Inwoners van Sydney die niet zijn ingeënt tegen Covid-19 lopen het risico te worden uitgesloten van diverse sociale activiteiten en evenementen, zelfs wanneer de huidige lockdown in december eindigt, waarschuwde de premier van de deelstaat New South Wales, Gladys Berejiklian, dinsdag, bericht Theexpose.uk.

Volgens een stappenplan om de lockdown in Sydney te beëindigen, lopen ongevaccineerde mensen nu al vertraging op in de vrijheden die tussen 11 oktober en 1 december geleidelijk zullen worden toegekend aan gevaccineerde inwoners.

Berejiklian zei dat mensen die weigeren zich te laten vaccineren de toegang tot winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden kan worden ontzegd, zelfs nadat de staat alle beperkingen tegen hen op 1 december heeft opgeheven.

Berejiklian vertelde Seven News op dinsdag: “Veel bedrijven hebben gezegd dat ze niemand zullen toelaten die niet is ingeënt. Het leven voor de ongevaccineerden zal voor onbepaalde tijd erg moeilijk zijn.”

Het tweeledige systeem, dat bedoeld is om meer mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren, is bekritiseerd omdat het discriminerend zou zijn voor kwetsbare groepen die geen toegang hebben kunnen krijgen tot het vaccin en omdat het geen echte stimulans zou zijn voor de “vaccinatie-twijfelaars”.

Op 11 oktober zullen pubs, cafés, sportscholen en kappers weer opengaan voor volledig gevaccineerde mensen in New South Wales, de thuisbasis van Sydney, en meer beperkingen zullen worden versoepeld zodra 80% van de volwassen bevolking volledig gevaccineerd is, wat volgens de regering eind oktober het geval zal zijn.

Zowel Sydney als Melbourne zitten vast in een lockdown, en Australië streeft naar een snellere heropening door middel van hogere vaccinatiecijfers.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

De federale minister van Volksgezondheid Greg Hunt verwelkomde het draaiboek voor New South Wales en drong er bij de mensen op aan zich zo snel mogelijk te laten vaccineren.

“De sterkst mogelijke reden om gevaccineerd te worden is om je leven te redden”, zei Hunt.

Het lijkt erop dat de bevolking van Australië een zeer dystopische toekomst tegemoet gaat, waarin het hebben van ook maar een greintje vrijheid wordt bepaald door je vaccinatiestatus. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dezelfde beperkingen het Verenigd Koninkrijk treffen…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTen minste 48.000 mensen die werden gedekt door Medicare in de VS zijn overleden binnen 14 dagen na het nemen van een Covid-19 vaccin 
Volgend artikelBaby krijgt enorme uitslag na COVID-19 vaccinatie van moeder die borstvoeding geeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Degradatie van de mens door het beest.
  Het ultieme schofterige is dat het beest zich niet laat modificeren en de rest tot slaven degradeert. De helpers van het beest hopen dat het hun bespaart blijft. Betwijfel dat.

 2. Het fascisme wirdt nu zonder reserve of scrupules uitgerold. Arme Ozzies. Alleen massale opstand kan ze nog redden. De volgende stap voor ze is nl. Interneringskampen.

  • massale opstand? opstanden zijn nooit massaal, meelopers lopen net zo hard weg als ze meelopen.

   …wat ons kan redden zijn individuen die overal in stilte en anonimiteit koppen van de hydra afslaan, waardoor de hydra niet meer kan functioneren. De massa zal pas in opstand komen als de laatste aardappel is verdeeld en de mond die beloftes doet weken achter elkaar zwijgt…

   …en dan nog, met de huidige technologie kan iedere massa levend in het eigen vel worden gekookt voordat die massa echt iets van een machtswisseling kan veroorzaken. We zijn bedrogen en verraden, en nog blijft een deel ven de bevolking de verraders en bedriegers toejuichen. Het beste dat kan worden bereikt is een winter zonder gas en stroom, dat kan de machtsverhouding tussen burger en staat weer punt van bespreekbaarheid maken….

   De andere optie is een massale burgeroorlog door de mislams en ander importtuig gestart, of een natuurramp die de macht van de elite breekt. Zeg het maar, wat heeft de grootste kans?

   • De overheid, ministers, burgemeesters, leggen alvorens hun ambt te aanvaarden, de volgende eed af.
    “Ik zweer getrouwheid aan de Koning, gehoorzaamheid aan de Grondwet en aan de wetten van het (……land” volk.”
    Wat doen deze heren met het beleid, de wetten, grondwet, ze vegen er hun voeten aan,
    Je kan het zo stellen, ze steken hun middelvinger op naar de koning, dat is effectief wat ze doen, ze moeten de hele ploeg de laan uit sturen, al deze mensen zijn strafbaar, men dient dus hier naar te handelen en actie te ondernemen, het is schade toebrengen aan de rechtstaat, waar iedereen , burgers, schade door ondervinden, beperking in hun vrijheden, om als vrij mens, een menswaardig bestaan te kunnen hebben, men kan met deze hele corona theater geen enkel bewijs leveren op welk vlak dan ook, de cijfers van bv het aantal zieken, of overlijdens is geen afdoend bewijs, dat zijn vaststellingen die geen bewijs leveren van een virus, deze zijn absoluut onbetrouwbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in