Professor Udi Qimron, Faculteit Geneeskunde, Tel Aviv Professor Ehud Qimron (midden) aan de Universiteit van Tel Aviv (Haaretz)

Een hoogleraar immunologie uit Israël heeft besloten zijn hoofd boven het maaiveld te steken en zijn regering aan te pakken, hij heeft een open brief geschreven die ook van toepassing is op het Rutte-regime in Den Haag.

Professor Ehud Qimron, hoofd van het Departement Microbiologie en Immunologie aan de Universiteit van Tel Aviv en één van de meest vooraanstaande Israëlische immunologen, heeft een open brief geschreven waarin hij scherpe kritiek uit op het Israëlische – en inderdaad wereldwijde – beheer van de coronavirus-pandemie, schrijft Swprs.org.

Originele brief in het Hebreeuws: N12 News (6 januari 2022). Zie ook: Professor Qimron’s voorspelling uit augustus 2020: “History will judge the hysteria” (INN).

Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven

Uiteindelijk zal de waarheid altijd aan het licht komen, en de waarheid over het coronavirusbeleid begint aan het licht te komen. Wanneer de destructieve concepten een voor een ineenstorten, zit er niets anders op dan tegen de deskundigen die leiding hebben gegeven aan het beheer van de pandemie te zeggen – we zeiden het toch.

Twee jaar te laat beseft u eindelijk dat een respiratoir virus niet kan worden verslagen en dat elke poging daartoe gedoemd is te mislukken. U geeft het niet toe, omdat u de afgelopen twee jaar bijna geen enkele fout hebt toegegeven, maar achteraf is het duidelijk dat u in bijna al uw acties jammerlijk hebt gefaald, en ook de media hebben het reeds moeilijk om uw schaamte te bedekken.

U weigerde toe te geven dat de infectie in golven komt die vanzelf wegebben, ondanks jaren van observaties en wetenschappelijke kennis. U stond erop elke afname van een golf alleen aan uw acties toe te schrijven, en zo door valse propaganda “overwon u de plaag.” En weer versloeg u het, en weer, en weer, en weer.

  Arts keert op zijn schreden terug en biedt publiekelijk zijn excuses aan voor het pushen van Covid-injecties

U weigerde toe te geven dat massale tests ondoeltreffend zijn, hoewel uw eigen noodplannen dit uitdrukkelijk vermelden (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, blz. 26).

U weigerde toe te geven dat genezing meer bescherming biedt dan een vaccin, ondanks eerdere kennis en waarnemingen waaruit blijkt dat niet-genezen gevaccineerden een grotere kans lopen besmet te raken dan genezen mensen. U weigerde toe te geven dat gevaccineerden besmettelijk zijn, ondanks de waarnemingen. Op basis hiervan hoopte u kudde-immuniteit te bereiken door vaccinatie – en ook daarin faalde u.

U stond erop het feit te negeren dat de ziekte tientallen malen gevaarlijker is voor risicogroepen en oudere volwassenen, dan voor jongeren die niet tot de risicogroepen behoren, ondanks de kennis die al in 2020 uit China kwam.

U weigerde de “Barrington Declaration”, ondertekend door meer dan 60.000 wetenschappers en medische professionals, of andere programma’s met gezond verstand aan te nemen. U koos ervoor om ze belachelijk te maken, te belasteren, te verdraaien en in diskrediet te brengen. In plaats van de juiste programma’s en mensen, hebt u gekozen voor professionals die geen relevante opleiding hebben voor pandemiebeheer (fysici als belangrijkste regeringsadviseurs, dierenartsen, veiligheidsagenten, mediapersoneel, enzovoort).

U hebt geen effectief systeem opgezet voor het melden van bijwerkingen van de vaccins en meldingen over bijwerkingen zijn zelfs van uw Facebook-pagina verwijderd. Artsen leggen geen verband tussen de bijwerkingen en het vaccin, omdat u hen anders zou moeten vervolgen, zoals u met sommige van hun collega’s hebt gedaan. U heeft vele meldingen van veranderingen in de menstruatie-intensiteit en menstruatiecyclustijden genegeerd. U verborg gegevens die objectief en correct onderzoek mogelijk maken (zo verwijderde u bijvoorbeeld de gegevens over passagiers op de luchthaven Ben Gurion). In plaats daarvan koos u ervoor om niet-objectieve artikelen te publiceren samen met topmanagers van Pfizer over de effectiviteit en veiligheid van vaccins.

  Geboosterden krijgen meer slecht nieuws

Onomkeerbare schade aan het vertrouwen

Vanuit de hoogte van uw overmoed hebt u echter ook het feit genegeerd dat de waarheid uiteindelijk aan het licht zal komen. En die begint onthuld te worden. De waarheid is dat u het vertrouwen van het publiek in u tot een ongekend dieptepunt hebt gebracht, en dat u uw status als bron van autoriteit hebt uitgehold. De waarheid is dat u honderden miljarden shekels hebt verspild zonder enig resultaat – voor het publiceren van intimidatie, voor ondoeltreffende tests, voor destructieve lockdowns en voor het verstoren van de routine van het leven in de afgelopen twee jaar.

U hebt het onderwijs van onze kinderen en hun toekomst vernietigd. Jullie hebben ervoor gezorgd dat kinderen zich schuldig voelen, bang zijn, gaan roken, drinken, verslaafd raken, voortijdig school verlaten en ruzie maken, zoals schooldirecteuren in het hele land getuigen. U hebt de bestaansmiddelen, de economie, de mensenrechten, de geestelijke gezondheid en de lichamelijke gezondheid geschaad.

U hebt collega’s belasterd die zich niet aan u overgaven, u hebt de mensen tegen elkaar opgezet, de samenleving verdeeld en het discours gepolariseerd. U hebt, zonder enige wetenschappelijke basis, mensen die ervoor kozen zich niet te laten vaccineren, gebrandmerkt als vijanden van het publiek en als verspreiders van ziekten. U bevordert, op ongekende wijze, een draconisch beleid van discriminatie, ontzegging van rechten en selectie van mensen, waaronder kinderen, op grond van hun medische keuze. Een selectie die elke epidemiologische rechtvaardiging ontbeert.

Wanneer u het destructieve beleid dat u voert vergelijkt met het verstandige beleid van sommige andere landen – kunt u duidelijk zien dat de verwoesting die u hebt aangericht alleen maar meer slachtoffers heeft gemaakt dan alleen de kwetsbaren van het virus. De economie die u hebt geruïneerd, de werklozen die u hebt veroorzaakt, en de kinderen wier onderwijs u hebt vernietigd – zijn de overtollige slachtoffers als gevolg van uw eigen daden alleen.

  Is Justin Trudeau werkelijk gevaccineerd? Gediplomeerd verpleegster uit haar twijfels over de echtheid van Trudeau's vaccinprik

Er is op dit moment geen medische noodsituatie, maar u bent al twee jaar bezig een dergelijke toestand te cultiveren vanwege machtswellust, budgetten en controle. De enige noodsituatie nu is dat jullie nog steeds het beleid bepalen en enorme budgetten hebben voor propaganda en bewustzijnstechniek in plaats van ze te gebruiken om de gezondheidszorg te versterken.

Deze noodsituatie moet stoppen!

Professor Udi Qimron, Faculteit Geneeskunde, Universiteit van Tel Aviv


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met booster
Volgend artikelAustralië heeft 12 keer meer sterfgevallen geregistreerd in 10 maanden als gevolg van de Covid-19 vaccins dan sterfgevallen als gevolg van alle andere vaccins samen in 51 jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Het is tijd dat mensen een testament gaan opstellen waarin ze laten opnemen dat ze door bepaalde pathologen onderzocht moeten worden na verdacht overlijden. Aan deze waanzin moet dringend een einde worden gemaakt. PZG

  2. Vertaling kan zo naar den Haag. Mogen ze blij zijn als ze wegkomen met: ‘deze noodsituatie moet stoppen’. Enig terugwerkend rechtsherstellend gevolg mag in een volgend aangetekend schrijven gedeeld worden.

  3. Geweldig stuk van Ehud Qimron, MAAR waarom heeft meneer hier 2 jaar mee gewacht.
    Ondanks dat het onbegrijpelijk stom was v/d Israëlische medische dienst, is achteraf kijken wel makkelijker dan ala moment beslissen

  4. Beste schapen of onnozele deze naam hebben wij gekregen van Bill Gates sukkels zulke mensen moeten verwijderd worden op de planeet en jullie zullen zeggen hoe komt hij eraan en waarom is Rutte een moordenaar, ga dan naar café Weltschmerz en zie het filmpje van Meneer Erik Boonstra.
    Het is een filmpje van circa een uur en als jullie nu niet wakker worden dan is er geen toekomst meer voor jullie wij de onnozele worden dood gespoten en de kinderen worden gebruik om testen op uit te voeren jullie weten wel dan Mengelen tijdens de tweede wereld op mensen deed, let op je moet wel een sterk hart hebben en medeloog zijn om er van te kunnen genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in