet en zal gestopt worden!nu ook de coronacrisis is niet meer dan een gepland wapen voor hun facisme met een ander wapen de coronavaccin om de mensen met nanotechnologie in te spuiten zodat ze vanop afstand bestuurbaar zijn en op pensioenleefd een ziekte op te sturen want een mens op pensioen kost alleen maar geld en brengt niet op voor hun linkse-facisme! Wake up mensen en kom In opstand!

  2. Ik lees een hoop, maar weinig argumenten. Wel een hoop woorden die uit verband getrokken zijn. Op die manier kan Trump ook in ‘een links daglicht’ gezet worden. Jammer. Had wat meer verwacht van dit artikel.

  3. Nou ik denk dat een Great reset leger bestaande uit het volk een goede manier is om de the great reset te resetten. En als die idioten die deze woke communisme aanhangen ook maar even op een eiland te zetten om af te koelen. Iedereen die tegen deze naziplannen zijn van de Duitser Schwab. Die zijn allemaal populisten ? Jaja, dat is pas antidemocratisch. Wat mij echt opvalt is dat iedereen die niet WEF denkt is een gek, wappie, complotdenker en al dat soort bullshit. VVD/D666 zijn de grootste mensenrechten schenders in de NL geschiedenis. Ik zie Hitler/Duivel weer tot leven komen met deze WEF regeringen. De NL regering zit er vol mee met Hitler-aanhangers. Schwabis er een adolf fan. Het beste wat we kunne doen is alles wat we online vinden te delen. Er is een youtube kanaal redacted en die onderzoeken veel dingen. We zitten nu in fase 2 van de reset en dat betekend alle rekeningen worden zo duur dat je huis en haard moet verkopen en afhankelijk bent van de staat want die geven geld. Net als in China. You own nothing and be happy. Als een slavendrijver aan de slaaf vraagt of ie gelukkig is. Tuurlijk zegt de slaaf dat ie gelukkig is anders krijgt hij straf en wordt ie kapot gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in