Het zou een parodie kunnen zijn, maar het is waar. De ‘objectieve’ en ‘ongebonden’ journalisten van CNN houden donderdag een debat over het Coronavirus: Feiten en angsten. De ‘souvereine’ en ‘onbevangen’ verslaggevers hebben de beste deskundigen opgeroepen, zoals voormalig Centers for Disease Control and Prevention (CDC) directeur Richard Besser, voormalig Health and Human Services (HHS) secretaris Kathleen Sebelius en… de 17-jarige Asperger-klimaatactiviste Greta Thunberg.

Dit zou een meesterlijke persiflage kunnen zijn, maar dit is de CNN realiteit anno 2020. Er zijn geen woorden voor hoe belachelijk dit is. Media-anker Chris Cuomo heeft CNN aangeprezen als de beste op de feiten en leest meestal de Trump-regering de les voor zijn vermeende gebruik van ongekwalificeerde experts.

CNN maakt reeds gebruik van ‘onpartijdige’ politici/ambtenaren die onder president Obama hebben gediend en nu ook nog een tiener met diverse psychische problemen uitnodigt – wier grootste verdienste is geweest dat ze van school is gegaan om de mensen de stuipen op het lijf te jagen, om een ‘wetenschappelijke’ analyse van het Coronavirus te krijgen. Dit zal de maistream en de sheeple uiteraard weer grandioos waarderen, de viroloog Greta Thunberg op de Amerikaanse tv.

Greta zadelt om – wordt Corona-activist

Belangrijk! Schakel over op Brave als browser en zoekmachine, wil je nog waarheidsgetrouwe informatie consumeren

9 REACTIES

 1. Gekke Griezelige Greta (GGG) expert? Ze heeft met moeite de lagere school gedaan; ze is te stom en te gestoord om voor de duvel te dansen.

  Dus precies op het biveau van CNN,de linkse “wereld verbeteraars”

 2. Ik heb schijt aan dit zwaar mongoloïde Zweedse kind, het vriendinnetje van Fransje Timmermans.
  Ach, gatsie, heb ik al wéér te veel tijd aan haar besteed !!

 3. Wie is hier gestoord, Greta of de zenders, journalisten en andere idioten die haar een podium in deze kwestie geven?

 4. ‘Dr. John Ioannidis discusses the results of three preliminary studies, (including his latest, which shows a drastically reduced infection fatality rate); the worrisome effects of the lockdown; the Swedish approach; the Italian data; the ups and downs of testing; the feasibility of “contact tracing”, and much more.’

  20-04-2020
  Perspectives on the Pandemic | Dr. John Ioannidis Update: 4.17.20 | Episode 4
  https://www.youtube.com/watch?v=cwPqmLoZA4s

 5. Ik vermoed dat deze Zwödse Eucalypta binnen twee jaren de nieuwe premier van Zwöden zal zijn; dit mongoloïde meiske kan werkelijk álles, denkt ze, ze is nét zo ziek als Rutte en co.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here