In de islam is het een gangbare gewoonte om minderjarige meisjes met reeds volwassen mannen te trouwen. Deze bijzonder barbaarse “traditie” werd al beoefend door de profeet Mohammed. Er is een bijzonder verontrustende video uit Afghanistan over hoe zoiets er in de praktijk uitziet.

Klein meisje verweert zich schreeuwend tegen gedwongen huwelijk

Er is een 9-jarig meisje met een hoofddoek te zien die door een islamitische geestelijke en verschillende helpers met geweld wordt meegesleurd naar haar toekomstige bruidegom, een 60-jarige man. Het probeert zich met schreeuwen en huilen, met handen en voeten te verzetten. Blijkbaar probeert haar zus het kind ook te hulp te komen, maar dat helpt niet. Hun kwelgeesten slepen het kind mee naar de gearrangeerde bruiloft. De scènes zijn meer dan verontrustend voor een westerse toeschouwer, omdat ze duidelijk een daad van kindermishandeling en pedofilie laten zien, schrijft het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa.

Wat er van het kind is geworden is niet bekend. In veel islamitische landen zijn dergelijke moslimtradities aan de orde van de dag.

Backup:

Moslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje

4 REACTIES

 1. Islam, de verkrachtingscultuur die hier word binnengehaald als zegen. Als er ook maar een vrouw in Europa pro islam is dan is deze gek of ze wil graag bij de mannen horen.
  De haat tegen het leven zelf, dat is wat Islam is. Totale vernietiging van de menselijke geest tot een kruipende strontzak.

  Islam is tegen de hele Europese manier van leven en denken. Iedere politicus die Islam faciliteert zou een rol in de komende productie van de film: “rijp fruit aan takken” moeten krijgen…..

  Laat alsjeblieft de oorlog beginnen.

  • Lees de bijbel eens dan zie je dat het huwelijk van onze profeet goed gekeurt word.. daarbij wat deze mannen doen gedwongen trouwen is niet toegestaan . In de islam.uithuwelijke zitten ook regels aan verbonden .. het is beter zegt Allah als het meisje oud genoeg is om zelf een keuze te maken in haar huwelijk.. ook zijn er regels als we praten over gemeenschap hebben ..

   Verder vind ik diep triest dat negatieve mensen met zulke uitspraken zoals jij. Ons geloof beter denken te kennen dan wij zelf. En dat terwijl je niet eens je zelf echt hebt verdiept in het geloof..
   En blijkbaar ook niet in de bijbel..

 2. Dit is echt een haatzaai site.. want als men de koran zou lezen en zouden jullie weten dat gedwongen trouwen al niet mag van Allah..
  en als we praten over onze profeet die trouwde idd met meisje voor haar veiligheid.. het waren toen andere tijden dan nu. Wil nog niet zeggen dat hij gemeenschap had met haar.. want daar zitten ook regels aan verbonden in de islam .. en als men de bijbel opentrekt lees je de zelfde regels als in de koran .. want wanneer meisjs ongesteld word is ze word ze eigelijk bestempeld als een vrouw. .. en als de meisje/vrouw dan wel gemeenschap wil hebben dan is dat toegestaan .. gedwongen gemeeschap hebben is NIET toegestaan in het geloof …
  En wat iedereen vergeet is dat alle heilige boeken in een hele andere tijd geschreven is .. de tijd van nu en met de wetten van het land en niet meer vanuit het geloof hebbben ze een jaartal erachter gezet… alles wat onder die jaartal zit is dus minderjarig..in nl is dat dus 18…

  Ik ben er tuurlijk mee eens dat als kinderen gedwongen worden in een huwelijk en zo jong zijn niet moeten trouwen . Maar als je leest op een site van trouw die praat over indonesia . Daar komt ook jonge huwelijke voor..
  Maar die zijn 1 niet gewongen ze hebben er zelf voor gekozen .2.zijn allebij jong ..
  Hij schreef ook dat jong trouwen gelijk al geassocieerd wordt met stereo type oude man jong meisje. Wat dus helemaal niet zo hoeft te zijn ..

  Dat sommige volwassen mannen niet volgens het heilih boekje werken en een minderjarig kind gaan dwingen om te trouwen is dus gewoon slecht in het geloof..

  Dus hou op met haatzaaien over de islam en ga je eerst verdiepen voor je dingen zo maar gaat roepen .. en dan pas praten ..

  Wij scheren ook niet iedere pastoor van een kerk op een kamp dat ze pedofielen zijn ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here