Als u behoort tot degenen die niet zijn bezweken voor de psychologische oorlogsvoering die de wereld is aangedaan door de “oorlog tegen het COVID-19 virus” en nog steeds ongevaccineerd bent met een gezond hart en een gezonde geest, bereid u dan voor op de volgende fase van deze “oorlog” tegen het “virus”, want Operatie Omicron staat op het punt te worden ontketend, en er zullen massaal slachtoffers vallen, allemaal de schuld van u en mij, de ongevaccineerden, bericht Brian Shilhavy.

Het script is geschreven, en de boodschap is deze week door de gebruikelijke marionettenwoordvoerders aan het publiek overgebracht.

V.S. “President” Joe Biden:

Omicron is hier. Het begint zich veel sneller te verspreiden aan het begin van het jaar, en de enige echte bescherming is om je in te laten enten.

We kijken naar een winter van ernstige ziekte en dood, als je niet gevaccineerd bent. Voor henzelf, hun familie, en de ziekenhuizen die ze binnenkort zullen overspoelen. (Bron)

Van The Hill:

Anthony Fauci zei donderdag dat de omicron variant waarschijnlijk in “een paar weken” in de VS dominant zal zijn en waarschuwde voor de mogelijkheid dat ziekenhuizen deze winter overspoeld zullen worden.

Hij voegde er echter aan toe dat mensen die gevaccineerd zijn, en vooral degenen die hun booster prikken hebben gehad, “relatief goed beschermd zullen zijn, in ieder geval tegen ernstige ziekte,” zeggende dat hij het meest bezorgd is over de ongevaccineerden.

De omicron variant “zal zeer binnenkort een dominante rol gaan spelen, ik zou denken binnen een periode van een paar weken als we januari ingaan,” zei Fauci, de top infectieziekten expert van de regering, tijdens een evenement dat werd georganiseerd door de U.S. Chamber of Commerce Foundation.

De massa’s in het publiek die momenteel Pfizer en Moderna steunen door gehoorzame slaven te zijn en precies te doen wat hen gezegd wordt te doen, hebben nu blijkbaar de status van “profeet” toegekend aan mensen als Joe Biden en Tony Fauci, omdat zij zojuist hebben aangekondigd dat zij precies weten hoe dit “virus” zich in de komende paar weken in de toekomst zal gaan gedragen.

Degenen onder ons die niet gevaccineerd zijn en ons hart en verstand nog in tact hebben, kunnen gemakkelijk zien dat dit slechts de volgende fase is van de Great Reset en de verklaarde “oorlog tegen het virus” die in 2020 is begonnen met Operatie Warp Speed.

  Dr. Christiane Northrup verklaart de risico's van COVID gevaccineerden spike-eiwitten overdracht naar ongevaccineerden

Ze hebben hun overname van het Amerikaanse ziekenhuissysteem bijna voltooid door al het verstandige en ethische personeel te ontslaan dat de biowapeninjecties weigerde, en COVID-protocollen te implementeren die eigenlijk zijn ontworpen om grote winsten op te leveren terwijl ze de populatie van zieken met een verzwakt immuunsysteem verminderen. Zie:

Government’s Bounty on Your Life: Hospitals’ Incentive Payments for COVID-19 are About $100K per COVID Patient

Zoals het geval was in de eerste campagnes van deze “oorlog tegen het virus”, zullen de ouderen waarschijnlijk het eerst het doelwit zijn, omdat zij door de Satanische Globalisten als waardeloze leden van de samenleving worden beschouwd, en zij hun winsten kunnen verhogen door het aantal mensen met Medicare en sociale zekerheid te verminderen.

Dr. Elizabeth Lee Vliet onthulde deze agenda in oktober met Dr. Ezekiel Emanuel’s 2009-2010 “Complete Lives System” voor het rantsoeneren van medische zorg voor mensen ouder dan 50.

Dr. “Zeke” Emanuel, die de Senior White House Health Policy Advisor van President Obama was en President Joe Biden heeft geadviseerd over COVID-19, verklaarde in zijn klassieke Lancet paper uit 2009:

“Wanneer geïmplementeerd, produceert het complete levens-systeem een prioriteitscurve waarop individuen tussen ruwweg 15 en 40 jaar de meest substantiële kans krijgen, terwijl de jongste en oudste mensen kansen krijgen die afgezwakt zijn.”

“Afgezwakt ” betekent gerantsoeneerde, beperkte of geweigerde medische zorg die meestal leidt tot een vroegtijdige dood. (Volledig artikel.)

Dit gebeurt ook in het Verenigd Koninkrijk. De Exposé in het Verenigd Koninkrijk publiceerde vandaag dit artikel:

Déjà vu – The UK is about to experience a huge wave of deaths among the Elderly and Vulnerable comparable to April 2020

Uittreksels:

Het Verenigd Koninkrijk staat op het punt een enorme golf van sterfgevallen onder ouderen en kwetsbaren mee te maken in taferelen die zullen lijken op die van april 2020. Het publiek zal worden verteld dat Covid-19 de schuldige is, maar de waarheid is dat het recept voor een ramp, dat is bedacht door de Britse regering en haar kring van wetenschappelijke adviseurs, alleen verantwoordelijk zal zijn.

Een recept dat het verplicht stellen van vaccins voor zorgverleners omvatte, het wijden van de energie van de gehele NHS aan het toedienen van “booster”-prikken aan de natie, en opnieuw de massale aankoop van een geneesmiddel dat bekend staat als midazolam.

  De meest verrassende groep die te maken krijgt met Plotseling Dood

In maart 2020 werd het Britse volk bevolen thuis te blijven, om de NHS te beschermen en levens te redden. Maar in werkelijkheid zijn er bewijzen dat het Britse volk werd bevolen thuis te blijven, zodat de NHS midazolam kon geven aan ouderen en kwetsbaren en kon doen alsof het om Covid-19 doden ging.

Hier is een korte opsomming van een aantal van de bewijzen

 • Midazolam is een veelgebruikt medicijn in de palliatieve zorg, zie het als diazepam op steroïden.
 • Midazolam is ook een medicijn dat gebruikt wordt bij executies door middel van een dodelijke injectie in de VS.
 • Britse regelgevers stellen dat u midazolam alleen mag krijgen in een ziekenhuis of dokterspraktijk die over de apparatuur beschikt die nodig is om uw hart en longen in de gaten te houden en snel levensreddende medische behandeling te geven als uw ademhaling vertraagt of stopt.
 • Midazolam kan namelijk ernstige of levensbedreigende ademhalingsproblemen veroorzaken, zoals een zwakke, vertraagde of tijdelijk stopgezette ademhaling, wat kan leiden tot blijvend hersenletsel of de dood.
 • Aan het begin van de vermeende Covid-19 pandemie bestelde Matt Hancock een voorraad Midazolam voor twee jaar en ging vervolgens terug naar Frankrijk voor meer.
 • Dit werd bevestigd in een parlementaire commissievergadering met Hancock, professor Van Tam, en Tory parlementslid; Dr Luke Evans, die zei dat een “goede dood” drie dingen nodig heeft, een van die dingen is Midazolam.
 • Tegelijkertijd veranderden Hancock en de regering de wet op de certificering van sterfgevallen onder het mom van de coronaviruswet.
 • En de wet op crematies, waardoor er geen bevestigende medische verklaring meer nodig is.
 • En de wet op de vrijwaring voor gezondheidsdiensten.
 • En de wet op het bezoeken van dierbaren in verzorgingstehuizen; die werd verboden.
 • In april en mei 2020 was er een groot aantal sterfgevallen in verzorgingstehuizen, waarvan vele ten onrechte werden toegeschreven aan Covid-19.
 • Eind 2020 ontdekte de Care Quality Commission dat 34% van de gezondheids- en sociale zorgmedewerkers verklaarden dat ze zich onder druk gezet voelden om “niet reanimeren” op te leggen aan bewoners van verzorgingstehuizen zonder de bewoner of zijn naasten te informeren.
 • In een Amnesty-rapport werd ook vastgesteld dat in verzorgingstehuizen algemeen gebruik wordt gemaakt van DNR-bevelen (niet reanimeren).
 • De voorraad midazolam die aan het begin van de pandemie voor twee jaar was gekocht, was in oktober op.
 • Wat is er met al die Midazolam gebeurd?
  Vaccinpas vereist om voedsel te kopen

Nu staan de autoriteiten op het punt dit hele spel opnieuw te spelen, dit keer onder het mom van de vermeende Omicron Covid-19 variant. (Volledig artikel.)

De Exposé heeft ook een aantal zeer interessante rapporten gepubliceerd op basis van het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) waaruit blijkt dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen die worden gemeld na COVID-19 injecties afkomstig zijn van een zeer klein percentage van de door de geneesmiddelenbedrijven uitgegeven batches. Zie:

EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Deaths were caused by just 5% of the batches produced according to official Government data

EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Permanent Disabilities and Deaths among Children were caused by just 6% of the batches produced according to official Government data

Investigation finds Medicine Regulators are knowingly continuing to administer the most dangerous batches of Covid-19 Vaccine to Children causing countless Disabilities and Deaths

Omdat de Globalistische marionetten hier in de VS ons al op voorhand vertellen dat we “ernstige ziekte en sterfgevallen” gaan zien, waarbij de ziekenhuizen binnen een paar weken overspoeld zullen worden, is er een goede reden om aan te nemen dat de vele kindervaccins die Pfizer aan kinderen geeft, en de vervolgvaccins die aan senioren worden gegeven, op het punt staan nog veel dodelijker te worden.

Dus als je jezelf wilt beschermen tegen deze “Omicron” variant, doe dan precies het tegenovergestelde van wat de Globalisten je vertellen, want degenen die zullen sterven en verlammende verwondingen zullen oplopen, zullen degenen zijn die zich haasten om hun injecties te halen, en NIET de ongevaccineerden.

Wat deze “Omicron” ook is, de belangrijkste manier waarop je het krijgt is via een naald die het in je spuit.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: “Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid”
Volgend artikelCDC waarschuwt dat tegen Kerstmis elke week 15.000 Amerikanen zullen sterven; maar het zijn eigenlijk VACCINDODEN die accelereren, net zoals onafhankelijke dokters ons al de hele tijd vertelden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Waarom het nog steeds Covid-19 genoemd wordt twee redenen:
  1) wordt gebruikt als een Mantra
  2) betekent in feite, Certifacate Of Vaccination ID.

  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

 2. Mensen worden niet meer wakker als je het mij vraagt. Murf gebeukt door de roverheid en msm. Ondertussen komen er 1000 islamieten per week binnen die ons mieten gaan vervangen en uitroeien. Zie wat er in Afrika gebeurd. Links en islam werken altijd samen. Dit zgn virus moet de aandacht afleiden. Er is naar 1 variant: satanisme, met hun politieke hoeren slaven.

  • jan dat hebt helemaal goed al wat christelijk en joods moet weg, want dat loopt de boze in de weg .en ook de QR code lijkt op het merk van het beest . het beest is ook beschreven in de bijbel . het is het nieuwe beest(usa)dat uit zee oprijst en een image maakt van het oude beest (Rome ) AMERICA dus , senaat ,senatoren ,gebouwen enz ,de naam lijkt op land uit de zee en waar komt de qr weg ,via silicon city en china land van de draak .

 3. Gezien de gebeurtenissen in Zuid Afrika zullen alleen de gemodificeerden last gaan krijgen. Vandaar ook dat de modificatie status niet mag worden meegenomen in publicaties van de zogenaamde ziekenhuizen. Alles om het angst niveau hoog te houden en het kritische denkvermogen laag.

 4. Heerlijk toch die Biden ! de enige bescherming is je te laten inenten! Maar waar mee???? Er is geen nieuw ” vaccin ” ontwikkeld, je krijgt gewoon bij de booster de zelfde rommel naar binnen als bij de eerste 2! en die waren voor een virus van 2 jaar geleden. Denk niet dat die nog helpen met zoveel mutaties van het virus.
  Denk daar maar eens goed over na
  DE big pharma denkt over ong. 100 dagen !!!!!!! een nieuw vaccin te hebben voor de omiCON!
  Ik trapte er al lang niet in in deze onzin.

  • Beste Henry je hebt helemaal gelijk op 1 punt na. De booster bevat het *echte gif*. De eerste twee waren palcebo s of griepprikken, die overigens ook niet zuiver zijn.
   Door de booster zijn wij al een paar verloren. RIP

   • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

    Je blijft maar al mijn suggesties, vragen, informatie etc negeren maar blijft dat mantra, er is geen virus herhalen. Man man man, als dat jouw definitie van wakker is ben ik liever niet wakker in jouw optiek. Echt, wat een zwaktebod.

    Open je ogen een keertje echt. Wat mij betreft ben je nog volledig in slaap. Droom lekker verder.

    Groeten,
    Hugo

 5. Het is toch onbegrijpelijk hoe tolerant de Amerikanen tegenover de liegende en dat zelfs toegeven Fauci zijn. Hij heeft toegegeven dat het oorspronkelijke corona virus door hem en gates samen onder de noemer “gain of function” in Wuhan is besteld voor meer dan 70 miljoen. Verder liegt hij alles aan elkaar, maar hij noch Gates worden nog steeds niet opgesloten.

  • simpel .er huist geen gerechtigheid in de regeringen meer. en hier is het niet beter ,weinig mensen willen wat anders geloven of zelfs maar checken of het waar is .
   en ze zijn zo bang dat ze niet feesten kunnen ,winkelen ,op reis dat ze de app en spuiten nemen .
   en als je niet wat anders op de buis kunt vinden via de providers op kabel en het net .zie je overal dezelfde leugens .

 6. Ik wil even iets zeggen over Midazolam! Wat hier boven in dit artikel staat is niet helemaal waar en sterk overdreven! Ik gebruik al 10 jaar midazolam (Dormicum) als slaap middel, niet elke dag maar regelmatig en sommige periodes 5 tot 8 dagen achter elkaar en dan weer een tijdje niet. Midalzolam wordt wel gebruikt voor mensen die stervend zijn met de rede dat dit slaapmiddel maar 4 uur werkt, het is een inslaap tablet het is alleen dodelijk met 6 of meer tabletten in 1 keer en het wordt dus gebruikt bij stervende mensen omdat het 4 uur werkt, dan als de familie het wilt kan de stervende nog wakker gemaakt worden bij stopzetten van midalzolam zodat familie bv nog afscheid kan nemen als die persoon wakker is. bij normaal gebruik is het gewoon een veilig medicijn! Alle medicijnen zijn gevaarlijk als je bv over doseert en je neemt zomaar geen 6 tabletten tegelijk in denk ik als je een beetje verstand hebt maarja dat is weer wat bij veel ontbreekt de laatste paar jaar! Mensen kunnen zelf bijna niet meer logisch nadenken en redeneren!

 7. jood oorsprong van het kwaad ????,dat komt uit den boze ,de jood heeft de wet bewaard en doorgegeven de waarheid dus daarom waren ze uitverkoren . de bron van het kwaad is de satan en diens napraters, dus als je een strijder bent niet aan de goede kant dan.hebzucht moordlust,wellust begeerte liegen en bedriegen ,zit overal waar de boze geest huist,en de geboden niet tellen

 8. Goede morgen , speciaal voor Peter : lees de statuten van ,,Luther” maar eens uit 1522.
  Niet die spijkerplankjes aan de deur van een kerk in Magdeburg !
  Deze bevindingen zijn in 2016 door de Nederlandse staat als onwaar beschouwd !
  Zet je toch aan het denken !
  Verder : hou vol !

 9. Gelul over de kwetsbaren beschermen> iedereen = kwetsbaar want we kunnen allemaal sterven.Alles word ook maar gebruikt in de politiek als strategie……zodat het nemen van beslissingen men geen verantwoording hoeft te dragen… maar dood door schuld is verwijtbaar gedrag juridisch dus regeringen kunnen ter verantwoording geroepen worden.. alleen heeft men daar waarschijnlijk wel slimme uitvluchten voor gemaakt.
  Simpel> neem geen vaccin en laat je ook niet inspuiten door een ander

 10. Hier hebben ze het ook al over Biden.
  Who the fuck is Biden.
  Wordt er soms Joe Binladen bedoeld.
  De demente bejaarde die door vele wijs gemaakt wordt dat hij president van America is
  Zoals ze in Nederland Rutte wijs blijven maken dat hij minister-president van Nederland is!
  Rutte; Heeft het volk me weer gekozen.
  Ja hoor Mark, je ben weer gekozen als minister-pppppppffffffffff hahahaha!
  Sorry, als President.
  En Hugo, Hieperdepiep voor Hugo met zijn gekke schoentjes.
  Hey Pipo, hjj bent weer minister van volksgezondheid!
  Als iedereen een muilkorf moet dragen, moet jij je rode neus opzetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in