In de islam is het een gangbare gewoonte om minderjarige meisjes met reeds volwassen mannen te trouwen. Deze bijzonder barbaarse “traditie” werd al beoefend door de profeet Mohammed. Er is een bijzonder verontrustende video uit Afghanistan over hoe zoiets er in de praktijk uitziet.

Klein meisje verweert zich schreeuwend tegen gedwongen huwelijk

Er is een 9-jarig meisje met een hoofddoek te zien die door een islamitische geestelijke en verschillende helpers met geweld wordt meegesleurd naar haar toekomstige bruidegom, een 60-jarige man. Het probeert zich met schreeuwen en huilen, met handen en voeten te verzetten. Blijkbaar probeert haar zus het kind ook te hulp te komen, maar dat helpt niet. Hun kwelgeesten slepen het kind mee naar de gearrangeerde bruiloft. De scènes zijn meer dan verontrustend voor een westerse toeschouwer, omdat ze duidelijk een daad van kindermishandeling en pedofilie laten zien, schrijft het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa.

Wat er van het kind is geworden is niet bekend. In veel islamitische landen zijn dergelijke moslimtradities aan de orde van de dag.

Backup:

Moslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje

Omdat haar naam op het recept stond: Afghaan slaat zijn vrouw in elkaar

11 REACTIES

 1. Islam, de verkrachtingscultuur die hier word binnengehaald als zegen. Als er ook maar een vrouw in Europa pro islam is dan is deze gek of ze wil graag bij de mannen horen.
  De haat tegen het leven zelf, dat is wat Islam is. Totale vernietiging van de menselijke geest tot een kruipende strontzak.

  Islam is tegen de hele Europese manier van leven en denken. Iedere politicus die Islam faciliteert zou een rol in de komende productie van de film: “rijp fruit aan takken” moeten krijgen…..

  Laat alsjeblieft de oorlog beginnen.

  • Lees de bijbel eens dan zie je dat het huwelijk van onze profeet goed gekeurt word.. daarbij wat deze mannen doen gedwongen trouwen is niet toegestaan . In de islam.uithuwelijke zitten ook regels aan verbonden .. het is beter zegt Allah als het meisje oud genoeg is om zelf een keuze te maken in haar huwelijk.. ook zijn er regels als we praten over gemeenschap hebben ..

   Verder vind ik diep triest dat negatieve mensen met zulke uitspraken zoals jij. Ons geloof beter denken te kennen dan wij zelf. En dat terwijl je niet eens je zelf echt hebt verdiept in het geloof..
   En blijkbaar ook niet in de bijbel..

 2. Dit is echt een haatzaai site.. want als men de koran zou lezen en zouden jullie weten dat gedwongen trouwen al niet mag van Allah..
  en als we praten over onze profeet die trouwde idd met meisje voor haar veiligheid.. het waren toen andere tijden dan nu. Wil nog niet zeggen dat hij gemeenschap had met haar.. want daar zitten ook regels aan verbonden in de islam .. en als men de bijbel opentrekt lees je de zelfde regels als in de koran .. want wanneer meisjs ongesteld word is ze word ze eigelijk bestempeld als een vrouw. .. en als de meisje/vrouw dan wel gemeenschap wil hebben dan is dat toegestaan .. gedwongen gemeeschap hebben is NIET toegestaan in het geloof …
  En wat iedereen vergeet is dat alle heilige boeken in een hele andere tijd geschreven is .. de tijd van nu en met de wetten van het land en niet meer vanuit het geloof hebbben ze een jaartal erachter gezet… alles wat onder die jaartal zit is dus minderjarig..in nl is dat dus 18…

  Ik ben er tuurlijk mee eens dat als kinderen gedwongen worden in een huwelijk en zo jong zijn niet moeten trouwen . Maar als je leest op een site van trouw die praat over indonesia . Daar komt ook jonge huwelijke voor..
  Maar die zijn 1 niet gewongen ze hebben er zelf voor gekozen .2.zijn allebij jong ..
  Hij schreef ook dat jong trouwen gelijk al geassocieerd wordt met stereo type oude man jong meisje. Wat dus helemaal niet zo hoeft te zijn ..

  Dat sommige volwassen mannen niet volgens het heilih boekje werken en een minderjarig kind gaan dwingen om te trouwen is dus gewoon slecht in het geloof..

  Dus hou op met haatzaaien over de islam en ga je eerst verdiepen voor je dingen zo maar gaat roepen .. en dan pas praten ..

  Wij scheren ook niet iedere pastoor van een kerk op een kamp dat ze pedofielen zijn ..

 3. Ik geloof Tessa helemaal! Zij heeft gelijk! Dit is zoooo verkeerd wat hier in dit filmpje gebeurt, Ik geloof ook niet dat Allahdit wil voor zijn kinderen. Maar dan nog iets anders, Ik denk zelf dat misschien geen een extreem geloof goed is! Kijk naar het Katholieke geloof, Wat voor vreselijke misdaden zijn er niet begaan in hun naam van God? Tegen onschuldige Indiaanse volkeren (in de 14e, 15e eeuw. Tegen honderden onschuldige vrouwen en meisjes.(die levend verbrand werden) .Mensen oordelen maar over anderen en daardoor gebeuren er zoveel nare dingen in de wereld.
  Ik heb zelf ook nare dingen geschreven maar die waren wel gericht op echte misdadigers, jongeren die zich verschrikkelijk misdragen tegenover onschuldige slachtoffers of eigendommen vernielen ( en het maakt mij dan niet uit of wat voor kleur huid ze hebben) Overal zijn er barbaren in de wereld die anderen om zeep brengen en enstige schade berokkenen. Nederlanders zijn soms ook geen brave mensen en hebben ook vreselijke misdaden begaan in het verleden (en doen dat misschien nog steeds)??? De wens van onze schepper is dat wij mensen onze geschillen bij leggen en als broeders en zusters met elkaar in vrede kunnen leven, maar helaas, dat zal nog wel heel lang gaan duren of misschien nooit??? Er heerst alleen maar haat in deze wereld. Zo Vreselijk!!!!

 4. Heel simpel! Verbied alle vormen van religie, het is achterlijk om in een ” opperwezen ” te geloven! Doe je dat wel, doe het dan voor jezelf. Geloof is gebonden aan jou eigen geest en mag NOOIT opgedrongen worden. Hier in Europa is het een misdaad van de links denkenden om de Islam binnen te halen. In de loop van de geschiedenis heeft een godsdienst, en zeker niet de Islam soelaas gebracht. Islamvolkeren horen in Europa niet thuis. Het is dus een fout te denken dat diezelfde Islamvolkeren zich in onze cultuur zouden integreren. Dit is nog nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren!

  • @ Danny Vermeer. Met u eens , de gruwelijke ideologie , die islamisme wordt genoemd, past niet in Nederland omdat het een intolerante , bloeddorstige en moordzuchtige ideologie is. Zolang zich nog een moslim op NL- grondgebied bevindt zal ik me daartegen verzetten. Enkele van m’n voorouders gaven hun leven ook al voor dit land en ik wil voorkomen dat nog meer échte Nederlanders worden gedood of verkracht door die ongenode horden wilde , ongeciviliseerde islamisten.

 5. @Tessa: ge vergeet wel 1 ding en dat is dat de verlichting altijd geweigerd word vanuit de islamwereld en net daarom is pedofilie en steniging nog steeds een normale handeling in die haatcultuur en het valt simpelweg op dat over gans de wereld waar moslims zich opdringen met hun geloof dat daar problemen zijn dus deze witte duivel (omschrijving vanuit de koran) hou je niet voor de gek.
  Kortom: moslim= Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

 6. Een kind trouwen die de leeftijd heb om met poppen te willen of moeten spelen of heerlijk met vriendinnetjes buiten horen te spelen.
  Je bent voor mij een smeerlap als je in dit mee gaat en vind dat dit een normale zaak vind want blijf met je handen van kinderen af.
  Veel mensen blijken het woord geloof niet te weten wat dat woord betekend “het woord geloof betekend. IK GELOOF HET, MAAR IK WEET NIET ZEKER” en dat klopt ook wel want niemand heeft ooit 1 god gezien dan alleen in eigen waanbeelden.
  Het komt allemaal uit een boek of het nu een bijbel of die van de moslims de Koran, kom op zeg je gaat toch ook geen dingen doen die in de Donald Duck of iets dergelijks staan vermeld.

  Sommige mensen moeten zich schamen om alles maar te doen uit de naam van een god, een god die nog eens word opgedrongen door mensen omdat hun dat geloven, en omdat zij dat geloven moeten andere dat ook maar geloven….het moet niet gekker worden

 7. Vrouwenmishandeling gaat al eeuwen gewoon door: brandstapel, clitoris er uit snijden, gedwongen prostitutie, huiselijk geweld, etc. Veel interessanter is het om de homo’s bij te staan, en de transsexuelen, etc. Waar is de UN die deze pedofilie aanpakt? Die voeren ook nooit een flikker uit. Dit heeft inderdaad niets te maken met de Islam, maar waarom niemand ingrijpt is onbegrijpelijk.

  (ook dacht ik dat FN geen religieuze vetes meer toestaat.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here