Een verklaring uitgegeven door het Noorse Instituut voor Volksgezondheid verklaart wat velen van ons wappies op social media nu al maanden verkondigen: Het Covid-19 ‘vaccin’ is gevaarlijker dan Covid zelf, vooral voor jonge mensen.

Sinds het gebruik van het AstraZeneca-vaccin op 11 maart werd stopgezet, heeft het Noorse Instituut voor Volksgezondheid samen met andere deskundigen verder gebruik van het AstraZeneca-vaccin in Noorwegen overwogen.

“We weten nu aanzienlijk meer over het verband tussen het AstraZeneca-vaccin en de zeldzame maar ernstige incidenten met een laag aantal bloedplaatjes, bloedstolsels en bloedingen, dan toen Noorwegen in maart besloot het gebruik van het AstraZeneca-vaccin te pauzeren”, zegt Geir Bukholm, directeur van de afdeling Infectiebestrijding en Milieuhygiëne van het Noorse Instituut voor de Volksgezondheid.

“Op basis van deze kennis komen wij met een aanbeveling om in Noorwegen het AstraZeneca-vaccin te schrappen uit het Coronavirus-immunisatieprogramma”, zegt Bukholm.

Bukholm wijst erop dat dit geen gemakkelijke aanbeveling is geweest om te doen. Het heeft directe gevolgen voor het tijdstip waarop de risicogroepen een Covid-19 vaccin kunnen krijgen, met de daaropvolgende bescherming, en het heeft ook gevolgen voor het tijdstip waarop de infectiebestrijdingsmaatregelen kunnen worden opgeheven.

Hoger risico in verband met vaccin AstraZeneca dan in verband met ziekte Covid-19 in Noorwegen

“Noorwegen heeft een lange weg afgelegd bij het vaccineren van de oudste burgers en heeft zo het risico op overlijden voor veel van de meest risicogroepen verminderd. Aangezien de meeste ouderen zijn gevaccineerd of dit binnenkort zullen doen, betekent dit dat het verdere gebruik van het vaccin voornamelijk onder de leeftijdsgroep onder de 65 jaar zou zijn, als we dit vaccin in Noorwegen zouden gebruiken.

Er zijn berekeningen uitgevoerd op basis van Noorse gegevens waarbij het risico om te sterven aan de ziekte Covid-19 onder de verschillende leeftijdsgroepen is vergeleken met het risico om te sterven aan de ernstige, maar zeldzame, aandoening met ernstige bloedstolsels die is waargenomen na vaccinatie door AstraZeneca.

Aangezien er in Noorwegen weinig mensen sterven aan Covid-19, zou het risico om te sterven na vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin hoger zijn dan het risico om te sterven aan de ziekte, vooral voor jongere mensen”, zegt Bukholm.

Bovendien is er reden om aan te nemen dat er scepsis bestaat over het gebruik van het AstraZeneca-vaccin in Noorwegen, en het is niet zeker hoeveel mensen een aanbod van dit vaccin nu zouden hebben aanvaard. (Bron)

Het Noorse Instituut voor Volksgezondheid heeft ook aangekondigd dat zij de aankoop van Covid-vaccins van Johnson & Johnson (Janssen) evenmin nastreven.

Uitgestelde uitrol van Janssen-vaccin

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft op 9 april aangekondigd dat zij zijn begonnen met signaalbeheer voor het COVID-19-vaccin van Janssen om te onderzoeken of er een verband is tussen het vaccin en verschillende gerapporteerde gevallen van ernstige bloedstolsels bij gevaccineerde mensen. Janssen heeft een pauze aangekondigd in de leveringen aan Europa nadat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een tijdelijke pauze hebben aanbevolen in het gebruik van het Janssen-vaccin, na meldingen van verschillende gevallen van ernstige bloedstolsels na vaccinatie in de VS. (Bron)

De wereld is dankbaarheid verschuldigd aan de Noorse medische professor Pål Andre Holme

De Noorse arts en hoogleraar geneeskunde aan het academisch ziekenhuis van Oslo, Pål Andre Holme, is de moedige arts die vorige maand de wereld vertelde dat de Covid-injecties van AstraZeneca fatale bloedstolsels veroorzaakten, en dat jonge mensen nodeloos stierven (zie dit artikel “Waarom Astra Zeneca’s vaccin mensen doodt” dat eerder door Frontnieuws is gepubliceerd).

Zijn werk en zijn bereidheid om Big Pharma aan de kaak te stellen, hebben er waarschijnlijk toe geleid dat Noorwegen en Denemarken deze experimentele injecties hebben stopgezet, waarbij hij verklaarde dat de injecties een groter risico voor jongeren inhouden dan het Covid-19 virus, men kan er zeker van zijn dat zijn werk de weg heeft vrijgemaakt voor wetenschappers om soortgelijke resultaten te onderzoeken met de experimentele injecties van Johnson en Johnson.

Hoofdarts en professor Pål Andre Holme vertelde de Noorse kranten op donderdag, enkele uren voordat de EMA de bevindingen van haar beloofde “veiligheidsbeoordeling” zou vrijgeven (die nog haastiger werd uitgevoerd dan de oorspronkelijke vaccinstudies), dat hij een nieuwe theorie heeft over wat de reacties bij de gezondheidswerkers veroorzaakte, en helaas, volgens Holme, fungeerde de AstraZeneca injectie als de trigger.

Hij heeft leiding gegeven aan het werk om uit te zoeken waarom drie gezondheidswerkers onder de 50 jaar in het ziekenhuis werden opgenomen met ernstige bloedstolsels en lage niveaus van bloedplaatjes nadat ze het AstraZeneca Covid-vaccin hadden gekregen. Een van de gezondheidswerkers overleed op maandag.

De deskundigen hebben gewerkt aan een theorie dat het in feite het vaccin was dat een onverwachte en krachtige immuunrespons teweegbracht – een theorie die zij nu denken te hebben bevestigd.

“Onze theorie dat dit een krachtige immuunreactie is die hoogstwaarschijnlijk door het vaccin is veroorzaakt, is gevonden.

In samenwerking met deskundigen op dit gebied van het Universitair Ziekenhuis van Noord-Noorwegen HF, hebben we specifieke antilichamen gevonden tegen bloedplaatjes die deze reacties kunnen veroorzaken, en die we kennen uit andere gebieden van de geneeskunde, maar dan met medische geneesmiddelen als de oorzaak van de reactie”, legt de hoofdgeneesheer uit aan VG.

Hoewel hij erkende dat de theorie slechts dat was – een theorie, hield Holme vol dat er niets anders was dat zo’n intense immuunreactie bij alle drie de patiënten teweeg kon brengen. Het vaccin was de enige gemeenschappelijke factor.

Op de vraag waarom hij in het citaat “hoogst waarschijnlijk” zegt, antwoordt Holme zelfverzekerd dat de reden voor deze zeldzame gevallen van bloedstolsels is gevonden.

“We hebben de reden. Niets anders dan het vaccin kan verklaren waarom deze individuen deze immuunrespons hadden”, stelt hij.

VG vraagt ook hoe Holme kan weten dat de immuunrespons niet wordt veroorzaakt door iets anders dan het vaccin.

“Er is niets in de patiëntengeschiedenis van deze individuen dat zo’n krachtige immuunrespons kan geven. Ik ben ervan overtuigd dat de antilichamen die we hebben gevonden de oorzaak zijn, en ik zie geen andere verklaring dan dat het het vaccin is dat dit teweegbrengt”, antwoordt hij.

In een poging om de lezers uit te leggen waarom zij zich zorgen zouden moeten maken, concludeert Holme: “We hebben het hier over relatief jonge mensen die erg ziek zijn geworden, en gestorven, die waarschijnlijk niet zo’n ernstig geval van Covid-19 zouden hebben gekregen”. (Bron)

Laten we hopen dat de Noorse gezondheidspolitici beter reageren op het nieuws van het stopzetten van de AstraZeneca Covid-19 injecties dan het hoofd van het Deense Geneesmiddelenbureau, Tanja Erichsen, gisteren deed tijdens een persconferentie waar de Turkse TV live opnam dat ze flauwviel. (Bron)

Backup:

Er werd geen verklaring gegeven voor haar flauwvallen. Ze werd naar verluidt naar een ziekenhuis gebracht en later ontslagen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deense politica: “Immigratie van moslims heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen”

Vorig artikel5.800 volledig gevaccineerde Amerikanen hebben COVID-19 opgelopen, 74 doden
Volgend artikelCardioloog waarschuwt voor Covid-19 vaccins fraude en hyper-inflammatoire immuunreacties veroorzaakt door de injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. En nog steeds geeft geen enkele ” gezondheidsdienst” ter wereld een bewijs van het bestaan van het virus, dmv , verifieerbare genetische code, foto of isolaat !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in