Veroorzaken geïnjecteerde nanotechnologieën de absoluut bizarre gedragingen in deze video’s? Terwijl steeds meer mensen die zijn gevaccineerd ‘plotseling sterven’, moeten we de nanotechnologieën erbij halen om het grote plaatje te zien! schrijft Stefan Stanford.

Op 1 november publiceerde ANP wat voor mij persoonlijk een ongelooflijk eye-opening verhaal was, geschreven en opgestuurd door Kathleen Gotto met de titel Zeer geavanceerde nanotechnologie is op het puntje van de naald! – Volledig programmeerbare en zelfassemblerende technologie die wordt gebruikt in vaccins terwijl globalisten het Gilgamesh-project afronden waarin zij onomstotelijk bewijst dat er “nanotechnologieën” worden gebruikt in “de vaccins” die de globalisten de hele wereld proberen te laten “injecteren”, en wij gaan de informatie uit dat verhaal gebruiken om een “bizarre nieuwe trend” te onderzoeken die zich in 2022 voordoet, mensen die “plotseling sterven”, waarvan sommige bizarre sterfgevallen zijn opgenomen in de must-watch video die hieronder voor de hele wereld te zien is.

Kathleen wijst in dat ANP-verhaal ook op de banden van dit alles met Klaus Schwab’s World Economic Forum en de Vierde Industriële Revolutie, en specifiek Yuval Noah Harari, een adviseur van het WEF die volledig gelooft: dat de mens een “hackbaar dier” is, dat wij de “laatste generatie homo sapiens” zijn en dat ons door God gegeven “menselijke besturingssysteem” kan worden “vervangen” door een “op technologie gebaseerd besturingssysteem” dat “door anderen kan worden gecontroleerd”, merk op dat Harari ook gelooft dat “technologie” een van de grootste “gereedschappen” is van autoritarisme en dictatuur.

Harari gelooft ook dat de “vrije wil” bij mensen gevaarlijk is (Ja, vrije wil is gevaarlijk, voor wannabe-dictators!), kijk naar de mensen die “plotseling sterven” in de video hieronder en probeer me dan te vertellen dat er NIETS ZEER VREEMDS aan de hand is! Met bijna elk van deze op video vastgelegde “plotseling stervende” mensen die iets lijken te zien dat er niet is, elk van hen reikend naar een onzichtbaar object (of objecten), ronddraaiend om “het” te zien, houd deze krankzinnige video in gedachten wanneer u denkt aan Yuval Noah Harari’s plannen om mensen te “hacken” om ons te kunnen “controleren”.

En zoals we zullen onderzoeken in het volgende deel van dit verhaal hieronder, met Kathleen Gotto die er in haar ANP-verhaal ook op wijst dat deze nanotechnologieën die worden gebruikt in de vaccins “volledig programmeerbaar” en “zelfassemblerend” zijn, zou dat kunnen verklaren waarom ze proberen mensen zoveel “boosters” te laten nemen, in een serie van hen, ze moeten meer “onderdelen” in ons lichaam krijgen zodat ze verder kunnen “assembleren” als ze eenmaal in ons zitten, een soort AI/menselijke lopende band? Laat me weten wat u denkt over deze absoluut bizarre video en deze theorie die wij voorstellen in de commentaarsectie hieronder.

  Aaron Russo ontmaskert de Wereldwijde Elite, Centrale Banken, Nieuwe Wereld Orde en Microchips (Nederlands transcript)

Dus terwijl we nog steeds van sommigen horen dat “nanotechnologieën” in de “vaccins” een “krankzinnige complottheorie” is die door “rechts” wordt verkondigd, bekijk dan dit verhaal van de pro-technologie website Euractiv, gepubliceerd op 4 december 2020, voordat de vaccins uitkwamen, getiteld “Nanotechnologie: Onderdeel van COVID-19 vaccins, maar potentieel nog steeds belemmerd in Europa.”

Helemaal aan het begin meldend “Dit artikel maakt deel uit van ons speciale rapport: De toekomst van nanomedicijnen in Europa” dat “Nanotechnologie heeft bijgedragen aan de productie van vaccins tegen het COVID-19 virus” en dat “de vaccins van Pfizer en Moderna… wel degelijk op nanotechnologie gebaseerde benaderingen bevatten,” hun verhaal raakte vervolgens aan iets wat Kathleen’s ANP artikel van gisteren ook vermeldde, ‘op lipiden gebaseerd’:

“Beide vaccins zijn gebaseerd op nanodeeltjes op basis van lipiden. Het is dus belangrijk om te beseffen dat er enorme mogelijkheden zijn, dat ze al bestaan, maar dat er nog enkele uitdagingen zijn die we moeten oplossen.”

Zouden die ‘uitdagingen’ zich aan de buitenwereld presenteren zoals wat we in de video hierboven zien?

Hoeveel mensen die die vaccins namen, denk je dat ze wisten dat ze “nanotechnologieën” ingespoten kregen? Ongetwijfeld leidt het bekijken van die video en het zien van zoveel verschillende mensen met zeer vergelijkbare en zeer bizarre reacties tot de conclusie dat er iets ongelooflijk sinisters aan de hand is en dat “Wij, het Volk” dit absoluut tot op de bodem MOETEN uitzoeken.

Zeker nadat we gezien hebben hoeveel mensen “plotseling sterven”, zal iedereen die überhaupt oplet nooit meer zo’n vaccin laten inspuiten, want dit gebeurde niet vóór de vaccins.

  De reden waarom het zo stil werd rond de patholoog die de vaccindoden onderzocht

En kijk eens naar de afbeelding direct hierboven die we ook hadden gebruikt in dit ANP-verhaal van 1 november, waarbij de oorspronkelijke afbeelding afkomstig is uit een verhaal in The Atlantic van Klaus Schwab’s WEF-handlanger Yuval Noah Harari over waarom technologie tirannie in de hand werkt, zodat wij mensen moeten fuseren met AI/machines. Met de “mensen van de toekomst” waar Harari van droomt, hierboven gezien, schijnbaar samengevoegd met de “grote computerchip”, was wat we hierboven zien het “eindspel” voor die arme mensen in de video hierboven? Zoals die vaccin/nanotech-expert die we hierboven citeerden zei: “Er zijn nog enkele uitdagingen die we moeten oplossen.”

En zoals Mike Adams van Natural News meldt in dit nieuwe verhaal getiteld “De SYNBIO “Borgificatie” infiltratie van het menselijk ras: Het gaat veel verder dan onvruchtbaarheid en ontvolking… mensen zijn de gastheer van een computationeel platform op nanoschaal” (Frontnieuws Nederlandse vertaling) na te zijn “geïnjecteerd,” en letterlijk eigendom te zijn van de “big pharma mafia,” kunnen de gevaccineerde mensen nu ZELF EIGENDOM zijn van die kartels!

En als u niet helemaal op de hoogte bent van de “grote farmaceutische maffia” en zich afvraagt “welke kartels”, zoals de uiterst linkse The Daily Beast al in februari 2015 meldde in dit verhaal getiteld “Big Pharma Is America’s New Mafia, Farmaceutische bedrijven hebben meer macht dan ooit, en het Amerikaanse volk betaalt de prijs – te vaak met ons leven”. Zeg dat wel!

Dus met hartfalen en andere hart- en vaatziekten die absoluut exploderen nu 2022 zijn einde nadert, zoals te horen is in de onderstaande video’s, en de linkse media nu waanzinnig vragen om amnestie voor degenen die COVID fascisme en onderdrukking hebben uitgevoerd, zoals we ook horen in de 2e video hieronder, is er GEEN enkele manier waarop degenen die experimenten op het Amerikaanse volk hebben uitgevoerd, letterlijk GENOCIDE, ooit “amnestie” zouden moeten krijgen, vooral nu er zoveel mensen sterven aan de injecties die ZIJ ons ALLEMAAL probeerden te laten nemen!

  FDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden

De 3e video hieronder is een trailer voor de aankomende film Died Suddenly die laat zien dat dit nu overal in Amerika en de wereld gebeurt, met die zoekterm die de afgelopen weken explosief is gestegen naar bijna de top van de zoektermen op google en meer en meer mensen zullen er zeker kennis van nemen naarmate meer en meer mensen “plotseling sterven” in de komende maanden. Dus sterven al deze mensen “plotseling” als gevolg van de nanotechnologische experimenten die in hun lichaam worden geïnjecteerd?
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd… en je gelooft nooit wat er daarna gebeurdeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDeconstructie van Westerse waanideeën van Oekraïne en Rusland
Volgend artikelLegerdeskundige waarschuwt: “Gehele defensieve strijd van Oekraïne nu in gevaar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

  • Idd . . . 😬
   Zie hier de momenten, dat je hersenen wordt “afgesloten” van het lichamelijk zenuwstelsel !
   Je hersenen kunnen wederzijds niet “overleven” zonder de “prikkels” van je lichaam 😥 . . .
   De controle is vanuit de hersenen “verloren” . . . en je lichaam stopt er gewoon mee !
   R.I.P.

  • Hij alleen ziet de Engels des Doods samen met de andere Engelen aankomen. Daarom draait hij, ziet en hen en word zijn ziel uitgetrokken uit het lichaam. Gezond of niet gezond. Je ziet het bij andere filmpjes ook. Heeft niks met vaccins te maken.
   #islam

 1. Death by design, maar er zitten nog enkele bugs in het systeem. Ik weiger amnestie want amnestie krijg je voor fouten uit het verleden en ik deed niks verkeerd. Die aanbieders van een totaal ongepaste amnestie dienen te knielen en om vergiffenis te smeken, maar eerst dienen zij in te zien en openbaar toe te geven dat ze dom zijn, oerdom. Ze zijn trouwens toch ten dode opgeschreven en zodra de bugs uit het systeem gehaald zijn worden ze lijfeigenen van het bedrijf achter het product waarmee ze zich lieten merken. Er zal geween zijn en tandengeknars nu deze gevaxten inzien dat zij alle hoop moeten laten varen.

 2. In het boek: Opnieuw holocaust aan de horizon uit 2012 !! Jaja. toen al!!! werd al melding gemaakt van deze nanotechnologie verborgen in injectienaalden. Dat werd lachend weggehoond.
  Het was een hele duistere kijk op de toekomst die iemand toen al helder voor ogen zag.
  Maar wie geloofde die “onzin” nou in 2012??
  De link naar dit boek:
  http://www.boekenbestellen/boek/holocaust

 3. De link werkt blijkbaar niet goed, maar geloof me, het boek bestaat.
  Eventueel via Pumbo.nl of anders even googlen.
  opnieuw holocaust aan de horizon.

 4. Vandaar dus ook de verscheidenheid van stoffen in de batches. Zodat het het slapende publiek vooral niet opvalt dat de covidspuit een Russische Roulette Biowapen is. Alleen heeft het niets met Rusland te maken !!! Die schijnen de hele uitdrukking niet eens te kennen.

  https://howbadismybatch.com/

  Onderstaande is voor velen te laat…

  https://braveseries.com/wp-content/uploads/2022/11/Ultimate-Vaxx-Detox-Guide_-Reverse-Damage-from-the-Deadly-COVID-Vaccine.pdf

  • De term komt dan ook wanneer ik mij niet vergis uit Snollywood. Uit een oorlogsfilm die ik ooit zag en waarvan ik de naam ben vergeten, maar waarvan een aantal scenes nog altijd op mijn netvlies staan.

 5. Raakte pas geleden aan de praat met een oudere man die begon te vertellen over zijn gezondheid. Hij had hartklachten, tumor bij zijn hart, problemen met benauwdheid en vermoeidheid, voelde zijn benen amper etc, etc, etc… Toen ik hem observeerde zag ik dat zijn armen en handen onder de bloeduitstortingen zaten…. Er begon bij mij natuurlijk al een lampje te branden… Dus ik vroeg aan hem “wanneer is dit allemaal begonnen?” Hij antwoordde ” na de corona toen ik een prik heb gehad”, dus dit MOET met corona te maken hebben, dat is de enige verklaring” zei hij stellig. Het was alsof hij bang was dat ik iets anders als mogelijke oorzaak zou benoemen. Het is ongelofelijk, hoe naïef kun je zijn, en hoeveel boter kun je op je hoofd hebben…
  De zoveelste persoon die ik tegenkom met precies dezelfde symptomen, en de zoveelste die loyaal blijft aan het doodsvaccin. Het lijkt wel of het logische denken bij die mensen wordt uitgeschakeld. De ambulances rukken nu ook om de haverklap uit, zelfs bij mij in de laan zie ik ze al vaak voor de deur staan. Zie ook steeds meer jonge mensen met aandoeningen, of in een rolstoel. Mijn zwager is al tegen de vlakte gegaan, een kennis heeft het toilet vol gepoept met bloed, zijn vrouw en schoonzus menstruatie stoornissen. Een andere kennis van mij onder de bloeduitstortingen. Maar zij blijven loyaal aan het vaccin, want daar kan het niet aan liggen. Ik heb nu zoiets van zoek het allemaal maar uit.

  • @Frank, dank voor het delen van deze imo trieste rapportage. Heb het meerdere malen gelezen en mijn gedachten erover laten gaan. Aangaande de oudere man en zijn stelligheid… Is het niet zo dat hij er wellicht vanuit gaat dat er in die ´prik´ corona zat/zit waarmee hij hoopte geen corona te krijgen in verband met een immuunrespons? En ondanks die coronaprik … zijn klachten? Door corona? De coronaprik? Op die fiets? Wat is ook alweer volgens Ionidis, of wat is de naam van die arts/onderzoeker, het percentage van overlijdenskans aan de coronagriep? 0,02 procent meen ik mij te heugen… Hoe dan ook sterkte met alle tragedies om je heen!

  • Frank, exact dit soort gesprekken heb ik ook !!

   Nu pas ik zelfs op een hond van de buren omdat de vrouw nu met allerlei klachten zit, randje dood… sinds de vax.. maar geeft aan “medicatie bijwerking…medicatie die ik al járen gebruik”… ok dus NU INEENS moet je randje dood opgenomen worden in het ziekenhuis maar je gebruikt de medicatie al jaren.. niet dat je denkt; de prikken….. nee hoor.. dus Pharma gooit het op bijwerkingen van reeds gebruikte medicatie van deze mensen en deze mensen geloven het heilig.

   Ze zijn niet het logische denken kwijt… ze WAREN ALLANG MENTAAL DOOD ! Maar nu zien we dus met wie we te maken hebben….en komt de aap uit de mouw…

   De horror verhalen zijn echt oneindig… ik ken iemand die gesteriliseerd was jarenlang geen menstruatie en ineens bloedverlies….. en ook een buurvrouw die ineens 2 jaar niet meer ongesteld is en zij wéér wél dat het door de prikken komt…. (2 gehad)… dus voelt zich een tikkende tijdbom… kan elk moment ontploffen in haar lichaam zegt ze… ook iemand die al in de overgang zit, jarenlang niet ongesteld en ineens bloedverlies… dat zijn geen menstruaties hoor.. het zijn ingewanden die het opgeven….met alle gevolgen van dien…

   Ik heb hetzelfde als jij….. frustratie en overmachtsgevoel maar vooral…. zoek het maar uit.. als je niet wil erkennen houdt het snel op….

   ook zo irritant.. die mensen die zich vol laten prikken en ineens gezond willen doen.. of nog biologisch eten…. heeft allemaal geen nut… als je echt zo op gezondheid lette.. was je niet eens ontvankelijk voor een gifprik.. dussss ze hebben zichzelf al die jaren voor de gek gehouden en dát vind ik wel echt diep triest..

   Ze doen het letterlijk zichzelf aan.. én hun omgeving…. ongelooflijk hoeveel kosten er nu nodig zijn voor ziekenhuis opnames… en dokter bezoeken… allemaal lijden we eronder… we draaien ervoor op !

   Dit hele stelsel is naar de kl*te aan het gaan… en nu in een raptempo ook !

   • ´dus Pharma gooit het op bijwerkingen van reeds gebruikte medicatie van deze mensen en deze mensen geloven het heilig.´

    Het is voor de pharmapooiers ook maar net zoals het hun goed uitkomt. Ken iemand die eindelijk zelfstandig (fantastisch knap) is afgekickt van de vele ´medicijnen´ die ze slikte aangezien het er na jaren niet beter, maar wel slechter op werd. Bij een van de controles werd ze gewezen op nierfalen, dat wil zeggen de nieren functioneerden nog maar voor een aantal procenten. Toen is ze al de bijsluiters maar eens goed gaan onderzoeken en wat bleek? Eén van de ´medicijnen´ gaf als bijwerking het uitvallen van de nieren. Toen ze met die info naar de arts stapte, keek de arts haar uitdrukkingsloos aan en zei helemaal niets/nada. Toen was ze er helemaal klaar mee en heeft ze alle chemische rotzooi weggeflikkerd. Heeft ze voor zichzelf een goed dieet uitgezocht en daarna heeft ze zich nog nooit zo goed gevoeld. Pharmapooiers.

    Ander verhaal. Verdoving bij de tandarts en daarna doodziek. Contact met de tandarts want er stond nog een volgende afspraak waarbij verdoving zou plaatsvinden en of hij niet iets anders voor haar kon bedenken… Hij zou erover nadenken… Volgend telefoontje vertelde de tandarts dat hij haar niet opnieuw wilde zien (…) hij zat namelijk VAST aan het product. Pharmapooiers.

    • Het kan niet anders dan dat die tandartsen ook rotzooien. Toen ik een verdoving moest deed die gast zo raar. Hij probeerde me om te praten een verdoving te nemen terwijl ik altijd een verdoving doe als er wat getrokken moet worden. Ook heeft de laatste keer de tandarts met zo’n haak in mijn tandvlees zitten schrapen terwijl ik nergens last van had. Sindsdien lijkt het net of mijn tandvlees aan het afsterven is op de plek waar met die haak in mijn tandvlees werd gekerfd.
     Ze gedragen zich ook abnormaal. Rare blikken, raar gedrag. Terwijl ik die tandarts toch al een flink aantal jaren heb dus dan denk je toch al gauw dat iemand betrouwbaar is.
     Maar als die ook zijn ingeschakeld om patiënten te ‘verminderen’ dan zou het dat rare verklaren.

 6. Ik zie rond om mij heen nog steeds niks, nada, noppes gebeuren. Geen bijwerkingen en al helemaal geen sterfgevallen terwijl 98 % rond om mij heen meerdere keren is geprikt. Ze zouden met bosjes te gelijk vallen….LOL.

  • Ik zie in onze eigen organisatie diverse gevallen hersenbloedingen en bij leveranciers een verhoogd ziekteverzuim. Het werk komt niet af, alles stokt. En die ambulances die rijden er meer, ik woon aan een doorgangsweg en elke dag is het raak.

   • Meester Prikkebeen; exact bij mij op werk ook !!

    Dokter bezoeken, ziekmeldingen.. ik kan alles zien in onze CHATHUB.. daar melden mensen wat ze hebben maar is transparant… en ik werk in de Fruitteelt… grootste organisatie van Nederland… het speelt enorm !

    Ook om mij heen…; doorgaans lijkt het mee te vallen maar niets is minder waar…. online ook op Nu.nl komen steeds meer mensen ervoor uit; ze lijden SINDS de prikken…

 7. Nog even een tussendoor reactie, het is alsof de duvel er mee speelt. Net gisteren mijn ervaringen gedeeld op dit forum, kom ik net thuis van de markt waar ook al iemand tegen de vlakte is gegaan.
  Ambulance erbij etc, etc… Ook weer allemaal “toeval”……. Het lijkt wel alsof het steeds dichterbij komt.

  Ik blijf nog steeds een mooie vergelijking vinden dat iemand zei: Wat er nu gebeurt kun je als volgt zien:
  Als er 20 mensen opeens allemaal misselijk en ziek worden, en na onderzoek blijkt dat zij allemaal een paar dagen geleden in het zelfde restaurant hebben gegeten dan zou de logische conclusie zijn voedselvergiftiging. Nu word er gezegd “nee, nee” dat kan niet want het was een 4 sterren restaurant”….

  • Frank, exact !!!

   Je zegt: “Als er 20 mensen opeens allemaal misselijk en ziek worden, en na onderzoek blijkt dat zij allemaal een paar dagen geleden in het zelfde restaurant hebben gegeten dan zou de logische conclusie zijn voedselvergiftiging. Nu word er gezegd “nee, nee” dat kan niet want het was een 4 sterren restaurant”….

   Ik zie het nog anders; het is meer als:

   “20 mensen opeens allemaal misselijk en ziek worden en na onderzoek blijkt dat zij een paar dagen geleden in hetzelfde restaurant gegeten hebben, dan zou de logische conclusie zijn voedselvergiftiging. Klopt.. maar nu wordt er gezegd “nee nee dat kan niet want……de koks die daar werken zijn professionals en weten exact wát er in de voeding zit die ze de mensen gegeven hebben…dus: het is toeval”…

   😀 😛

   • Kortom; het is álles behalve…. twijfelen aan de expertise van de ontwikkelaars..

    Website werkt niet? NEE NEE GEEN STORING OF FOUTCODE maar JOUW PC die niet goed werkt….. het is alles behalve iets mis in de kern…

 8. Ja, ja… we leven in een krankzinnige maatschappij…. Als het bekend wordt dat het bijvoorbeeld mogelijk zou kunnen zijn dat er een schadelijk stofje in de potjes pindakaas van een bepaald merk kunnen zitten (dus zelfs als het niet zeker is), staat alles op zijn kop en worden er in heel Nederland alle potjes van dat merk uit de schappen verwijderd en door mensen weggegooid… Nu is er een z.g “vaccin” waarvan de aanwijzingen dat er wel degelijk schadelijke stoffen in zitten zich elke dag opstapelen, en ze liggen nog steeds in de schappen en worden nog steeds gebruikt….. wat klopt er hier niet…..

 9. Weer even een update: je gelooft het niet! Lig op bed, en ja hoor. ik hoor WEER een sirene… het is weer zo ver.
  Voor de 2e maal in vier dagen stopt er WEER een ambulance in mijn straat. Nu op een ander adres wat ik wederom uit mijn raam kan zien. Wel weer toevallig nadat ze net weer begonnen zijn met de prikken vanaf 12 jaar…… Word vervolgd…..

 10. Nee mensen blijft je lekker in spuiten met het vergift jullie verdienen dat jullie zijn helden wetende dat je eraan dood kan gaan maar toch blijven spuiten maar een dng is zeker jullie gaan er allemaal op kort tijd eraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in