In de islam is het een gangbare gewoonte om minderjarige meisjes met reeds volwassen mannen te trouwen. Deze bijzonder barbaarse “traditie” werd al beoefend door de profeet Mohammed. Er is een bijzonder verontrustende video uit Afghanistan over hoe zoiets er in de praktijk uitziet.

Klein meisje verweert zich schreeuwend tegen gedwongen huwelijk

Er is een 9-jarig meisje met een hoofddoek te zien die door een islamitische geestelijke en verschillende helpers met geweld wordt meegesleurd naar haar toekomstige bruidegom, een 60-jarige man. Het probeert zich met schreeuwen en huilen, met handen en voeten te verzetten. Blijkbaar probeert haar zus het kind ook te hulp te komen, maar dat helpt niet. Hun kwelgeesten slepen het kind mee naar de gearrangeerde bruiloft. De scènes zijn meer dan verontrustend voor een westerse toeschouwer, omdat ze duidelijk een daad van kindermishandeling en pedofilie laten zien, schrijft het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa.

Wat er van het kind is geworden is niet bekend. In veel islamitische landen zijn dergelijke moslimtradities aan de orde van de dag.

Backup:

Moslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje

  30 Taliban moslims leren bommen maken - blazen zichzelf op
Vorig artikelMarine Le Pen door links aangevallen in Dijon – wil verloren gebieden van de republiek terugwinnen
Volgend artikelHet zijn er maar een paar en heeft niets met de islam te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Islam, de verkrachtingscultuur die hier word binnengehaald als zegen. Als er ook maar een vrouw in Europa pro islam is dan is deze gek of ze wil graag bij de mannen horen.
  De haat tegen het leven zelf, dat is wat Islam is. Totale vernietiging van de menselijke geest tot een kruipende strontzak.

  Islam is tegen de hele Europese manier van leven en denken. Iedere politicus die Islam faciliteert zou een rol in de komende productie van de film: “rijp fruit aan takken” moeten krijgen…..

  Laat alsjeblieft de oorlog beginnen.

  • Lees de bijbel eens dan zie je dat het huwelijk van onze profeet goed gekeurt word.. daarbij wat deze mannen doen gedwongen trouwen is niet toegestaan . In de islam.uithuwelijke zitten ook regels aan verbonden .. het is beter zegt Allah als het meisje oud genoeg is om zelf een keuze te maken in haar huwelijk.. ook zijn er regels als we praten over gemeenschap hebben ..

   Verder vind ik diep triest dat negatieve mensen met zulke uitspraken zoals jij. Ons geloof beter denken te kennen dan wij zelf. En dat terwijl je niet eens je zelf echt hebt verdiept in het geloof..
   En blijkbaar ook niet in de bijbel..

   • Ik heb met moslima’s gewerkt, geen slecht woord over deze vrouwen, het zijn de mannen in de islam die het allemaal verkloten, in de islam worden vrouwen als vee behandelt, daar dien ik geen bijbel of koran voor te lezen, zo simpel is dat.
    Maar natuurlijk heeft elke moslim man weer een andere interpretatie van de koran, zo is het makkelijk, ze brengen het zo, dat het hun goed uitkomt.
    Mekka is geografisch gezien niet eens de plaats waar jullie geloof is ontstaan, het klopt helemaal niet, maar jullie geloven het wel allemaal, nou denk daar maar eens goed over na.

   • Ik ben zwaar R.K. opgevoed maar die verhaaltjes van Adam en Eva geloof ik allang niet meer ben bijna 80 jaar. Grt Theo B.

  • Rebecca was 3 jaar oud toen Izaak haar huwde en vlgs joods gebruik werd dat huwelijk direct geconsummeerd. Veel tradities van moslims stammen uit de cultuur van voor de islam geintroduceerd werd. Joodse jongenbabies net als moslim jongensbabies op heel jonge leeftijd besneden en getraumatisserd. Tegenwoordig is online veel onderzoek te vinden over de negatieve gevolgen van jongensbesnijdenis. Verder adviseer ik de Frankllin Scandal Cover Up van John de Camp eens te lezen en je druk te maken over de vele verkrachtingen van babies etc., pedofilie in het westen, de giga toename van kinderporno. Onwetendheid viert hoogtij. Khadidja vroeg de toen nog jonge profeet ten huwelijjk. Na haar nog 9 vrouwen die hem ten huwelijk vroegen. Aicha was al uitgehuwelijjkt vanaf haar geboorte en alleen een huwelijk met de profeet kon dat ongedaan maken. Haar vader zijn beste vriend. Aicha was bovendien een intellectueel, nam deel aan salons waar van alles besproken werd. Zij was de aanvoerster in de oorlog van de kamelen. De rechten van vrouwen waren in islam heel wat beter gewaarborgd dan in het christendom. 400 jaar geleden stelde de RK kerk dat vrouwen geen ziel hadden en verbood hen toegang tot kerken. Malleus Maleficarum zorgde er voor dat talloze, misschien wel millioen vrouwen levend op de brandstapel verbrand werden. Incl Jeanne d’Arc. Aan het engelse koninklijke hof werd er net zo jong getrouwd als Mohammed dat deed. In Sunni Islam hoort een vrouw toestemming te geven voor een huwelijk. In Afghanistan worden dochters gewoon verkocht door vaders, broers etc. In de Sunni Koran staat talloze malen dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen. Frontnieuws trekt publiek door hun nieuws over het Covidvaccin. Maar laat keer op keer het ware gezicht zien van diegenen die erachter zitten. Wahabi islam heeft grote delen in de wereld overgenomen en is idd een stroming om je zorgen over te maken. Net als de Ashkenazi joden in Israel. Dezelfde elite die de Corona hype ontwikkelde is gebaat bij het haatzaaien waar ook deze site zich schuldig aan maakt. Gecontroleerde Oppositie dus. Of puur dom.

   • Het lezen van de bijbel, de koran, en nog een hele hoop van die zever, heb je echt niet nodig om je geloof kenbaar te maken, iedereen gelooft wat hij/zij zelf wil geloven, nou ik geloof in mezelf, dat is al een hele vooruitgang, stel je zelf eens de vraag hoe vind je jezelf zijnde als gelovige van welke godsdienst dan ook, steeds maar verwijzen naar geschriften, deze zijn uiteindelijk opgemaakt door mensen, dus dat kan je niet objectief noemen, geloof begint bij jezelf.

 2. Dit is echt een haatzaai site.. want als men de koran zou lezen en zouden jullie weten dat gedwongen trouwen al niet mag van Allah..
  en als we praten over onze profeet die trouwde idd met meisje voor haar veiligheid.. het waren toen andere tijden dan nu. Wil nog niet zeggen dat hij gemeenschap had met haar.. want daar zitten ook regels aan verbonden in de islam .. en als men de bijbel opentrekt lees je de zelfde regels als in de koran .. want wanneer meisjs ongesteld word is ze word ze eigelijk bestempeld als een vrouw. .. en als de meisje/vrouw dan wel gemeenschap wil hebben dan is dat toegestaan .. gedwongen gemeeschap hebben is NIET toegestaan in het geloof …
  En wat iedereen vergeet is dat alle heilige boeken in een hele andere tijd geschreven is .. de tijd van nu en met de wetten van het land en niet meer vanuit het geloof hebbben ze een jaartal erachter gezet… alles wat onder die jaartal zit is dus minderjarig..in nl is dat dus 18…

  Ik ben er tuurlijk mee eens dat als kinderen gedwongen worden in een huwelijk en zo jong zijn niet moeten trouwen . Maar als je leest op een site van trouw die praat over indonesia . Daar komt ook jonge huwelijke voor..
  Maar die zijn 1 niet gewongen ze hebben er zelf voor gekozen .2.zijn allebij jong ..
  Hij schreef ook dat jong trouwen gelijk al geassocieerd wordt met stereo type oude man jong meisje. Wat dus helemaal niet zo hoeft te zijn ..

  Dat sommige volwassen mannen niet volgens het heilih boekje werken en een minderjarig kind gaan dwingen om te trouwen is dus gewoon slecht in het geloof..

  Dus hou op met haatzaaien over de islam en ga je eerst verdiepen voor je dingen zo maar gaat roepen .. en dan pas praten ..

  Wij scheren ook niet iedere pastoor van een kerk op een kamp dat ze pedofielen zijn ..

  • Islam wordt gekenmerkt dat nieuwe gelovigen hun oorspronkelijke tradities mochten behouden. Afghanistan is daar een triest voorbeeld van. Wat de Talmud over 3 jarige kinderen schrijft is nog een tandje erger. Indonesie is totaal overgenomen door Wahabi Islam. Die hebben dat ook in Rotterdam geprobeerd. Eerst financiele steun dan machtsovername. In Amersfoort is de moskee geheel betaald van het goud, sieraden van lokale moskeegangers. Dat gezegd hebbenden In Zweden wordt 1 op de 4 meisjes verkracht en door allochtone mannen. Een ondergrondse docu over islam in Denemarken liet ook een zorgelijk beeld zien. Aicha nam deel aan salons waar wetenschappelijke debatten werden gehouden. Een zeer ontwikkelde, intellectuele vrouw. 2000 hadiths schreef ze. Maar er is geen vertaling van te vinden in het engels, frans, duits.

  • Tessa, ik ben redelijk actief op deze site, ik lees vele commentaren van mensen, wat me opvalt is dat jij het woord haatzaai site gebruikt, is de eerste keer dat ik dit woord tegenkom; het komt mij over dat je enkel maar wil provoceren, door mijn ervaring met moslima’s gewerkt te hebben, moet je mij geen verhaaltjes komen vertellen, als het jullie niet naar de zin is, gaan jullie provoceren, om op die manier jullie gelijk te halen, terwijl jullie heel goed weten dat jullie op een aantal vlakken heel fout zijn bezig zijn. Zo eenvoudig is dat, denk daar maar eens goed over na.

 3. Ik geloof Tessa helemaal! Zij heeft gelijk! Dit is zoooo verkeerd wat hier in dit filmpje gebeurt, Ik geloof ook niet dat Allahdit wil voor zijn kinderen. Maar dan nog iets anders, Ik denk zelf dat misschien geen een extreem geloof goed is! Kijk naar het Katholieke geloof, Wat voor vreselijke misdaden zijn er niet begaan in hun naam van God? Tegen onschuldige Indiaanse volkeren (in de 14e, 15e eeuw. Tegen honderden onschuldige vrouwen en meisjes.(die levend verbrand werden) .Mensen oordelen maar over anderen en daardoor gebeuren er zoveel nare dingen in de wereld.
  Ik heb zelf ook nare dingen geschreven maar die waren wel gericht op echte misdadigers, jongeren die zich verschrikkelijk misdragen tegenover onschuldige slachtoffers of eigendommen vernielen ( en het maakt mij dan niet uit of wat voor kleur huid ze hebben) Overal zijn er barbaren in de wereld die anderen om zeep brengen en enstige schade berokkenen. Nederlanders zijn soms ook geen brave mensen en hebben ook vreselijke misdaden begaan in het verleden (en doen dat misschien nog steeds)??? De wens van onze schepper is dat wij mensen onze geschillen bij leggen en als broeders en zusters met elkaar in vrede kunnen leven, maar helaas, dat zal nog wel heel lang gaan duren of misschien nooit??? Er heerst alleen maar haat in deze wereld. Zo Vreselijk!!!!

 4. Heel simpel! Verbied alle vormen van religie, het is achterlijk om in een ” opperwezen ” te geloven! Doe je dat wel, doe het dan voor jezelf. Geloof is gebonden aan jou eigen geest en mag NOOIT opgedrongen worden. Hier in Europa is het een misdaad van de links denkenden om de Islam binnen te halen. In de loop van de geschiedenis heeft een godsdienst, en zeker niet de Islam soelaas gebracht. Islamvolkeren horen in Europa niet thuis. Het is dus een fout te denken dat diezelfde Islamvolkeren zich in onze cultuur zouden integreren. Dit is nog nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren!

  • @ Danny Vermeer. Met u eens , de gruwelijke ideologie , die islamisme wordt genoemd, past niet in Nederland omdat het een intolerante , bloeddorstige en moordzuchtige ideologie is. Zolang zich nog een moslim op NL- grondgebied bevindt zal ik me daartegen verzetten. Enkele van m’n voorouders gaven hun leven ook al voor dit land en ik wil voorkomen dat nog meer échte Nederlanders worden gedood of verkracht door die ongenode horden wilde , ongeciviliseerde islamisten.

   • Marokkanen bevrijden NL in de Tweede Wereldoorlog, voordat Amerikanen en Canadezen arriveerden. Ze liggen in Zeeland begraven. Het Christendom was gedwongen bekering in NL die gepaard ging met genocide van vele Keltische stammen. Ik zou dus eens in de spiegel kijken. De moslim Avicenna haalde Europa uit de Donkere Middeleeuwen. Domheid is zo dom. Onwetendheid ook.

 5. @Tessa: ge vergeet wel 1 ding en dat is dat de verlichting altijd geweigerd word vanuit de islamwereld en net daarom is pedofilie en steniging nog steeds een normale handeling in die haatcultuur en het valt simpelweg op dat over gans de wereld waar moslims zich opdringen met hun geloof dat daar problemen zijn dus deze witte duivel (omschrijving vanuit de koran) hou je niet voor de gek.
  Kortom: moslim= Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

  • Ik schaam me om met mensen zoals jij tot het nederlandse volk te horen. En ja samenleven van seculieren mensen en diepreligieuze mensen is altijd moeilijk, onmogelijk. Zwarte kousenkerk bijv. Jehova getuigen etc. etc. Ook is samenleven tussen verschillende culturen een proces van honderden jaren en dan nog niet heel succesvol.

 6. Een kind trouwen die de leeftijd heb om met poppen te willen of moeten spelen of heerlijk met vriendinnetjes buiten horen te spelen.
  Je bent voor mij een smeerlap als je in dit mee gaat en vind dat dit een normale zaak vind want blijf met je handen van kinderen af.
  Veel mensen blijken het woord geloof niet te weten wat dat woord betekend “het woord geloof betekend. IK GELOOF HET, MAAR IK WEET NIET ZEKER” en dat klopt ook wel want niemand heeft ooit 1 god gezien dan alleen in eigen waanbeelden.
  Het komt allemaal uit een boek of het nu een bijbel of die van de moslims de Koran, kom op zeg je gaat toch ook geen dingen doen die in de Donald Duck of iets dergelijks staan vermeld.

  Sommige mensen moeten zich schamen om alles maar te doen uit de naam van een god, een god die nog eens word opgedrongen door mensen omdat hun dat geloven, en omdat zij dat geloven moeten andere dat ook maar geloven….het moet niet gekker worden

  • De islam kenmerkt zich juist dat dit alleen zonder dwang mag. Boek nooit gelezen zeker. Het christendom waren bekeringen in NL die met martelingen en executies gepaard gingen. Genocide van vele Keltische stammen in NL. Ik zou me eens zo druk maken over satanische pedofilie onder de elite. Izaak trouwde Rebecca toen ze 3 jaar oud was en vlgs joods gebruik werd dat huwelijk direct geconsummeerd. Ik zou me ook drukker maken over de vele Nederlanders die de Coronahype geloven., Een virus wat nooit geisoleerd is. Een MSM die alle bijwerkingen en de slachtoffers daarvan, de vele doden verzwijgd.

 7. Vrouwenmishandeling gaat al eeuwen gewoon door: brandstapel, clitoris er uit snijden, gedwongen prostitutie, huiselijk geweld, etc. Veel interessanter is het om de homo’s bij te staan, en de transsexuelen, etc. Waar is de UN die deze pedofilie aanpakt? Die voeren ook nooit een flikker uit. Dit heeft inderdaad niets te maken met de Islam, maar waarom niemand ingrijpt is onbegrijpelijk.

  (ook dacht ik dat FN geen religieuze vetes meer toestaat.)

  • Ik maak me meer zorgen over de toenemende kinderporno onder jonge nederlandse, ws autochtone mannelijke nederlanders. Kijken is vlgs zedenpolitie altijd uiiteindelijk het willen doen. Een man van onder de 30 die een 4 jarig meisje ontvoerde, haar 1 1/2 uur in zijn auto verkracht en dan op straat dumpt. Ik denk dat het probeem vooral zit in de onmogelijkheid van de huidige diverse culturen met elkaar een cohesieve samenleving te vormen. De superioriteit van veel mannen van alle kleuren, nationaliteiten, bllijft onveranderd. Als er vrouwen deel nemen dan hebben zij zich volledig aan het mannelijk stereotiep aangepast. Behalve Ijsland in het verleden. Maar met 100 % vaccinatie is dat kennelijk ook over. Gezien de influencers zijn het ook vrouwen zelf die het zieke mannelijke stereotiep van hoe een vrouw dient te zijn in stand houden. Niet in staat om werkelijk gelijkwaardig te zijn, worden aan mannen, na eeuwen van patriarchale onderdrukking. Ofwel het heeft voordelen om dit type vrouw te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in