Foto ter illustratie, screenshot YouTube

Behalve de bovenstaande titel brengt de juridische overheidsinstantie Raad voor Criminaliteitspreventie (Brå) de etniciteit van de daders niet in kaart in hun verslag over de chaos binnen de twee belangrijke openbare activiteiten, zwembaden en bibliotheken in de gemeenten van het land.

Uit een onderzoek van Brå dat vandaag aan de Zweedse regering werd overgedragen, blijkt dat bijna alle zwembaden en bibliotheken in het land het afgelopen jaar overweldigend zijn getroffen door chaos, geweld en vandalisme.

Het rapport benadrukt dat de problemen ongelijk verdeeld zijn over verschillende gemeenten en voorzieningen, dat het vaak een kleine groep mensen is die de overlast veroorzaken en dat er een verband lijkt te bestaan tussen het aantal bezoekers van een voorziening en het aantal gemelde incidenten.

“Mannen” is het probleem in zwembaden

Met betrekking tot zwembaden stelt het onderzoek dat “conflicten” in “de meeste” zwembaden in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en dat “bedreigingen, pesterijen en seksueel misbruik” in “veel” zwembaden voorkwamen.

Gemiddeld zouden dit negen incidenten per faciliteit en per jaar moeten zijn. Van de daders wordt verklaard dat ze “voornamelijk” bestaan ​​uit “jongens en mannen die strafbare feiten begaan”. Als het gaat om seksuele intimidatie in de zwembaden, schrijft Brå als volgt:

“In zijn rapport heeft Noa alle 123 aanmeldingen uit 2015 bekeken en verklaard dat negen van de tien slachtoffers meisjes waren en dat een bijna even groot deel jonger dan 20 jaar was. In de overgrote meerderheid van de gevallen – acht van de tien – werd gesteld dat de dader van buitenlandse afkomst was.”

In aanvulling op het bovenstaande citaat vermijdt Brå het registreren van etniciteit in zijn onderzoek.

  Infectiearts beschuldigt Zweedse regering van doodslag

Volgens Brå’s onderzoek hebben alle bibliotheken in het land het afgelopen jaar misdaden of ongeregeldheden gemeld. Bedreigingen en pesterijen zijn gemeld vanuit één op de drie bibliotheken, terwijl diefstallen in drie op de vier bibliotheken hebben plaatsgevonden.

Vrijwel alle bibliotheken hebben melding gemaakt van dronken bezoekers. De verkoop van drugs heeft in meerdere bibliotheken plaatsgevonden en veel bibliotheken maken melding van daklozen die in het gebouw van de bibliotheek slapen en de openbare toiletten gebruiken als wasruimte.

De ontwikkeling heeft geleid tot een onveilige werkomgeving voor het personeel van bibliotheken en zwembaden. Een steeds groter deel van de werktijd van het personeel wordt besteed aan het ontwikkelen van routines om de chaos niet te laten escaleren. Sommige activiteiten moeten worden geannuleerd omdat de veiligheid van het personeel en de bezoekers niet kan worden gegarandeerd.

Volgens de interviews in het onderzoek zijn de medewerkers van bibliotheken en zwembaden degenen die het meest te lijden hebben onder de escalatie van de chaos.

Studie: Immigranten plegen de meeste misdaden – de Zweedse regering heeft geprobeerd dit te verduisteren

Duur voor de belastingbetaler

In het verslag van Brå staat dat de chaos in de zwembaden en bibliotheken ook grote financiële gevolgen heeft gehad.

Voor de zwembaden zijn het vooral de verminderde bezoekersaantallen, veiligheidsmaatregelen, reparaties en saneringswerkzaamheden die tot een breuk hebben geleid, voor de bibliotheken is de grootste kostenpost de vergoeding voor gestolen apparatuur.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Vorig artikelOmdat hij niets tegen criminelen onderneemt – Man valt burgemeester aan
Volgend artikelBelgische tiener bewusteloos geslagen en tanden uitgeslagen door migrantenbende die sigaretten eiste
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik ken een Nederlandse jongeman die is neergestoken omdat hij het waagde verkering te hebben met een turks meisje. Misschien tijd om ook zo voor onze meisjes en vrouwen op te komen? Kom op blanke mannen! Bescherm je meisjes en vrouwen!

  2. “Mannen” zijn niet het probleem in zwembaden.
    Maar mossels die niet met hun poten van andere kunnen afblijven en menen dat ieder meisje of vrouw los lopend wild is waar je mee kan doen wat in je opkomt.
    Dat krijg geen mens meer uit die die gebrekkige hersens die ze hebben, omdat ze zo zijn groot gebracht.
    Het wordt tijd dat mannen uit heel Europa hun vrouwen en dochters gaan beschermen.
    Kom op blanke mannen! Bescherm je meisjes en vrouwen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in