Wat Margarita Simonyan, het hoofd van Russia Today, zegt, bevestigt dat de Russische machthebbers mentaal voorbereid zijn op een oorlog met het Westen. Bovendien zullen haar standpunten bij veel gewone mensen in het Westen weerklank vinden.

Margarita Simonyan, het hoofd van Russia Today (RT) en lange tijd bondgenoot van Vladimir Poetin, zei zondag dat het voor Russen beter is om te gaan vechten in Oekraïne en mogelijk te sterven dan te leven in een door het Westen gedomineerde wereld, meldt Newsweek, bericht MSN.com.

Liever dood dan leven onder Westerse waarden

Russia Today-hoofdredactrice Margarita Simonyan

Simonyan, de prominente commentator van de staatstelevisie, is zelf vrijgesteld van de strijd in Oekraïne omdat ze een vrouw is en deel uitmaakt van de media.

Dit weerhield haar er echter niet van te beweren dat het voor andere Russen beter is te sterven dan te leven onder westerse waarden, die zij als ondraaglijk omschreef. Haar argumenten berustten ook op cultuur en biologie.

“Op een dag zal het mij verboden worden mijn dochters jurken aan te trekken en mijn zoon uit te leggen dat hij een jongen is. Dit gebeurt al in veel landen. Voor mij is het ondraaglijk. Voor mij is dit erger dan oorlog. Inderdaad, het is erger dan oorlog.”

“Het westen verspreidt een ultraliberale fascistische rotzooi”

Volgens Simonyan vormen de westerse waarden een belangrijke bedreiging voor de mensheid, zo meldt The Daily Beast.

“De wereld zit op een dood spoor wat betreft waarden, en het westen is de oorzaak en versnelt de teloorgang naar de vernietiging van de mensheid, zelfs zonder enige vorm van oorlog.”

Verder beschreef zij de westerse waarden als ultraliberaal vermengd met fascisme en gebruikte zij een kankeranalogie om de problemen te benadrukken die zij ziet met een door het westen geleide wereld.

  Wat is Rusland nu verder van plan in Oekraïne?

“Oorlog heeft doelen. Naast tragedies, pijn en andere begrijpelijke zaken, heeft oorlog ook trots, het geluk van de overwinning, en bepaalde persoonlijke groei. Er zijn veranderingen in de persoonlijkheid die leiden tot een dieper zelfbewustzijn als deel van je natie, als deel van bepaalde waarden en idealen.”

“Wat heeft die ultra-liberale fascistische rotzooi?”

“Ik weet het niet. Het verspreidt zich als een onbeheersbare tumor, waartegen de chemotherapie niet effectief is. Als je het ergens in de buurt van je grenzen toelaat, leef je voor je het weet in een land dat je voorschrijft dat je op een bepaalde manier moet leven. Met onze mentaliteit is het ondraaglijk om zo te leven.”

Simonyan prees ook de Russische president Vladimir Poetin door te zeggen dat de wereld onder zijn invloed ten goede verandert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa: De slaaf van AmerikaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLegerdeskundige waarschuwt: “Gehele defensieve strijd van Oekraïne nu in gevaar”
Volgend artikelBijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ja ULTRA LIBERALE FACISTISCHE ROTZOOI. Dat is het vrije westen inmiddels geworden…..
  Daaronder valt ook LIEGEN en BEDRIEGEN ( Politiek) en propaganda loslaten op de eigen bevolking. ( eenzijdige berichtgeving. ( o.a. Over de oorlog) (covid) Klimaat. Enz enz
  De bevolking angst aanjagen (covid) de bevolking pressen om mee te gaan met “ de mainstream.”
  En je verplichten een gevaarlijke prik te nemen , want anders mag je niet meer deelnemen aan de samenleving…..
  De bevolking letterlijk ( op langere termijn ) de Dood injagen door het inmiddels nu wel bewezen foute vaccin.
  In Nederland geloofd men er nog steeds in met Kuipers die zegt dat de prik goed voor je is. 😡

  Ook fascistische rotzooi in ons land is ::: geen DEUGDELIJK ONAFHANKELIJK ONDERZOEK mogen doen naar de vele oversterfte.
  Boeren pesten zonder reden alleen maar omdat een stelletje technocraten denken dat ze de ECOLOGIE. van de hele wereld kunnen veranderen…. Want dat wordt het volgenden speeltje van de facisten HET KLIMAAT…

  Zo kan ik nog een poosje doorgaan….. Het is inderdaad steeds benauwender om in het westen te leven.
  Het net van het liberale fascisme wordt steeds strakker om ons heen getrokken. HOE LANG NOG❓
  Oei wat ben ik weer boos……🤭

  • VOLKOMENGELIJK HOOR JE WORD ER ECHT DOL VAN IK HOOP DAT ER EEN TIJD KOMT VOOR GERECHTIGHEID EN OP EEN TRIBUNAAL VOOR DE GENEN DIE HET HEBBEN VEROORZAAKT

   • Hou toch op over dat tribunaal, begrijp je niet dat de criminelen zichzelf al lang hebben ingedekt en er geen rechterlijke macht meer is die gerechtigheid nastreeft.
    Alles maar dan ook ALLES is rot, ja door en door verrot.

  • Anna, de westerse regeringsleiders zijn gestoord en niets anders dan landverraders waarop een straf staat in een normale situatie welke nu heel ver te zoeken is. De Russen hebben het bij het rechte eind en het zou me niets verbazen dat er velen zijn die zich zouden willen aansluiten bij de Russische Federatie.

   • Een goeie vpn nemen of Tor browser installeren en dan onder settings, connection, scrol naar beneden naar bridges, en dan obsf4 aanvinken. Dan omzeil je alle censuur.
    Ik heb Proton vpn. Die is goed en zowel betaald als gratis. Proton bied ook encrypted email service aan. Aanrader!

 2. Het Mooiste en meest Waarheidsgetrouwe… artikel van het Hart♥️van deze Fantastische VROUW…. MET MILJOENEN GEVOELENS VAN DANK…♥️🇷🇺🇧🇾🔝🔝🔝🤗🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

 3. Het doel van het Westen is abnormale freaks als normaal te laten overkomen en gewone normale mensen als abnormaal. Het Westen is een waarachtige ‘freak show’ geworden.

 4. ZEER ZEKER…♥️🇷🇺🇧🇾❗❗❗🌹🌹ik volg ook RUSSIA BEYOND…Zo mooi de Geschiedenis van en waarom Het grootste land ter Wereld..zo mooi en waardevol rechtvaardigheid, ook geen blad voor de mond wat betreft de Russische Gangsters…en verliezen en het Onrecht… gewoon Doodeerlijk…Alles letterlijk alles komt aan bod..je mag kiezen welk onderwerp eerst Fantastisch RUSSISCHE WAARHEID..🔝🔝🔝👍♥️🇷🇺🇧🇾♥️🇷🇺🇧🇾♥️🌹🌹🌹🌹🌹

  • @Raphael Vangestel,

   Beste,

   Ben het voor de volle 100% met u eens…….ik bestudeer Rusland al een tijdje (door mijn onderzoek naar Tartaria onder andere!!) en bekijk alleen al eens de enorme schitterende mooie bouwkunst met de nadruk op KUNST in de waarste zin van het woord…..

   Dit is van een ongekende schoonheid…..iets waarvan men hier alleen maar kan dromen en dan de technieken en rijkdom die EENIEDER gewoon had, gewoon had ja, omdat dit gewoon kon en normaal was…..ziek zijn was er niet, daar lees en zie je niets van en zo zijn er nog wel meer zaken welke me tot op de dag van vandaag gigantisch verbazen………

   Mijn ogen zijn open gegaan……..en mijn haat tegen deze westerse vuiligheid wordt met de dag groter….

   Wordt tijd dat er een abrupt einde aan wordt gemaakt want dit kan toch niet zo blijven doorgaan…..
   Hoop dat ik er mijn steentje aan kan bijdragen……..ik bedoel natuurlijk om er een einde aan te maken hier……THINK!!!!

   Gegroet beste,

   Gladiator

   • Ook het verschil in niveau tussen Russische ‘vrouwen’ en het toenemend aantal verlinkste (verloederde) ‘wijven’ in het Westen spreekt boekdelen.

 5. Wat mooi dat U dat zegt..blij dat dit ook vind..ik heb 4 jaar terug Russia-Beyond.. leren kennen via mn e-mail en vandaar naar Frontnieuws, die vertaald uit Russisch naar Nederlands….Kunst/Cultuur/Keuken/Geschiedenis Gewoon Verbluffend met dank voor Uw antwoord ♥️🇷🇺🇧🇾♥️🔝❗🤗😁🌹

 6. Ps Tartaria wordt nu te pas en onpas wereldwijd gebruikt… het zijn in sé MONGOLEN…ze staan aan de oorsprong van het huidige Rusland..en als nog het woord Tartaren gebruikt werd waren zij de eerste bevolking van de Krim… uit de Oeral en aangrenzende gebieden…het waarom van eerder gezegd dat de Tartaren/Mongolen aan de basis liggen van het huidige en ONDEELBARE RUSLAND… zijn duizendjarige lange roversbendes uit Mongolië de duizenden kleine gemeenschappen uit die tijd bescherming zochten bij een grotere en sterkere gemeenschappen die uit oa en voornamelijk uit Moskou en omliggende gebieden verzet en uiteindelijk overwinning en veiligheid konden bieden….zoals het Noorden van Rusland ook bijeenkwamen om de Zweedse Roversbenden het hoofd te bieden die in de jaren 17e eeuw ongeveer al een wreedaardig Zweedse rijk wilden stichten…(dat is in’t zeer kort hoor)…♥️🇷🇺🔝…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in