De politie in Australië heeft het vuur geopend op onschuldige vrouwen en kinderen die het gebied al aan het verlaten waren na vreedzaam te hebben geprotesteerd tegen Draconische maatregelen die in Australië worden opgelegd in de naam van Covid-19, bericht Theexpose.uk.

Dan Andrews, de Premier van Victoria, Australië kondigde onlangs aan dat alle bouwvakkers op 23 september voor 23:59 uur ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin moeten hebben gehad en dit aan hun werkgever moeten hebben bewezen voordat zij weer aan het werk mogen.

De Premier beweerde dat dit beleid evenredig was vanwege het grote aantal gevallen van Covid-19, met name in de bouwsector. Een snelle zoektocht op het Covid-19 Dashboard van de Victoriaanse regering toont echter aan dat er momenteel slechts 6.000 vermeende actieve gevallen van Covid-19 zijn in de hele staat, wat betekent dat 0,08% van de 6,7 miljoen mensen die in Victoria wonen momenteel besmet zijn.

Uit dashboard blijkt dat in de 24 uur vóór 12.00 uur op 21 september slechts 603 gevallen zijn geregistreerd, 0,009% van de bevolking.

Naar aanleiding van deze aankondiging gingen bouwvakkers in Victoria de straat op als reactie op het “geen prik, geen baan”-beleid van Dan Andrews, en zij kwamen op maandag 20 september met duizenden bijeen om voor de kantoren van de vakbond voor bouw, bosbouw, zeevaart, mijnbouw en energie te protesteren met kreten als “F*** the jab” en “You serve us”.

Op dinsdag 21 september gingen bouwvakkers opnieuw de straat op om hun verzet tegen de draconische beperkingen en het beleid van Dan Andrews kenbaar te maken. Deze keer klonk het gezang “Elke nacht, elke dag” in een poging om de autoriteiten te laten weten dat ze niet zullen stoppen met protesteren totdat het “Geen prik, geen baan”-beleid wordt teruggedraaid.

Bouwvakkers logen er niet om en gingen op 22 september opnieuw de straat op, deze keer vergezeld door duizenden andere Australiërs, waaronder verpleegsters, gezondheidswerkers en vrachtwagenchauffeurs. In opdracht van premier Dan Andrews besloot de Victoriaanse politie de vreedzame demonstranten echter te laten lijden en begon met rubberen kogels op de demonstranten te schieten.

De politie opende zelfs het vuur op vrouwen en kinderen die het gebied reeds ontvluchtten.

Zelfs de strijdkrachten waren erbij betrokken toen ze undercover in auto’s zaten te observeren, waarbij één ongelukkige demonstrant de volle kracht van de militairen voelde.

Terwijl een andere ongelukkige demonstrant in een plas bloed op een trottoir lag nadat hij door de politie was neergeschoten, huilend dat zij zijn schedel hadden verbrijzeld.

Dan Andrews heeft een avondklok ingesteld, beperkingen opgelegd aan de afstanden die mensen mogen afleggen, een systeem van vergunningen ingevoerd om te mogen werken, het dragen van mondkapjes verplicht gesteld, zelfs in openbare ruimten buiten, en een “geen prik – geen baan”-beleid voor bouwvakkers afgedwongen omdat 0,003% van de bevolking van Victoria in het ziekenhuis ligt, en 0,0008% van de bevolking momenteel op de intensive care ligt na positief te zijn bevonden op het Covid-19-virus.

Het Covid-19 Dashboard  onthult ook dat slechts 0,01% van de gehele bevolking het leven heeft gelaten na positief te zijn getest op Covid-19. Dit is een totaal van 822 mensen in achttien maanden.

Australië is gevallen, en hetzelfde kan komende winter in een stad bij u in de buurt gebeuren als de meerderheid toestaat dat deze poppenkast doorgaat.

  Israëlische advocaat slaat alarm over vaccinaties: "Ons land is overgenomen door slechteriken"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenspoeling, wortel en stok: wetenschappers bevelen strategieën aan tegen vaccinweigeraarsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr Jean-Paul Théron gearresteerd door militaire politie in Frankrijk voor het voorschrijven van Ivermectine aan Covid-19 patiënten
Volgend artikelDe valse hoop van de nieuwe media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. In het stuk hierboven staat: toont echter aan dat er momenteel slechts 6.000 vermeende actieve gevallen van Covid-19 zijn in de hele staat, wat betekent dat 0,08% van de 6,7 miljoen mensen die in Victoria wonen momenteel besmet zijn.

  Eh, er wordt bedoeld dat er 6.000 positieve PCR testen zijn? Dat hoeft niet te betekenen dat iemand besmet is, dat hadden we toch allemaal begrepen? Hoe kan het dat Frontnieuws een dergelijke tekst laat doorglippen? Nu lijkt het net alsof langzaam aan, er een acceptatie is van de vermaledijde en corrupte PCR test, dat kan toch niet de bedoeling zijn?

  • Je kunt gerust alvast zeggen tegen die gehersenspoelde robots dat hun lijk dadelijk niet zal worden opgeruimd maar in de afvalbak komt waar ze eigenlijk thuishoren.

 2. Het is meer dan schandalig waar zijn ze nu helemaal mee bezig het gaat nergens over al dat geweld het is machtsvertoon dictatuur wij deinzen nergens voor terug beleid in de hoop dat het volk rustig wordt ik denk dat dit de mensen alleen maar wakkerschud ophangen dat tuig

 3. Ik ben niets, ik kan niets, ik weet niets; geef me alstublieft een uniform. Liever een zuster voor hoer dan een politieagent als broer!

 4. Dat politie en leger op drugs draaien is wel helder, de manier van lopen van de soldaten was zo aggressief, daar zat een lading Amfetamine in.

  Het lijkt mij dat als politie op de eigen burgers schiet, zelfs met rubber kogels, dat het gerechtvaardigd is op de politie te schieten. Dit is geen handhaving maar pure terreur.
  Ieder van die agenten en militarien is persoonlijk verantwoordelijk voor hun daden, men kiest immers voor een carriere waarbij blijkbaar geweld hoort. Het zijn de politici die horen te zorgen dat geweld niet in de samenleving hoeft te worden gebruikt door overheden, maar als de politici de veroorzakers zijn van onrust dan is dat een logisch gevolg.

  Ondertussen in de wereld….op vele plaatsen is de politie hardhandig bezig en zijn regeringen met een narcistische inslag landen aan het besturen en kapot maken, en het lijkt wel alsof het wereldwijd een complot is.
  Als regeringen dusdanig absurd reageren tegen hun bevolking en met zwaar geweld een beleid doordrukken dan is er iets enorm mis. Als een regering 55% van de stemmen heeft wil dat niet zeggen dat ze 45% van de bevolking mogen afslachten….als dat de basis is van “democratie”…..

  Ach ja, wat in Australie gebeiurd vind ook plaats in Griekenland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Duitsland, en in mindere mate in Nederland en Belgie….
  We zitten al in WO3 maar de officieele oorlogs verklaring aan de bevolking is in andere woorden gegeven. Lockdown is gevangenschap, een vorm van gevangen nemen en houden……

  De zwakke schakel zijn de politicie en de beleidsmakers, de hoofden van de hydra. Als in Belgie paniek is omdat iemand een viroloog/ leugenaar met de dood bedreigd, dan zal het beeindigen van machtsposities de zaken versnellen. Lijkt mij dat op de persoon spelen de enige weg is die voor de burger open is qua verzet, mocht men dat willen. Demonstreren is, de filmpjes zijn duidelijk, nutteloos.
  Wil de burger zijn of haar vrijheid behouden dan zal men geweld moeten gebruiken in een overtreffende trap, of naar Roemenie verhuizen, waar men gestopt is met de spuitwaanzin…

  …mochten er nog andere landen binnen Europa niet meer spuiten dan hoor ik graag welke dat zijn…

 5. Parliament House Canberra in Australia

  Parliament House was designed by Freemasons to resemble sacred geometry

  Scottish Truth Files News Media onthult de vuile geheimen van Canberra, en het wordt tijd dat je herkent wat hier aan de hand is.

  Vrijmetselarij heeft een lange geschiedenis in Australië. Leer er iets over, aangezien vrijmetselaars zich in de meeste machtsposities bevinden.

  VREES HUN HEILIGE GEOMETRIE!

 6. Als de militairen worden ingezet dan is het echt oorlog en mogen de Australiërs wat mij betreft te wapen. Een goeie katapult en knikkers kunnen ook heel effectief zijn.

 7. Wat dacht je van molotovs of 40cm betonijzeren staven gooien.
  Legitieme zelfverdediging als in Amerika wanneer de overheid zich als vijand gaat gedragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in