Een man valt zijn burgemeester aan in de Franse stad Chalifert. De man verwijt de burgemeester ervan niets te doen om zijn familie en de stad te beschermen tegen criminelen en geweld.

Backup:

 

Het aantal burgemeesters dat door Franse burgers wordt aangevallen, neemt aanzienlijk toe: veel mensen zien burgemeesters niet langer als vertegenwoordigers van het volk tegenover de staat, maar als vertegenwoordigers van de staat om het volk te onderdrukken. Deze perspectiefverandering heeft dramatische en gewelddadige gevolgen, vooral sinds Covid-19, meldt Politikstube.

Marine Le Pen: Deporteer de hele familie als iemand een misdaad pleegt

  Schuimbekkende met mes zwaaiende moslim verbergt zijn haat niet voor niet-moslims
Vorig artikelVijf asielzoekers gearresteerd voor het platbranden van het ‘vluchtelingenkamp’ in Griekenland
Volgend artikelZweedse Raad voor Criminaliteitspreventie: acht op de tien seksuele intimidaties in zwembaden wordt gepleegd door mensen van buitenlandse afkomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in