CNBC citeert onderzoekers van Virginia Tech en zegt dat de mensen zouden moeten overwegen DRIE mondkapjes te dragen om zich te beschermen tegen de verspreiding van Covid-19.

Nadat de Amerikaanse staats-immunoloog Fauci beweerde dat het dragen van twee gezichtsbedekkingen in plaats van één “effectiever” zou zijn in het stoppen van het virus, gaat CNBC’s Contessa Brewer nog een stapje verder, schrijft Paul Watson.

“De deskundigen blijven ons vertellen dat het dragen van mondkapjes echt gaat over het beschermen van anderen tegen onszelf in het geval dat we besmettelijk zijn, maar je weet dat als andere mensen hun mondkapjes niet dragen of ze verkeerd dragen, we onszelf moeten beschermen”, zei ze, terwijl ze begon een mondkapje op te zetten.

“Deskundigen zeggen ook dat je kunt verdubbelen met een strak geweven stoffen mondkapje voor extra bescherming”, zei Brewer, terwijl ze een tweede mondkapje over haar gezicht plaatste.

Vervolgens haalde ze onderzoekers van Virginia Tech aan die zouden hebben ontdekt dat het verdubbelen van mondkapjes de effectiviteit met 50-75% kan verhogen, voordat ze aankondigde: “Een mondkapje met drie lagen kan tot 90% van de deeltjes tegenhouden”.

Brewer haalde vervolgens een Chinees KN95 mondkapje ter tevoorschijn, dat blijkbaar vijf lagen heeft en zo strak zit dat het een afdruk achterlaat op het gezicht na het dragen.

Nieuwsanker Shep Smith vertelde de kijkers vervolgens dat ze ook hun gezichtshaar moesten afknippen, omdat mondkapjes anders niet meer effectief zouden zijn.

Als de “deskundigen” zouden zeggen dat de mensen zich alleen buiten mogen wagen als ze opgesloten zitten in een gigantische luchtbel, zouden ze daar waarschijnlijk ook zonder meer aan voldoen.

  Amerikaanse rap-ster: Soros instrumentaliseert Black Lives Matter voor zijn politiek

De vraag rijst ook opnieuw: als zelfs het dragen van drie mondkapjes geen 100% bescherming biedt tegen Covid, wat is dan het nut van het dragen van één mondkapjes?

Het idee om drie mondkapjes te dragen is niet alleen absurd, het kan zelfs gevaarlijk zijn.

Tijdens een discussie over de vraag of mensen twee mondkapjes zouden moeten dragen, zei CBS4 medisch redacteur Dr. Dave Hnida, “drie mondkapjes gaat misschien te ver, omdat dat het vermogen om te ademen zou kunnen belemmeren”.

Zoals al eerder door de kritische viroloog Dr. Roger Hodkinson is benadrukt, gaat het dragen van een mondkapje naar het dragen van twee mondkapjes over omdat dit de beste manier is om opvallende uitdrukking van morele waarden uit te zenden om in de social media bubble deugdsignalering te krijgen.

Blijkbaar zijn nu zelfs die mensen onverantwoordelijk; potentieel “oma dodend”, en zouden ze drie mondkapjes moeten dragen als ze echt willen bewijzen dat ze deugmensen zijn.

Infectieziekten autoriteit geeft toe: FFP-2 mondkapjes zijn een gevaar voor de gezondheid

Vorig artikelBill Gates geschokt door “krankzinnige samenzweringstheorieën” over Covid-19
Volgend artikelRestaurants in Rome trotseren Coronabeperkingen – in “beleefd protest” open
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het wordt steeds absurder, een mondkapje werkt enkel voor minder zuurstof opname. Hoe meer lagen, hoe minder zuurstof ze doorlaten. Met een enkele FFP-2 mondkapje reduceert de zuurstof opname, dit resulteert al met 4% lagere zuurstof gehalte in je bloed. Zou je meer zuurstof reducerende mondkapjes over elkaar gaan dragen is dat een simpele optel som. Met drie stuks zou er een resultaat van meer dan 10% minder zuurstof gehalte in jou bloed betekenen. Met die waarde ga je al over het absolute kritische punt heen van ademnood, wat gelijk zal staan aan doodslag met voor bedachte raden. Dus welke idioot verzint deze onzin, wil hij/zij zo graag als een moordenaar op zijn mede burgers te boek staan.

      • Het enige dat echt help is PUR-schuim in al je lichaamsopeningen te spuiten. Een flinke dot. Dan komt er niks meer in. Of uit. (waarschuwing: probeer dit niet thuis uit want je kunt eraan doodgaan)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in