Reeds 143 Britten stierven kort na de Covid-19 vaccinatie, maar vaccins “speelden geen rol”, zeggen toezichthouders

1

Nu zijn in Groot-Brittannië reeds 143 mensen blijkbaar kort na de toediening van de Coronavaccinatie overleden, meldt het Geneesmiddelenbureau. Volgens toezichthouders is er geen bewijs dat er een verband bestaat tussen de dood van de mensen en het vaccin, schrijft The Sun.

Bij het vaststellen van de doodsoorzaak wordt met twee maten gemeten

In GB stierven mensen vanaf een uur na vaccinatie tot 18 dagen daarna. Volgens het Geneesmiddelenbureau hebben de vaccins geen rol gespeeld bij de sterfgevallen, die zich bijna allemaal hebben voorgedaan bij oudere of zieke mensen. Als de ongelukkige oudjes  Covid-virussen in zich hadden in plaats van het vaccin, dan zou de doodsoorzaak Corona zijn geweest, zoals iedereen inmiddels weet.

22.820 vermoedelijke bijwerkingen na Coronavaccinaties in Engeland

Vanaf 24 januari zijn er in totaal 22.820 meldingen van vermoedelijke bijwerkingen geregistreerd. De MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) heeft ontdekt dat ongeveer één op de tien mensen bijwerkingen ondervindt na vaccinatie. De meest gemelde bijwerkingen zijn gevoeligheid en pijn op de injectieplaats, hoofdpijn, vermoeidheid, gewrichts- en spierpijn, koorts, rillingen en misselijkheid.

“Vaccins zijn de meest doeltreffende manier om je tegen Covid-19 te beschermen, levens te redden en ernstige complicaties als gevolg van dit vreselijke virus te voorkomen”, aldus Dr. June Raine, CEO van de MHRA.

Er zijn ook 75 meldingen geweest van aangezichtsverlamming bij mensen nadat zij beide vaccins hadden gekregen, aldus de genoemde krant. Dit wordt vermeld als een mogelijke bijwerking, maar wordt niet bevestigd als een verband met de injecties.

“Een andere oorzaak of reden was betrokken bij de sterfgevallen en we onderzoeken ze allemaal”, voegt Dr. Philip Bryan, hoofd veiligheid vaccins bij de MHRA, over de sterfgevallen eraan toe.

  Arts ligt met ernstige complicaties op intensive care na Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccinatie

“Sterfgevallen na vaccinaties kunnen mensen verontrusten, maar het is echt belangrijk dat als we dit in de openbaarheid brengen, mensen begrijpen wat ze betekenen en wat ze niet betekenen”.

Voor de volledigheid moet worden vermeld dat het vaccinatieproces in Groot-Brittannië dikwijls zonder hygiënemaatregelen door het open autoraam wordt uitgevoerd. Frontnieuws heeft hier verslag van gedaan, inclusief video:

Corona-massavaccinatie in het Verenigd Koninkrijk: “Mensen worden als vee verwerkt”

Vorig artikelAmericas Frontline Doctors
Volgend artikelDemocraten verkiezingsfraude – Nieuw ontdekte video toont ’s avonds laat de levering van tienduizenden illegale stembiljetten, 8 uur na de deadline
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Voor de vaccinatie: degenen die het nemen gaan akkoord dat ze deelenemen aan een test, die duurt tot december 2023.

    1+1=2.

    Dan is dus de stefte golf voorbij; dgenen die gevaccineeerd zijn en dan nog leven, hebben alleen nog maar risico van gemuteerde kinderen, of impotentie, of vroegtijdige dood, die dan çorona”genoemd zal worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in