© Amanda Slater (CC BY-SA 2.0)

Coronapolitiek = Klimaatpolitiek – Dr. Simone Gold in de VS probeert dokter te zijn en geneeskunde te beoefenen. Het probleem is dat de wetenschap in de westerse wereld steeds meer wordt gepolitiseerd om te voldoen aan de linkse agenda van de globalisten.

De Coronapolitiek van de globalisten lijkt sterk op de Klimaatpolitiek van de globalisten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de linkse activiste Greta ook een Coronadebater is.

Dr. Simone Gold van America’s Frontline Doctors spreekt over alle leugens, nepnieuws en verkeerde informatie die de Coronaviruspolitiek kenmerkten.

De reden voor de leugens is dat de globalisten het Coronavirus gebruiken om hun extreem-linkse beleid voort te zetten, op dezelfde manier waarop de globalisten het klimaat gebruiken om hun extreem-linkse beleid voort te zetten.

Afgezien van hoe gevaarlijk men virussen en het klimaat ook vindt voor de mensen in de Westerse wereld, extreem-linkse politiek is niet de enige politieke optie.

Frankrijk, Duitsland en Australië zetten nu vraagtekens bij het westerse vaccinbeleid. Frankrijk’s aan Rothschild gelinkte president Macron, die voorheen de Socialistische Partij vertegenwoordigde, beweert dat Astra Zeneca’s Covid-19 vaccin “quasi-ondoeltreffend” is, en in Duitsland heeft de voormalige communistische leider Merkel plotseling verklaard dat het Russische vaccin “uiteraard” in de EU moet worden geïmporteerd.

"Politieagenten voor Opheldering": Coronacritici bij de Duitse politie organiseren zich

De verklaringen zijn waarschijnlijk althans gedeeltelijk bedoeld om de opening van het particuliere deel van de economie te verhinderen. De kritiek van de leiders op het vaccin weerhoudt hen er echter niet van te proberen de inentingen aan de burgers op te dringen. Het lijkt erop dat men de mensen een internationale digitale “Covidpas” wil opdringen, terwijl men toch doorgaat met het nulgroeibeleid.

Verbannen van YouTube: Dr. Simone Gold deelt de waarheid over de Covid-19 vaccins

Vorig artikelGrootmoeder verbannen van verpleeghuis activiteiten na weigering zich te laten vaccineren
Volgend artikelReeds 143 Britten stierven kort na de Covid-19 vaccinatie, maar vaccins “speelden geen rol”, zeggen toezichthouders
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in