Een bejaarde grootmoeder heeft geen toestemming gekregen om deel te nemen aan de activiteiten van haar verpleeghuis nadat zij geweigerd heeft de “vrijwillige” vaccinatie tegen het Coronavirus te nemen. Het vaccin zou zogenaamd vrijwillig zijn in Duitsland, maar in feite wordt het verplicht gesteld door mensen die niet gehoorzamen basisrechten en mogelijkheden te ontzeggen.

De volgende video (met Engelse ondertiteling) toont een hartverscheurend gesprek tussen de grootmoeder en haar kleindochter, waarin wordt gesproken over de oudere vrouw die uit haar gemeenschap wordt verstoten. Moet de vrouw van eenzaamheid sterven in haar kamer, alleen omdat ze weigert zich te laten vaccineren?

De video en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation. Deze video is ook hier beschikbaar op hun Rumble account.

Gebaseerd op de hysterische Coronavirus “wetenschap”, worden bejaarden in het Westen door medici en linkse regeringen gedwongen geïsoleerd te blijven en vaak alleen te sterven. Hun dierbaren worden ook tegen hun wil gedwongen bij hen weg te blijven. Nu dwingen deze “deskundigen” de ouderen om een gen-veranderende mRNA injectie te ondergaan die verkeerdelijk als een “vaccin” wordt bestempeld. Deze vaccins zijn niet voldoende getest op onze meest kwetsbare bevolkingsgroepen.

Het is duidelijk dat de Duitse leiders hun macht misbruiken door willekeurige en dwingende mandaten in te voeren die doen denken aan Oost-Duitsland, waar vaccins verplicht waren.

Professor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is “opzettelijk lichamelijk letsel” toebrengen

  De mainstream media hypes Moderna’s Covid-19 vaccine en bagatelliseren risico's 
Vorig artikelDe waanzin wordt nog waanzinniger: VK start mensenproeven met nepvaccins door AstraZeneca doses te mengen met Pfizer/BioNTech vaccins
Volgend artikelAmericas Frontline Doctors
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ach, straks is er ook corona “vaccin” in shampoo vorm, lekker met Lavendel geur voor onder de douche…

  Als ze geen spuitje wil dan maar een douche….

  Ondertussen heb ik weer Corona gerelateerde dingen gehoord zoals het absurde gedrag van verplegend personeel tegenover ouderen, misstanden en gewoon ordinaire misdaden zoals deze zich in verzorgingstehuizen plaats vinden, alles onder regie en paraplu van de regering. Marcus Ruttus en consorten horen voor een rechtbank, voor een volksgericht te staan om verantwoording af te leggen voor een resem aan misdaden tegen eigen volk en andere volkeren.
  Wie nog VVD stemt is knettergek en geeft goedkeuring aan tyrannie.

  Er rijden steeds meer handhavings auto’s rond, die ook zijn begonnen met politie taken over te nemen zoals verkeren controles….dit is tekenend voor een land dat in burgeroorlog glijdt….en de veroorzakers zijn dezelfde lieden die nu een steeds meer verscheidenheid aan uniformen de straat op sturen….

  Je kunt stellen dat de burger geprovoceerd word en dat de overheid nu testen in hoeverre de burgers buigen en kruipen. Het gaat steeds sneller, ik verwacht binnenkort politie in grotere groepen met machinepistolen op straat…..om de orde te handhaven….de NewWorld Orde….vergeten ze steeds te vermelden.

  Wat ik niet snap: iedereen ziet hoe onze rechtsstaat en onze grondwet word afgebroken, en letterlijk niemand die daarover hoort te waken doet iets….geen parlementslid die erover spreekt, geen krant die erover schrijft, geen officier van justitie die ingrijpt….niks.

  Alsof ik spoken zie en mijn verstand niet toereikend is om het paradijs in wording te erkennen….

  Amen.

 2. Hee, “ your comment is awiating moderation”….censuur op frontnieuws nu ook de norm?

  Of is er weer druk vanuit de overheid cq dwang tot cooperatie?

  We gaan lekker met de vrijheidsberovingen, one piece at the time, and no one gives sees the crime..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in