Foto Credit: Hal Turner

Er is een video opgedoken van binnen Oekraïne waarop een bus vol met hun nieuwste “soldaten” te zien is. Jongens zo jong dat het lijkt alsof ze zich nog niet eens hoeven te SCHEREN.

Hier is de video:

Deze kinderen zien er nauwelijks oud genoeg uit om naar de middelbare school te gaan.

Wat voor een gedegenereerde regering stuurt jongens die zich nog niet eens hoeven te scheren de oorlog in? Ik vind het ziekelijk en walgelijk dat de regering dit doet.

En dat allemaal omdat de regering zo egoïstisch is dat ze niet kunnen accepteren dat ze de oorlog al hebben verloren van Rusland, dat ze totaal geen hoop meer hebben op overwinning, dus sturen ze jonge jongens om voor hen te sterven.

De Oekraïners moeten van hun huidige regering af. Snel!

Via Hal Turner.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Scott Ritter: Ik ben geen verrader… Liegende politici en de Amerikaanse regering zijn de echte verradersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  "Heil Zelensky!": Humoristische reclame over het steunen van Oekraïne werd gelanceerd in Duitsland
Vorig artikelIsraël meer dan ooit geïsoleerd na de recente uitspraken van Trump
Volgend artikelGeldoverschrijvingen bewijzen dat de Crocus ‘Terroristen te huur’ orders opvolgde van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

   • Zo erg is het niet.
    Deze kinderen zitten compleet onder de drugs.
    Kijk naar dat meisje wat aan het filmen is, lijkt op een schoolreisje.
    Ze weten niet wat hun gaat overkomen, ze zijn eerder verongelukt dan dat ze het door hebben.
    De verantwoordelijke ter verantwoording roepen, bij een tribunalen.
    Denk aan Klaver en Paternotte..!!

 1. Oekrainers moeten hoognodig wakker worden,waar de Jood verschijnt daar ontstaat oorlog.
  Porochenko,Zelenski,Nuland,Blinken en Chuck Schummer allemaal Khazaren tuig dat van geen ophouden weet.ze probeerden het in Georgie,ze probeerden het in Venezuela en nu gooien ze Oekraine onder de bus maar zelf zullen ze nooit op het slagveld verschijnen,daar gebruiken ze hun GOY voor.
  Slavische mensen die Slavische mensen uitroeien en dat alles uitgespeeld door dat duivelse tuig,het lukt ze keer op keer.

 2. Komen deze kinderen uit de kinderopleidingskampen waarin ze leren hoe ze Nazi militair moeten zijn? Indertijd via FN ook plaatjes van gezien.

  • Beste Klien,
   Toen was het de Hitler jugend
   Nu de Zelensky jugend
   Strakjes de EU jugend

   Alles is mogelijk vandaag de dag;
   Jongens met borsten en rokjes
   Zangeressen met baarden
   Ministers die de afdrukken van de schoolbanken nog in hun billen hebben staan.
   voormalige nieuwslezeres die minister moet spelen.
   Een basisschool leraar die telkens weer minister kan spelen met wit rond de neus.
   Kleine kinderen die op school leren hoe ze moeten masturberen.
   De lijst is eindeloos.

   • Precies en nu nog proberen je kinderen er enigzins normaal door te krijgen.
    Maar de Russen komen slaat goed aan, iedereen is vergeten dat ze 2 jaar geleden al zonder raketten en munitie zaten.
    In principe is het gevaarlijk dat zulke mensen verder leven, ik had het liever gezien dat ze zonder gevaar voor mij verder leven, helaas zie ik een soort 33-45 ontstaan net als in Oekkieland hebben ze in 8 jaar tijd de meute klaargestoomd voor de boze Rus.
    Ook nu weer als het slecht gaat hebben we de schuldige al klaarstaan.
    Mensen moesten weer eens een paar geschiedenis boeken lezen (en begrijpen).

 3. Stel je eens voor de gigantische opoffering van de gewone Russische huisvrouw, haar wasmachine ontakelt voor raketten van putin. Moet ze nu thuis op de hand wassen. Dat zijn de ware patriotten van deze oorlog.

   • Alle Oekraïners is wel heel veel Adriaan. Weet je ook vanaf welke leeftijd en tot welke leeftijd en vrouwen ook worden verplicht? Maar ziek vind ik het wel. Wat hebben ze de Polen beloofd, die willen die stad wel hebben. Een genocide?

    • Gijp maart 31, 2024 Bij 14:16

     Het stond zó geschreven en nog meer natuurlijk was met mijn GSM aan het klooien kon de bronvermelding niet zo snel vinden, vandaar Gijp.

     De Asjkenazische Joden en de Khazaarse maffia willen Zuid-Oekraïne vrijmaken van pottenkijkers en de oorspronkelijke bewoners meest Russisch sprekende (Oekraïners dus) om één groot Israël te vestigen, dit gegeven wordt ernstig onderbelicht door de MSM en de doorgeefluiken van de grote persbureaus die hoe kan het ook anders in handen van de zionisten zijn Rupert Murdoch is een sprekend voorbeeld van deze ultieme corruptie en verraad.

     • Eén Israël in het Midden Oosten geeft al veel ellende, dus nog een Israël hier in Europa erbij?
      Dat gaat deze planeet echt niet trekken.

  • Zelensky, die schijnbaar zelf tot vier maal toe de dienstplicht ontdook, dwingt nu kinderen de vleesmolen in.
   ‘Zelenskyjugend’ scherp opgemerkt. Die houden we er in!
   Mvg Tony

   • Tony maart 31, 2024 Bij 09:27

    Graag gedaan Tony, inderdaad men moet scherp blijven en onzin en de waarheid net zoals informatie en desinformatie zogoed als mogelijk scheiden.

    Groeten en nog een fijne dag.

 4. 1. die jonge jongens willen nog avontuur, niet wetend wat hun te wachten staat.
  2. jonge mensen kun je nog wat wijsmaken.
  3. als er steeds minder getrainde soldaten over zijn zul je wel andere markten moeten aanboren.

  hypocriete schoften die kinderen dit pad op sturen.

 5. Ik snap het hele verlangen naar oorlog niet van de gewone mens! Neem een voorbeeld aan unaaitmesteedsfromamerika.. thank you for your service, saluteren, die walgelijke vlag eren.. alles voor die stinkvlag en oh wat zijn we een goede patriot.. alsof er ooit ook maar 1 militair is geweest die daadwerkelijk heeft gevochten voor de opgegeven reden!! Alsof er ooit maar 1 militair is geweest die beter uit een oorlog kwam dan hij erin ging! De brainwashing die je überhaupt moet ondergaan om een “goede” militair te worden zegt eigenlijk alles al.. wie in deze tijd bewust kiest om zijn of haar “land” te dienen door andere mensen uit te moorden, die is al ten dode opgeschreven vóór de aanmelding, is al dood gemaakt van iedere vorm van empathie en heeft nul respect voor het leven!!
  Mocht je het wel overleven, verwacht dan absoluut geen “thank you for your service” van mij!! Welke service?? Het enige dienen wat jullie doen is het dienen en bedienen van jullie meesters en jullie hebben geen benul dat de hoofdmeester satan is!! Dus aan ieder (wannabe) militair die dit leest.. wake up!! Ga verdomme zelf eens leren nadenken ipv de satan dienen!!! Ik heb het natuurlijk niet over de gedwongen mensen maar puur over de mensen die zich verlustigen in oorlog en moord, het heldhaftige gevoel van strijden voor vrijheid en vrede.. er bestaat geen heldhaftig gevoel als je iemand kapot schiet!! Er is geen vrijheid meer als je moord!! Je vind geen vrede meer met talloze doden op je geweten!!! En boven alles dient het niet jouw vrome doel, nóóit!!! Wake up!!!

   • Ik heb zelf niet hoeven “dienen”, maar heb talloze vrienden en bekenden terug zien komen uit bijvoorbeeld Kosovo. Allemaal naar de klote en voor wat? Dus ja ik heb er ervaring mee, van dichtbij meegemaakt hoe de een na de ander naar de klote terugkwam, en op 1 na zijn ze nooit meer dezelfde geworden. Los van dat, een mens is niet gemaakt om te slopen, maar om te creëren

    • Om één voorbeeld te noemen.. de broer van m’n beste vriend heeft alleen maar lijken geruimd tijdens de oorlog in Kosovo. Zoals hij zelf vertelde is hij een stuk van zijn menszijn kwijtgeraakt daar, puur door de onmenselijkheid van oorlog. Ja hij had goed verdiend! Duizenden guldens.. het kon hem gestolen worden.. depressie, zelfmoord gedachten, altijd het gevoel los te zijn van z’n ziel.. leuk man, oorlog👍

     • @Nino Helemaal met je eens! De wapens worden geleverd door de rijken, de armen leveren de lijken. Als de gewone mens weigert te vechten zijn die deepstate globalisten nergens meer. Als vandaag alle soldaten hun wapens neerleggen en elkaar de hand geven, is het over met oorlog.

    • @ Nino:
     Ik probeer me voor te stellen dat uw ervaring met betrekking tot diverse naasten die zijn teruggekeerd uit een oorlogzone leidt tot ‘enige frustratie’ in uw beleving.
     Hoewel van mijn eigen eenheid nog slechts 2 personen in leven zijn is het bij ons vooral de heimwee naar de sfeer met de ‘manschappen’ onder elkaar wat ik als mijn eigen PTSS betitel. Het gebrek aan compassie, begrip en empathie vanuit de directe omgeving van- en jegens de veteranen na terugkeer maakt de onhebbelijkheid en het gemis vanuit de uitgezonden militairen als moeilijk te bevatten voor hun omgeving en leidt ook veelal tot negatieve ervaringen en vooral vooroordelen of aannames. Het totaal achterwege blijven van steun en/of begeleiding vanuit defensie maakt dit soort beschadigde karakters mede mogelijk.

     Wil echter niet generaliseren in uw opinie gezien het gegeven dat niet alle veteranen verknipte mensen zijn geworden na één of meerdere missies in de gevaarlijke zone’s. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat een hoop uitgezonden militairen een grote schare (jeugd-)problemen en andere (sociale-)stoornissen in hun leven aan de (makkelijke) kapstok van ‘oorlogsschade’ hebben kunnen hangen zonder dat dit feitelijk van toepassing is.

 6. Zij konden peace krijgen met Russia bij de onderhandelingen maar UK heeft voor hem gekozen om niet te doen. Hoe kan dat dat Zelensky heeft gevolgd UK dw clow van B Jhonson en niet de onderhandelingen neergelegd bij zijn bevolking om te kiezen? Welke mensen zitten achter om Oekrainie een oorlogspeel van te maken. Daar heb je goede journalisten nodig om te onderzoeken.

 7. er is maar een ding LAAT DE RUS MAAR KOMEN HEBBEN MIJ NOG NIETS GEDAAN MAAR DE NEDERLANDSE REGERING WEL ALLEEN MAAR LEUGENS

 8. Triest, triest, triest.

  Kiev offert de jeugd op. In opdracht V.S., Nato, Eu, Wef.

  Een volks-opstand is nodig.

  Er moeten weer VREDES-ONDERHANDELINGEN komen.

 9. Dankjewel voor je reactie Vetraan Delta. Het is juist dat gemis aan compassie en begrip en empathie, en het gebrek aan begeleiding en ondersteuning van de werkgever die bevestigen wat ik zeg toch? Wat is er menselijk aan oorlog? Je zou toch verwachten dat als je hebt gevochten voor je land, dat je land dan dankbaar is en je helpt en opvangt.. het systeem hierachter geeft niks om de mens, dat is wat ik probeer te benadrukken. De militairen waar ik moeite mee heb zijn de oorlogszuchtige lui. Al heb ik niks met vechten of militair zijn, ik begrijp echt wel de motivatie waarom velen (u waarschijnlijk ook) militair wilden worden.. vanuit de motivatie dat je wat goeds kan betekenen toch? Correct me if im wrong. Ik bedoelde ook niet iedere militair te generaliseren als verknipt, alleen de oorlogszuchtige. Wat ik hierboven al vertelde over de broer van mijn beste vriend, ook hij werd niet geholpen, ja hij kreeg een diagnose.. ptss, depressief enzovoorts, medicijnen en een bak geld als bedankje.. onmenselijk!! En natuurlijk heeft ieder mens een eigen persoonlijkheid en rugzakje, oorlogstrauma lijkt mij een rugzak op zich.
  Ik weet dat mijn bericht hierboven behoorlijk hard en direct is, het is alleen maar bedoeld om mensen wakker te schudden. Vrede word niet bereikt met leugens, alleen met waarheid (ik zeg niet dat ik de waarheid in pacht heb maar ik ben wel overtuigd van dit onderwerp). Oorlog is een strijd tegen de mens en het leven, er vallen altijd slachtoffers

  • Goed en overtuigend verhaal Nino, maar prijst u zich vooral een zeer rijk mens door niet dátgeen te hebben ervaren wat mensen zoals ik onuitwisbaar op de harde schijf hebben staan door de ervaringen in diverse oorlogszone’s.

   Mocht u zich geroepen voelen om op gelijkwaardige wijze met gelijkgestemden zónder voor-oordelen in contact te treden en een persoonlijk treffen met deze (Frontnieuws-) reageerders een ontmoeting in het vooruitzicht te willen hebben, waardevolle wetenswaardigheden willen delen alsook kennis en ervaringen, tips and tricks, dan daag ik u uit om met mij in contact te treden en mogelijk een verrijking te zijn in de ‘Club van zelfred-samen”.
   [email protected].

   • Het spijt mij dat u, en velen met u, zulke mensonterende ellende hebt moeten doorstaan, dat zou niet mogelijk moeten zijn! Helaas kan ik mezelf niet rijk prijzen, al heb ik niet meegemaakt wat u heeft meegemaakt.. alle leed raakt me en de verhalen en filmpjes van slachtoffers op diverse gebieden staan in mijn geheugen gegrift.
    Ik zal u straks een mailtje sturen, bedankt voor de uitnodiging! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en kennis, en vind het een prachtig initiatief Veteraan🙌

 10. De NAVO brengt grote hoeveelheden militair materieel over naar de grenzen van de Russische Federatie en Wit-Rusland

  De Noord-Atlantische Alliantie blijft grote hoeveelheden militair materieel overbrengen naar de grenzen van de Uniestaat van de Russische Federatie en Wit-Rusland. Verschillende treinen met tanks en gepantserde personenwagens werden in Polen door ooggetuigen op video gefilmd. Naar alle waarschijnlijkheid bewegen ze zich in de richting van de regio Kaliningrad in de Russische Federatie. In de Slowaakse stad Preskov werd een andere trein met militair materieel gesignaleerd. Vermoedelijk is ze op weg naar Oekraïne.

  Dit videobewijs is een duidelijk bewijs dat het westerse militaire blok niet alleen ijverig zijn oostflank versterkt, maar ook de hoop niet opgeeft om de strijdkrachten van Oekraïne te voorzien van een meer succesvolle confrontatie met de Russische strijdkrachten. Het is geen geheim dat het Oekraïense leger nu een acuut tekort aan bijna alles ervaart.

  Oekraïense generaals blijven klagen over het gebrek aan uitrusting, wapens, munitie en personeel. Het Westen is niet van plan Oekraïne met dit laatste te helpen, maar is blijkbaar ook niet van plan de levering van apparatuur te weigeren.

  Een aantal Europese landen hebben al de oprichting aangekondigd van een zogenaamde munitiecoalitie voor Oekraïne, met als belangrijkste taak het vinden van financiering voor de levering van artilleriegranaten aan Kiev. >><

  Bron: https://topcor.ru/45937-nato-perebrasyvaet-krupnye-partii-boevoj-tehniki-k-granicam-rf-i-belarusi.html

 11. Hoppa nog een Wunderwaffe, een Abraham-tank naar het zionistische dodenrijk gestuurd

  Groepsaanval op de achterkant van de Oekraïense strijdkrachten, vernietiging van de Abrams. Wat gebeurt er aan het front op 31 maart

  De Russische strijdkrachten rukken op met gevechten in Novomikhailovka

  Vanavond voerden de Russische strijdkrachten opnieuw een groepsaanval uit op vijandelijke energieopwekkingsinstallaties. In de regio Odessa waren explosies te horen, waarna de stroom uitviel. Aan het front zet de langzame opmars van het Russische leger zich voort in de richtingen Krasnolimansky, Avdeevsky, Vremevsky, Zaporozhye en Ugledarsky.

  Artemovsk-richting:
  Er worden zware gevechten gerapporteerd nabij Bogdanovka en bosgebieden ten noorden van het dorp. De aanval op Chasov Yar gaat ook door.

  Donetsk-richting:
  Het Russische leger vecht zich een weg naar Novomikhailovka en breidt zijn controlezone uit. Er vinden actieve vijandelijkheden plaats in het Marinka-gebied. De Russische strijdkrachten gebruiken militair materieel tegen de Oekraïense strijdkrachten aan de Georgievka-Pobeda-lijn. In Krasnogorovka en Pervomaisky gaan hevige gevechten door. In het Tonenkoje-gebied proberen Russische troepen westwaarts op te rukken.

  Avdeevskoe richting:
  De gevechten gaan door in de straten Tsentralnaya en Sadovaya in Berdychi. Het Oekraïense leger verloor nog een Abrams-tank ten westen van Berdychi. De Russische strijdkrachten zetten hun aanvalsoperaties voort in de richting van Yasnobrodovka.

  Zaporozhye-richting:
  In het Rabotino-gebied vinden artillerie- en dronegevechten plaats. De verwerking van de posities van de Oekraïense strijdkrachten ten noordwesten van Verbovoy gaat door met het oog op toekomstige aanvallen.

  Bron: https://voennoedelo.com/posts/id58057-gruppovoj-udar-po-tylam-vsu-unichtozhenie-abramsa-chto-prosihodit-na-fronte-31-marta

 12. Niet wanhopen, disease X komt eraan. “Het aantal gevallen van tuberculose in de VS lag in 2023 op het hoogste niveau in tien jaar”. US, Gaza, Banderistan, … broeihaarden van formaat en geen deftig vaccin voorhanden.
  Die gruwelijke oorlogsbrandhaarden zullen uit zich zelf wel uitdoven.
  De kunst van oorlog voeren volgens Sun Tzu. Het beste moet inderdaad nog komen, dixit ADC.
  https://www.cdc.gov/tb/publications/letters/2024/Provisional-TB-data.html
  https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(22)00500-X/fulltext

 13. It is even much much much worse as this article suggests. These young people only must die, because the central banks need chaos and disruption of society, as they have bankrupt currencies and to distract the populus they generate and provake war. ALL WARS ARE BANKER WARS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in