© Amanda Slater (CC BY-SA 2.0)

Coronapolitiek = Klimaatpolitiek – Dr. Simone Gold in de VS probeert dokter te zijn en geneeskunde te beoefenen. Het probleem is dat de wetenschap in de westerse wereld steeds meer wordt gepolitiseerd om te voldoen aan de linkse agenda van de globalisten.

De Coronapolitiek van de globalisten lijkt sterk op de Klimaatpolitiek van de globalisten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de linkse activiste Greta ook een Coronadebater is.

Dr. Simone Gold van America’s Frontline Doctors spreekt over alle leugens, nepnieuws en verkeerde informatie die de Coronaviruspolitiek kenmerkten.

De reden voor de leugens is dat de globalisten het Coronavirus gebruiken om hun extreem-linkse beleid voort te zetten, op dezelfde manier waarop de globalisten het klimaat gebruiken om hun extreem-linkse beleid voort te zetten.

Afgezien van hoe gevaarlijk men virussen en het klimaat ook vindt voor de mensen in de Westerse wereld, extreem-linkse politiek is niet de enige politieke optie.

Frankrijk, Duitsland en Australië zetten nu vraagtekens bij het westerse vaccinbeleid. Frankrijk’s aan Rothschild gelinkte president Macron, die voorheen de Socialistische Partij vertegenwoordigde, beweert dat Astra Zeneca’s Covid-19 vaccin “quasi-ondoeltreffend” is, en in Duitsland heeft de voormalige communistische leider Merkel plotseling verklaard dat het Russische vaccin “uiteraard” in de EU moet worden geïmporteerd.

Trump heeft gewonnen, ongeacht de verkiezingsuitslag... want Trumpisme is nu hier om te blijven

De verklaringen zijn waarschijnlijk althans gedeeltelijk bedoeld om de opening van het particuliere deel van de economie te verhinderen. De kritiek van de leiders op het vaccin weerhoudt hen er echter niet van te proberen de inentingen aan de burgers op te dringen. Het lijkt erop dat men de mensen een internationale digitale “Covidpas” wil opdringen, terwijl men toch doorgaat met het nulgroeibeleid.

Verbannen van YouTube: Dr. Simone Gold deelt de waarheid over de Covid-19 vaccins

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here