West-Europa staat aan de vooravond van zelfmoord, nu de deugdsignaleerders hun infrastructuur voor fossiele brandstoffen (en kerncentrales) hebben afgebroken om de “groenen” gunstig te stemmen. Nu staan landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor een energieramp, nu Rusland de uitstroom van aardgas uit pijpleidingen als Nord Stream 1 gestaag vermindert en die pijpleiding over slechts vijf dagen ook offline zal worden gehaald voor “routine-onderhoud”, schrijft Mike Adams.

Veel Europese landen maken zich zorgen dat Nord Stream niet weer aangezet zal worden, omdat zij geloven dat Rusland een excuus zal vinden om de pijpleiding voor langere tijd offline te houden. Dat zou rampzalig zijn voor landen als Duitsland, die sterk afhankelijk zijn van Russisch gas om elektriciteit op te wekken en de binnenlandse industrie van stroom te voorzien.

“Sommigen vrezen dat het Kremlin de geplande onderhoudswerkzaamheden zou kunnen gebruiken om de kranen voorgoed dicht te draaien,” meldt CNBC:

“Als het na het onderhoud niet terugkomt omdat president Poetin spelletjes speelt of Europa wil treffen waar het pijn doet, dan zal het plan om de gasopslag tegen het einde van de zomer te vullen waarschijnlijk niet lukken,” zei Henning Gloystein van de Eurasia Group.

Volgens de Eurasia Group zou Duitsland, als Poetin de gastoevoer volledig zou stopzetten na het geplande einde van de onderhoudswerkzaamheden aan de Nord Stream 1 pijpleiding – in wat Gloystein een “maximaal economisch oorlogszuchtig” scenario noemt – waarschijnlijk gedwongen zijn over te gaan op niveau drie van zijn noodgasplan in drie fasen.”

En waarom zou Rusland de energieleveranties aan Europa niet stopzetten als Europa wapens naar Oekraïne stuurt om Russische soldaten te doden? Waarom denken de Europese leiders dat zij een economische en kinetische oorlog tegen Rusland kunnen voeren, maar eisen zij van Rusland dat het geen economische oorlog tegen Europa voert? Europa lijkt te zeggen: “Wij zullen jullie vermoorden, Rusland! Maar verkoopt u ons alstublieft uw gas terwijl wij u blijven doden.”

  Uitputtingsoorlog versus manoeuvreoorlog

De stompzinnigheid van het beleid van Europa is niet te bevatten.

Hongersnood in heel Europa: Geen kunstmest, brandstof of voedsel

Eind juni kondigde Poetin een totaal verbod aan op de Russische export naar “onvriendelijke landen.” Zoals TheConsul.com.pk schrijft:

Deze stap is een complete ramp voor de Europese Unie. Het is in feite het tekenen van een doodvonnis voor alle Europese economieën. Gevreesd wordt dat de Europese economieën deze draconische actie niet zullen overleven. Over een jaar zal de levensstandaard van alle Europeanen aanzienlijk lager zijn dan wat hij nu is. Het is nu het juiste moment voor alle Europeanen om na te denken over wat hen te wachten staat en hoe hun leven door dit decreet zal worden beïnvloed.

Deze crisis is natuurlijk geheel door de mens veroorzaakt. Zij is gecreëerd door de economisch ongeletterde socialisten die Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en andere West-Europese naties leiden. In hun arrogantie hebben zij geprobeerd de economie van Rusland onderuit te halen, maar uiteindelijk hebben zij Rusland alleen maar rijker gemaakt, terwijl zij hun eigen plaatselijke economieën en toeleveringsketens kapot hebben gemaakt:

Economen zijn van mening dat de Europeanen financiële zelfmoord hebben gepleegd door sancties tegen Rusland in te stellen. Zij hebben sancties opgelegd en een totale economische oorlogsvoering tegen Rusland gevoerd met de gedachte dat de Russische economie door de Europese sancties zou instorten… De Europeanen zullen waarschijnlijk honger en kou lijden en alle Europese producten en diensten zullen schaars worden of worden opgeschort.

Dat is wat er gebeurt als je probeert het land af te sluiten dat het grootste deel van de energie en de meststoffen levert die je eigen natie drijvende houden. Nu staan de West-Europese naties, in hun arrogantie en oorlogszucht, voor een totale economische en sociale ineenstorting tijdens de komende winter, wanneer Rusland de energiestromen afsnijdt.

  Migranten keren zich steeds vaker tegen hun helpers

De valse beweringen van de “groene” beweging hebben Poetin de macht gegeven om de westerse naties te vernietigen zonder een enkel schot te lossen

In feite heeft de groene beweging, die door de leiders van West-Europa gedachteloos is geprostitueerd, zulke opvallende binnenlandse kwetsbaarheden gecreëerd, dat Poetin nu de macht heeft om West-Europa te vernietigen door eenvoudig alle export uit Rusland stop te zetten. De West-Europese naties lopen reeds jaren achter bij het weer op gang brengen van de kolen- en aardgaswinning, wat betekent dat zij nog jarenlang catastrofaal lijden zullen ondervinden, zelfs als zij nu al proberen om weer op kolen en gas over te schakelen.

Toch blijven de hersenloze, onbegrijpelijk kortzichtige leiders van Europa hun “groene agenda” doordrukken, en eisen dat de wereld op de een of andere manier “overschakelt” op wind- en zonne-energie, zelfs als er geen treinen zijn die op windkracht werken, of tractoren die op zonne-energie werken. Een wereld die alleen op “groene” energie vertrouwt is een wereld die de dood van miljarden mensen meemaakt, gevolgd door een totale economische en sociale ineenstorting. Dat is de wereld waar West-Europa om smeekt, zo blijkt, en daarom gedraagt West-Europa zich als een suïcidale doodscultus.

De Euro zal ineenstorten, waarschijnlijk binnen de komende 18 maanden. De economie van Duitsland zal imploderen. Massale hongersnood zal zich over het continent verspreiden, en een groot deel van West-Europa zal er in 2023 uitzien als Sri Lanka vandaag. Wanneer een land niet langer kan voorzien in voedsel, brandstof, vervoer of basisveiligheid, wordt een massale opstand onvermijdelijk. Uitgehongerde, bevriezende, wanhopige mensen doen wanhopige dingen.

  Poetin verzekert vernietiging van "Westerse Globalistische Elite" (Video)

Wij zijn getuige van de zelfmoord van de westerse beschaving, aangewakkerd door de idiotie van het socialisme en de groene beweging, wier ideeën voortkomen uit waanideeën en deugdsignalen. Deze winter kunnen ze hun slechte ideeën misschien in houtkachels verbranden om zich warm te houden… als er overal in Europa nog houtkachels verkrijgbaar waren (en dat zijn ze niet).

Miljoenen Europeanen zullen deze winter bevriezen en verhongeren, terwijl hun politieke leiders Poetin de schuld geven in plaats van zichzelf. Omdat fascisten niet in staat zijn om van hun eigen slechte beslissingen te leren. Zij gaan gewoon verder met hun stommiteiten en geven een ander de schuld.

Meer details over dit alles en nog veel meer vindt u in de Situation Update podcast van vandaag:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Duitse minister: Opheffing sancties tegen Rusland ondenkbaar ook al sterft een deel van onze bevolking de hongerdoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Georgia Guidestones” opgeblazen
Volgend artikelWaarom de Russen heel Oekraïne zullen moeten bezetten – maar niet alles zullen annexeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. We gingen toch al dood zijn aan het vaccin?

  Het vaccin werkt uitstekend, in september gaan we een nieuwe spuit halen, doe het voor de mensheid en bescherm de anderen !!!

  En ja hier en daar valt er eentje om, maar dat is altijd al zo geweest. Dus iedereen gevaccineerd, iedereen blij.

  • >>Zing maar even mee;
   Vaccineren,vaccineren,
   vaccineren kun je leren,
   vaccineren,
   vaccineren, voor je leven.
   Aan je moeder,aan je vader en je stelt jezelf geen vragen.
   En je geeft hen een cadeau ;een korter leven.

  • toen in het 1e jaar de kennis over de spuiten nog pover was, zijn er inderdaad bezorgde voorspellingen gedaan, maar nu we meer weten, kun je deduceren dat bijna iedereen die geprikt is echt dood gaat.
   over 5 jaar zal 90% van de bespotenen dood zijn, en een winter zonder verwarming zal het niet echt verbeteren.

   en dat hier en daar…
   de echte cijfers, 750 000 op 330 000 000 amerikanen = 0,23%, en waarschijnlijk nog te laag geschat, betekent dat er al zo’n 18 miljoen doden zouden kunnen zijn.

 2. Wat zal het straatbeeld daar van opknappen zeg.
  Het gemiddelde individu hier op straat kan de snackbar op de hoek zo de frituurolie uit aftappen.

 3. Ach, tijdens de komende winter met voor de meeste mensen onbetaalbare energie- en voedselprijzen (we zullen mogen kiezen tussen verwarmen of eten), als alle spaarcentjes uitgegeven worden aan de dagelijkse behoeften, dan komen de liberaaldemocratische deugmensen op de proppen met het briljante idee dat we de schaarse middelen eerlijk moeten delen met de mensen in het Midden-Oosten en Afrika. Anders komen die allemaal tegelijk naar hier.
  En daar het volk dat echt niet zal pikken komt de grote weldoener Rusland voedsel bedelen in het Midden-Oosten en Afrika.
  Europa verliest tot het Amerika de wacht aanzegt!

  • Het zou kunnen zijn, dat ook de “naïeve gelovigen” erachter komen dat vaccinaties toch wat meer nadelen hebben dan ze was voorgehouden. Dat brandstof schaars wordt en voedselprijzen door het plafond gaan. Dat massaal banen op de tocht komen. Dat ook de doorsnee diender met al zijn domheid geconfronteerd wordt met precies datzelfde probleem.

   Dat is een uiterst giftige combinatie die de gewillige en volgzame bevolking in een vuurspuwende draak verandert.
   Onze liberaal-democratische deugmensen spelen hoog spel, maar met de Russische sancties lijken zij hun hand te overspelen en komt het beoogde doel: afzetten van Poeting als een boemerang terug naar de EU.

 4. De spullen die voor de gasleiding worden gebruikt, zijn speciaal gecertificeerd en komen uit Canada.
  Ze gaan, met gas, geen ongecertificeerde spullen gebruiken. Te gevaarlijk.
  Zolang Canada niet over de brug komt met de spullen, kan Rusland geen onderhoud plegen.
  Canada wil graag LNG naar Europa exporteren, dus heeft er geen belang bij dat die spullen worden geleverd.
  Rusland ook niet, want die raakt dat gas heus wel elders kwijt.
  Nordstream 1 gaat uit en blijft uit.
  Politici bemoeien zich met veel te veel zaken waar ze geen verstand van hebben.
  De overheid moet terug naar de basistaken, communisme heeft altijd gefaald of eindigt in een slavenkamp.

 5. Dit onderstreept maar weer eens de DOMHEID VAN DE WESTERSE LEIDERS. Inclusief onze eiegne 2e kamer
  Ze gingen “ vol “ voor sancties, onder het mom “ we gaan Putin zijn oorlogs kas niet spekken “

  HOE DOM❗️ EN ONDOORDACHT….. ZOMAAR PUTIN PESTEN ZONDER EERST GOEDE INFORMATIE OVER DEZE OORLOG IN TE WINNEN….. ( TOEN NOG BEZETTING / speciale operatie…… vraag hem naar zijn doel en waarom ) GA EERST PRATEN VOORDAT JE ZOIETS CATASTROFAAL DOET.
  SUPERDOMME LEIDERS. IN EUROPA‼️

  Maar wie een kuil graaft voor een ander valt er vaak zelf in

  En dit zien we nu in volle omvang gebeuren.
  We zitten 1.zonder gas 2. zonder voedsel 3. Straks zonder industrie 4. Gevolgd door grote werkeloosheid. …… zonder inkomsten…….
  En 5 zonder….. boeren❓
  Ik hoop dat ze volhouden en de regering figuurlijk laten vallen….. zodat er nog enige continuïteit van voedsel productie zal zijn in ons land…….

  En deze keten van oorzaak en gevolg gaat nog veel verder.

  En de Roebel staat zeer sterk. En Ukraine zal ook met onze sancties, en ook ONDANKS onze wapenleveranties HET ONDERSPIT DELVEN.
  Ik heb altijd gedacht dat de overheid er was om de burger te beschermen❓❗️
  Waarom kiest de overheid niet voor burger beschermende maatregelen……
  Zo verliezen we NOG MEER vertrouwen in de overheid…..
  Kaag zei pas geleden dat de computers de aanpassingen van de sociale uitkeringen niet niet aan kunnen…..HALLO KAAG WELKE AFTANDSE TECHNIEKEN GEBRUIKEN JE AMBTENAREN…..
  Dat beloofd nog wat als dit op meerder ministrier zo is, dan loopt straks heel Nederland in de soep. Want alle ministeries zullen straks met minder energie dezelfde taken moeten uitvoeren…..

  Het gekke is
  Omgekeerd kan het helaas wel… als banken geld moeten hebben dan lukt dit wel, als er vaccinatie programma’s opgesteld moeten worden en de prikken met de hele organisatie op poten zetten ggd s mondkapjes QR codes tjonge ( de ) jonge dat kost geld, dat kostte ook miljarden……. En computer ruimte…. Voor al die brieven……
  Terwijl je met Ivermectine en andere supplementen voor € 10 klaar zou zijn❗️

  WAAROM LUKT DIT NIET ALS 1,2 miljoen burgers niet meer rond kunnen komen door dit IDIOTE sanctie wanbeleid…… zelfs het CPB zegt dat dit nu noodzakelijk is….. 1,2 miljoen Nederlandse burgers in betalings problemen❗️
  Waarom dan wel 4 peperdure jachtvliegtuigen bestellen en NIET JE EIGEN BURGERS HELPEN.❓

  HET NIVEAU VAN DE 2E KAMER IS GEDAALD TOT EEN STELLETJE VERWENDE KLEUTERS, DIE ELKAAR VISJES AFVANGEN IN PLAATS VAN “ ER ZIJN VOOR DE BURGERS”

  • Ach maak je niet druk. Ik kan niet wachten tot de overgrote menigte neervalt.

   Des te meer is er voor mij.

   Een schaap blijft een schaap, zelfs morsdood

   • Dan is er niks meer voor jou. Door wie denk je dat alles geproduceerd, verkocht en onderhouden wordt?
    Als de overgrote meerderheid doodvalt dan kun u het ook schudden mevrouw. Zelfs geen biertje is er dan nog te koop. Want geen gerst, geen hop, geen gist en geen water.
    Helaas zijn we allemaal afhankelijk van elkaar. De mensheid is één groot levend organisme en als de afstotingsverschijnselen beginnen sterft iedereen.

 6. Als ik hier sommige reacties bekijk valt het me op dat er weinig mensen op de hoogte zijn wat er eigenlijk omgaat in de wereld buiten de EU . Men denkt dat alles binnen enkele jaren terug normaal zal zijn , verre van dat de EU zal dan bog minder zijn dan het laagst ontwikkeld land op de wereld door luiheid en gemakzucht van de schapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in