Volgens een Twittergebruiker dwingt het bedrijf waarvoor hij werkt alle medewerkers tijdens virtuele Zoom-vergaderingen om maskers te dragen omdat een van zijn collega’s doodsbang is voor ongemaskerde gezichten, schrijft Captaindaretofly.

In de video onthult de man dat er een bedrijfsbrede e-mail naar alle werknemers is gestuurd om hen te informeren dat, met onmiddellijke ingang, alle medewerkers tijdens alle Zoom-gesprekken maskers moeten dragen .

Maskers verplicht tijdens Zoom vergaderingen. zeg me alsjeblieft dat dit fake is ?? pic.twitter.com/k5kKpUsiOV

– Libs of Tik Tok (@libsoftiktok) 4 januari 2022

De man verklaart:

“Ik werk vanuit huis en vandaag stuurde mijn baas een e-mail waarin stond dat het hele team maskers moet dragen tijdens onze Zoom-vergaderingen omdat een van de werknemers een ‘angst voor ongemaskerde mensen’ heeft.

“Ik probeer respectvol te zijn maar…”

Vervolgens liet hij een screenshot zien van een e-mail die luidde:

“Team,

Ik schrijf jullie vandaag allemaal om jullie op de hoogte te brengen van een nieuw protocol voor onze personeelszoom [sic] vergaderingen. Vanaf nu is iedereen verplicht om een masker te dragen tijdens onze vergaderingen. Een van onze teamleden heeft een angst voor ongemaskerde mensen, en ik wil ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en comfortabel voelt. Deze vereiste is onmiddellijk van kracht.

Het beste,
Ashleigh LeighAnn Davidson-Greene”

Hoewel het belachelijk is dat zoiets waar kan zijn, is het moeilijk om de informatie te verifiëren. De man zou het verhaal verzonnen kunnen hebben en een e-mail naar zichzelf kunnen hebben gestuurd, hoewel dit ook niet kan worden bewezen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid totalitarisme: De vergoddelijking van dwalingVolg Frontnieuws op Telegram

  Brazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassen
Vorig artikelAustralië heeft 12 keer meer sterfgevallen geregistreerd in 10 maanden als gevolg van de Covid-19 vaccins dan sterfgevallen als gevolg van alle andere vaccins samen in 51 jaar
Volgend artikelAustralische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Jezus, het wordt met de dag gekker. Eigenlijk zou het op je lachspieren
  werken als het niet zo ernstig was.
  Ik zie in Nederland ook mensen op de fiets met mondkapjes op en
  mensen die alleen in de auto zitten.

 2. Ik heb een angst wanneer ik vrouwen kleren zie dragen.
  Dus in de volgende meeting graag alle dames naakt voor de camera.

  Overigens heb ik ook een angst voor korte getallen met slechts 4 cijfers voor de komma.
  Dus het volgende maandsalaris dat mijn werkgever overschijft moet voortaan toch wel uit 5 digits voor de komma bestaan.

 3. Hahaha dit is toch niet meer serieus te nemen. Gewoon recht in het gezicht uitlachen zo’n collega. Laat ze doodpleuren. Maar goed, dat denk ik ook bij elke gemuilkorfde op straat of in een winkel: val dood, terplekke als het kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in