Uit door de Australische Toezichthouder voor Geneesmiddelen gepubliceerde gegevens blijkt dat er in een periode van slechts tien maanden twaalf keer zoveel sterfgevallen zijn gemeld als gevolg van bijwerkingen van de Covid-19-vaccins dan als gevolg van bijwerkingen van alle andere beschikbare vaccins tezamen in een periode van 51 jaar, bericht Dailyexpose.uk.

De Therapeutic Goods Administration (TGA) van het Ministerie van Volksgezondheid is de geneesmiddelenregulator van de Australische regering, en als onderdeel van het Ministerie van Volksgezondheid reguleert de TGA de kwaliteit, de levering en de publiciteit voor geneesmiddelen, pathologische hulpmiddelen, medische apparatuur, bloedproducten en de meeste andere therapeutica.

Uit een Freedom of Information (F.O.I. – vrijheid van informatie) verzoek dat in februari 2021 door Doctors for Covid Ethics werd ingediend, bleek echter dat de TGA nooit de uiterst beperkte studiegegevens voor het Pfizer mRNA-vaccin Covid-19 heeft ingezien voordat het een noodtoestemming verleende en het veilig achtte om in de armen van Australiërs te worden geïnjecteerd.

De TGA probeerde oorspronkelijk het FOI-verzoek te onderdrukken door een verlenging van 6 maanden aan te vragen met het oog op de hoeveelheid werk die nodig was om een bevredigend antwoord te geven. Maar nadat een klacht was ingediend bij het Office of the Information Commissioner, antwoordde de TGA dat zij de patiëntengegevens van Pfizer nooit had ingezien of opgevraagd en dat zij het verslag van Pfizer over hun studie gewoon als feit aanvaardde, ondanks hun bewezen geschiedenis van frauduleuze claims.

De farmaceutische reus Pfizer Inc. heeft sinds het jaar 2000 boetes opgelegd gekregen van tenminste £3.573.465.793 voor meer dan 80 overtredingen.

  Covid-waanzinnige leidster van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern kondigt aan dat seksorgieën van 25 personen nu "veilig" kunnen worden hervat

Dit omvat meer dan 26,1 miljoen pond voor smeergeld en omkoperij, 870 miljoen pond voor valse claims en 2,5 miljard pond voor overtredingen in de gezondheidszorg.

De bekentenis van de TGA dat zij nooit de ruwe proefgegevens voor de Pfizer-vaccins heeft gezien alvorens deze goed te keuren, en de schandalige geschiedenis van Pfizer op het gebied van frauduleuze claims en omkoperij, verklaren wellicht voor een deel waarom de TGA tot dusver heeft geweigerd de Covid-19 injecties uit de distributie aan het publiek te halen, ondanks het feit dat er over een periode van 10 maanden 8 keer zoveel bijwerkingen en 12 keer zoveel sterfgevallen zijn gemeld als gevolg van de injecties dan er zijn gemeld voor alle andere beschikbare vaccins samen sinds 1 januari 1971.

Het TGA heeft een ‘Database of Adverse Event Notifications‘ waarin meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen, waaronder vaccins, kunnen worden opgezocht. De meldingen komen uit zeer uiteenlopende bronnen, waaronder het publiek, huisartsen, andere gezondheidswerkers en de therapeutische-goederenindustrie.

Door in de databank te zoeken op “Vaccin” en de vier beschikbare Covid-19 vaccins te deselecteren, met een datumparameter van “1 januari 1971 – 27 december 2021”, kunnen de volgende resultaten worden gevonden –

In die 51 jaar zijn er 128 verschillende vaccins beschikbaar geweest voor het Australische publiek (exclusief de Covid-19-vaccins), en er zijn 19.545 individuele meldingen geweest over alle 128 vaccins samen, waaronder 62 sterfgevallen. Het TGA verklaart dat het mogelijk is dat de beschikbare vaccins 12.638 van deze gemelde bijwerkingen hebben veroorzaakt.

Door een nieuwe zoekopdracht uit te voeren in de databank voor “Covid-19 Vaccin”, met een datumparameter van “1 januari 2021 – 27 november 2021” kunnen de volgende resultaten worden gevonden –

  Klokkenluider zegt dat jonge gevaccineerde Australiërs sterven door vaccincomplicaties

Uit de resultaten blijkt dat er 98.017 meldingen zijn gedaan over de beschikbare Covid-19 vaccins, waaronder 725 sterfgevallen. De TGA verklaart dat zij denken dat er een mogelijkheid is dat de Covid-19 vaccins 96.250 van deze gemelde bijwerkingen hebben veroorzaakt.

Het eerste Covid-19 vaccin werd in Australië op 21 februari 2021 toegediend. Dit betekent dat er 12 keer meer sterfgevallen, 5 keer meer meldingen van bijwerkingen en 8 keer meer meldingen van bijwerkingen zijn geweest waarvan het TGA vermoedt dat ze meer dan waarschijnlijk te wijten waren aan de Covid-19 vaccins, dan er zijn gemeld voor alle andere beschikbare vaccins samen over een periode van 51 jaar.

Volgens de TGA-databank was de belangrijkste doodsoorzaak als gevolg van de Covid-19-vaccins een “ongewenst voorval na immunisatie”. De op een na belangrijkste doodsoorzaak was dyspneu (ademhalingsmoeilijkheden), gevolgd door longembolie (verstopt bloedvat in de long), hartstilstand, en vervolgens cerebrovasculair accident (beroerte).

Maar de belangrijkste doodsoorzaken sinds 1971 als gevolg van alle andere beschikbare vaccins samen verschillen spectaculair. Volgens de TGA-databank is de belangrijkste doodsoorzaak als gevolg van alle andere vaccins samen sinds 1971 pyrexia, wat een verhoogde lichaamstemperatuur/koorts is. De volgende twee belangrijkste doodsoorzaken zijn falende vaccinatie en griep, gevolgd door een toeval en daarna een vaccinatiefout.

Deze gegevens doen ernstige vragen rijzen over de vraag waarom de Covid-19-vaccins niet uit de distributie aan het publiek zijn gehaald, terwijl slechts vier afzonderlijke vaccins voor Covid-19 in slechts 10 maanden tijd meer dan 12 keer zoveel sterfgevallen hebben veroorzaakt dan 128 afzonderlijke vaccins samen over een periode van 51 jaar.

  Australië ervaart pandemie van volledig gevaccineerden terwijl het aantal gevallen onder de dubbel-geprikte en geboosterde bevolking toeneemt

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Operatie Omicron: De Globalisten bereiden zich voor op Massamoord in de komende wekenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische Professor Ehud Qimron: “Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven”
Volgend artikelCovidpsychose: Werkgever eist dat alle werknemers mondkapjes dragen tijdens Zoom-vergaderingen omdat sommige werknemers bang zijn voor “ongemaskerde gezichten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in