© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

De verkozen president van de VS, Joe Biden, overweegt serieus om de ultralinkse socialist Bernie Sanders te benoemen tot minister van Arbeid, meldt CBS. Tegelijkertijd vergelijkt hij de Republikeinen die hem bekritiseren met Adolf Hitler’s propagandaminister Joseph Goebbels.

Het was op vrijdag dat Biden de propagandaminister Joseph Goebbels van Hitler verkeerd citeerde toen hij de tekst publiceerde over waarom Republikeinse senatoren zoals Josh Hawley en Ted Cruz zouden moeten aftreden na het protesteren tegen de officiële verkiezingsuitslag waarin Joe Biden president werd.

“Ik denk dat het Amerikaanse publiek een goed beeld heeft van wie ze zijn. Ze maken deel uit van de grote leugen.

Goebbels zei als je wilt dat ze een grote leugen geloven, moet je de leugen blijven herhalen en herhalen.

Er is gedrukt dat 2.500 mensen zijn omgekomen bij de brandbombardementen op Dresden. Goebbels zei dat 250.000 stierven, en onze kranten meldden dat. Dat is een grote leugen. Het is iets dat men keer op keer moet herhalen”, zei Biden, schrijft Haaretz.

Maar in werkelijkheid was het de uiteenzetting van Biden die meerdere leugens bevatte. Bij het bombardement op Dresden zijn volgens de meest voorzichtige schattingen minstens 25.000 mensen omgekomen, niet 2.500 zoals Biden ten onrechte beweerde. Het is ook niet waar dat het Derde Rijk of Goebbels een propagandamethode had waarbij een “grote leugen” werd herhaald. In plaats daarvan komt de uitdrukking “de grote leugen” uit Mein Kampf, waar Adolf Hitler de Joden ervan beschuldigde deze tactiek te gebruiken om het Duitse volk met verschillende onwaarheden te misleiden.

Politieauto ploegt dwars door menigte relschoppers

“We zullen worden gedwongen om de nazi’s vrij te spreken van deze morele zonde”, verklaarde establishmenthistoricus Dick Harrison in het Zweedse linksliberale dagblad Svenska Dagbladet  toen hij in 2014 schreef over de vermeende “grote leugen”-tactiek van Goebbels.

Sleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam

Vorig artikelHeeft Corona de griep overwonnen of is Corona de griep?
Volgend artikelAmazon: We schakelen Parler om middernacht uit van internet
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. De droplul weet niet eens dat de nazi’s links waren Nationaal Socialisten.
  Socialisten of Nationaal Socialisten het is één pot nat (shit).

  • Niet waar, het zijn geen internationale socialisten en ook enigzins kapitalisten, omdat particuliere bedrijven wel toegestaan warem! Maar ze waren tegen beide system, daar woeker rente banken beide, de communisten en kapitalisme financierden! Niet ter vergelijken dus!u

 2. Krankzinnige ouwe gek. Ik hoop bij god dat Trump achter de schermen druk bezig is om het hele zootje a/ te berechten voor landverraad en b/ ze vervolgens langs de lanen naar Capitol Hill aan de lantarenpalen op te hangen.
  Maar ik ben bang dat dat vooruitzicht te mooi is om waar te zijn. Zo daadkrachtig was Trump niet de afgelopen 4 jaar.

  • Goed idee van je Themis.
   Laten we gaan bidden met ze alle, dan moet het vanzelf allemaal goed komen.
   Meer hoef je niet te doen.
   Je hoeft er niet de straat voor op, met protest borden rond te slepen, helemaal niks.
   Bidden is de oplossing voor alles. Zo lossen ze het al eeuwen op.
   Zo zie je maar weer, er zijn veel te weinig mensen die bidden. Dat blijkt wel weer.
   Anders hadden ze al die problemen daar niet gehad.
   Wanneer nemen de mensen dat nou eens aan. Anders komt het nooit goed.

    • Mijn buren even verderop hebben een groot bord naast de deur hangen met de tekst,
     God houd ook van jou.
     En aangezien ik toch een keer gedoopt ben, communie gedaan heb en alles wat er verder allemaal nog meer bij komt kijken, weet ik zeker dat hij luistert.
     Succes gegarandeerd.

 3. Wie boeit het nou nog wat die seniele ouwe kerel ergens van vind of over beweerd.
  Lang kan het nooit meer duren of de man is overleden, en dan krijgen ze Harris als baas.
  Trump is afgelopen, over en uit. Die komt niet meer terug.
  Al ze partij genoten hebben ‘m al verraden om hun baantje te redden.
  Ik vind een interview met de paus nog spannender dan een uitspraak van biden.

 4. Biden MOET heel goed luisteren naar de elite (Deep Swamp) anders laten ze wat filmpjes van hem openbaar komen, waarin deze hele vieze man enge dingetjes doet met kinderen. Als waarschuwing voor hem zijn de eerste filmpjes op internet verschenen van zijn heilig (b)zoontje Hunter waarin deze een foot-, blow- en handjob krijgt van niet echte oude kleine meisjes.
  Epstein heeft van allerlei (hooggeplaatsten) 1000den filmpje gemaakt op zijn eilandje.
  Maar ja, die is ook gezelfmoord.

  • Ik geloof dat van zowat iedereen wel een foto bestaat van Epstein met een bekend iemand.
   Van Trump ook dacht ik.
   Ze zijn allemaal chantabel. Zal het hier anders zijn?

 5. De rellen en het financieren van BLM en Antifa zijn puur linkse zaken waarin Biden actief bij betrokken was. Wat wil die seniele kinderlikkende tieten knijpende idioot nou?

  Hoop dat Trump de staat van beleg afkondigt.

 6. Joe Biden gaat over negen dagen beginnen aan zijn eerste presidentstermijn en die luidt hij in met compleet discriminerend beleid. Bij het ‘heropenen’ en het ‘herbouwen’ van het land na de lockdown, wil hij ondernemers gaan helpen er weer bovenop te komen. Prima, alleen legt hij een duidelijke prioriteit bij een bepaald soort ondernemer, gebaseerd op huidskleur en sekse.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/racist-biden-trekt-minderheden-voor-bij-wederopbouw-zwarte-latino-aziatische-en-inheemse-ondernemers-eerst/

 7. Biden is geen president. Donald trump is nog steeds president. de 20 ste januari wort dit pas afgeropen wie de nieuwe president wordt. maar het is donald trump dat wint. Biden heeft fraude gepleegd en dit is ook bewezen.

 8. Ik had nooit gedacht dit te zeggen. Omdat ik altijd dacht dat Trump met zijn narcisme nog wel graag een bommetje zou willen schieten voordat ie dood ging. Maar beter een idioot die nog steeds geloofd in muren bouwen dan biowapens te gebruiken tegen z’n eigen volk. En ik ben er ook van overtuigd dat hij eruit gewerkt is en in feite nog steeds president. En als je Biden al een eng mannetje vind. Let dan op z’n zoon duidelijk crack aan het roken in een goedkoop hotel in Taiwan. Een derde partij..z’n maatje? Is hem aan het filmen terwijl hij rookt en tegelijkertijd wordt afgetrokken met de voeten van een klein in schaduw gehuld meisje. Hin is in korte tijd 3 laptops verloren. Dus ik kan niet wachten wat het volgende nieuws over deze over het paard getilde zoon van Biden. Wat zal hin weer in de hoek moeten staan als hij thuiskomst. Dan zegt papa..nounou jongen. Wat je doet is niet zo erg. Maar dat filmen … daar moet je mee ophouden. En die rekening van 10.000 pond hou ik in van je zakgeld van deze week. Duidelijk? Sufferdje…oh.. ik kan ook niet boos op je blijven. Maar ga volgende keer liever gewoon naar Vietnam. Ze zijn goedkoper en verlies geen laptops meer. Oké? Oke papa.. hahaha….sorry hoor…ik moet afentoe een beetje humor houden. Anders zit m’n hart straks ook verstopt met zwartgalligheid. Excuses

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in