‘Jongeren’ terroriseren gezinnen in Belgische buurt

0

Bendes ‘jongeren’ gewapend met gevaarlijk wapentuig richten volgens berichten een ravage aan bij bewoners en gezinnen in de Gentse wijk Ledeberg.

Bij de zogeheten ‘jeugdbendes’ “loopt het uit de hand” terwijl ze elkaar bestrijden met baseballbats en messen, waarbij ze vaak schade toebrengen aan eigendommen in gebieden die normaal gesproken gebruikt worden voor commercie en ontspanning, zo meldt Het Nieuwsblad.

“Ik durf ’s nachts niet meer alleen naar buiten te gaan. Als kind speelden we hier buiten; nu zijn we bang om in elkaar geslagen te worden”, zegt een bewoonster.

Het Centrumplein is naar verluidt strijdtoneel geworden van chaos en geweld in Ledeberg, volgens de SCEPTR.

“Ze komen ’s middags aan en naarmate de avond vordert, verergert de situatie. Ze hebben mensen op de uitkijk staan. Als de politie aankomt, lopen ze weg. Het pleintje heeft veel toegangswegen, dus pak ze maar eens op. Er hangen natuurlijk ook geen camera’s”, zegt een man.

Er zouden ook paaltjes uit de grond getrokken worden om als wapen te worden gebruikt. Struiken liggen vol lege flessen alcohol en drugsverpakkingen. Men is het daar meer dan beu.

“Ik weet om wie het gaat, maar zij kennen mij ook. Ze hebben messen bij zich. Daarom durven we hen er niet over aanspreken”, vertelt een lokaal meisje.

De politie heeft naar verluidt de crisis erkend, en beweert dat er meer patrouilles in het gebied zullen komen.

De lokale bevolking zegt dat ze hopen dat de autoriteiten met ‘harde’ maatregelen zullen optreden tegen de misdadigers die Ledeberg in een ontluikende nachtmerrie veranderen.

Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

  30-jarige Belgische verpleegster wordt blind kort na Covid-vaccinatie
Vorig artikelAmazone verkocht sekspoppen die eruit zien als kleine kinderen
Volgend artikelWeer een blank moordslachtoffer door zwarten dat wordt genegeerd door de mainstream media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in