Belgische tiener bewusteloos geslagen en tanden uitgeslagen door migrantenbende die sigaretten eiste

4
1508

Een 16-jarige jongen werd bewusteloos geslagen door een migrantenbende die eiste dat hij hen sigaretten zou geven in een park in Sint-Niklaas, België, meldt HLN.

Het slachtoffer was vrijdagavond met vrienden uit in de Vlaamse stad toen hij werd benaderd door een groep allochtone tieners.

“Mijn zoon was na schooltijd nog met een paar kameraden op stap gegaan. Hij zat met een vriend wat te praten op een bankje in het park toen ze plots werden aangesproken door een groepje allochtone jongeren. Het waren jongens die hij van haar noch pluim kende. Ze eisten dat hij zijn sigaretten zou afgeven. Mijn zoon vroeg waarom hij dat moest doen en bijna meteen daarna kreeg hij klappen. Terwijl één jongen hem vasthield, sloegen de andere vier hem bont en blauw. De jongen die bij hem was, kon niks beginnen tegen zo’n overmacht”, vertelt de vader van de jongen.

Pas nadat het slachtoffer het bewustzijn verloor, stopten de allochtonen hun mishandeling.

 “Hij is dan weer bij zijn positieven gekomen en is zelf naar de spoedafdeling van het ziekenhuis AZ Nikolaas gestapt. Ze hadden hem lelijk toegetakeld. Zes van zijn tanden zijn kapotgeslagen en zijn neus is zwaar gekneusd”. 

“De daders zijn gevlucht maar ik hoop dat er alsnog getuigen opduiken die de politie op hun spoor kunnen zetten. Zo’n zinloos geweld mag niet ongestraft blijven”.

“Mijn zoon is getraumatiseerd door wat er gebeurd is. Hij ging normaal graag naar school maar heeft nu schrik die jongeren opnieuw tegen het lijf te lopen. En dat allemaal om een pakje sigaretten…”

Vlaams parlementslid Dries Van Langenhove, bekend om zijn anti-massamigratie-positie, becommentarieerde de aanval op Twitter:

De politie van Sint-Niklaas heeft een onderzoek ingesteld naar de aanval.

Wanneer blanken worden aangevallen, worden we verondersteld de andere kant op te kijken

Ali wordt weldra gearresteerd voor zijn wrede mishandeling van vrouw in Malmö

4 REACTIES

 1. Benieuwd hoeveel onderzoek naar de daders gaat gebeuren?
  Waarschijnlijk gaat het uitdoven zoals veel van die gevallen,als het slachtoffer een nieuwe inwoner zou zijn geweest legaal of illegaal zou per direct de gans stad in brand gestaan hebben.
  Maar als het on een jongere van vlaamse origine gaat gebeurd er gewoon niets,niets!!!

 2. Jammer voor die jongen, hoop dat ze dat tuig op pakken, maar ja na enkele uren zijn ze toch al thuis.
  Dit staat nog veel autochtone mensen te wachten, jong en oud. Want zwakkeren die hebben ze graag, de stoere binken met een IQ van 70.
  1 voordeel, jammer genoeg zo, terug een familie die stemt voor het Vlaams Belang.

 3. Denk je echt dat het vlaams belang, er een ruk om geeft, dat we worden verdreven door moslims.
  Zolang ze hun miljoenen van de staat krijgen, doen ze geen zak, behalve zoals altijd, wat janken op twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here