Toen het Tawfiiq Islamitisch Centrum onlangs een nieuw leiderschap zou kiezen, was er woede onder de moslimmannen omdat men vond dat de vrouwen niet aan de stemming mochten deelnemen. De ingang voor de vrouwen werd geblokkeerd en de politie werd naar het strijdtoneel gealarmeerd.

Het Somalische Tawfiiq Islamitisch Centrum in Oslo is de grootste moskee van Noorwegen met 8.000 leden, meldt Document.no. Toen de vrouwen niet mochten deelnemen aan de stemming en hun op geslacht gescheiden ingang werd geblokkeerd, protesteerden ze en belden ze de politie.

“We zijn het zat om alleen maar te wassen, te koken en te betalen, we hebben ook rechten. Dit is Noorwegen. We leven in een gelijkwaardig land”, zegt een moslimvrouw.

Gestopt door moslimbewakers

Het lijkt erop dat ze het niet met elkaar eens zijn over de manier waarop de moskee vandaag de dag wordt bestuurd en dat de moslima’s ook wilden stemmen voor een nieuwe leiding, wat echter door de moslimmannen met alle middelen werd tegengehouden. De moslima’s werden ook zowel bij de mannen- als de vrouweningang tegengehouden door moslimbewakers.

Eerder dit jaar leidde een ruzie tussen twee moslima’s in de moskee ertoe dat een van hen in haar vinger werd gebeten.

 

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Noorwegen: 23 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin

3 REACTIES

  1. In Zweden is een moslima in haar vinger gebeten, nou én ? Niet belangrijk.
    In Utrecht schoot een moslim vier onschuldige mensen dood, dát is belangrijk maar daar hoor je niemand meer over. In Nice en Berlijn plette een moslim met een vrachtauto 10-tallen onschuldige burgers, dát is belangrijk,maar ook dáár hoor je niemand meer over.
    Loopt dat moslimspul straks langs ónze wegen te demonstreren : “Baas in eigen buik !!”
    Zou dat soort nú pas aan hun ontwikkeling beginnen ?

  2. Een opstand tegen het mannelijk gezag !! Wat een gruwel. Hier dient dan ook onmiddellijk en gepast opgetreden te worden. De leveranciers van zwepen worden dan ook uitgenodigd hun aanbiedingen over te maken aan het hoofd van de Tafwiiq moskee, kwestie van door een groepsaankoop de prijs wat te drukken, maar dit mag geen negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de zwepen. De Profeet mag immers niet beledigd en bedrogen worden door een minderwaardige kwaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here