Amazon: We schakelen Parler om middernacht uit van internet

Het links-liberale establishment probeert de uitdager volledig te elimineren. Parler: "Reken erop dat we terugkomen".

6
1563
Amazon's CEO Jeff Bezos, via YouTube

De grote links-liberale bedrijven in de VS zetten hun strijd tegen het alternatieve social media platform Parler voort. Amazon heeft nu aangekondigd dat het Parler van zijn webhosting – en dus van het internet – reeds om middernacht zal sluiten.

Parler, een social media platform met vrijheid van meningsuiting, heeft een zeer sterke toestroom van consumenten gezien sinds Donald Trump definitief werd geschorst van Twitter. Ook duizenden Nederlandse consumenten zijn naar Parler verhuisd.

De internetreuzen vielen de nieuwe reeds concurrentie snel aan – en Parler is nu verwijderd uit zowel Google Play als de App Store.

Amazon kondigt nu aan dat het Parler afsluit van zijn webhost Amazon Web Services. De sluiting vindt al om middernacht Amerikaanse tijd plaats, meldt Buzz Feed.

De beslissing betekent, volgens Parler’s oprichter John Matze, dat de site tot een week stil kan liggen.

Dit was een gecoördineerde aanval van de techreuzen om de concurrentie op de markt te doden. We waren te snel succesvol. Je kunt verwachten dat de oorlog tegen de concurrentie en de vrije meningsuiting doorgaat, maar reken erop dat we terugkomen” schrijft Matze op Parler.

Dit is een strijd tegen ons allemaal. Liberalen, conservatieven, atheïsten, christenen, zwarten, blanken… Ze willen hun monopolie op meningsuiting behouden. Ze willen dat we vechten. Ze willen niet dat we samenwerken. Ze willen niet dat we met elkaar samenwerken, ze willen dat we elkaar haten.

Parley – brengt mensen met tegenstrijdige ideeën bij elkaar. Onze missie is vrije meningsuiting, democratie en dat wij het volk de macht hebben. De elite wil niet dat we vrij zijn, ze willen haatdeling en macht!

Amazone verkocht sekspoppen die eruit zien als kleine kinderen

Waarom weigert de mainstream media zinvolle gegevens over Covid te melden?

6 REACTIES

  1. Amazon is stom, zakelijk gezien.Zij hadden Parler en een vervanger voor facebook kunnen lanceren, grati reclame en goede extra inkomsten….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here