Zweedse rood-groene regering bestaande uit Sociaal-Democraten en Milieupartij met de socialistische premier Stefan Löfven in het midden (2014) © Frankie Fouganthin / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Het is nu duidelijk dat Zweden ook een zogenaamd vaccinatiecertificaat, of vaccinatiepaspoort, invoert. Het certificaat moet bewijzen dat men is ingeënt tegen Covid-19, en zal vereist worden voor reizen naar het buitenland en nog veel meer, aldus de regering.

De links-groene regering heeft vandaag het Zweedse Bureau voor Digitale Administratie (Digg) opdracht gegeven de werkzaamheden te leiden voor een gezamenlijke digitale infrastructuur voor zogeheten vaccinatiecertificaten.

De certificaten moeten dus bewijzen dat men is ingeënt tegen Covid-19.

“Vaccinatiecertificaten kunnen door bepaalde landen worden geëist bij binnenkomst, of bij andere contexten, zoals culturele en sportevenementen”, schrijft de Zweedse regering op haar website.

Maar het kan ook relevant zijn bij restaurantbezoek, iets wat de overheid in ieder geval niet uitsluit dat de horeca zal eisen.

Met een digitaal vaccinatiebewijs wordt het snel en eenvoudig om een voltooide vaccinatie te tonen, zegt minister Anders Ygeman (Sociaal-Democraten) van Digitalisering in een verklaring.

Het is de bedoeling dat de infrastructuur voor vaccinatiebewijzen vanaf 1 juni van dit jaar beschikbaar is.

“Er zijn al internationale processen gaande met betrekking tot technische oplossingen en normen voor vaccinatiebewijzen. Er is behoefte aan Zweedse aanwezigheid om ervoor te zorgen dat Zweedse standpunten naar voren worden gebracht, maar ook om eventuele conclusies en aanbevelingen terug te koppelen naar de relevante Zweedse actoren”, aldus minister van Sociale Zaken Lena Hallengren (Sociaal-democraten).

Volgens Hallengren is er behoefte aan een vaccinatiecertificaat, waarvan ze beweert dat het “bijna net zo langverwacht is als de vaccinatie”, aldus Aftonbladet.

Denemarken beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars – “Eerste in de wereld!”

  Sneeuwbaloorlogen breken uit in heel Europa - ondanks lockdowns
Vorig artikelDuitse nonnen verhuurden weeskinderen aan zakenlieden voor orgieën: bericht onderdrukt door media
Volgend artikelOpnieuw een Spaans verpleegtehuis dat na het vaccineren van zijn bewoners doden (22) te betreuren heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ook Zweden beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars – Coronapas voor reizen, sport en restaurantbezoek

  Vraag mij af hoe de Zweedse sociaal democratische regering de vaccinweigeraars gaan controleren, ik bedoel hou houden ze het moslimtuig tegen wanneer deze bijv. naar het land van herkomst vakantie ect wil gaan vieren.

  Niet alleen Zweden maar heel Europa zal in de lijn der verwachtingen de asielparasieten privileges geven en de blanke Europeanen het nakijken geven, de positieve discriminatie ijlt al decennia voor op het gezonde verstand.

 2. @adriaan,
  Zie mijn eerdere post: Bezitters van dubbele nationaliteiten ( alle moslims dus) zijn vrijgesteld van vaccinatiepaspoorten en mogen per definitie, gaan en staan in de ganse wereld, waar ze zelf willen, wat nu eigenlijk ook al het geval is.
  Maw, de socialisten willen hen niet buitenhouden, maar ons binnenhouden, gecontroleerd, gevaccineerd met een gifspuit(en) en klaar om af te voeren naar een dodenkamp.

  • Staat dit in de Staatscourant Ceberus, het was een sarcastische aanname van mij, feitelijk interesseert mij het niet zo, de meeste Nederlanders zijn al helemaal gaar gebeukt door de achtereenvolgende kabinet waar het samen doen hoof in het vaandel geschreven werd, op naar de islamitische hel zonder achteruit te kijken.

 3. De hele wereld is gek geworden, waar zijn ze bang voor, als je gevaccineerd ben hoef je toch niet bang te zijn om besmet te raken. Deze hele situatie draait om geld en niet om gezondheid, de linkse dictatuur is toegeslagen wereldwijd.

 4. @meena,
  gevaccineerd met een gentherapie tegen wat?
  Geen bewijs van genetische code, geen foto, geen isolaat van dit zogenaamd covid 19 virus ?

 5. Deze vaccinaties zijn een vorm van genocide. Normaal gesproken duurt het minimaal 5 jaar voordat een vaccin alle testfase heeft doorlopen. Van het Pfizer vaccin weet ik absoluut zeker dat het nog niet is goedgekeurd. Bij de ontwikkeling van het vaccin voor H1N1 ging het bij de dierproeven al mis. Alle dieren kregen ernstige bijverschijnselen en gingen dood. Daarom hebben ze bij dit zéér haastig ontwikkelde vaccin de dierproeven maar overgeslagen.
  Iedereen die vrijwillig zijn mouw opstroopt is niets meer dan een proefkonijn.
  De pharmaceutische industrie heeft zich wereldwijd volledig ingedekt tegen vaccinatieschade. Veel artsen, virologen en medici hebben zich al uitgesproken en rechtszaken aangespannen tegen regering en big Pharma.
  Ik ga in ieder geval niet in de rij staan en heb al mijn dierbaren gewaarschuwd. In Amerika, waar ze in december zijn begonnen met vaccineren van bejaarden en zorgpersoneel zijn al veel doden gevallen en mensen met anafylactische shock waar schijnbaar geen remedie voor is dus blijvend beschadigd en niet meer in staat om te werken.
  Lieve mensen, laat je alsjeblieft goed informeren voordat je giftroep, nanodeeltjes en materiaal van dieren en geaborteerde babies in je lijf laat spuiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in