Zes ongeveer 20-jarige mannen zijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het Geldern zwembad in Noord-Rijnland-Westfalen binnengestormd en hebben de vrouwelijke nudisten bedreigd te vermoorden. De zes mannen met baarden spuugden op de vrouwen en kinderen omdat ze aan het naaktzwemmen waren, en scholden ze uit voor “sletten”.

Een van de nudisten, een lokale moeder, zei: “Wij Duitse vrouwen zijn allemaal sletten en ze zouden ons allemaal uitroeien”, schrijft de Daily Mail. Ze voegde daar nog aan toe dat de agressie haar “echt bang” maakte en dat volgens andere getuigen de mannen naar de naaktzwemmers verwezen als “ongelovigen”. De moslims spraken vloeiend Duits, maar bedreigden de vrouwen en meisjes in het Arabisch.

Een medewerker van het zwembad, Lisa-Marie Theunissen, vertelde het Duitse nieuwsportaal Junge Freiheit dat ze de mannen vroeg om stil te zijn nadat haar klanten hadden geklaagd. Het is duidelijk dat de mannen vervolgens naar een waterski-installatie gingen, waar ze meer burgers en personeel belaagden voordat ze door een van de werknemers werden verjaagd.

Ondertussen wil de professionele zwemvereniging in Duitsland de escalerende seksuele aanvallen van vluchtelingen in openbare baden verminderen door migranten op te leiden tot badmeesters. De Bundesverband van Duitse Zwemprofessionals (BDS) zegt dat dit “een inclusieve maatregel is die iedereen ten goede zou komen”.

Vorige maand lekte in Düsseldorf een geheim politiedocument uit waarin de “ernstige bezorgdheid” van de politiechefs over de escalerende seksuele misdrijven van asielzoekers in openbare zwembaden werd geuit. Veel gemeenten, waaronder München, zijn begonnen met het tonen van borden in talrijke talen om migranten te leren om vrouwen en kinderen in het lokale zwembad te respecteren.

  Moslima vliegt halverwege paradijs

Jonge moslimmannen vatten bij de aanblik van vrouwen in schrale badkleding het denkbeeld op dat het een onuitgesproken verklaring is dat zij seks willen. Het idee om ze om te vormen tot badmeesters die verantwoordelijk zijn voor veiligheid, orde en hygiëne, toezicht op de waterkwaliteit en onderhoud van technische apparatuur, zou leiden tot een afname van seksuele misdrijven, is de veronderstelling van de groep. Escalerende situaties zouden sneller kunnen worden “ontwapend” met asielzoekers als begeleiders in het zwembad.

Maar de Keulse badmeester Berthold Schmitt is van mening dat er een “fundamenteel probleem” is met de vluchtelingen in de 6.000 binnen- en buitenzwembaden en schoolzwembaden in Duitsland.

De ‘nieuwe mensen’, zoals wij ze noemen, hebben drie problemen: ze spreken geen Duits, hebben geen kennis van de Duitse of Europese badcultuur en de meesten kunnen niet zwemmen, zegt hij.

Vorig artikelWat gebeurt er met blanke vrouwen als blanke mannen verliezen?
Volgend artikelProfessor TH ontmaskert de zwendel rond elektrische auto’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Forse lijfstraffen zoals ze gewend zijn in hun eigen landen, dat is het enige waar ze van leren.
  Met beschaving valt ze niets bij te brengen !

 2. Ik denk dat door deze jonge ”mannen” op te leiden als badmeester een groot deel van de problemen opgelost zullen zijn, geef ze een stukje verantwoordelijkheid en ze zullen hun ogen van de schaars geklede vrouwen afwenden. Door ook nog eens het plaatsen van borden, hoe om te gaan met vrouwen in adamskostuum, ben ik er van overtuigd dat hiermee het doel is bereikt en we op de goede weg zitten naar een perfecte regenboog maatschappij. Wat een bullshit, die gasten kun je niks leren.

  • Waarschijnlijk is het beter om ze op te pakken en terug te zetten naar eigen land. Opleiden zal niet werken, omdat duidelijk is dat zij niet blij zijn om opgenomen te worden in een vrij land. Zachte dokters maken stinkende wonden. Wegwezen voor diegene die zich niet kunnen gedragen en GEEN PARDON! Stel eens voor wat er zou gebeuren wanneer het anders om was?

 3. DEZE WILDE ONBESCHAAFDE BERBERS EN MAGREBIJNEN OPLEIDEN ..??VERGEET HET ..DE ACHTERLIJKE MENTALITEIT ZIT ER VAN KINDSAFAAN IN VASTGEROEST ..Dat soort volk zo A)absoluut niet in Europa mogen zijn ..B)diegenen die er reeds zijn moeten weggestuurd worden en C)GRENZEN DICHT voor dit soort uitschot!!

  • Klopt, ik heb ervaring met berbers in mijn werk verleden, Berbers praten niet, die slaan er meteen oplos, Berber vrouwen, meisjes, lopen met dikke keien in hun handtas, en als nodig ze deze ook gebruiken, zonder nadenken, slaan is nog zacht uitgedrukt, ze kloppen meteen.

 4. Moslims opleiden tot badmeester, zodat ze zich alsnog kunnen vergrijpen? Vergeet het: moslims gehoorzamen de Koran en de sharia. De islam is er van jongs af aan bij die gasten ingeramd. Islam en vrijheid gaan niet samen. Beter: die locaties beveiligen.

 5. Ik blijf erbij om goed getrainde knokploegen op te richten om dat premiitieve tuig en lesje te leren en ze zo te verjagen, ze horen niet! Misschien wat veteranen erbij die graag het land verdedigen?

 6. “Ze hebben drie problemen: ze spreken geen Duits, hebben geen kennis van de Duitse badcultuur en kunnen niet zwemmen.”
  Misschien kunnen we met het derde probleem de eerste twee problemen oplossen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in