© NoJab nojab.imgbb.com

Trent Twomey, voorzitter van de Pharmacy Guild of Australia (PGA), zegt dat de “booster”-injecties tegen het coronavirus meer dan waarschijnlijk een jaarlijks of zelfs halfjaarlijks ritueel zullen worden “voor de nabije toekomst” – wat betekent voor altijd, schrijft Ethanh.

Van de Aussies wordt nu al verlangd dat zij de eerste twee mRNA-injecties (messenger RNA) nemen, alsmede een derde booster, om “volledig gevaccineerd” te blijven. Dat zal binnenkort waarschijnlijk overgaan in een vierde en vijfde injectie, gevolgd door oneindig veel injecties.

“De vraag is welke booster en met welke interval we die booster moeten krijgen, of dat nu elke zes, negen of twaalf maanden is,” verklaarde Twomey nonchalant tegenover een lokaal mediaportaal over de volgende fase van de pandemie. “Die beslissingen moeten gebaseerd zijn op bewijs en feiten en op dit moment is dat een ruimte die nog in ontwikkeling is.” Het zal meer dan waarschijnlijk tot 2023 duren voordat Australië “een soort van steady-state vaccinatieprogramma bereikt”, waarschuwt Twomey, vergelijkbaar met het jaarlijkse griepprikritueel waarmee velen al bekend zijn. “Na verloop van tijd zullen we covid behandelen zoals vele andere virussen die al tientallen jaren bestaan, en een covid-19 prik zal gewoon een ander element zijn van het Australische vaccinatieprogramma,” benadrukt hij.

Je kunt maar beter terugvechten, Amerika, anders komt uiteindelijk hetzelfde hierheen

Vanaf 8 november komen alle Australische volwassenen in aanmerking voor een boosterprik, zolang het zes maanden geleden is sinds hun laatste injectie. Tegen 2022 zullen ongeveer 1,7 miljoen Aussies van alle leeftijden in aanmerking komen. Daarmee is Australië na Israël het tweede land ter wereld dat boosterinjecties aanbiedt aan mensen van alle leeftijden. Vorige week hield premier Scott Morrison een feestelijke toespraak over het feit dat Australië een “volledig vaccinatiepercentage” van 80% had bereikt en noemde hij dit “een andere prachtige mijlpaal” in de pandemie. Op het niveau van de staten hebben echter alleen New South Wales, Victoria en het Australian Capital Territory dit percentage bereikt. De Therapeutic Goods Association (TGA), die medicijnen en therapeutica in Australië reguleert, heeft onlangs de injectie van Pfizer-BioNTech goedgekeurd als de toegestane boosterdosis. Dit betekent dat iedereen, ongeacht welke prikken zij in eerste instantie hebben genomen, voortaan alleen nog Pfizer mag nemen. Hoewel de inentingen niet vereist zijn voor internationale reizen, mogen individuele staten en territoria in Australië beslissen of ze deze inentingen al dan niet verplicht stellen om te kunnen reizen.

  Australisch parlementslid roept vrije burgers op om in opstand te komen tegen de Covid tirannie

“Een maand voor je zes maanden voorbij zijn … krijg je een berichtje en je vaccinatiebewijs, het ding dat je het groene vinkje geeft. Je wordt gevraagd om een tijd te reserveren om je prik te halen. Er kunnen staatsklinieken bij zijn of het kan allemaal via huisartsen en apotheken gaan. Dat is nog niet uitgewerkt. Maar wij willen graag ons steentje bijdragen. Het zal dus gaan om het behoud van je vaccinatiestatus,” kondigde Victorian Premier Dan Andrews aan, een prominente vaccinpusher van down under.

De Zuid-Australische premier Steven Marshall sloot zich aan bij Andrews en gaf aan dat alle inwoners die hiervoor in aanmerking komen, vanaf december een covid-19 boosterdosis kunnen krijgen bij de overheidsvaccinatiecentra.

“De toegang tot een boosterdosis van het levensreddende covid-19 vaccin is nog een extra beschermingslaag voor Zuid-Australiërs,” zei hij.

“Een klein percentage zal erg ziek worden en blijvend geblesseerd raken,” speculeerde een Natural News commentator. “Een paar zullen sterven. Echter, dit zijn nevenschades en niet hun bedoelingen. De vaccins bevatten geavanceerde biotech bedoeld om ons te controleren, ons gedrag te manipuleren. Misschien zelfs om ons te veranderen op subtiele maar belangrijke manieren. Ik vermoed dat 5G hierin een rol kan spelen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In Australië, DUBBEL gevaccineerden worden opgesloten als ze niet alle verplichte “booster” injecties nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet dagelijkse leven in Corona-apartheid: Aparte zitplaatsen, polsbandje en geen eten voor de ongevaccineerden in universiteitskantine
Volgend artikelBrief aan een collaborateur: Stop met het mogelijk maken van tirannie. Houd op … Zodat je kunt opstaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Australian Junkies !

  Totally dependent for life. I guess only a revolution can make a difference, as democracy has been killed by the so called elite shitbags.

  The cowards among us make life impossible for the free people. As such war is the answer, the only answer.

  World war III is not a threat but a way to salvation.

  Let us kill.

  • De lafheid van de groep haalt alles naar beneden. Als een boot met passagiers zinkt trapt iedereen zich een weg naar de reddingsboten. Lieden in machtsposities gebruiken daarbij hun positie en eventuele wapens om zelf te overleven.

   Onze regering is niets anders dan een georganiseerde misdadd machine, waarbij de samenleving word gereguleerd met subsidies en hulkp middelen om te kunnen blijven oorsten. Een soort beheerseenheid, niet voor wild maar voor mensen. Als je kijkt naar het politie optreden bij vreedzame betogingen en het plaatsen van undercover relschoppers tussen de demonstranten dan kun je stellen dat politie de democratie, voor zover die term nog enige betekenis heeft eigenhandig om zeep helpt.

   Wie de wapens wil oppakken om vrijheid te behouden is door de versplintering gedoemd te falen. Het respect voor de bevolking vanuit de overheid is weg. Ben je echter Turk en ga je met honderden op straat feest vieren dan komen de zijde handschoentjes uit de kast en word er “gehandhaafd” door diesntbaarheid te tonen.
   Ik wil wel eens zien dat de politie een Turkse manifestatie met vlaggen uit elkaar slaat en “Romeo’s” tussen de Turken zet om arrestaties te verrichten. Gaat niet gebeuren, durven ze niet. Kwestie van weerbaarheid van die groep. Dus rammen ze bejaarden wezenloos en schoppen ze geboeide arrestaten invalide. Alles word natuurlijk wel naderhand getoetst aan de geldende geweldsinstructie maar zoalsbij de hond Tommy is het kapot schoppen van ogen en kaken en andere lichaamsdelen terwijl de hond vatgebonde is een binnen de geweldsinstructie vallend gebeuren.
   Wat is dan de gewelds instructie van de politie: doden indien mogeijk?

   Mijn veiligheidsgevoel is kapot, in dit land is de politie een groter gevaar dan de verwarde man….
   Als iemand een land weet waar je heen kunt emigreren en niet gedwongen word ingespoten…
   Een bevolking die opkomt voor het eigen land is daarbij ook wel een must…..

   Er worden steeds meer anti niet ingespotenen maatregelen genomen, maar is het niet beter het land gewoon te scheiden……..ik verhuis wel.

   Leven tussen lieden die genieten om te verbieden,
   die stemmen via stemwijzer,
   en leiders die liegen aanbidden,
   zich laten injecteren op bevel,
   en roepen om niet volgers te straffen,
   daar kan nooit vrijheid leven,
   daar woont alleen de dood.

   Duchesne.

 2. Het punt is dat het grootste gedeelte al zich met list en bedrog praktijken van de overheid zich heeft laten misleiden om zich vrijwillig die experimentele genetische injecties te nemen. Waar hun eigen vermogen van zelf nadenken (wat nooit heeft bestaan bij velen) te niet wordt gedaan. Zij zijn dan eigenlijk geestelijk afgestomd voor gehoorzaam volgen aan de bevelen van de regering en propaganda van de reguliere media. Eenmaal geïnjecteerd is er geen weg meer terug. Je kunt enkel met alternatieve preparaten de symptomen onderdrukken maar dat is dat. Bij iedere geïnjecteerde zal zijn eigen immuunsysteem na 6 maanden tot nul gereduceerd zijn, bij de 2 injecties. Vanaf dan zijn de geïnjecteerde gevoelig voor elk verkoudheidje, wat al fataal voor hen kan zijn. Bij elke volgende booster prik verworden zij steeds een beetje meer transhumaan en minder mens.

  Geïnjecteerde hebben hun eigen natuurlijke bioritme laten verlagen, dit resulteert uiteindelijk in onvruchtbaarheid, kouwelijker worden, degradatie van hun denkvermogen en daardoor meer geneigd zijn om de autoriteiten te gehoorzamen. Omdat zij ongemerkt geestelijk in het overlevingsmodus gekomen zijn, waardoor zij meer angstiger zijn geworden. Dan gaan ze veel sneller als groep klonteren om te kunnen overleven. Maar hierdoor zijn ze heel makkelijk te beheersen voor de autoriteiten. Want dan kunnen de autoriteiten bijna alles met deze geïnjecteerde doen wat ze willen.

 3. Je bent verbonden met het 5G netwerk met behulp van Microsoft ontworpen updates / anders gezegd: you will be assimilated. (the borg uit startrek)

 4. Ja, afhankelijk van..
  Ze bouwen een modus in waardoor mensen, of wat daar dan over zal zijn ,met een druk op een knop kunnen uitschakelen.
  Transhumane slaven, een fijn vooruitzicht, of realiseert men zich dat niet?

 5. Wat zullen de Chinezen zich rotlachen want zij nemen niet de mrna spuitjes. Nog 8 jaar en de hele wereld is Chinees; Het westen vernietigd zichzelf wel.

 6. Luister naar Elana Freeland. Schept wslk enige duidelijkheid omtrent het feit dat zo weinig mensen daadwerkelijk iets doen.
  Ben zelf ook meer van toetsenbord-activist maar mark of hugo moet niet voor m’n wielen komen.. :zip:

  Elana Freeland: Remaining Human vs. Transhumanism
  bitchutedotcom/video/h1E2n3aa91sP/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in